2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

inşallah dediğin gibi olur :) senin kaşıntı sadece göbeğinde mi? Benim çok yoğun değil ama dünden beri vücudumun farklı farklı yerlerinde kaşıntı var,normal mi acaba,bu sekilde mi oluyor senin de
Senin belki çatlama kaşıntısı olabilir son ay yaşadığım kaşıntı bambaşka doktor derin çok incelmiş ondan olabilir dedi

ça
Senin belki çatlama kaşıntısı olabilir son ay yaşadığım kaşıntı bambaşka doktor derin çok incelmiş ondan olabilir dedi
çatlak hiç yok çok şükür de çok rahatsız olmadığım için doktora gitmiyorum umarım sıkıntı olmaz. Senin de son günlerin rahat geçer,çok rahat bir doğumun olur inşallah:)

ça

çatlak hiç yok çok şükür de çok rahatsız olmadığım için doktora gitmiyorum umarım sıkıntı olmaz. Senin de son günlerin rahat geçer,çok rahat bir doğumun olur inşallah:)
İkiz gebe biri doğuma 1 hafta kala çatlamıştı bunlar pek belli olmuyor inşallah sıfır çatlakla doğuma girer bebişlerine sende sağlıcakla kavuşursun cnm :)

merhaba arkadaslar, 6hafta 4 gunluk hamileyim, ikiz gebelik :) cok zor durumdayim, bulantilar cok kotu, hic gecmiyor, panik atak gibi biseyler oluyor bana.. sanki hic gecmicek dogum zamani hic gelmicek gibi geliyor cok korkuyorum. size de oldu mu lutfen yardim

canım makat yerleşim dediği popo aşağıda.. benim biri baş aşağı biri popo aşağıydı. normalde bu haftadan sonra ikizler dönmez demişti. ama dün gittim yine yer değiştirmişler :) doktoru bile şaşırttık ikisi de popo geliş olmuş.. ikisi de baş aşağı gelirse normal doğum ihtimali olur diyolar. ama bizde çok riske atacaklarını sanmıyorum.

Bende oyleyim cnm,zamanla azaliyor ama bitmedi benim henuz

ikiz gebeliklerde doguma kadar suruyor diyorlar, onlari okudukca daha da panik oluyorum. kac gundur yatiyordum, dun bilegime akupunktur yaptilar, bu sabah cok iyiydim, az once yine basladi. ilac kullaniyor musunuz?

Ben bundan 1 sene oncede ikiz hamileydim,ilk 3 ay berbat gect,4.ayima girdgmde bicak gibi kesilmisti,21 haftalik erken dogumla kaybettim,simdi yine ikiz yine cok siddetli gecti,zofer dil alti hap aliyorum baskada birsey kullanmiyorum.

Ben bundan 1 sene oncede ikiz hamileydim,ilk 3 ay berbat gect,4.ayima girdgmde bicak gibi kesilmisti,21 haftalik erken dogumla kaybettim,simdi yine ikiz yine cok siddetli gecti,zofer dil alti hap aliyorum baskada birsey kullanmiyorum.
insallah bu sefer saglikla kavusursun canim, benim ilk gebeligim bu, 3.tup bebek denemem..
sabir..

Canim bilmiyorum rahim agziyla ilgili birsey soylemediler,3 uzdu ilk basta,12,haftada birini karnimda sonlandirdilar,21,haftadada ayakta kalmistim,sabah az suyum gelmisti,4 gun hastanede yattim sancim basladi dogum yaptim.

Canim bilmiyorum rahim agziyla ilgili birsey soylemediler,3 uzdu ilk basta,12,haftada birini karnimda sonlandirdilar,21,haftadada ayakta kalmistim,sabah az suyum gelmisti,4 gun hastanede yattim sancim basladi dogum yaptim.
Ben de ikizlerimi 22.haftamda kaybettim erken doğumla.sulari fazlaydı cozum bulamadılar ,nedenini bile bilemedi prof.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…