- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.181
Senin belki çatlama kaşıntısı olabilir son ay yaşadığım kaşıntı bambaşka doktor derin çok incelmiş ondan olabilir dediinşallah dediğin gibi olur :) senin kaşıntı sadece göbeğinde mi? Benim çok yoğun değil ama dünden beri vücudumun farklı farklı yerlerinde kaşıntı var,normal mi acaba,bu sekilde mi oluyor senin de
çatlak hiç yok çok şükür de çok rahatsız olmadığım için doktora gitmiyorum umarım sıkıntı olmaz. Senin de son günlerin rahat geçer,çok rahat bir doğumun olur inşallah:)Senin belki çatlama kaşıntısı olabilir son ay yaşadığım kaşıntı bambaşka doktor derin çok incelmiş ondan olabilir dedi
İkiz gebe biri doğuma 1 hafta kala çatlamıştı bunlar pek belli olmuyor inşallah sıfır çatlakla doğuma girer bebişlerine sende sağlıcakla kavuşursun cnm :)ça
çatlak hiç yok çok şükür de çok rahatsız olmadığım için doktora gitmiyorum umarım sıkıntı olmaz. Senin de son günlerin rahat geçer,çok rahat bir doğumun olur inşallah:)
Maşallah canım bebişlerin çok akıllı ve uslu olacak :) Sağlıkla sıhhatle gelsinler.Haftaya cuma inşallah 38 in içindeyken gelecek yavrucaklarım:) seninkileri de Rabbim bağışlasın inşallah
daha doğrusu raporda 'makat yerleşim göstermektedir ' diyor, devlette pek özen göstermiyorlar ya, acaba kafası aşağıdamı poposu mu aşağıda anlamadım? bi iki yere baktım erken doğum riski filan diyor da, ondan merak ettim? Haftaya kendi dr ma gidicem orda bakarız artık.
merhaba arkadaslar, 6hafta 4 gunluk hamileyim, ikiz gebelik :) cok zor durumdayim, bulantilar cok kotu, hic gecmiyor, panik atak gibi biseyler oluyor bana.. sanki hic gecmicek dogum zamani hic gelmicek gibi geliyor cok korkuyorum. size de oldu mu lutfen yardim
ikiz gebeliklerde doguma kadar suruyor diyorlar, onlari okudukca daha da panik oluyorum. kac gundur yatiyordum, dun bilegime akupunktur yaptilar, bu sabah cok iyiydim, az once yine basladi. ilac kullaniyor musunuz?Bende oyleyim cnm,zamanla azaliyor ama bitmedi benim henuz
ikiz gebeliklerde doguma kadar suruyor diyorlar, onlari okudukca daha da panik oluyorum. kac gundur yatiyordum, dun bilegime akupunktur yaptilar, bu sabah cok iyiydim, az once yine basladi. ilac kullaniyor musunuz?
insallah bu sefer saglikla kavusursun canim, benim ilk gebeligim bu, 3.tup bebek denemem..Ben bundan 1 sene oncede ikiz hamileydim,ilk 3 ay berbat gect,4.ayima girdgmde bicak gibi kesilmisti,21 haftalik erken dogumla kaybettim,simdi yine ikiz yine cok siddetli gecti,zofer dil alti hap aliyorum baskada birsey kullanmiyorum.
gunde 1 kez mi aliyorsun zoferi? 4mg mi?Ben bundan 1 sene oncede ikiz hamileydim,ilk 3 ay berbat gect,4.ayima girdgmde bicak gibi kesilmisti,21 haftalik erken dogumla kaybettim,simdi yine ikiz yine cok siddetli gecti,zofer dil alti hap aliyorum baskada birsey kullanmiyorum.
umuttttt kontrole gittin mi cnm ?
Gulgonca86 cnm rabbim tekrarından korusun rahim ağzından dolayı mı erken doğum oldu tek neden bu muymuş ? Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi. Korkulu dönem gerçekten.
Ben bebeyaginda cozum buldum kasinmalara surekli surdum kasindikcainşallah dediğin gibi olur :) senin kaşıntı sadece göbeğinde mi? Benim çok yoğun değil ama dünden beri vücudumun farklı farklı yerlerinde kaşıntı var,normal mi acaba,bu sekilde mi oluyor senin de
Ben de ikizlerimi 22.haftamda kaybettim erken doğumla.sulari fazlaydı cozum bulamadılar ,nedenini bile bilemedi prof.Canim bilmiyorum rahim agziyla ilgili birsey soylemediler,3 uzdu ilk basta,12,haftada birini karnimda sonlandirdilar,21,haftadada ayakta kalmistim,sabah az suyum gelmisti,4 gun hastanede yattim sancim basladi dogum yaptim.
Ben de ikizlerimi 22.haftamda kaybettim erken doğumla.sulari fazlaydı cozum bulamadılar ,nedenini bile bilemedi prof.
1 ay önce doğum yaptim bir gün yaşadı kuzucuklarim.tekrar hamile kalmak istiyorum nasipse.siz ne kadar ara vermiştiniz?Simdide mi ikiz hamilesiniz sizde?
peki senin her yerinde mi, benim sırtımda kollarımda karnımda ayaklarımın üst yüzeyinde olabiliyorBen bebeyaginda cozum buldum kasinmalara surekli surdum kasindikca
1 ay önce doğum yaptim bir gün yaşadı kuzucuklarim.tekrar hamile kalmak istiyorum nasipse.siz ne kadar ara vermiştiniz?
İnş sağlıkla kavuşursun yavrularına.7 ay bilerek mi beklettin ,doktorun mu söyledi?ben hemen nasipse istiyorum ama en az kaç ay beklemek lazım acaba?7 ay ara verdim tekrar ikiz hamileyim korkuyorum İnşaAllah bu sefer saglikla kavusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?