- 14 Ağustos 2014
- 212
- 202
- 103
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.301
Hayir canim hic olcmedi, o yuzden daha ince eleyip, sik dokuyacak bir doctor istiyorum. Dogru duzgun kan testi bile istemedi =(
bu hafta gideceğim inşallah sorcamİciyormussunuz demek ki onlarin eksikligi değil en iyisi doktora danismak
İdrar yolu enfeksiyonu hemen her gebenin basina geliyor
Ne kadar dikkat etsekte temizliğe, bir yerlerden aliyorsun
Bir ebe arkadasim duş alırken oturma demişti oturduğun yerden kirli sudan geçebilir dedi ayakta düş almaya baslayinca geçmişti benim
Ha bide iç camasirini utulemeden giyme demişti
Zaten çok su iciyormussun inş tez vakitte atlatirsin
Günaydın arkadaşlar, Herkesin hayırlı güzel haberler alacağı bir hafta olması dileğiyle.
Kızlar benim ellerimin içleri, ayaklarımın altı resmen acıyor özellikle sabah kaltığımda, uzun süre zaten ayakta kalmaya hiç gelmiyor ayaklarım resmen sızlıyor. Hadi ayaklarım ayakta kalmaktan diyelim, ellerim niye acıyor? Sizde varmı böyle bi değişiklik.
Bende temizlik konusunda çok hassas olmama rağmen hem mantar oldum hemde idrar yollari enfeksiyonu. Dun kasılma ile acile basvurdum enfeksiyon çıktı. Zaten mantar yeteri kadar zorluyordu. Anlamadim gitti aşırı titizlenmemiz daha mi fazla etkiliyor acaba. Azcıkta rahat mi bıraksak kendimizi. Ben dikkat ettikce her kontrolde başka birsey çıkıyor. Yine hastaneye yatış verdiler ama ben kabul etmedim. Hastanede evdekinden cok enfeksiyon var. Bol suya yuklencem Allahin izni ile geçer...
ben normalde 3 litre içiyorum haftasonları biraz düşüyor ama 2 nin altına düşmemeye çalışıyorum o zamanda, bencede 3 litre içmeliyiz kızlar.
yok canım su safi 2,5 altna düşme, ben işyerinde düzenli içiyorum, evde geç kalktın, dışarı çıktın derken haftasonu düşüyor ama genede 2,5 oluyordur.ben son zamanlarda suyu 1,5 gibi anca içiyodum artı olarak süt ayran portakal suyu içiyorum diye rahattım ama hata yaptım sanırım su daha önemli 3lt nin altına düşmem daha..
bide bende en çok haftasonu az içiyodum dışarı çıkıyoruz dışarda lavobaya girmeyeyim diye.. ama yağmurdan kaçarken doluya yakalandım sanırım
yok canım su safi 2,5 altna düşme, ben işyerinde düzenli içiyorum, evde geç kalktın, dışarı çıktın derken haftasonu düşüyor ama genede 2,5 oluyordur.
Valla neren aramiondie sorsan bulamam heryerler agriyo bugun uyuyamadim agridan mesela buseferde gaz desen degil kasilma desen degil cok farkli bi agriydi hemen telas yapip acile gidicektim ama vazgectim daha fazla kotulesirdim biliorum simdi gecti sukur ben 6 kilo almisim ilk bes ayAy ilk hamilelik olunca herseye stres oluyor insan... Bacak agrisi cok fazls oluyor bende... Sizdede var miydi?
O da normal olur zaten canim. Benim doktorum biraz kizdi bende korktum normal oldugunu gorunce sevindim. Peki 5.ayda kac kilo almistin? Son aylar hizlaniyor diyorlar ya ondan korkuyorym
Canım ben diyet yapmama rağmen 6 kilo aldım. Bence köyü değilsin. Vajinaya vuran Ağrı'yı ben de sormuştum burda. Ben kalsiyum ve magnezyum kullanmıyorum o yüzden mi oluyor diye. Tam cevap alamadım. Doktorundan cevap alırsan yazabilir misin?ben bugün şu kilo alımına taktım çünkü toplamda 8 kiloyu geçtim. nette baya bir araştırma yaptım... kilo boy ve ikiz durumuna göre toplamda 18- 27 kilo arası almam normalmiş. ve her hafta ort 600 gr normalmiş ve diyor ki 24. haftaya kadar 10 kilo alan annelerde erken doğum riski daha az görülür diyor. bu da benm tesellim oldu valla. muhtemelen 24 te ben 10 kiloyu tamamlamış olucam. tuz alımını azalttım şekeri ve meyveyi de azattım inşalalh herşey sağlıklı devam eder. bu arada yarın serviks boy ölçümü için başka bir doktora gidicem bakalım ölçecek mi? bazen vajinaya vuran bir ağrı oluyor korkutuyor insanı.
Him sen yine benden iyiymissinbebikler saglikli olsunda yapilcak birsey yok hic takmiyorum kiloyu falan. Ayy vakit yaklastikca sıkıntılar artiyor dimi?ama bir yandan da bitiyor artik kavusacaksin bu da cok guzelll dariis basimizaaaValla neren aramiondie sorsan bulamam heryerler agriyo bugun uyuyamadim agridan mesela buseferde gaz desen degil kasilma desen degil cok farkli bi agriydi hemen telas yapip acile gidicektim ama vazgectim daha fazla kotulesirdim biliorum simdi gecti sukur ben 6 kilo almisim ilk bes ay
Canim birazdan gidicem sorunca yazarim. Ben magnezyum kullaniyorum ama kalsiyum kullanmiyorum sut de az iciyorum. Ama magnezyum sart ya ben dun sabah oyle bir krampla uyandim ki 10 dk kendime gelemedim hala orasi agriyor.nasil bir diyet yapiyoraun canim?bende dikkat ediyorum 3 4 gundur tuzu kesebildigim akdar kestim.tatliyida yasak ettim kendime sadece arada meyve olacakCanım ben diyet yapmama rağmen 6 kilo aldım. Bence köyü değilsin. Vajinaya vuran Ağrı'yı ben de sormuştum burda. Ben kalsiyum ve magnezyum kullanmıyorum o yüzden mi oluyor diye. Tam cevap alamadım. Doktorundan cevap alırsan yazabilir misin?
Merhaba arkadaşlar. Dün sol kasığimda bıçak girip çıkar gibi sancı agri oldu 10-15 dk sürdü. Korkuttu beni. Bu haftalarda doğaldır mi acaba yine rahim mi genişliyor sizde de oldu mu ?
Bende de oluyordu o canim hatta hala da zaman zaman oluyor dr a gittigimde sordum cogul gebeliklerde olabilir sorun yok dedi cogul gebelik zor gecer tek gibi olmaz dedi umarim senin agrida oyledir ama sanirim aynisi diyorum bazen icerden beni bicakla dogruyorlar heralde diye :-/
Bugün ayrıntılı usg var canım doktora 2 hafta sonra. Her şeyden korkar oldum.bugun bebekleri hiç hissetmedim ama ayakta ya da oturuyorum işteyim. Tatlı yiyip bekleyeyim biraz. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.Tecrubeli annelerin yada bizim haftalari atlatmis hamilelere sormak lazim aslinda benimde dun sol kasigimda agri oldu enfeksiyona bagladim ben bide suyu az icmeme ama bugun henuz bi sıkıntı olmadi.. herseyden bisey cikariyoruz ister istemez.. rahim buyudugu icindir insaAllah baska turlu olsa devam ederdi gectiyse cok takilma doktora ne zaman gidiosun
Valla biri bıçağı sokup sokup çıkardı sanki. Şükür bugün yok agri. Korkuyoruz her şeyden inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim.Bende de oluyordu o canim hatta hala da zaman zaman oluyor dr a gittigimde sordum cogul gebeliklerde olabilir sorun yok dedi cogul gebelik zor gecer tek gibi olmaz dedi umarim senin agrida oyledir ama sanirim aynisi diyorum bazen icerden beni bicakla dogruyorlar heralde diye :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?