2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kizlar benim mide bulantim ne zmn gecicek,kusmaktan koku almaktan helak oldum,kafami ayakta tutamiyorum surekli yatiyorum.
Bende de bu mide bulantısı ve arti mide yanması felaketti. Ama sen çoğunu geride birakmissin. Benim 14den sonra hızlı bir şekilde azalmıştı. Hic gecmez sanıyor insan ama şuan aklima bile gelmiyor. Az daha sabir

Merhaba arkadaşlar. Dün sol kasığimda bıçak girip çıkar gibi sancı agri oldu 10-15 dk sürdü. Korkuttu beni. Bu haftalarda doğaldır mi acaba yine rahim mi genişliyor sizde de oldu mu ?
Canim detayliya girdinmi bebekler nasil cinsiyetler kesinlestimi iki oglusmu geliyor rabbim saglikla nasip etsin insallah.. ecmain

umuttttt canım bebeklerin nasıl rutin kontrolun mu vardı? Detaylı usg var benimde bugün. Bebekleri hissedemiyorum her zaman bu da normaldir sanırım..

Bende surekli hissedemiyordum senin haftandayken canim.. hatta bazen hala oluyo.. panikleme hayirli haberlerle gel insaAllah

umuttttt canım bebeklerin nasıl rutin kontrolun mu vardı? Detaylı usg var benimde bugün. Bebekleri hissedemiyorum her zaman bu da normaldir sanırım..
Yok canim rahim uzunlugunu olcmedi ya bende stres oldum baska bir yere gittim portre poz verdiler 4 d de 400 gr oglus 410 gr kizim olmus 3 gunde bende her an hissedemiyorum bazi gunler hic hissedilmiyor bazen surekli hissediliyor. Onu cok takma buyudkce daha da net hissedicez. Bir de uyuyorlar kuzum belki senin ogluslar gunduz uyuyup gece uyaniyordur. Benimkilerij surekli değişiyor bu durum. Takilma 2 haftaya cok netleşir
Bende surekli hissedemiyordum senin haftandayken canim.. hatta bazen hala oluyo.. panikleme hayirli haberlerle gel insaAllah
Ne zaman surekli hisssetmeye basladin canim?
Su hamilelik takviminden bi ben yapamadim ya cok beceriksizim nasil yapiliyor kizlar
Canim profil ayarlarina gir asagida bebegin dogacagi tarih diyor oradan tarihi gir zaten hemen görünüyor

Her an hissedilmiyo hala.. ama her hafta daha cok daha sık hissetmeye basliyosun bu gercek ☺ yaklasik bi haftadir biraz daha cok hissediyorum oncesine gore.. mesela bu sabah kendime bildigin sadece cikolata degil atom bombasi yaptim ama cıt yoktu ama son bikac saattir surekli bi hareket var araliklarla.. belli olmuyo ne zaman ne yapacaklari canim☺ bende daha oyle kuvvetli tekme almadim henuz.. takvime gore 25. Hafta ama ben 24+1 im bugun bikac haftaya daha iyi hissederim insaAllah

Ben 18.haftadan itibaren net hissetmeye başladım. 20den sonra gümbür gümbür masaAllah hic durmadılar:)

Ben 18.haftadan itibaren net hissetmeye başladım. 20den sonra gümbür gümbür masaAllah hic durmadılar:)
Bebeklerin cinsiyeti erkek kizmi erkek cabuk hissettirirmis canim rabbim saglikla nasip etsin insallah ben 17+2 digeri 17+6 olduk daha hisedemedim prenseslerimi ..

Detaylıda bebeklerimin suyu fazla çıktı sınırdaymis. Açlık tokluk şekerine bakalım dedi. Bu durumu yaşayan var mı

Canım benim de suları fazla çıktı bebeklerimin. Korkuyorum sana açlık tokluk şekerine bakmışlar miydi. Detaylı usg de çıktı. Kendi doktorum hep iyi suları diyordu oysaki...

gerçekten giderek netleşiyor ama... ben 2 hafta önce azıcık pıtpıt hissettim şimdi daha bellii. rabbm onları hep hissettrsin bize... benmde tatlıya falan pek bakmıyor ya...kafalarına göre harket ediyorlar genelde tokken...bizim 20+6 daha...
Detaylıda bebeklerimin suyu fazla çıktı sınırdaymis. Açlık tokluk şekerine bakalım dedi. Bu durumu yaşayan var mı
hadi ya canım neden kaynaklıymış... sormadın mı neler yapabilirz diye...

Şekerden olabilir dedi açlık tokluk şekerine bakalım dedi. 1 hafta sonra yine bakacak. Korkuyorum

Canım özellikle ikizler için en önemli konu bu. Ben kendi adıma böyle düşünüyorum. Bu sebeple ünivesite hastanesine gidiyorum. Doktorumdanda memnunum ancak yeni doğan ünitesi seçmemde çok etkili oldu.
Hangi hastaneye gidiyorsun cnm.

Ben clexane kullanan arkadaslara soriyorum gebeliğin sonuna kadar ayni dozdami kaldınız yoksa sonlara dogru artırıldı mi? Benim jinekologum ayni dozda hep devam ederis dedi hematolg 24 haftadan sonra artirirs dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…