2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza aldırsın inşallah helal olsun tabiki... Herşey güzel olacak Allahın izniyle

Benim doktorum senin ki kadar iyi değil cnm Max 10 dk da çıkıyoruz odadan. Her şey iyi diyor su vs. Tamam gönül istiyor tabi masallah iyi olsun da okuyorum işte kontrolden gelip sabah suyu gelen var. Bu gidişle ben her hafta kontrole gidicem.

Canımmm bebişlerine kavuşuyorsun bende önce demek :) Rabbim seni ve bebeklerini korusun sağlıcakla dönün yuvanıza o minnak yanakları benim için de kokla herşey güzel olacak Allah'ın izniyle

Canim Allah yardimcin olsun saglikla alirsin insallah bebeklerini kucagina benimde aralarinda fark var seninkilerin kilolari nasil ne kadar fark var merak ettim

Canim benimde cift yumurta bebeklerim ve iki oglum olacak insallah ayri olma ihtimali var tabi ama aynida olabiliyor ama benim doktorum biri sarisin biri esmer olabilir renkli gözlü digeri renksiz olabilir demiati yani cift yumurta iki kardes ne kadar benzerse o kadar benzer hivde benzemeyebilir demisti.hayirliyla saglikla olsunlarda yeterki.hepimizin evleei senlensin sesleriyle insallah

Canim hayirlisi olsun, ciger gelistirici igne yaptilarmi? Bende 33+1 de sogum yapmistim ve ciger gelistirici igne olmamistim, aniden suyum gelmisti.kuvoze de girseler hic uzulme, bnm kizlarimda bir sure kuvozde kaldi ve ciktilar. Simdi cok sagliklilar. 6 aylik bile olduk

Saglikla büyüsün ler ins cnm masallah
Darısı bizlere ins
Korkulu dönem üst üste kötü haberler alıyorum burda ve ekim annelerinde ister istemez korkuyor insan
Önerilerini bekliyorum ben ve su gelmesi nasıl bir şey? Hep ıslaklık var çamaşırim da suyun geldiğini nasıl anlarım?

allah yardimcin olsun dualarimiz seninle..

Benim kontroller haftada bire dustu cunku cok kasilmam var bugunde dikislerimde agri basladi cok surmuycek galiba sen panik yapma zaten gobek cevresinde oluyo hemen gecmesi guzel benimki daha uzun suruyo 40 sn falan

Benimkide cify yumurta ama bi kiz bi oglan ama ayni cinsiyettede olabilio tabiki

canım suyun ne kadarmış söylediler mi bana da geçen hafta sınırda değil ama azalmış demişlerdi bugün gittim artmış ki bende hiç ıslaklık olmuyordu. 3lt den az olmamak üzere bol su ve sıvı al dedi. bide sürekli soluna yat. portakal suyu da yardımcı olur dedi. Daha umudunu yitirme mutlaka dua başta olmak üzere yapılacak çok şey vardır. Bizim dualarımız seninle.

Canım dualarımız seninle.. Rabbim sağ salim kavuştursun seni yavrularınaa...

Canim su gelmesini anlarsin, istemdisi akiyor, benim cok gelmisti, ama sunu soyleyeyim bnmde hamileligimin sonuna kadar hep islaklik oldu drum ostrojen seviyesi yuksek oldugu icin normal demisti

Canim korkmayin tadini cikarin, bu guzel gunlerinizi zehir etmeyin kendinize,28 haftaniz dolduktan sonra risk azaliyor zeten

Kızlar beni bilen Nasıl deli gbi kaşındığımı da biliyordur dün gece bu sebepten uyuyamadım yarın olan kontrolü bugüne çektik veeee doktorum haftaya cuma için gün verdi nasipse haftaya cuma kavuşcaz prenseslerime bizim için dua edin perşembe son kilolarına falan bakıcaz nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…