- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.321
Bugün ayrıntılı usg var canım doktora 2 hafta sonra. Her şeyden korkar oldum.bugun bebekleri hiç hissetmedim ama ayakta ya da oturuyorum işteyim. Tatlı yiyip bekleyeyim biraz. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.
Bende de arada oluyor ama döndüğümde, kalkarken ya da ani bir hareket yapınca oluyor. Aynı bıçak keser gibi. Yatarken dinlenirken olmuyor.Merhaba arkadaşlar. Dün sol kasığimda bıçak girip çıkar gibi sancı agri oldu 10-15 dk sürdü. Korkuttu beni. Bu haftalarda doğaldır mi acaba yine rahim mi genişliyor sizde de oldu mu ?
InsaAllah canim duşu hep ayakta aliyorum temizlik konusundada oldukca dikkatliyimdir ama bilemedim camasirlarimi daha once utulemezdim ama simdi 6 aydir utulemeden giymiyorum.. bugun o agri pek yok ama bakalim kendimi dinlemeye devam ediyorum devam ederse ararim doktoru ..
e ne guzel ozaman belki de normal kas agrisidir sonuçta iki bebisimiz olacak rahim genişlemesi ağrıya yol acabiliyor sen stresnyapma rahat ol
Bacaklarına tuluk koyuyor musun karnina değil yalnız.. O biraz daha rahatlatır
kıslar benimde 2 gündür karnım nasıl bir gergin anlatamam. sürekli kasılı halde sanki. içinden çekiştiriyorlar gibi... bunu hiç okumadım burda... yaşayan varmı acaba
kremalicorek canım senin doktor işi bugün mü?? güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Kizlar benim mide bulantim ne zmn gecicek,kusmaktan koku almaktan helak oldum,kafami ayakta tutamiyorum surekli yatiyorum.
canım bunu ben de merak edip doktora sormuştum çünkü pek iyi demiyorlardı. Benim arada bir değil çoğu zaman taş gibiydi karnım aylardır. Doktora sordum iki bebeğin var normal dedi. Yani her yerimizde bebek var sonuçta :) boşluk kalmıyor gittikçe :)kıslar benimde 2 gündür karnım nasıl bir gergin anlatamam. sürekli kasılı halde sanki. içinden çekiştiriyorlar gibi... bunu hiç okumadım burda... yaşayan varmı acaba
bende doktoru aradım bugün. çünkü sabahtan beri hiç gevşeme yok taş gibi resmen karnım sürekli geriliyor. doktorumda aynını söledi. hem artık 19. haftaya geldin hemde ikiz çok normal bu yaşadıkların dedi... sanırım bundan sonrası böyle geçecek..canım bunu ben de merak edip doktora sormuştum çünkü pek iyi demiyorlardı. Benim arada bir değil çoğu zaman taş gibiydi karnım aylardır. Doktora sordum iki bebeğin var normal dedi. Yani her yerimizde bebek var sonuçta :) boşluk kalmıyor gittikçe :)
yok canım vermedi,nst sonuçlarını yorumluyor her hafta sadece. Beklerseler 37.haftada alır. aslında erken doğum riski olabilecek her şeye sahibim 28.haftadan beri korkuyla bekliyorum ama bu haftayı görmek kısmet oldu şükür. Gebeliğimin başı bikaç ay kanamalı geçti,çift rahimliyim,bir ara bebklerimin gelişimi yavaşladı. Her seferinde erken doğum işaretiydi bunlar ama işte bu vakte geldik :) kimse kendini üzmesin,internette okuduğumuz tüm kötü şeyler bizim de başımıza gelecek zannedip yok yere üzülmeyelim :)bende doktoru aradım bugün. çünkü sabahtan beri hiç gevşeme yok taş gibi resmen karnım sürekli geriliyor. doktorumda aynını söledi. hem artık 19. haftaya geldin hemde ikiz çok normal bu yaşadıkların dedi... sanırım bundan sonrası böyle geçecek..
Bu arada sen ne güzel 35. haftadaymışsın . MAŞALLAH... allah bizlerede nasip etsin inş. Doktorun doğum için bi tarih verdimi sana
ne kadar pozitif yazmışsın. Burada birbirimizin başına gelenleri okudukça herkes korkuyor aynısı olacak diye...ama pozitif olup olumlu düşünüp iyi şeyler olacağına inanmak lazım:)) iyiki yazmışsın bunlarıyok canım vermedi,nst sonuçlarını yorumluyor her hafta sadece. Beklerseler 37.haftada alır. aslında erken doğum riski olabilecek her şeye sahibim 28.haftadan beri korkuyla bekliyorum ama bu haftayı görmek kısmet oldu şükür. Gebeliğimin başı bikaç ay kanamalı geçti,çift rahimliyim,bir ara bebklerimin gelişimi yavaşladı. Her seferinde erken doğum işaretiydi bunlar ama işte bu vakte geldik :) kimse kendini üzmesin,internette okuduğumuz tüm kötü şeyler bizim de başımıza gelecek zannedip yok yere üzülmeyelim :)
Ay dunde benim oyleydi canim ya aglayacaktim esimde uyanmadi artik zorlanarak kalktım ovalayarak yumusattim ama tam gecmedi bende tekrar olursa 2 ye çıkarmayı dusunuyorumBende hic olmadi oyle ama magnezyum yeterlimi gelmiyo acaba bu gece banada sag bacagima bi kramp girdi nasil sizlandiysam artik canimin acisindan esim uyandi.. magnezyumda iciyorum ama anlamadim pek 2ye cikarticam eger tekrarlarsa
Canim sordum ben baya yaslica tecrubeli bir doktordu.cok normal dedi. Vajina rahim buyudgu icin kasiliyor dedi agrilar hep normal dedi. Kasilmalar da normal sadece tum akrin sertlesirse mutlaka gel dedi. Bolgesel sertlesmesi bebisler döndüğü icin olur dedi. Kasik agriis vajinaya baski bunları takma dedi hersey normal ama cok asiir ayakta kalma yinede dedi. 10 dk yuruyus yap kan dolasimi olsun yeter dedi.Canım ben diyet yapmama rağmen 6 kilo aldım. Bence köyü değilsin. Vajinaya vuran Ağrı'yı ben de sormuştum burda. Ben kalsiyum ve magnezyum kullanmıyorum o yüzden mi oluyor diye. Tam cevap alamadım. Doktorundan cevap alırsan yazabilir misin?
Canim o bazen bende de okuyor en bastan beri normalmis rahat olMerhaba arkadaşlar. Dün sol kasığimda bıçak girip çıkar gibi sancı agri oldu 10-15 dk sürdü. Korkuttu beni. Bu haftalarda doğaldır mi acaba yine rahim mi genişliyor sizde de oldu mu ?
Canım benim şekerim yükseldiği için diyet yapıyorum. 2200 kalorilik bir diyet. Bi de tansiyonum var diye tuzsuz yiyorum. İstediğini yiyenlere imreniyorum valla.[/QUOTE]Canim birazdan gidicem sorunca yazarim. Ben magnezyum kullaniyorum ama kalsiyum kullanmiyorum sut de az iciyorum. Ama magnezyum sart ya ben dun sabah oyle bir krampla uyandim ki 10 dk kendime gelemedim hala orasi agriyor.nasil bir diyet yapiyoraun canim?bende dikkat ediyorum 3 4 gundur tuzu kesebildigim akdar kestim.tatliyida yasak ettim kendime sadece arada meyve olacak
16 17 de azalacak merak etme canim.Kizlar benim mide bulantim ne zmn gecicek,kusmaktan koku almaktan helak oldum,kafami ayakta tutamiyorum surekli yatiyorum.
Canim catlaklarla ilgisi yok demi karaciger le mi alakalo acabaslm hanımlar.
benim gibi kaşınan var mı acaba. doktordan geldim şimdi. ilaçları kesti. kaşıntı gecene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?