- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.121
Canım en son 34 te ölçtük sanırım biri 2250 diğeri 2270 grCanim senin benisler kac kilolar simdi 37 olmussun maaslh
Oyle canim ya dedigin givi olacak olan her turlu olacak rabbime emanet bebeklerimiz. Benim tup bebek doktorum da oyle canim o yuzden bıraktım onuBenim doktorum senin ki kadar iyi değil cnm Max 10 dk da çıkıyoruz odadan. Her şey iyi diyor su vs. Tamam gönül istiyor tabi masallah iyi olsun da okuyorum işte kontrolden gelip sabah suyu gelen var. Bu gidişle ben her hafta kontrole gidicem.
Ayyy canim ya hadi insallah basladik artik bebek müjdeleri almaya desene.insallah saglikla kavusursun kuzularina cok iyi senin kadar bizde geliriz o haftalara insallahKızlar beni bilen Nasıl deli gbi kaşındığımı da biliyordurdün gece bu sebepten uyuyamadım yarın olan kontrolü bugüne çektik veeee doktorum haftaya cuma için gün verdi nasipse haftaya cuma kavuşcaz prenseslerime bizim için dua edin perşembe son kilolarına falan bakıcaz nasipse
Insallah hersey yolunda gider canim rahat ol.icine sinmiyorsa degistir doktoru gercketen guvenmek cok onemli doktora.Siden80 cnm teşekkürler cvp icin işte tadını çıkaramıyorum malesef stres hep. Dojtora gittiğim gün iyiyim sonra stres yine.
umuttttt cnm doktora gittim yine 5 dk
minicikeller duam sizinle cnm hayırlısıyla kavuş ins bebeklerine sağlıkla:)
Doktora gittim su iyi dedi pazartesi ayrıntılı var ama doktoruma güvenmiyorumayrıntıliyi bekliyorum.
Maaslh simdi 2600 2700 olmustur yada gecmislerdir gunun ne zaman sezeryanmiCanım en son 34 te ölçtük sanırım biri 2250 diğeri 2270 gr
Evet haftaya cuma nasipseMaaslh simdi 2600 2700 olmustur yada gecmislerdir gunun ne zaman sezeryanmi
Canim hayirlisiyla bise olmaz ins icini ferah tut doktorunla gorustunmu ben aksam ustu gittim doktora nst ye gonderdi sonuc olarak bise cikmadi bunlar normal seyler dedi bebeklerin kasilmalari dedi bi hafta sora yine gidecegimBenim kontroller haftada bire dustu cunku cok kasilmam var bugunde dikislerimde agri basladi cok surmuycek galiba sen panik yapma zaten gobek cevresinde oluyo hemen gecmesi guzel benimki daha uzun suruyo 40 sn falan
Ay ne heyecanlisindir simdi yavrularini kucagina alicaksin mis kokulularini darisi bize ins hayirli haberlerini bekliyiruz canim cimcime kizlarinida doyasiya opersin insKızlar beni bilen Nasıl deli gbi kaşındığımı da biliyordurdün gece bu sebepten uyuyamadım yarın olan kontrolü bugüne çektik veeee doktorum haftaya cuma için gün verdi nasipse haftaya cuma kavuşcaz prenseslerime bizim için dua edin perşembe son kilolarına falan bakıcaz nasipse
Canim gecmis olsun ins 32 deil 38 leri gorursun goruruz daha erken ama olaki olsada bu hafta yasayan bebekler cok ama iyinbi yenidogan bebek yogun bakim unitesi olan hastaneleri arastirin derim her ihtimale karsi risk atmamak lazim her hastanede olmuo sanirimBana da dua edin lütfen... 2 aydır raporluyum rahim ağzı kısalığı sebebi ile. Dünki kontrolumde üniversite hastanesine gittim muayenede rahimdr gevşeme var dendi yatış verdiler ama ben yatış istemedim. Kendi doktoruma gittim. Bugün akşam ciğer gelistirici vurulmami ne olur ne olmaz temkinli olmak için bu igneyi vurdurmami istedi. Daha çok küçükler. En azından 32. Haftayi görebilseydik insaAllah..
Hastanede yatmam lazim normalde benim biraz yattim cikyltim simdide her gittigimde yatis dio karnim acayip sert surekli bide seninn kasilmalarin az dun iki saat boyunca 5 dk da bi kasildim pazartesi gidicem tekrar ne diycek bakalimCanim hayirlisiyla bise olmaz ins icini ferah tut doktorunla gorustunmu ben aksam ustu gittim doktora nst ye gonderdi sonuc olarak bise cikmadi bunlar normal seyler dedi bebeklerin kasilmalari dedi bi hafta sora yine gidecegim
Bence degistirme derim takip etselerde etmeselerde normal acil hasta nasil gelirse oyle mudhle edecekler hem doktorun arayip bilgi verir onlaraKizlar bise sorcam benimnerken dogum.riskim yok ama ikizlerede belli olmaz die dusunuorum en kotu durumu dusunuorum benim gittigim hastanede yenidogan yogun bakim unitesi yokmus doktorum iyi biri oyle bise oldugunda baska bi ozel hastaneye sevk edeceklerini solediler simdi napmaliyim hastaneyi degistirsemmi die dusunuorum doktorumada cok alistim
Canim beni doktor muayne eymedi ultrasona girmedim direk nst ye gonderdi onun sonucunda ii dedi aslinda sertlesme bendede cok oluo doktora soledigimde bebeklerin kasilmasidir dedi normal dediHastanede yatmam lazim normalde benim biraz yattim cikyltim simdide her gittigimde yatis dio karnim acayip sert surekli bide seninn kasilmalarin az dun iki saat boyunca 5 dk da bi kasildim pazartesi gidicem tekrar ne diycek bakalim
Birde seni doktor ultrason sonucundami yatirmisti kasilmalarin nst de kac cikmisti benim 10 falan cikioHastanede yatmam lazim normalde benim biraz yattim cikyltim simdide her gittigimde yatis dio karnim acayip sert surekli bide seninn kasilmalarin az dun iki saat boyunca 5 dk da bi kasildim pazartesi gidicem tekrar ne diycek bakalim
Canim kararsiz kaldim doktorumda ii degistirmekte istemiorum bakalim sen naptin doktorunla gorustunmu dikişlerinin durumunuBence degistirme derim takip etselerde etmeselerde normal acil hasta nasil gelirse oyle mudhle edecekler hem doktorun arayip bilgi verir onlara
canim rabbim meleklerini korusun saglikla nasip etsin insallah saglikla kalin canim .. ecmainKızlar ben yarın sabah ameliyat A giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden bebeklerim arası cok acılmıs kılosu Dr mecbur alcaz dedı.inşallah size hastaneden cıkınca guzel haberlerini de vercem.hepınız hakkınızı helal edın dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?