- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.101
Canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza aldırsın inşallah helal olsun tabiki... Herşey güzel olacak Allahın izniyleKızlar ben yarın sabah ameliyat A giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden bebeklerim arası cok acılmıs kılosu Dr mecbur alcaz dedı.inşallah size hastaneden cıkınca guzel haberlerini de vercem.hepınız hakkınızı helal edın dualarınızı bekliyorum
Benim doktorum senin ki kadar iyi değil cnm Max 10 dk da çıkıyoruz odadan. Her şey iyi diyor su vs. Tamam gönül istiyor tabi masallah iyi olsun da okuyorum işte kontrolden gelip sabah suyu gelen var. Bu gidişle ben her hafta kontrole gidicem.Oyle canim gercekten ya sirf o yuzden bugun ped alip test yapicam icim rahatlasin diye. Banada hep sulari iyi diyorlar. Benimde yarin kontrolum var. Aslinda 2haffta var da ben yarin gidicem.
Canim ciger gelistirici falan oldun mu bi haftalarda da gerkeiyor mu?rabbim bebekelrini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Canim ayni olabilir tabiki neden olmasin.
Canımmm bebişlerine kavuşuyorsun bende önce demek :) Rabbim seni ve bebeklerini korusun sağlıcakla dönün yuvanıza o minnak yanakları benim için de koklaKızlar ben yarın sabah ameliyat A giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden bebeklerim arası cok acılmıs kılosu Dr mecbur alcaz dedı.inşallah size hastaneden cıkınca guzel haberlerini de vercem.hepınız hakkınızı helal edın dualarınızı bekliyorum
Canim Allah yardimcin olsun saglikla alirsin insallah bebeklerini kucagina benimde aralarinda fark var seninkilerin kilolari nasil ne kadar fark var merak ettimKızlar ben yarın sabah ameliyat A giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden bebeklerim arası cok acılmıs kılosu Dr mecbur alcaz dedı.inşallah size hastaneden cıkınca guzel haberlerini de vercem.hepınız hakkınızı helal edın dualarınızı bekliyorum
Canim benimde cift yumurta bebeklerim ve iki oglum olacak insallah ayri olma ihtimali var tabi ama aynida olabiliyor ama benim doktorum biri sarisin biri esmer olabilir renkli gözlü digeri renksiz olabilir demiati yani cift yumurta iki kardes ne kadar benzerse o kadar benzer hivde benzemeyebilir demisti.hayirliyla saglikla olsunlarda yeterki.hepimizin evleei senlensin sesleriyle insallahArkadaşlar bir sorum olacak sizlere benim İkizlerim çift yumurta
Simdi doktorun cinsiyetleri farklı olabilir dedi tabi bende bu ihtimali çok sevdim (kimse kızmasın)
Peki ikisininde aynı cinsiyette olma ihtimali var mı yada aranizda bunu yasayan
Canim hayirlisi olsun, ciger gelistirici igne yaptilarmi? Bende 33+1 de sogum yapmistim ve ciger gelistirici igne olmamistim, aniden suyum gelmisti.kuvoze de girseler hic uzulme, bnm kizlarimda bir sure kuvozde kaldi ve ciktilar. Simdi cok sagliklilar. 6 aylik bile oldukKızlar ben yarın sabah ameliyat A giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden bebeklerim arası cok acılmıs kılosu Dr mecbur alcaz dedı.inşallah size hastaneden cıkınca guzel haberlerini de vercem.hepınız hakkınızı helal edın dualarınızı bekliyorum
Saglikla büyüsün ler ins cnm masallahCanim hayirlisi olsun, ciger gelistirici igne yaptilarmi? Bende 33+1 de sogum yapmistim ve ciger gelistirici igne olmamistim, aniden suyum gelmisti.kuvoze de girseler hic uzulme, bnm kizlarimda bir sure kuvozde kaldi ve ciktilar. Simdi cok sagliklilar. 6 aylik bile olduk
allah yardimcin olsun dualarimiz seninle..Kızlar ben yarın sabah ameliyat A giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden bebeklerim arası cok acılmıs kılosu Dr mecbur alcaz dedı.inşallah size hastaneden cıkınca guzel haberlerini de vercem.hepınız hakkınızı helal edın dualarınızı bekliyorum
canım benimde aynı. dikiş yerinde acı var. sezeryandan sonra 2. için 2 yıl bekledik ama yine de dikişler zorlanıyo demekki.Kizlar benim bu ikinci gebeligim ilki sezeryandi dikislerim agrimaya basladi varmi yasayan ....?
Benim kontroller haftada bire dustu cunku cok kasilmam var bugunde dikislerimde agri basladi cok surmuycek galiba sen panik yapma zaten gobek cevresinde oluyo hemen gecmesi guzel benimki daha uzun suruyo 40 sn falanHimm ii o zaman herkeste oluosa ama benim 5i geciodur semsert oluo bi taraf ve 4 5 snye suruo birde gobek deligimin cevresindw hafif acima hissi oluo sabah kalkinca karnim acio ya birde masallah sen baya ilerlemissin az kalmis ins zamanjnda dogarlar bebeklerin sen kac haftada bi gidoosun dra ben 3 haftada bi gidiyorum bana bise demio hersey normal dio sadece ozel hastanedeim ama ne bilim sanki biraz gec cagiriomus gibi gelio bana
Benim uc yil doldu sezeryan olali basta sizlama vardi artik bicak saplanio patlar die korkuyorumcanım benimde aynı. dikiş yerinde acı var. sezeryandan sonra 2. için 2 yıl bekledik ama yine de dikişler zorlanıyo demekki.
Inslh darisi basimiza 35 ler 36 lar hatta 38 lerKizlar kasilmalar bende 26. Haftada basladi.
31. Hafta cok artinca doktorum adalat diye bi ilac verdi gunde iki sefer aliyorum. Bol dinlenmek gerekiyor. Şükür 35. Haftaya geldik
Benimkide cify yumurta ama bi kiz bi oglan ama ayni cinsiyettede olabilio tabikiArkadaşlar bir sorum olacak sizlere benim İkizlerim çift yumurta
Simdi doktorun cinsiyetleri farklı olabilir dedi tabi bende bu ihtimali çok sevdim (kimse kızmasın)
Peki ikisininde aynı cinsiyette olma ihtimali var mı yada aranizda bunu yasayan
Canim senin benisler kac kilolar simdi 37 olmussun maaslhCanımmm bebişlerine kavuşuyorsun bende önce demek :) Rabbim seni ve bebeklerini korusun sağlıcakla dönün yuvanıza o minnak yanakları benim için de koklaherşey güzel olacak Allah'ın izniyle
Eve geldim... ağrıdan ölüyorum bukadar ağrılı birşey olduğunu bilmiyordum. Dikiş atılması degilmi tek sorun alttaki bebeğimin suyu azalmis . Benimde camasirim islakti ve doktorlar hep iyi öyle bisi olsa sıvın azalır dediler. 1 hafta önce süper olan suyum şimdi az bebeğimden vazgeçebilir iz dediler((( nasıl vazgeçer im bi kzimdan hayallerini vardı ((
Kızlar ben yarın sabah ameliyat A giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden bebeklerim arası cok acılmıs kılosu Dr mecbur alcaz dedı.inşallah size hastaneden cıkınca guzel haberlerini de vercem.hepınız hakkınızı helal edın dualarınızı bekliyorum
Canim su gelmesini anlarsin, istemdisi akiyor, benim cok gelmisti, ama sunu soyleyeyim bnmde hamileligimin sonuna kadar hep islaklik oldu drum ostrojen seviyesi yuksek oldugu icin normal demistiSaglikla büyüsün ler ins cnm masallah
Darısı bizlere ins
Korkulu dönem üst üste kötü haberler alıyorum burda ve ekim annelerinde ister istemez korkuyor insan
Önerilerini bekliyorum ben ve su gelmesi nasıl bir şey? Hep ıslaklık var çamaşırim da suyun geldiğini nasıl anlarım?
Canim korkmayin tadini cikarin, bu guzel gunlerinizi zehir etmeyin kendinize,28 haftaniz dolduktan sonra risk azaliyor zetenSaglikla büyüsün ler ins cnm masallah
Darısı bizlere ins
Korkulu dönem üst üste kötü haberler alıyorum burda ve ekim annelerinde ister istemez korkuyor insan
Önerilerini bekliyorum ben ve su gelmesi nasıl bir şey? Hep ıslaklık var çamaşırim da suyun geldiğini nasıl anlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?