2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Benimkide hep yuz gram oluo aralarinda kapatamadi seninki iyiymis gayet maaslh bende yarin gidicem bakalim bide ayin onunda tabi sabrederseler ozamana kadar bizimde ilk hedef birer hafta ilerisi

Senin SAT... 10 EKIM mi

ben bugün şu kilo alımına taktım çünkü toplamda 8 kiloyu geçtim. nette baya bir araştırma yaptım... kilo boy ve ikiz durumuna göre toplamda 18- 27 kilo arası almam normalmiş. ve her hafta ort 600 gr normalmiş ve diyor ki 24. haftaya kadar 10 kilo alan annelerde erken doğum riski daha az görülür diyor. bu da benm tesellim oldu valla. muhtemelen 24 te ben 10 kiloyu tamamlamış olucam. tuz alımını azalttım şekeri ve meyveyi de azattım inşalalh herşey sağlıklı devam eder. bu arada yarın serviks boy ölçümü için başka bir doktora gidicem bakalım ölçecek mi? bazen vajinaya vuran bir ağrı oluyor korkutuyor insanı.

bulantin falan varmi normal hayatina devam etmeye calis biseylerle oyalan cunku cok erken daha kisitlama hemen kendini
Bulantım fazla yok çok şükür sadece kokuya tahammülüm yok rahatım
Doğru söylüyorsun birşeyler bulmazsam daha çok bozulacak moralim

İdrar yolu enfeksiyonu hemen her gebenin basina geliyor
Ne kadar dikkat etsekte temizliğe, bir yerlerden aliyorsun

Bir ebe arkadasim duş alırken oturma demişti oturduğun yerden kirli sudan geçebilir dedi ayakta düş almaya baslayinca geçmişti benim

Ha bide iç camasirini utulemeden giyme demişti
Zaten çok su iciyormussun inş tez vakitte atlatirsin

canim o agrilar rahmin genislemesinden dolayi oluo iyi bisey yani bebegin buyuyo

bende 16 kilo aldim toplamda bi iki kilo daha alirim heralde

canim o agrilar rahmin genislemesinden dolayi oluo iyi bisey yani bebegin buyuyo
Ay ilk hamilelik olunca herseye stres oluyor insan... Bacak agrisi cok fazls oluyor bende... Sizdede var miydi?
bende 16 kilo aldim toplamda bi iki kilo daha alirim heralde
O da normal olur zaten canim. Benim doktorum biraz kizdi bende korktum normal oldugunu gorunce sevindim. Peki 5.ayda kac kilo almistin? Son aylar hizlaniyor diyorlar ya ondan korkuyorym

Canım özellikle ikizler için en önemli konu bu. Ben kendi adıma böyle düşünüyorum. Bu sebeple ünivesite hastanesine gidiyorum. Doktorumdanda memnunum ancak yeni doğan ünitesi seçmemde çok etkili oldu.

ne bilim yaa korkuorum Sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah.. iki farklı doktora gidenleri okuyorum...

Bende bu hafta ikinci bir doktora baslayacagim. Simdiki doktorum bence biraz fazla rahat, ikinci bir fikir daha almak daha iyi olacak.

Günaydın arkadaşlar, Herkesin hayırlı güzel haberler alacağı bir hafta olması dileğiyle.
Kızlar benim ellerimin içleri, ayaklarımın altı resmen acıyor özellikle sabah kaltığımda, uzun süre zaten ayakta kalmaya hiç gelmiyor ayaklarım resmen sızlıyor. Hadi ayaklarım ayakta kalmaktan diyelim, ellerim niye acıyor? Sizde varmı böyle bi değişiklik.

Magnezyum iciyormusunuz bu tur agrilari ona bagliyorlar.. Tabi doktora danismak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…