2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Selinlerim canim bugun doktora gittim sukur rabbime iki kizimiz olucak insallah sagliklilar olcumleri yapildi 16+5 digeri 16+2 olduk sukur 36 haftalari gormeyi cumlemize nasip etsin rabbim insallah... ecmain
Masallah cnm Allah gönlüne göre vermiş. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.

Masallah cnm Allah gönlüne göre vermiş. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
Allah razi olsun canim guzel duana amin diyorum.tatlim rabbim cumlemize saglikli bebekler nasip etsin vaktinde insallah.. ecmain

Canim beni doktor muayne eymedi ultrasona girmedim direk nst ye gonderdi onun sonucunda ii dedi aslinda sertlesme bendede cok oluo doktora soledigimde bebeklerin kasilmasidir dedi normal dedi
O haftalarda onemsemiolar 29. Haftada ben acil gittim ozaman hastaneye yatirdilar gunde 4 kere nst bagliolardi cunku bi anlik nst ile belli olmuo o is

Selinlerim canim bugun doktora gittim sukur rabbime iki kizimiz olucak insallah sagliklilar olcumleri yapildi 16+5 digeri 16+2 olduk sukur 36 haftalari gormeyi cumlemize nasip etsin rabbim insallah... ecmain
Dun gibi cok cabuk gecio meraklanma 16. Haftayi iple cekmistim cinsiyetleri kesinlessin die seninkiler bellimiydi canim

Dun gibi cok cabuk gecio meraklanma 16. Haftayi iple cekmistim cinsiyetleri kesinlessin die seninkiler bellimiydi canim
Bugun ogrendim canim cok sukur iki kizim olucak rabbime sukurler olsun iki ogluma iki kiz nasip etti rabbim ...

Aaaaa nekadar guzel tek yumurtami yoksa iki kiz iki oglan sefaan olsun
Cift yumurta canim sukur rabbime ismimizde hazir mevhibe ikra ve meyra tuana ikra anlami İkra efendimize gelen ilk vahiy.. Oku.. Yaradan rabninin adıyla oku. Tuana anlami cennete dusen ilk yagmur damlasi rabbim cumlemize saglikla nasip etsin insallah... ecmain

Mevhibe meyra inan cok sevindim sanki benim olacak gibi heyecanla bekliyordum senin minnoslarin cinsiyet haberini :) ne guzel Allah gonlune gore verdi oyle de devam eder saglikla kavusursun kizlarina umarim tabi bizlerde
Dogumlar yavas yavas baslayacak sanirim hadi hepimize hayirli olsun her guzel haber moralimizi mutlulugumuzu arttirsin

Allah razi olsun canim rabbim cumlemize saglikla nasip etsin 36 haftalari gormeyi cumlemize nasip etsin insallah hayirli cumalar... dua ile

Cnim ne guzel rabbim gonlune göre vermis. Insallah hepimizi saglicakla aliriz kuzucuklari kucağımıza...

Çok sevindim canım Allah gönlüne göre verdi İnşallah sağlıkla sıhatle kucağına almak da kısmet olur. :)

Cok cok cok sevindim canim, ne guzel bak allah gonlune gore verdi. Dedigin gibi birde 36-38 haftalari gorebilsek. Ben cok kotu bronsit oldum hicbir ilac ise yaramiyor. Geceleri uyuyamiyorum, kuzularima birsek olucak diye cok korkuyorum =(

son bir hafta yaa ne kadar heyecanlı... Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bak kuzuların seni dinledi usluca bu haftalara kadar beklediler.. Darısı bizlere olsun inşallah[/QUOTE]

Son düzenleme:

Rabbim gönlündekini nasip etmiş ne güzel.. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

senindemi hep ıslaklık var çamaşırında. benimde öyle canım. ben normal diye düşünüyordum. bunları okuyunca şaşırdım.

Hepinize günaydın hayırlı cumalarınız olsun Rabbim doğum yapacaklara hep yardım etsin hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.Ben yarın gidiceğim doktora ense kalınlıklarını ölçecek bu sefer hayırlısı bakalım cinsiyetlerini de çok merak ediyorum.Tatlıda yiyorum ekşide ama nasip tabi yinede sağlıklı olsunlar da... Bulantılarım çok fazlaydı daha yeni rahatladı biraz akşama döndük çoğunluk sizler kaç aya kadar bulandınız .Bazen aşırı olunca çok fena oluyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…