- 4 Ocak 2016
- 521
- 428
- 53
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.281
Benimkide hep yuz gram oluo aralarinda kapatamadi seninki iyiymis gayet maaslh bende yarin gidicem bakalim bide ayin onunda tabi sabrederseler ozamana kadar bizimde ilk hedef birer hafta ilerisiBen 32.hafta biri 1850 biri 2200 doktorum degisti yeni karar verdik sonunda simdiko hedefimiz 36.hafta dedi haftata pazartesi randevum var 34+5 olacagiz insallah bakalim ne diyecek hakkimizda hayirlisi benim biri hep önde oluyo diger kontrolde ikinci kapatiyo farki bu sefer merak ediyorum ne kadar oldular hayirlisiyla tamamlasakda alsak artik yavrularimizi kucaklarimiza insallah
Senin SAT... 10 EKIM miBen 32.hafta biri 1850 biri 2200 doktorum degisti yeni karar verdik sonunda simdiko hedefimiz 36.hafta dedi haftata pazartesi randevum var 34+5 olacagiz insallah bakalim ne diyecek hakkimizda hayirlisi benim biri hep önde oluyo diger kontrolde ikinci kapatiyo farki bu sefer merak ediyorum ne kadar oldular hayirlisiyla tamamlasakda alsak artik yavrularimizi kucaklarimiza insallah
Bulantım fazla yok çok şükür sadece kokuya tahammülüm yok rahatımbulantin falan varmi normal hayatina devam etmeye calis biseylerle oyalan cunku cok erken daha kisitlama hemen kendini
İdrar yolu enfeksiyonu hemen her gebenin basina geliyorEvet canim sabah koyu ve gunduzde ozellikle cok su icmezsem cok koyu olmaya baslamisti son zamanlarda ama agrim felan yoktu.. en son sanirim 1 ay once yapilmisti temiz cikmisti canim.. dun aksamdan beri olmaya basladi.. aralarda geciyo .. kasigimda hafif minik agri gibi yokluyo beni.. bugun 2 lt kesin icmisimdir suana kadar halada icmeye devam ediyorum bakalim yarin devam ederse doktorumu arayayim diyorum
canim o agrilar rahmin genislemesinden dolayi oluo iyi bisey yani bebegin buyuyoben bugün şu kilo alımına taktım çünkü toplamda 8 kiloyu geçtim. nette baya bir araştırma yaptım... kilo boy ve ikiz durumuna göre toplamda 18- 27 kilo arası almam normalmiş. ve her hafta ort 600 gr normalmiş ve diyor ki 24. haftaya kadar 10 kilo alan annelerde erken doğum riski daha az görülür diyor. bu da benm tesellim oldu valla. muhtemelen 24 te ben 10 kiloyu tamamlamış olucam. tuz alımını azalttım şekeri ve meyveyi de azattım inşalalh herşey sağlıklı devam eder. bu arada yarın serviks boy ölçümü için başka bir doktora gidicem bakalım ölçecek mi? bazen vajinaya vuran bir ağrı oluyor korkutuyor insanı.
bende 16 kilo aldim toplamda bi iki kilo daha alirim heraldeben bugün şu kilo alımına taktım çünkü toplamda 8 kiloyu geçtim. nette baya bir araştırma yaptım... kilo boy ve ikiz durumuna göre toplamda 18- 27 kilo arası almam normalmiş. ve her hafta ort 600 gr normalmiş ve diyor ki 24. haftaya kadar 10 kilo alan annelerde erken doğum riski daha az görülür diyor. bu da benm tesellim oldu valla. muhtemelen 24 te ben 10 kiloyu tamamlamış olucam. tuz alımını azalttım şekeri ve meyveyi de azattım inşalalh herşey sağlıklı devam eder. bu arada yarın serviks boy ölçümü için başka bir doktora gidicem bakalım ölçecek mi? bazen vajinaya vuran bir ağrı oluyor korkutuyor insanı.
Canim son adet tarihimi mi soruyorsun 8 ekim diSenin SAT... 10 EKIM mi
Evet canim benimkide 10 ekimde ondan sordumCanim son adet tarihimi mi soruyorsun 8 ekim di
Canim son adet tarihimi mi soruyorsun 8 ekim di
Evet canim benimkide 10 ekimde ondan sordum
Aminnnn canim inslh tesadufe bak ayni gun ve ikizIkinizinde sati aynidir cunki ikinizinde dogumu 16-07-2016 gorunuyor
Canim rabbim cumlemize 36 haftalari gormemizi nasip etsin insallah saglikla insallah
Ay ilk hamilelik olunca herseye stres oluyor insan... Bacak agrisi cok fazls oluyor bende... Sizdede var miydi?canim o agrilar rahmin genislemesinden dolayi oluo iyi bisey yani bebegin buyuyo
O da normal olur zaten canim. Benim doktorum biraz kizdi bende korktum normal oldugunu gorunce sevindim. Peki 5.ayda kac kilo almistin? Son aylar hizlaniyor diyorlar ya ondan korkuyorymbende 16 kilo aldim toplamda bi iki kilo daha alirim heralde
Kizlar bise sorcam benimnerken dogum.riskim yok ama ikizlerede belli olmaz die dusunuorum en kotu durumu dusunuorum benim gittigim hastanede yenidogan yogun bakim unitesi yokmus doktorum iyi biri oyle bise oldugunda baska bi ozel hastaneye sevk edeceklerini solediler simdi napmaliyim hastaneyi degistirsemmi die dusunuorum doktorumada cok alistim
ne bilim yaa korkuorum Sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah.. iki farklı doktora gidenleri okuyorum...
Magnezyum iciyormusunuz bu tur agrilari ona bagliyorlar.. Tabi doktora danismak en iyisi.Günaydın arkadaşlar, Herkesin hayırlı güzel haberler alacağı bir hafta olması dileğiyle.
Kızlar benim ellerimin içleri, ayaklarımın altı resmen acıyor özellikle sabah kaltığımda, uzun süre zaten ayakta kalmaya hiç gelmiyor ayaklarım resmen sızlıyor. Hadi ayaklarım ayakta kalmaktan diyelim, ellerim niye acıyor? Sizde varmı böyle bi değişiklik.
Simdi ki doktorunuz rahim boyu ölçtü mu sizeBende bu hafta ikinci bir doktora baslayacagim. Simdiki doktorum bence biraz fazla rahat, ikinci bir fikir daha almak daha iyi olacak.
evet içiyorum magnezum ve kalsiyum ikisi bi arada osteocare diy bi ilaç var günde 1 tane içiyorumMagnezyum iciyormusunuz bu tur agrilari ona bagliyorlar.. Tabi doktora danismak en iyisi.
Simdi ki doktorunuz rahim boyu ölçtü mu size
İciyormussunuz demek ki onlarin eksikligi değil en iyisi doktora danismakevet içiyorum magnezum ve kalsiyum ikisi bi arada osteocare diy bi ilaç var günde 1 tane içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?