- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
- 83
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
Cnm hemen yaptir serklaj islemini, rahim boyun kisa.senin haftalarda 3 un bile ustunde olmasi lazim15+4 bugün isteğe bağlı dedi bana da ama ne kadar geç doğursan o kadar iyi dedi ben öneriyorum dedi rahim 25 mm olmalıymış benim şu an 22 mm ben yaptıracam galiba artık herşeyden korkar olduk çünkü
evet bende sallamayı düşünmüyorum bi arkadaşım o şekilde büyüttü bebişini bırakıyodu kendi uyuyodu küçücük çocuk, ama bunu etrafımdakilere nasıl alıştırıcam hiç bilmiyorum annem bile ağlarlarsa dayanamam ki alırım ben diyobenim beşiği eşim yapacak. 70*120 ebatında. şimdilik oda yapmayacağım. ikisini de bir süre ayırmayı düşünmüyorum. sanırım çok da tavsiye edilmiyor. bende bir liste hazırlamıştım ama baya karıştışimdi aldıklarımın listesini yapıp eksiklikleri oyle tamamlamak istiyorum. bu arada biberon avent cam naturel aldım 2 tane. bu tarz şeyleri de internette kampanyaları takip edip aldım canım. bu arada bebekleri sallamaya alıştırmayın diyorlar. o zaman sürekli sallanmak istiyorlarmış.
bende korkuyordum ama agırlaşmaya başladıkça ayaklarım şiştikçe anladım ki çok geç vakte bırakmamak gerekiyor. canım büyük eşyadan kastın oda ise ben şimdilik yapmayacağım. onun haricinde büyük eşya araba ve ana kucağı kalıyor. araba içinde kararsızım
yok canım isteğe bağlı değil o belli bir cm altı riskli oluyo doktorun o zaman yapıyoKızlar size bişey soracam ikiz gebeliklerde isteğe bağlı olarak rahimi dikiyorlarmış bilginiz var mı
benimde bi anda büyüdü valla normal gebeliklerin 5-6.ayı gibi duruyorum şu an kilo almamama rağmenKızlar merhaba :))
15. Haftamdayım. Göbüşüm çok büyüdü tek gebeliklerin 4-5 ayı gibi. Aslında sadece 2,5 kilo aldım ama göbüş aldı başını gitti
Bu arada çoğu doktor ikili test yapmasa da benimki yaptı. Sonuç çok iyi dedi 1/10710 muş.
Ne kadar güvenilir bilmiyorum tabii ikizlerde ikili test sonucuna. Sizlerin ikili test sonuçları nasıl?
Evet hamilelikten önce de demişti doktor hatta normal doğum yapamazsın diye rahim kısa diye haftaya yapılacak inşallah niyeyse korkuyorum ama çoçuklarımıza Can'ımız feda kızım ve oğlum için herşey :)Cnm hemen yaptir serklaj islemini, rahim boyun kisa.senin haftalarda 3 un bile ustunde olmasi lazim
Hiç korkma .çok kısa süren ve senin acısını hissetmeyeceğin bir işlem.sonrasında cok rahat edersin.Evet hamilelikten önce de demişti doktor hatta normal doğum yapamazsın diye rahim kısa diye haftaya yapılacak inşallah niyeyse korkuyorum ama çoçuklarımıza Can'ımız feda kızım ve oğlum için herşey :)
Epey uzak kaldım kızlar ama tüm yazılanları okudum aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler bizim gibi eskilerden olup göbüş möbüş önden gidenler de iyiler hepimiz için çok şükür hazırlananlar var epey ama ben korkudan bir battaniye örüdüm başka da birşey almadım azıcık batıl inançlarım mı var ne bilmiyorum...bir de benim az sancılı geçiyor bu aylarım siZde var mı bir aydır pruluton iğne oluyorum ama çok korkuyorum sürekli dua ediyorum en azında 33-34 haftaları görsem bir oğlumla kızımı sağ salim evime getirebilsem diye...eminim hepimiz aynı durumdayız ama şu küçük tekmeleri hissettiğimde herşey geçiyor Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
Evet üzerine yatamıyorum bile hafta da bir oluyorum bi deBen de oluyorum o iğneyi çok yakıyor
Aynen ben deEvet üzerine yatamıyorum bile hafta da bir oluyorum bi de
Kilon çok iyi çok da almamışsın .Bir de kızlar ben Bayramda ailemin yanına gittim 10 günde 2 kg almışım hemşire insülin direnci oluşmuş olabilir normal değil bu hız dedi Dr una sor erkenden şeker yüklemesi yaptır dedi aranızda benim gibi hızlı kilo alan var mı?kaldı ki hamur işi beyaz ekmek ve makarna gibi saf karbonhidrat tüketmiyorum ya da çok dikkatli tüketiyorum zaten tatlı düşkünü de değilim anlamadım gitti 46 kg başladım 20.hafta da 51,5 oldum.
Hemşire huzursuz etti beni korktum açıkçası bi de şeker çıkmasın diye... Dr um ne diyecek bakalım moral verdin teşekkürlerKilon çok iyi çok da almamışsın .
Benim şeker yuksek çıktı ama.dikkat edip diyetle normal çıkıyor.evde ölçüorum.drum çok iyi dedi.çıksa bile çözümü var cnm.ikiz gebeliklerin riskleri bunlar işte .aman saglıcakla gelsinlerde baska birsey istemiyoruzHemşire huzursuz etti beni korktum açıkçası bi de şeker çıkmasın diye... Dr um ne diyecek bakalım moral verdin teşekkürler
İnşallah canım sağ salim bi alsak kucağımıza herşeyi unutacağız. Teşekkürler moral verdin insan neyle karşılaşacağını bilemeyince tedirgin oluyorBenim şeker yuksek çıktı ama.dikkat edip diyetle normal çıkıyor.evde ölçüorum.drum çok iyi dedi.çıksa bile çözümü var cnm.ikiz gebeliklerin riskleri bunlar işte .aman saglıcakla gelsinlerde baska birsey istemiyoruz)
Kaçıncı haftadaydın Can'ım sen bende de kasık Ağrı'ları karın Ağrı'ları var rahim büyüdüğü için dedi doktorumEpey uzak kaldım kızlar ama tüm yazılanları okudum aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler bizim gibi eskilerden olup göbüş möbüş önden gidenler de iyiler hepimiz için çok şükür hazırlananlar var epey ama ben korkudan bir battaniye örüdüm başka da birşey almadım azıcık batıl inançlarım mı var ne bilmiyorum...bir de benim az sancılı geçiyor bu aylarım siZde var mı bir aydır pruluton iğne oluyorum ama çok korkuyorum sürekli dua ediyorum en azında 33-34 haftaları görsem bir oğlumla kızımı sağ salim evime getirebilsem diye...eminim hepimiz aynı durumdayız ama şu küçük tekmeleri hissettiğimde herşey geçiyor Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?