- 10 Mayıs 2015
- 137
- 133
- 23
- 42
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.241
Arkadaşlar bu perinatolog yenimi cikti ayni zamanda jinikolog mu oliyor. Ben yurdisindan şimdi turkiye gelecem ve dogum icin doktor ve hastane ariycam istanbulda tavsiye edeceğiniz varmı.Hadi ya bende baska bir yere daha mi görünsem ki
Benim 6 haziran da ikincisi canim. Heralde bir dahaki kontrolde der doktor seke yuklemesini
perinatolog dedikleri riskli gebeliklerde uzman jinekologlar oluyor aynı zamanda bu detaylı ultrasonları yapma yetkileri de oluyor. ikizler de direkt olarak riskli gebelik sınıfında olduğundan arada bir de olsa bir perinatoloğa görünmekte fayda var. ben koç üni. hastanesine gidiyorum çok memnunum. doktorum hande yağmur.Arkadaşlar bu perinatolog yenimi cikti ayni zamanda jinikolog mu oliyor. Ben yurdisindan şimdi turkiye gelecem ve dogum icin doktor ve hastane ariycam istanbulda tavsiye edeceğiniz varmı.
benimde tüp bebek.. bence de ben iki haftada bir gideyimMerhaba normal gebelikse o yüzden sıkıntı olmaz diye o şekilde çağırmıştır.Ben tüp bebek tedavisiyle ikizlerime hamile kaldım beni memleketimdeki doktorum ayda bir görmek istedi ama istanbuldaki doktorum enazından 15 günde bir gidin dedi bizde onu dinledik.Bugün hatta ense kalınlıklarına baktı normal dedi 1 ay sonra çağırdı sanırım sıkıntılı dönemi atlatmiş olacağımdan.Birde herhangi bir kanaman falan olursa gel diyorlar.Ama sen riske atma derim 15 günde bir git ben de çok korkuyordum birşey olurda müdahale edemeyiz diye şükür Rabbime iyilermiş...
Canim perinatolog anne karnindaki bebekler konusunda uzman olan kadin dogum doktorlari. Ultrasonda falan baya iyi oluyorlar riskli durumları anliyorlar. Istanbul da degilim malesef öneri de bulunamicamArkadaşlar bu perinatolog yenimi cikti ayni zamanda jinikolog mu oliyor. Ben yurdisindan şimdi turkiye gelecem ve dogum icin doktor ve hastane ariycam istanbulda tavsiye edeceğiniz varmı.
Serklaj dan sonra pazartesi randevumum var korkuyorum kızlar yalvariririm dua edin bize. Kızlarından birinin suyu azalmış sebebi henüz belli değil erken doğum ve birini kaybedebikudim ki o an diğer bebeğimden riskte bizdaha çok kucuguz bugün 25+0 olduk((
cnm havuç suyu iç sabah akşam suyu artırırmış bi deneSerklaj dan sonra pazartesi randevumum var korkuyorum kızlar yalvariririm dua edin bize. Kızlarından birinin suyu azalmış sebebi henüz belli değil erken doğum ve birini kaybedebikudim ki o an diğer bebeğimden riskte bizdaha çok kucuguz bugün 25+0 olduk((
Canım Allah senin ve bebeklerinin yardımcısı olsun inşallah pazartesi güzel haberlerle gelirsin ben inanıyorumki bebişlerin seni üzmeyecek Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasınSerklaj dan sonra pazartesi randevumum var korkuyorum kızlar yalvariririm dua edin bize. Kızlarından birinin suyu azalmış sebebi henüz belli değil erken doğum ve birini kaybedebikudim ki o an diğer bebeğimden riskte bizdaha çok kucuguz bugün 25+0 olduk((
Rabbim evlatlarini sana bagislasin insallah bisey olmuyacak kavusacaksin miniklerine dualarimdasin canimSerklaj dan sonra pazartesi randevumum var korkuyorum kızlar yalvariririm dua edin bize. Kızlarından birinin suyu azalmış sebebi henüz belli değil erken doğum ve birini kaybedebikudim ki o an diğer bebeğimden riskte bizdaha çok kucuguz bugün 25+0 olduk((
Dualarimiz seninle canim allahin izniyle hicbirsey olmayacak..guzel haberler alacaksin pazartesi.Serklaj dan sonra pazartesi randevumum var korkuyorum kızlar yalvariririm dua edin bize. Kızlarından birinin suyu azalmış sebebi henüz belli değil erken doğum ve birini kaybedebikudim ki o an diğer bebeğimden riskte bizdaha çok kucuguz bugün 25+0 olduk((
kiyamam aklina kotu seyler getirme inslh atlatirsiniz rabbim isterse hersey olur bak ben bi ay once dogum dediler bi aydir sabrediyoruz sen rabbime dua et guvenSerklaj dan sonra pazartesi randevumum var korkuyorum kızlar yalvariririm dua edin bize. Kızlarından birinin suyu azalmış sebebi henüz belli değil erken doğum ve birini kaybedebikudim ki o an diğer bebeğimden riskte bizdaha çok kucuguz bugün 25+0 olduk((
Duamızdasın canım. İnşallah hiçbirşey olmadan atlatacaksın. Biraz daha az stresli ol bol bol dinlen olur mu. Haberlerini bekliyoruz.Serklaj dan sonra pazartesi randevumum var korkuyorum kızlar yalvariririm dua edin bize. Kızlarından birinin suyu azalmış sebebi henüz belli değil erken doğum ve birini kaybedebikudim ki o an diğer bebeğimden riskte bizdaha çok kucuguz bugün 25+0 olduk((
Balım üzülme herşey güzel olacak Allah'ın izniyle Rabbim Hakkı'mızda hayırlı neyse onu versin buda bi imtihan üçünüz sağlıkla atlatacaksınız inşallahSerklaj dan sonra pazartesi randevumum var korkuyorum kızlar yalvariririm dua edin bize. Kızlarından birinin suyu azalmış sebebi henüz belli değil erken doğum ve birini kaybedebikudim ki o an diğer bebeğimden riskte bizdaha çok kucuguz bugün 25+0 olduk((
ne bilim yaa korkuorum Sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah.. iki farklı doktora gidenleri okuyorum...
Canim neden öyle düsünüyorsun ben senin haftalarinda hic kalkmadan 3 hafta yattim ne kanamalar gecirdim.Rabbimden ümit kesilmez bol bol dua edelim okuyalim.bebeklerin senin her hissettigini hissediyor kendinide onlarida üzme anneleri.bakarsin aylar gecmisde kuzularini kucagina almissin insallah.Hayirlisi ile inş
Benim bu ara çok sancili geçiyor pek umudum kalmadı diyebilirim psikolimde iyiden iyiye bozuldu
İnş sizlerin ki sıkıntısız geçer saglikla alirsiniz kucaginiza
Teşekkür ederim canımCanim neden öyle düsünüyorsun ben senin haftalarinda hic kalkmadan 3 hafta yattim ne kanamalar gecirdim.Rabbimden ümit kesilmez bol bol dua edelim okuyalim.bebeklerin senin her hissettigini hissediyor kendinide onlarida üzme anneleri.bakarsin aylar gecmisde kuzularini kucagina almissin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?