2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kesinlikle vajinal ölçülmesi lazım. Karın yanıltabilir. Gerçi bugün ölçer dr iyi der yarın açılma olur. Elden bir şey gelmez. Allah a emanet bebeklerimiz.
Eylulde dogar senin bebisler degilmi canim insallah 36 haftalari gormek cumlemize nasip olsun saglikla insallah

Benim doktorum karından ölçüyordu 22 mm çıkıyordu baska hastanede ölçüm yapıldı vajinal 34 mm çıktı. Hangisi doğru şimdi?

Eylulde dogar senin bebisler degilmi canim insallah 36 haftalari gormek cumlemize nasip olsun saglikla insallah
Evet cnm eylül. Ama Ekim annelerini takip ediyorum :) Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi. Hepimiz 36 _38 görelim ins

umuttttt cnm vajinal en kesin bilgi vajinal olctur. Maşallah bebeklerine benim 500 kusur gramdalar 28 cm . Rabbim korusun bebeklerimizi ins.
Maslalahhh ya 4 gunde cok fark var bebkelrimiz arasinda. Acaba ufak mi benim bebklerim bizim kilosuna bakiyor ama boyunu dmeiyor.
Benim hep karindan olcuyo .. hic vajinal olculmedi henuz.. bakalim yarin nasil olcucek..
Ay haber et bize nasil olculdugunu. Olmazsa bende baska bir yere gdip olcturucem tekrar.
Ben ikizlerimi vajinal olcmedigi icin kaybettim doktora hakkimi helal etmiyorum.birden acildi rahim vajina bakilsaydi anlasilip hmn dikis atilirmis ama bilemedigim icin bende yurudum is yaptim.
Canim iste birazcik da kader. Eger bebklerin omru olsa sen kosup ziplasan da birsey olmazdi ama tabi onlem almak lazim. Olmadi bende 10 gun sonra gidince olc dicem.
Evet cnm eylül. Ama Ekim annelerini takip ediyorum :) Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi. Hepimiz 36 _38 görelim ins
Ay canim bende kurban bayraminaa gelirler diyorum insallah vakitsiz olmasin da hic hirsey

Hayırlı zamanda sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim.
Canım FL yazan yeri 7 ile carp boy çıkıyor. Carp bi bakalım:)
Kilo da her usg de farklı çıkıyor. O anki konumuna göre bebeğin. Ayrıntılı usg den sonra yazarım yine.

Biri 24 biri 23 cikiyor canimmasallahhh yaz bakalim kac cikmis olacak

Biri 24 biri 23 cikiyor canimmasallahhh yaz bakalim kac cikmis olacak
Annede şeker olunca kilo alıyormuş bebek şimdi ondan korkuyorum çünkü deli gibi tatlı ve meyve yiyorum. 24. Haftada seker testi. Sen tetanoz vurulacak misin cnm ? Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah. Rabbime emanetler.

Yok canim ya oyle dusunme. Bende cok meyve yiyorum ve iannilmaz hizli kilo aliyorum 15 gune 1 kilo geliyor ayda kilo dusun yani ben ikk dozu vurundum canim ikincisi 6 haziran da. Sen vurunmadin mi? Bazilarin gereksiz diyor ama sezeryam olacaz mecbur vurunmak ta gerek sanki bilemiyorum. Seker testinden hic bahsetmedi doktorum 24 te mi yapiliyormus. Bir dahakine bir sorayim

Kizlar sizde rahim uzunlugu ne kadar surede bir olculuyor?birde karindan mi vajinal mi? Benim doktorum bugun artik karindan olcemeyeiz istiyorsan vajinal bakalim dedi ben olcturmedim
Canim benimki 2 haftada bir ölçülüyor karından. Hiç vajinal bakmadi. Doktorum da perinatolog.

Canım ben 2 yıl önce vurulmuşum kayıtta çıktı. İkinci doz vurulacak. 24 te oldu tüm arkadaşlarım şeker yüklemesi. Senin ikinci doz ne zaman?

Canım ben 2 yıl önce vurulmuşum kayıtta çıktı. İkinci doz vurulacak. 24 te oldu tüm arkadaşlarım şeker yüklemesi. Senin ikinci doz ne zaman?

Aslinda bende gecen sene olmama ragmen yinede 2 doz vurulmami soyledi aile hekimligi.. ilkini vuruldum 20. Haftada 2.si 28. Haftada vurulucam nasipse..

Buarada kizlar bugun randevumuz vardi miniklerimle cok sukur iyilerdi.. kizimin yuzden tam profilini gorduk o kadar nettiki yuzu.. ilk defa boyle gordum onu cok guzel bi hismis ya.. oglum arkasini dondugu icin onu goremedik .. iyi olsunlarda tek..
Oglusum 780 gr kizim 600 gr .. her zamanki gibi kizim arkadan geliyo ☺ ama dr. Gayet normal dedi oglus icin iri dedi .. rahim agzi uzunlugum 30mm imis .. 25mm altina duserse riskli dedi .. vajinal muayene yapmadi karindan olctu... Rabbim bugun hayirli haberlerle donmemizi nasip etti insaAllah boylede devam eder 2 hafta sonra seker yuklemesine cagirdi..

burda yazılanları okudukça evhamlanıyorum ama okumadan da duramıyorum.. doktor üç hafta sonra gel demişti ama ben pazartesi gideceğim iki hafta olmuş olcak üç hafta ikiz gebelik için uzun bir süre değil mi zaten

Benim ilk muayeneden sonra 15 20 gün içinde tekrar gelin demişti 6 haftalık gitmistim ilkinde 8.ci haftada Bebişlerin durumu gayet iyi 4 hafta sonra görüşelim dedi bilmiyorum Dr dan Dr a fark mı ediyor yoksa risk görmediği için mi boyle dedi sim di benim de kafam karıştı

ne bilim yaa korkuorum Sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah.. iki farklı doktora gidenleri okuyorum...

ne bilim yaa korkuorum Sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah.. iki farklı doktora gidenleri okuyorum...
Merhaba normal gebelikse o yüzden sıkıntı olmaz diye o şekilde çağırmıştır.Ben tüp bebek tedavisiyle ikizlerime hamile kaldım beni memleketimdeki doktorum ayda bir görmek istedi ama istanbuldaki doktorum enazından 15 günde bir gidin dedi bizde onu dinledik.Bugün hatta ense kalınlıklarına baktı normal dedi 1 ay sonra çağırdı sanırım sıkıntılı dönemi atlatmiş olacağımdan.Birde herhangi bir kanaman falan olursa gel diyorlar.Ama sen riske atma derim 15 günde bir git ben de çok korkuyordum birşey olurda müdahale edemeyiz diye şükür Rabbime iyilermiş...

Canim benimki 2 haftada bir ölçülüyor karından. Hiç vajinal bakmadi. Doktorum da perinatolog.
Hadi ya bende baska bir yere daha mi görünsem ki
Benim 6 haziran da ikincisi canim. Heralde bir dahaki kontrolde der doktor seke yuklemesini

Bende bugün kontrole gittim doktorun rahim boyunu anmadi bile ben salı günü yard. Doc başka bi doktorda olcturdum sanirim iki doktorla devam edicem

Benim doktorum karından ölçüyordu 22 mm çıkıyordu baska hastanede ölçüm yapıldı vajinal 34 mm çıktı. Hangisi doğru şimdi?
aynı durum bendede var canım karından ölçtürünce 25 mm çıktı vajinal 37 mm çıktı tabi farklı doktorlar ölçtü. hangisine inanacağımızı şaşırdık. ben yinede haftalık iğne ve günlük progestan kullanıyorum tabi bol bol da dinleniyorum riske atmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…