2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aminn insaAllah canim biraz hareket hissetmesem bende tedirgin oluyorum Allah yardimcimiz olsun.. ayrintili ultrason doktoruna sor kasigindaki agriyi .. en azindan rahat eder kafan canim.

Canim birazdan gidicem sorunca yazarim. Ben magnezyum kullaniyorum ama kalsiyum kullanmiyorum sut de az iciyorum. Ama magnezyum sart ya ben dun sabah oyle bir krampla uyandim ki 10 dk kendime gelemedim hala orasi agriyor.nasil bir diyet yapiyoraun canim?bende dikkat ediyorum 3 4 gundur tuzu kesebildigim akdar kestim.tatliyida yasak ettim kendime sadece arada meyve olacak[/QUOTE]
Canım benim şekerim yükseldiği için diyet yapıyorum. 2200 kalorilik bir diyet. Bi de tansiyonum var diye tuzsuz yiyorum. İstediğini yiyenlere imreniyorum valla.

Merhaba arkadaşlar. Dün sol kasığimda bıçak girip çıkar gibi sancı agri oldu 10-15 dk sürdü. Korkuttu beni. Bu haftalarda doğaldır mi acaba yine rahim mi genişliyor sizde de oldu mu ?
Bende de arada oluyor ama döndüğümde, kalkarken ya da ani bir hareket yapınca oluyor. Aynı bıçak keser gibi. Yatarken dinlenirken olmuyor.

e ne guzel ozaman belki de normal kas agrisidir sonuçta iki bebisimiz olacak rahim genişlemesi ağrıya yol acabiliyor sen stresnyapma rahat ol

Bacaklarına tuluk koyuyor musun karnina değil yalnız.. O biraz daha rahatlatır

kıslar benimde 2 gündür karnım nasıl bir gergin anlatamam. sürekli kasılı halde sanki. içinden çekiştiriyorlar gibi... bunu hiç okumadım burda... yaşayan varmı acaba

Kizlar benim mide bulantim ne zmn gecicek,kusmaktan koku almaktan helak oldum,kafami ayakta tutamiyorum surekli yatiyorum.

e ne guzel ozaman belki de normal kas agrisidir sonuçta iki bebisimiz olacak rahim genişlemesi ağrıya yol acabiliyor sen stresnyapma rahat ol

Bacaklarına tuluk koyuyor musun karnina değil yalnız.. O biraz daha rahatlatır

Canim cok saol ya insaAllah oyle olsun.. 1sicak su torbasi diyosun dimi.. dusundum ama buara surekli beni ates basiyo.. gece bile ustum acik yatiyorum

kıslar benimde 2 gündür karnım nasıl bir gergin anlatamam. sürekli kasılı halde sanki. içinden çekiştiriyorlar gibi... bunu hiç okumadım burda... yaşayan varmı acaba

senin haftalarında benimde oluyodu canım arasıra.. ee bebişler büyüyo karın bağları geriliyo ondan muhtemelen canım

Benim karnım midem hep gergin . Taş gibi. Doktor bir şey demiyor. Bugün sorayım bakalım detayliyi yapana ne diyecek. Oyyyy Rabbim hepimize kolaylıklar versin yardım etsin ins. Sıcaklar çoğaldı. Böyle agri korku vs. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi.

canım bunu ben de merak edip doktora sormuştum çünkü pek iyi demiyorlardı. Benim arada bir değil çoğu zaman taş gibiydi karnım aylardır. Doktora sordum iki bebeğin var normal dedi. Yani her yerimizde bebek var sonuçta :) boşluk kalmıyor gittikçe :)

Arkadaşlar sancıları konuşmuşsunuz kendi yaşadıklarımı yazayım. Benim çok nadiren bir iki saniyelik sancılarım oluyordu o zamanlar,o da asla dediğiniz kadar şiddetli değil ama bundan endişelenmeyin herkesin hamileliği farklı,yapısı farklı. ben 32. haftama kadar hiç sıkıntı çekmemişim nerdeyse.doktora danışmak en doğrusu. Kilo konusunda da bir iki şey söylemek istiyorum ben 35. haftamda 10.kilodayım ve yeni yeni oturmakta yatmakta epey zorlanıyorum. fazla hızlı giden arkadaşlar dikkat etsin,iştah olunca kontrol etmek zor oluyor biliyorum ama aylarca bu şekilde zorlanmanızı istemem

bende doktoru aradım bugün. çünkü sabahtan beri hiç gevşeme yok taş gibi resmen karnım sürekli geriliyor. doktorumda aynını söledi. hem artık 19. haftaya geldin hemde ikiz çok normal bu yaşadıkların dedi... sanırım bundan sonrası böyle geçecek..
Bu arada sen ne güzel 35. haftadaymışsın . MAŞALLAH... allah bizlerede nasip etsin inş. Doktorun doğum için bi tarih verdimi sana

yok canım vermedi,nst sonuçlarını yorumluyor her hafta sadece. Beklerseler 37.haftada alır. aslında erken doğum riski olabilecek her şeye sahibim 28.haftadan beri korkuyla bekliyorum ama bu haftayı görmek kısmet oldu şükür. Gebeliğimin başı bikaç ay kanamalı geçti,çift rahimliyim,bir ara bebklerimin gelişimi yavaşladı. Her seferinde erken doğum işaretiydi bunlar ama işte bu vakte geldik :) kimse kendini üzmesin,internette okuduğumuz tüm kötü şeyler bizim de başımıza gelecek zannedip yok yere üzülmeyelim :)

ne kadar pozitif yazmışsın. Burada birbirimizin başına gelenleri okudukça herkes korkuyor aynısı olacak diye...ama pozitif olup olumlu düşünüp iyi şeyler olacağına inanmak lazım:)) iyiki yazmışsın bunları

slm hanımlar.
benim gibi kaşınan var mı acaba. doktordan geldim şimdi. ilaçları kesti. kaşıntı gecene kadar.

Bende hic olmadi oyle ama magnezyum yeterlimi gelmiyo acaba bu gece banada sag bacagima bi kramp girdi nasil sizlandiysam artik canimin acisindan esim uyandi.. magnezyumda iciyorum ama anlamadim pek 2ye cikarticam eger tekrarlarsa
Ay dunde benim oyleydi canim ya aglayacaktim esimde uyanmadi artik zorlanarak kalktım ovalayarak yumusattim ama tam gecmedi bende tekrar olursa 2 ye çıkarmayı dusunuyorum
Canim sordum ben baya yaslica tecrubeli bir doktordu.cok normal dedi. Vajina rahim buyudgu icin kasiliyor dedi agrilar hep normal dedi. Kasilmalar da normal sadece tum akrin sertlesirse mutlaka gel dedi. Bolgesel sertlesmesi bebisler döndüğü icin olur dedi. Kasik agriis vajinaya baski bunları takma dedi hersey normal ama cok asiir ayakta kalma yinede dedi. 10 dk yuruyus yap kan dolasimi olsun yeter dedi.
Merhaba arkadaşlar. Dün sol kasığimda bıçak girip çıkar gibi sancı agri oldu 10-15 dk sürdü. Korkuttu beni. Bu haftalarda doğaldır mi acaba yine rahim mi genişliyor sizde de oldu mu ?
Canim o bazen bende de okuyor en bastan beri normalmis rahat ol
Canım benim şekerim yükseldiği için diyet yapıyorum. 2200 kalorilik bir diyet. Bi de tansiyonum var diye tuzsuz yiyorum. İstediğini yiyenlere imreniyorum valla.[/QUOTE]
Ayni durumdayim sorma
Kizlar benim mide bulantim ne zmn gecicek,kusmaktan koku almaktan helak oldum,kafami ayakta tutamiyorum surekli yatiyorum.
16 17 de azalacak merak etme canim.
slm hanımlar.
benim gibi kaşınan var mı acaba. doktordan geldim şimdi. ilaçları kesti. kaşıntı gecene kadar.
Canim catlaklarla ilgisi yok demi karaciger le mi alakalo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…