- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.201
İnş sağlıkla kavuşursun yavrularına.7 ay bilerek mi beklettin ,doktorun mu söyledi?ben hemen nasipse istiyorum ama en az kaç ay beklemek lazım acaba?
Evet normal doğum yaptim.6 ay çok değil mi ?En az 6 ay dedi doktorum,normalmi dogurdun sende?
Evet normal doğum yaptim.6 ay çok değil mi ?
Benimki normal ikiz gebelikte,ikiz kardeşim var benim de.Bilmem sen kendini hazir hissediyorssn yaptirabilirsin,tup dimi seninde?
canim zoferi nasil kullaniyorsun? gunde 1 mi 2 miBilmem sen kendini hazir hissediyorssn yaptirabilirsin,tup dimi seninde?
Goguslerdede oluo ek olarak daha cok gobekte sabun kullanma dusta dus jeli kullan bide surekli bebeyagi kullanpeki senin her yerinde mi, benim sırtımda kollarımda karnımda ayaklarımın üst yüzeyinde olabiliyor
canim zoferi nasil kullaniyorsun? gunde 1 mi 2 mi
Bende oyle sanmistim ama 16 da hafifledi canim cok sukur simdi ara ara ac kaloraam oluyor sadece.ikiz gebeliklerde doguma kadar suruyor diyorlar, onlari okudukca daha da panik oluyorum. kac gundur yatiyordum, dun bilegime akupunktur yaptilar, bu sabah cok iyiydim, az once yine basladi. ilac kullaniyor musunuz?
Gittim canim cok sukur sorun yok dedi 400 grama yakin olmus ikiside. Ama aç oldugum icin hareketsizdiler. Oglan biraz hareketliydi sadece. Ama rahim boyunu olcmedi artik karindan olcemeyiz vajinal istersen olceyim dedi kagam karisti senin olctu mu karindanumuttttt kontrole gittin mi cnm ?
Gulgonca86 cnm rabbim tekrarından korusun rahim ağzından dolayı mı erken doğum oldu tek neden bu muymuş ? Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi. Korkulu dönem gerçekten.
Nasil anladin canim suyun geldigini? Agrinda var miydi? Rabbim bir daha yasatmasin...Canim bilmiyorum rahim agziyla ilgili birsey soylemediler,3 uzdu ilk basta,12,haftada birini karnimda sonlandirdilar,21,haftadada ayakta kalmistim,sabah az suyum gelmisti,4 gun hastanede yattim sancim basladi dogum yaptim.
Canim nasilsin toparlandinmi rabbim tez vakitte tekrar nasip etsin inssalah1 ay önce doğum yaptim bir gün yaşadı kuzucuklarim.tekrar hamile kalmak istiyorum nasipse.siz ne kadar ara vermiştiniz?
TSK ederim canım çok şükür daha iyiyim,rabbim sizin yavrularınıza sağlık versin.aslinda hemen dusunuyorum hamile kalmayı da erken mi sizce?Canim nasilsin toparlandinmi rabbim tez vakitte tekrar nasip etsin inssalah
Canim dogum yaptin sonucta bence en azindan 3 ay ara olmali gibi. Vucudun toparlansin ki daha hazir ol bebeklereTSK ederim canım çok şükür daha iyiyim,rabbim sizin yavrularınıza sağlık versin.aslinda hemen dusunuyorum hamile kalmayı da erken mi sizce?
Bende oyle sanmistim ama 16 da hafifledi canim cok sukur simdi ara ara ac kaloraam oluyor sadece.
Gittim canim cok sukur sorun yok dedi 400 grama yakin olmus ikiside. Ama aç oldugum icin hareketsizdiler. Oglan biraz hareketliydi sadece. Ama rahim boyunu olcmedi artik karindan olcemeyiz vajinal istersen olceyim dedi kagam karisti senin olctu mu karindan
Nasil anladin canim suyun geldigini? Agrinda var miydi? Rabbim bir daha yasatmasin...
Kizlar sizde rahim uzunlugu ne kadar surede bir olculuyor?birde karindan mi vajinal mi? Benim doktorum bugun artik karindan olcemeyeiz istiyorsan vajinal bakalim dedi ben olcturmedim
Bazen benimde islak oluyor cok olmasa da. Kusura bakm cok soru soruyorum ama nasil ayirabiliriz normal akintidan? Insan korkuyor okudukça...Yok hic agrim yoktu,uyandigimda bayaga islakti camasirim.
Bilemeyince canim ondan ogreneyim de oyle olctureyim dedim. 2 hafta sonra olcun diyeyim o zaman.Neden cnm olcturmedin,tam zamani vajinal bakilmasi gerek artik,doktorun iyi doktormus takdir ettim.
Benim hep karindan olcuyo .. hic vajinal olculmedi henuz.. bakalim yarin nasil olcucek..Kizlar sizde rahim uzunlugu ne kadar surede bir olculuyor?birde karindan mi vajinal mi? Benim doktorum bugun artik karindan olcemeyeiz istiyorsan vajinal bakalim dedi ben olcturmedim
Bazen benimde islak oluyor cok olmasa da. Kusura bakm cok soru soruyorum ama nasil ayirabiliriz normal akintidan? Insan korkuyor okudukça...
Bilemeyince canim ondan ogreneyim de oyle olctureyim dedim. 2 hafta sonra olcun diyeyim o zaman.
3 ay bekle canim rahim toparlansin 8 hafta degil 22 haftada kaybettin kuzucugunu gerci eskiler kirki ciktimi gebe kaliyorlar yinede bilemicem en az 3 ay bekle derim rabbim tez vakitte saglikli gebelik bebekler nasip etsin insallahTSK ederim canım çok şükür daha iyiyim,rabbim sizin yavrularınıza sağlık versin.aslinda hemen dusunuyorum hamile kalmayı da erken mi sizce?
Saol canım Allah razı olsun,rabbim sizin bebislere sağlık versin3 ay bekle canim rahim toparlansin 8 hafta degil 22 haftada kaybettin kuzucugunu gerci eskiler kirki ciktimi gebe kaliyorlar yinede bilemicem en az 3 ay bekle derim rabbim tez vakitte saglikli gebelik bebekler nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?