- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.261
Canım dualarımız hep seninle.güzel haberlerle geleceksin inşaallah.Serklaj dan sonra pazartesi randevumum var korkuyorum kızlar yalvariririm dua edin bize. Kızlarından birinin suyu azalmış sebebi henüz belli değil erken doğum ve birini kaybedebikudim ki o an diğer bebeğimden riskte bizdaha çok kucuguz bugün 25+0 olduk((
Bende cok ac kaldim yataktan cikamadim kendi kendime gurur yaptim kimseden yardim istemrdim bi enfeksiyon bi kanama bi kasilma kac kere hastanede yattim bi tane kizim var 3 yasinda onla ilgilenemedim bazen ayri kaldim ama bak 34 lere girdik bile benislerin yasamak istiosa istesende bisey yapamazsin yasayack omurleri varsa bunlari takma kafanaTeşekkür ederim canım
Benim yardım edecek önüme çorba getirecek kimsem yok canim KV yanimdaydi oda gitti küçük bi kizin var onun icin mecbur ayakta kalmaliyim
Cuma günüde isten ayrildim artık hep evdeyim ama dinlenemiyorum
Canim korkutmak istemem ama bence bi git doktora benim arkdsinda oyle olmustu ishal agrisiyla karistirmisti bebekler asagiya indi derlerya karnin asagiya dustumu ozmn olurmus genelllikle ishal bagirsaklar rahatladigi zamanKızlar merhaba. Son 3 gündür bebekleri hissediyorum. Çok mutluyum. Dün de doktora gittim herşeyi iyi dedi. Bu arada birinin kız diğerinin oğlan olduğu kesinleşti. Dün ishal oldum. Bugün sürekli karnım ağrıyo. Karnım 1-2 saniye burkulma şeklinde kasılıyor. Bu his ishal olduğum için hissettiğim karın ağrısı mı, kasılma mı bilmiyorum. Bi de çok sık oluyor. 20 dakikada bir gibi. Kasılmaysa korkmalı mıyım. Doktora gideyim mi.
Maşaallah sana ve bebislerine inş vaktinde saglikla doğarlarBende cok ac kaldim yataktan cikamadim kendi kendime gurur yaptim kimseden yardim istemrdim bi enfeksiyon bi kanama bi kasilma kac kere hastanede yattim bi tane kizim var 3 yasinda onla ilgilenemedim bazen ayri kaldim ama bak 34 lere girdik bile benislerin yasamak istiosa istesende bisey yapamazsin yasayack omurleri varsa bunlari takma kafana
Ay canim ya okuyunca korktum simdi benimde iki haftadir tam isal olmasada isal gibiyim gerci gecen hafta doktorum vardi bisey demedi bir haftam var daha kontrole ama benim agrim yok sadece tamda olmasa isal gibiyim insallah bi sıkıntı olmazCanim korkutmak istemem ama bence bi git doktora benim arkdsinda oyle olmustu ishal agrisiyla karistirmisti bebekler asagiya indi derlerya karnin asagiya dustumu ozmn olurmus genelllikle ishal bagirsaklar rahatladigi zaman
bulantin falan varmi normal hayatina devam etmeye calis biseylerle oyalan cunku cok erken daha kisitlama hemen kendiniMaşaallah sana ve bebislerine inş vaktinde saglikla doğarlar
Yaşamaları tek isteğim ama benin için çok yorucu bir yıl geçti artık ikizlerimin sevincini yasayamıyorum sızılardan
Havalarda soğuk ve kasvetli inş ucumuz içinde geçici bir süreçtir
Artık bende 3 çocuklu anne modunda olmayı istiyorum
Bende ishalim suanda ama senin kramp tarzi kasilmalarin varmi eger oyleyse bi hafta erkene cek randevunu derimAy canim ya okuyunca korktum simdi benimde iki haftadir tam isal olmasada isal gibiyim gerci gecen hafta doktorum vardi bisey demedi bir haftam var daha kontrole ama benim agrim yok sadece tamda olmasa isal gibiyim insallah bi sıkıntı olmaz
Yok canim kasilmam felan sende ishalim deyince neden acaba bu haftada normal mi ki farkli biseyde yemiyorum diyorum.agrida kasilmada yok sükürBende ishalim suanda ama senin kramp tarzi kasilmalarin varmi eger oyleyse bi hafta erkene cek randevunu derim
Çok teşekkür ederim cevabın için. Bugün ishalim de geçti karnımdaki o his de geçti. Demek ki ishalden dolayı oluyormuş öyle. Ama gece hep düşündüm korktum. İnsanın aklına bir sürü şey geliyor. Kimsede cevap yazmadı. Aslında biraz da üzüldüm. Kimse umursamadı diye. Devam etseydi bugün doktora giderdim çok sağol tekrarCanim korkutmak istemem ama bence bi git doktora benim arkdsinda oyle olmustu ishal agrisiyla karistirmisti bebekler asagiya indi derlerya karnin asagiya dustumu ozmn olurmus genelllikle ishal bagirsaklar rahatladigi zaman
Bende korktum hatta aceba dogummu die son haftalarda beebk asagiya inince oluyomus bagirsaklar rahatlayip ishal olunuomus inslh degildirYok canim kasilmam felan sende ishalim deyince neden acaba bu haftada normal mi ki farkli biseyde yemiyorum diyorum.agrida kasilmada yok sükür
Ne demek canim bildigim yasadigim bisey varsa tabiki paylasirim kafana takilan bisey olursa ben burdayimÇok teşekkür ederim cevabın için. Bugün ishalim de geçti karnımdaki o his de geçti. Demek ki ishalden dolayı oluyormuş öyle. Ama gece hep düşündüm korktum. İnsanın aklına bir sürü şey geliyor. Kimsede cevap yazmadı. Aslında biraz da üzüldüm. Kimse umursamadı diye. Devam etseydi bugün doktora giderdim çok sağol tekrar
Hepimiz farkli seyler yasiyoruz canim yaa bende arada oluyor batmalar ama surekli hic olmadi. Benimde bazen vajinama baski oluyor ay hangisi normal hangisi degil bilemiyoruz ki yaaaaKizlar dun aksamdan beri benimde sol kasigimda hafif batmalar oluyo.. Aralarda geciyo ama tedirgin etti beni .. hemsire arkadasim idrar yollari enfeksiyonudur dedi bol su ic dedi.. bakalim yarinda boyle devam ederse dr.u arayip soyleyeyim diyorum idrar tahlili isticek buyuk ihtimalle .. varmi bu durumla.karsilasan
Evet haklisin canim .. bende hic olmazdi boyle.. o yuzden tedirgin etti beni..Hepimiz farkli seyler yasiyoruz canim yaa bende arada oluyor batmalar ama surekli hic olmadi. Benimde bazen vajinama baski oluyor ay hangisi normal hangisi degil bilemiyoruz ki yaaaa
Bendede oluyordu yumurtalık sancısı gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktı hemde bol,günde 3 lt su içiyorum yeni yeni düzeldi,sende kendin anlarsın sabah ilk idrarın koyu renkse gün içindede açık renkli görmüyorsan bulanıksa kesin vardır,biliyosun keseye çok zararı var ayda 1 tahlil yaptırmak lazım..Evet haklisin canim .. bende hic olmazdi boyle.. o yuzden tedirgin etti beni..
Canim seninle ayni günüz ya merak ettim bebeklerinin kilolari nasil birde doktorun gün verdi miBende korktum hatta aceba dogummu die son haftalarda beebk asagiya inince oluyomus bagirsaklar rahatlayip ishal olunuomus inslh degildir
Evet canim sabah koyu ve gunduzde ozellikle cok su icmezsem cok koyu olmaya baslamisti son zamanlarda ama agrim felan yoktu.. en son sanirim 1 ay once yapilmisti temiz cikmisti canim.. dun aksamdan beri olmaya basladi.. aralarda geciyo .. kasigimda hafif minik agri gibi yokluyo beni.. bugun 2 lt kesin icmisimdir suana kadar halada icmeye devam ediyorum bakalim yarin devam ederse doktorumu arayayim diyorumBendede oluyordu yumurtalık sancısı gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktı hemde bol,günde 3 lt su içiyorum yeni yeni düzeldi,sende kendin anlarsın sabah ilk idrarın koyu renkse gün içindede açık renkli görmüyorsan bulanıksa kesin vardır,biliyosun keseye çok zararı var ayda 1 tahlil yaptırmak lazım..
32+2 de 1950 ve 1850 gayet iyidiler haftada bir kontrol dedi benim kasilmalarim var die dogumuda konusmadik ne kadar gec olursa okadar iyi adalat falan kullaniorum geciktirmek icin seninkiler en son kac kiloydu hangi haftaCanim seninle ayni günüz ya merak ettim bebeklerinin kilolari nasil birde doktorun gün verdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?