- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.141
Masallah cnm Allah gönlüne göre vermiş. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.Selinlerim canim bugun doktora gittim sukur rabbime iki kizimiz olucak insallah sagliklilar olcumleri yapildi 16+5 digeri 16+2 olduk sukur 36 haftalari gormeyi cumlemize nasip etsin rabbim insallah... ecmain
Allah razi olsun canim guzel duana amin diyorum.tatlim rabbim cumlemize saglikli bebekler nasip etsin vaktinde insallah.. ecmainMasallah cnm Allah gönlüne göre vermiş. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
O haftalarda onemsemiolar 29. Haftada ben acil gittim ozaman hastaneye yatirdilar gunde 4 kere nst bagliolardi cunku bi anlik nst ile belli olmuo o isCanim beni doktor muayne eymedi ultrasona girmedim direk nst ye gonderdi onun sonucunda ii dedi aslinda sertlesme bendede cok oluo doktora soledigimde bebeklerin kasilmasidir dedi normal dedi
Benim 80 falandi canim 10 la 20 falan cok normalBirde seni doktor ultrason sonucundami yatirmisti kasilmalarin nst de kac cikmisti benim 10 falan cikio
Yok canim pazartesi kontrolum var onu bekliycrm cok fazla agrimazsaCanim kararsiz kaldim doktorumda ii degistirmekte istemiorum bakalim sen naptin doktorunla gorustunmu dikişlerinin durumunu
Dun gibi cok cabuk gecio meraklanma 16. Haftayi iple cekmistim cinsiyetleri kesinlessin die seninkiler bellimiydi canimSelinlerim canim bugun doktora gittim sukur rabbime iki kizimiz olucak insallah sagliklilar olcumleri yapildi 16+5 digeri 16+2 olduk sukur 36 haftalari gormeyi cumlemize nasip etsin rabbim insallah... ecmain
Bugun ogrendim canim cok sukur iki kizim olucak rabbime sukurler olsun iki ogluma iki kiz nasip etti rabbim ...Dun gibi cok cabuk gecio meraklanma 16. Haftayi iple cekmistim cinsiyetleri kesinlessin die seninkiler bellimiydi canim
Aaaaa nekadar guzel tek yumurtami yoksa iki kiz iki oglan sefaan olsunBugun ogrendim canim cok sukur iki kizim olucak rabbime sukurler olsun iki ogluma iki kiz nasip etti rabbim ...
Cift yumurta canim sukur rabbime ismimizde hazir mevhibe ikra ve meyra tuana ikra anlami İkra efendimize gelen ilk vahiy.. Oku.. Yaradan rabninin adıyla oku. Tuana anlami cennete dusen ilk yagmur damlasi rabbim cumlemize saglikla nasip etsin insallah... ecmainAaaaa nekadar guzel tek yumurtami yoksa iki kiz iki oglan sefaan olsun
Allah razi olsun canim rabbim cumlemize saglikla nasip etsin 36 haftalari gormeyi cumlemize nasip etsin insallah hayirli cumalar... dua ileMevhibe meyra inan cok sevindim sanki benim olacak gibi heyecanla bekliyordum senin minnoslarin cinsiyet haberini :) ne guzel Allah gonlune gore verdi oyle de devam eder saglikla kavusursun kizlarina umarim tabi bizlerde
Dogumlar yavas yavas baslayacak sanirim hadi hepimize hayirli olsun her guzel haber moralimizi mutlulugumuzu arttirsin
Cnim ne guzel rabbim gonlune göre vermis. Insallah hepimizi saglicakla aliriz kuzucuklari kucağımıza...Selinlerim canim bugun doktora gittim sukur rabbime iki kizimiz olucak insallah sagliklilar olcumleri yapildi 16+5 digeri 16+2 olduk sukur 36 haftalari gormeyi cumlemize nasip etsin rabbim insallah... ecmain
Çok sevindim canım Allah gönlüne göre verdi İnşallah sağlıkla sıhatle kucağına almak da kısmet olur. :)Selinlerim canim bugun doktora gittim sukur rabbime iki kizimiz olucak insallah sagliklilar olcumleri yapildi 16+5 digeri 16+2 olduk sukur 36 haftalari gormeyi cumlemize nasip etsin rabbim insallah... ecmain
Selinlerim canim bugun doktora gittim sukur rabbime iki kizimiz olucak insallah sagliklilar olcumleri yapildi 16+5 digeri 16+2 olduk sukur 36 haftalari gormeyi cumlemize nasip etsin rabbim insallah... ecmain
Kızlar beni bilen Nasıl deli gbi kaşındığımı da biliyordurdün gece bu sebepten uyuyamadım yarın olan kontrolü bugüne çektik veeee doktorum haftaya cuma için gün verdi nasipse haftaya cuma kavuşcaz prenseslerime bizim için dua edin perşembe son kilolarına falan bakıcaz nasipse
Selinlerim canim bugun doktora gittim sukur rabbime iki kizimiz olucak insallah sagliklilar olcumleri yapildi 16+5 digeri 16+2 olduk sukur 36 haftalari gormeyi cumlemize nasip etsin rabbim insallah... ecmain
senindemi hep ıslaklık var çamaşırında. benimde öyle canım. ben normal diye düşünüyordum. bunları okuyunca şaşırdım.Saglikla büyüsün ler ins cnm masallah
Darısı bizlere ins
Korkulu dönem üst üste kötü haberler alıyorum burda ve ekim annelerinde ister istemez korkuyor insan
Önerilerini bekliyorum ben ve su gelmesi nasıl bir şey? Hep ıslaklık var çamaşırim da suyun geldiğini nasıl anlarım?
Evet haftaya cuma nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?