- 23 Haziran 2009
- 320
- 173
- 123
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.161
Canim 37.haftadasin sanirim dogum ne zaman hayirlisiyla dr benimkileri 36.haftada alacagini soyledi de ondan sirdumGünaydın hayırlı cumalar Rabbim cumanın hürmetine kimin ne sıkıntısı varsa gidersin inşallahben şoktayım kızlar göbeğim bana acıdı ve bu gece rahat uyumama izin verdi kendileri sağolsunlar darısı diğer gecelerinde başına inşallah
Cnim ne guzel rabbim gonlune göre vermis. Insallah hepimizi saglicakla aliriz kuzucuklari kucağımıza...
Çok sevindim canım Allah gönlüne göre verdi İnşallah sağlıkla sıhatle kucağına almak da kısmet olur. :)
Cok cok cok sevindim canim, ne guzel bak allah gonlune gore verdi. Dedigin gibi birde 36-38 haftalari gorebilsek. Ben cok kotu bronsit oldum hicbir ilac ise yaramiyor. Geceleri uyuyamiyorum, kuzularima birsek olucak diye cok korkuyorum =(
allah razi olsun canlar rabbim cumlemize gonlumuzdekini saglikla nasip etsin insallah cok guzel duygu iki pasa ve iki prensesimiz cok sukur rabbime rabbim cumlemize pasa ve prenses nasip etsin saglikla hayirli cumalar .. dua ileRabbim gönlündekini nasip etmiş ne güzel.. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
benim bulantilarum 7.haftada basladi hal@ devam ediyorHepinize günaydın hayırlı cumalarınız olsun Rabbim doğum yapacaklara hep yardım etsin hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.Ben yarın gidiceğim doktora ense kalınlıklarını ölçecek bu sefer hayırlısı bakalım cinsiyetlerini de çok merak ediyorum.Tatlıda yiyorum ekşide ama nasip tabi yinede sağlıklı olsunlar da... Bulantılarım çok fazlaydı daha yeni rahatladı biraz akşama döndük çoğunluk sizler kaç aya kadar bulandınız .Bazen aşırı olunca çok fena oluyorum ben...
Günaydın arkadaşlar. Dün devlet hastanesine dr gittim ultrasona bakıldı bebeklerimin ikiside kafası aşağıda, biri döneli bayaa olmuştu şimdi öbürüde dönmüş, sizlerde kaçıncı haftada döndüler? Bide bölgesel sertleşmeyi sordum dr a, rahat olabilirsin bebeğin organıdır dedi kasılmada tüm karnın semsert olur dedi, ara ara karnımda sertleşiyor ama bilemedim.
daha doğrusu raporda 'makat yerleşim göstermektedir ' diyor, devlette pek özen göstermiyorlar ya, acaba kafası aşağıdamı poposu mu aşağıda anlamadım? bi iki yere baktım erken doğum riski filan diyor da, ondan merak ettim? Haftaya kendi dr ma gidicem orda bakarız artık.Benim dr. hic oyle bisey demedi yarin gidince sorayim.. basi asagida olmasi sıkıntımıymıs canim.. bolgesel sertlesme bendede oluyo sanki bebisim oraya toplaniyo gibi.. hemsire arkadasimda ozellikle telas etmememi soyledi bebek oraya toplaniyo durusunu degistiriyo dayaniyo olabilir dedi kasilma sertlesmesi boyle olmuyo dedi.. bakalim yarin doktoruma sorucam hepsini insaAllah hayirli haberlerle donerim de bi rahat nefes alirim..
Canım Allah'ın izniyle hayırlısıyla yavrularını al kucağına inşallah dualarımız seninleKızlar ben yarın sabah ameliyat A giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden bebeklerim arası cok acılmıs kılosu Dr mecbur alcaz dedı.inşallah size hastaneden cıkınca guzel haberlerini de vercem.hepınız hakkınızı helal edın dualarınızı bekliyorum
riskli bi durum olsa soylerdi.. bosver sen yazana bakma canim haftaya doktoruna gidince ona sorarsin.. baska doktora gitmenin bu kismi kotu iste .. cok kafa karistiriyolar ..daha doğrusu raporda 'makat yerleşim göstermektedir ' diyor, devlette pek özen göstermiyorlar ya, acaba kafası aşağıdamı poposu mu aşağıda anlamadım? bi iki yere baktım erken doğum riski filan diyor da, ondan merak ettim? Haftaya kendi dr ma gidicem orda bakarız artık.
Canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda bizlerin başına inşallahKızlar beni bilen Nasıl deli gbi kaşındığımı da biliyordurdün gece bu sebepten uyuyamadım yarın olan kontrolü bugüne çektik veeee doktorum haftaya cuma için gün verdi nasipse haftaya cuma kavuşcaz prenseslerime bizim için dua edin perşembe son kilolarına falan bakıcaz nasipse
Canım çok sevindim Allahım gönlüne göre nasip etti inşallah sağ selamet yavrularımızı kucağımıza almayıda nasip eder Amin@Selinlerim canim bugun doktora gittim sukur rabbime iki kizimiz olucak insallah sagliklilar olcumleri yapildi 16+5 digeri 16+2 olduk sukur 36 haftalari gormeyi cumlemize nasip etsin rabbim insallah... ecmain
Allah razi olsun canim rabbim cumlemize saglikla kucagimizada almayi nasip etsin insallah... hayirli cumalar dua ile ecmainCanım çok sevindim Allahım gönlüne göre nasip etti inşallah sağ selamet yavrularımızı kucağımıza almayıda nasip eder Amin
Hepinize günaydın hayırlı cumalarınız olsun Rabbim doğum yapacaklara hep yardım etsin hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.Ben yarın gidiceğim doktora ense kalınlıklarını ölçecek bu sefer hayırlısı bakalım cinsiyetlerini de çok merak ediyorum.Tatlıda yiyorum ekşide ama nasip tabi yinede sağlıklı olsunlar da... Bulantılarım çok fazlaydı daha yeni rahatladı biraz akşama döndük çoğunluk sizler kaç aya kadar bulandınız .Bazen aşırı olunca çok fena oluyorum ben...
inşallah dediğin gibi olur :) senin kaşıntı sadece göbeğinde mi? Benim çok yoğun değil ama dünden beri vücudumun farklı farklı yerlerinde kaşıntı var,normal mi acaba,bu sekilde mi oluyor senin deGünaydın hayırlı cumalar Rabbim cumanın hürmetine kimin ne sıkıntısı varsa gidersin inşallahben şoktayım kızlar göbeğim bana acıdı ve bu gece rahat uyumama izin verdi kendileri sağolsunlar darısı diğer gecelerinde başına inşallah
daha doğrusu raporda 'makat yerleşim göstermektedir ' diyor, devlette pek özen göstermiyorlar ya, acaba kafası aşağıdamı poposu mu aşağıda anlamadım? bi iki yere baktım erken doğum riski filan diyor da, ondan merak ettim? Haftaya kendi dr ma gidicem orda bakarız artık.
teşekkürler canım bende bazen geçti bugün iyiyim diyorum bir bakıyorum akşam yada öğleden sonra kötü oluyorum Allah hepimize yardım etsin canımbenim bulantilarum 7.haftada basladi hal@ devam ediyorinsallah en kisa zamanda gecmesini umuyorum
haklısın canımHerseyi kafaya takmayin canim cokta fazla arastirmayin benimkilerin kafasi haftalardir asagida hic kendimi strese sokmuyorum
Haftaya cuma inşallah 38 in içindeyken gelecek yavrucaklarım:) seninkileri de Rabbim bağışlasın inşallahCanim 37.haftadasin sanirim dogum ne zaman hayirlisiyla dr benimkileri 36.haftada alacagini soyledi de ondan sirdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?