2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

ikiz gebeliklerde doguma kadar suruyor diyorlar, onlari okudukca daha da panik oluyorum. kac gundur yatiyordum, dun bilegime akupunktur yaptilar, bu sabah cok iyiydim, az once yine basladi. ilac kullaniyor musunuz?
Bende oyle sanmistim ama 16 da hafifledi canim cok sukur simdi ara ara ac kaloraam oluyor sadece.
Gittim canim cok sukur sorun yok dedi 400 grama yakin olmus ikiside. Ama aç oldugum icin hareketsizdiler. Oglan biraz hareketliydi sadece. Ama rahim boyunu olcmedi artik karindan olcemeyiz vajinal istersen olceyim dedi kagam karisti senin olctu mu karindan
Canim bilmiyorum rahim agziyla ilgili birsey soylemediler,3 uzdu ilk basta,12,haftada birini karnimda sonlandirdilar,21,haftadada ayakta kalmistim,sabah az suyum gelmisti,4 gun hastanede yattim sancim basladi dogum yaptim.
Nasil anladin canim suyun geldigini? Agrinda var miydi? Rabbim bir daha yasatmasin...

TSK ederim canım çok şükür daha iyiyim,rabbim sizin yavrularınıza sağlık versin.aslinda hemen dusunuyorum hamile kalmayı da erken mi sizce?
Canim dogum yaptin sonucta bence en azindan 3 ay ara olmali gibi. Vucudun toparlansin ki daha hazir ol bebeklere

Kizlar sizde rahim uzunlugu ne kadar surede bir olculuyor?birde karindan mi vajinal mi? Benim doktorum bugun artik karindan olcemeyeiz istiyorsan vajinal bakalim dedi ben olcturmedim

Yok hic agrim yoktu,uyandigimda bayaga islakti camasirim.

Kizlar sizde rahim uzunlugu ne kadar surede bir olculuyor?birde karindan mi vajinal mi? Benim doktorum bugun artik karindan olcemeyeiz istiyorsan vajinal bakalim dedi ben olcturmedim

Neden cnm olcturmedin,tam zamani vajinal bakilmasi gerek artik,doktorun iyi doktormus takdir ettim.

Yok hic agrim yoktu,uyandigimda bayaga islakti camasirim.
Bazen benimde islak oluyor cok olmasa da. Kusura bakm cok soru soruyorum ama nasil ayirabiliriz normal akintidan? Insan korkuyor okudukça...
Neden cnm olcturmedin,tam zamani vajinal bakilmasi gerek artik,doktorun iyi doktormus takdir ettim.
Bilemeyince canim ondan ogreneyim de oyle olctureyim dedim. 2 hafta sonra olcun diyeyim o zaman.

Benim hep karindan olcuyo .. hic vajinal olculmedi henuz.. bakalim yarin nasil olcucek..

Bazen benimde islak oluyor cok olmasa da. Kusura bakm cok soru soruyorum ama nasil ayirabiliriz normal akintidan? Insan korkuyor okudukça...

Bilemeyince canim ondan ogreneyim de oyle olctureyim dedim. 2 hafta sonra olcun diyeyim o zaman.

Ben ikizlerimi vajinal olcmedigi icin kaybettim doktora hakkimi helal etmiyorum.birden acildi rahim vajina bakilsaydi anlasilip hmn dikis atilirmis ama bilemedigim icin bende yurudum is yaptim.

TSK ederim canım çok şükür daha iyiyim,rabbim sizin yavrularınıza sağlık versin.aslinda hemen dusunuyorum hamile kalmayı da erken mi sizce?
3 ay bekle canim rahim toparlansin 8 hafta degil 22 haftada kaybettin kuzucugunu gerci eskiler kirki ciktimi gebe kaliyorlar yinede bilemicem en az 3 ay bekle derim rabbim tez vakitte saglikli gebelik bebekler nasip etsin insallah

3 ay bekle canim rahim toparlansin 8 hafta degil 22 haftada kaybettin kuzucugunu gerci eskiler kirki ciktimi gebe kaliyorlar yinede bilemicem en az 3 ay bekle derim rabbim tez vakitte saglikli gebelik bebekler nasip etsin insallah
Saol canım Allah razı olsun,rabbim sizin bebislere sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…