2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim 37.haftadasin sanirim dogum ne zaman hayirlisiyla dr benimkileri 36.haftada alacagini soyledi de ondan sirdum

Cnim ne guzel rabbim gonlune göre vermis. Insallah hepimizi saglicakla aliriz kuzucuklari kucağımıza...

Çok sevindim canım Allah gönlüne göre verdi İnşallah sağlıkla sıhatle kucağına almak da kısmet olur. :)

Cok cok cok sevindim canim, ne guzel bak allah gonlune gore verdi. Dedigin gibi birde 36-38 haftalari gorebilsek. Ben cok kotu bronsit oldum hicbir ilac ise yaramiyor. Geceleri uyuyamiyorum, kuzularima birsek olucak diye cok korkuyorum =(

Rabbim gönlündekini nasip etmiş ne güzel.. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
allah razi olsun canlar rabbim cumlemize gonlumuzdekini saglikla nasip etsin insallah cok guzel duygu iki pasa ve iki prensesimiz cok sukur rabbime rabbim cumlemize pasa ve prenses nasip etsin saglikla hayirli cumalar .. dua ile

benim bulantilarum 7.haftada basladi hal@ devam ediyor insallah en kisa zamanda gecmesini umuyorum

Günaydın arkadaşlar. Dün devlet hastanesine dr gittim ultrasona bakıldı bebeklerimin ikiside kafası aşağıda, biri döneli bayaa olmuştu şimdi öbürüde dönmüş, sizlerde kaçıncı haftada döndüler? Bide bölgesel sertleşmeyi sordum dr a, rahat olabilirsin bebeğin organıdır dedi kasılmada tüm karnın semsert olur dedi, ara ara karnımda sertleşiyor ama bilemedim.

Benim dr. hic oyle bisey demedi yarin gidince sorayim.. basi asagida olmasi sıkıntımıymıs canim.. bolgesel sertlesme bendede oluyo sanki bebisim oraya toplaniyo gibi.. hemsire arkadasimda ozellikle telas etmememi soyledi bebek oraya toplaniyo durusunu degistiriyo dayaniyo olabilir dedi kasilma sertlesmesi boyle olmuyo dedi.. bakalim yarin doktoruma sorucam hepsini insaAllah hayirli haberlerle donerim de bi rahat nefes alirim..

daha doğrusu raporda 'makat yerleşim göstermektedir ' diyor, devlette pek özen göstermiyorlar ya, acaba kafası aşağıdamı poposu mu aşağıda anlamadım? bi iki yere baktım erken doğum riski filan diyor da, ondan merak ettim? Haftaya kendi dr ma gidicem orda bakarız artık.

Canım Allah'ın izniyle hayırlısıyla yavrularını al kucağına inşallah dualarımız seninle

riskli bi durum olsa soylerdi.. bosver sen yazana bakma canim haftaya doktoruna gidince ona sorarsin.. baska doktora gitmenin bu kismi kotu iste .. cok kafa karistiriyolar ..

Canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda bizlerin başına inşallah

@Selinlerim canim bugun doktora gittim sukur rabbime iki kizimiz olucak insallah sagliklilar olcumleri yapildi 16+5 digeri 16+2 olduk sukur 36 haftalari gormeyi cumlemize nasip etsin rabbim insallah... ecmain
Canım çok sevindim Allahım gönlüne göre nasip etti inşallah sağ selamet yavrularımızı kucağımıza almayıda nasip eder Amin

Canım çok sevindim Allahım gönlüne göre nasip etti inşallah sağ selamet yavrularımızı kucağımıza almayıda nasip eder Amin
Allah razi olsun canim rabbim cumlemize saglikla kucagimizada almayi nasip etsin insallah... hayirli cumalar dua ile ecmain

Bebilerim canim doguma girdinmi canim rabbim minnaklarini korusun saglikla evinize donun insallah dua ile... ecmain

, SABIR Ne güzel yakışır kadına;

Bütün günü temizlikle geçirdikten sonra, beş dakikada evi harb yerine çeviren yavrularınaSABIR
Büyük bir misafir ağırladıktan sonra" şöyle bir uzanayim derken";"Hanim bi cay alabilirmiyim?"diye sorup tebessüm eden eşine SABIR
Gardrobu açıp "pek kiyafetim kalmamış, yeni bi seyler almalıyım"derken;"acaba israfa girer mi?" deyip nefsine
SABIR
Haklı olduğunu ifade edecekken;"Belki gıybet olur" düşüncesiyle dilineSABIR
Yarusunu iyileştirmek icin binbir çare araken;"Annen seni hasta mı, etti? Annen sana bakamadı mı?"diyen dillere SABIR
Özene bezene hazırladığı pastayı avuçlayıp, iştahlı gözlerle bakan kuzucuğa SABIR
Yeni aldığı yemek tarifini heyecanla yapıp, merakla güzel düşünceleri beklerken;"Bunun bişeyi eksik galiba"dercesine bakan gözlere SABIR
Gercekten, hiç de affedilmeyecek hata yapan yavrusu için elineSABIR
Yavrusunun hastalığında, çektiği tarifsiz meşakkat, merhamet ve endişeyle atan yüreğeSABIR
Güzel yavrularının her akşam onlarca kere anne babam ne zaman gelecek sorularına SABIR
Gecenin bir Vakti gelen ve hiçbir şey olmamış gibi elinde tlf ile gelen eşe SABIR
24 saat çocukların sorumlulukları ders yemek çamaşır Veli top alış veriş doktor temizlik herseyi ona ait olduğu hâlde ne iş görüyorsun ki akşama kadar evde yat sözlerine SABIR
Teşekkür edilmemeye Özür dilenmemeye SABIR
Rabbim hakkı ile sabredenlerden eylesin sabredersek mükafatını asla küçük beklememeyi asıl mükafatın Rabbim vereceğini bize hatırlarsın. ..
Selam ve dua ile

Bende cok bulaniyorum 5 kiloverdim.

inşallah dediğin gibi olur :) senin kaşıntı sadece göbeğinde mi? Benim çok yoğun değil ama dünden beri vücudumun farklı farklı yerlerinde kaşıntı var,normal mi acaba,bu sekilde mi oluyor senin de

Herseyi kafaya takmayin canim cokta fazla arastirmayin benimkilerin kafasi haftalardir asagida hic kendimi strese sokmuyorum

benim bulantilarum 7.haftada basladi hal@ devam ediyor insallah en kisa zamanda gecmesini umuyorum
teşekkürler canım bende bazen geçti bugün iyiyim diyorum bir bakıyorum akşam yada öğleden sonra kötü oluyorum Allah hepimize yardım etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…