2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

15+4 bugün isteğe bağlı dedi bana da ama ne kadar geç doğursan o kadar iyi dedi ben öneriyorum dedi rahim 25 mm olmalıymış benim şu an 22 mm ben yaptıracam galiba artık herşeyden korkar olduk çünkü
Cnm hemen yaptir serklaj islemini, rahim boyun kisa.senin haftalarda 3 un bile ustunde olmasi lazim

evet bende sallamayı düşünmüyorum bi arkadaşım o şekilde büyüttü bebişini bırakıyodu kendi uyuyodu küçücük çocuk, ama bunu etrafımdakilere nasıl alıştırıcam hiç bilmiyorum annem bile ağlarlarsa dayanamam ki alırım ben diyo evet yatak filan demiştim evim küçük beşik alıp bi kaç ay sonra değiştirmek istemiyorum, bebek arabasında bende kararsızım başta hiç almamayı bile düşündüm bi ara hani zaten şubatta doğacaklar inşallah yaz gelene kadar bi yere çıkarken ana kucağı kanguru filan idare etsek sonra bastonlardan mı alsak diyorum bilemedim
Kızlar size bişey soracam ikiz gebeliklerde isteğe bağlı olarak rahimi dikiyorlarmış bilginiz var mı
yok canım isteğe bağlı değil o belli bir cm altı riskli oluyo doktorun o zaman yapıyo
benimde bi anda büyüdü valla normal gebeliklerin 5-6.ayı gibi duruyorum şu an kilo almamama rağmen

Ben de beşikte çok kararsızım. İkeaya baktım geçen hafta hiç bir karyolası sallanabilir değil. Adamlar hep pratik kullanışlı ürünler yapıyor bi tanesini bile sallanabilir yapmadıklarında bişey vardır diyorum. Ama mothercarede de hep yeni doğanlar sallanabilir özellikle iyice kararsız kaldım kızlar. Yeğenim 1 yaşında evde park yatağı var ama kreşte sallanabilir beşik karyola varmış. hep kreş anneleri çok rahat uyutuyoruz demişler. Kardeşim de ısrarla onlardan al diyor. Bilemedim gitti

Cnm hemen yaptir serklaj islemini, rahim boyun kisa.senin haftalarda 3 un bile ustunde olmasi lazim
Evet hamilelikten önce de demişti doktor hatta normal doğum yapamazsın diye rahim kısa diye haftaya yapılacak inşallah niyeyse korkuyorum ama çoçuklarımıza Can'ımız feda kızım ve oğlum için herşey :)

benim de ikizlerim martta doğacak şimdiden çok sabırsızlanıyorum :)

Şu an en arkadan gelen benim sanırım:) iyi oldu burayı bulmam çünkü herkes benden önde ve tecrübeli. Bide içim rahatladı bende 1 kilo almış gözüküyorum ama karnım çıktı. hiç 1 kilo gibi durmuyo demekki ikiz gebeliklerde karnın daha erkenden çıkması normal?

Gününüz aydın olsun kızlar :) güne yoğun başladı benim yavrular kelebek taklidi yapıyorlar göbüşümde ben daha yeni gebe kaldığım kiloma döndüm ilk zaman çok verdim ve sadece göbüşüm büyüdü 5.ayın içindeyim ama 6aylık görünüyordur

Hiç korkma .çok kısa süren ve senin acısını hissetmeyeceğin bir işlem.sonrasında cok rahat edersin.

Epey uzak kaldım kızlar ama tüm yazılanları okudum aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler bizim gibi eskilerden olup göbüş möbüş önden gidenler de iyiler hepimiz için çok şükür hazırlananlar var epey ama ben korkudan bir battaniye örüdüm başka da birşey almadım azıcık batıl inançlarım mı var ne bilmiyorum...bir de benim az sancılı geçiyor bu aylarım siZde var mı bir aydır pruluton iğne oluyorum ama çok korkuyorum sürekli dua ediyorum en azında 33-34 haftaları görsem bir oğlumla kızımı sağ salim evime getirebilsem diye...eminim hepimiz aynı durumdayız ama şu küçük tekmeleri hissettiğimde herşey geçiyor Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.

Bir de kızlar ben Bayramda ailemin yanına gittim 10 günde 2 kg almışım hemşire insülin direnci oluşmuş olabilir normal değil bu hız dedi Dr una sor erkenden şeker yüklemesi yaptır dedi aranızda benim gibi hızlı kilo alan var mı?kaldı ki hamur işi beyaz ekmek ve makarna gibi saf karbonhidrat tüketmiyorum ya da çok dikkatli tüketiyorum zaten tatlı düşkünü de değilim anlamadım gitti 46 kg başladım 20.hafta da 51,5 oldum.

Kilon çok iyi çok da almamışsın .

Hemşire huzursuz etti beni korktum açıkçası bi de şeker çıkmasın diye... Dr um ne diyecek bakalım moral verdin teşekkürler
Benim şeker yuksek çıktı ama.dikkat edip diyetle normal çıkıyor.evde ölçüorum.drum çok iyi dedi.çıksa bile çözümü var cnm.ikiz gebeliklerin riskleri bunlar işte .aman saglıcakla gelsinlerde baska birsey istemiyoruz)

İnşallah canım sağ salim bi alsak kucağımıza herşeyi unutacağız. Teşekkürler moral verdin insan neyle karşılaşacağını bilemeyince tedirgin oluyor

Kizlar ikiz bebek arabalari cok pahali indirimlilrti 1500 1800 falan.bide pusetli araba almak lazim cok pahallilar.uygun fiyata bulan varmi acaba.habarder edin bizide

Kaçıncı haftadaydın Can'ım sen bende de kasık Ağrı'ları karın Ağrı'ları var rahim büyüdüğü için dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…