- 13 Kasım 2010
- 122
- 148
- 103
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.341
Bende de bu mide bulantısı ve arti mide yanması felaketti. Ama sen çoğunu geride birakmissin. Benim 14den sonra hızlı bir şekilde azalmıştı. Hic gecmez sanıyor insan ama şuan aklima bile gelmiyor. Az daha sabirKizlar benim mide bulantim ne zmn gecicek,kusmaktan koku almaktan helak oldum,kafami ayakta tutamiyorum surekli yatiyorum.
Canim detayliya girdinmi bebekler nasil cinsiyetler kesinlestimi iki oglusmu geliyor rabbim saglikla nasip etsin insallah.. ecmainMerhaba arkadaşlar. Dün sol kasığimda bıçak girip çıkar gibi sancı agri oldu 10-15 dk sürdü. Korkuttu beni. Bu haftalarda doğaldır mi acaba yine rahim mi genişliyor sizde de oldu mu ?
umuttttt canım bebeklerin nasıl rutin kontrolun mu vardı? Detaylı usg var benimde bugün. Bebekleri hissedemiyorum her zaman bu da normaldir sanırım..
MasaAllah ☺☺Yeni doktordan geldim bi haftada 300 grma yakin almisiz cok sukur.
Canim bizim imzalarin altindaki linke tikla yonlendirir orasi seniSu hamilelik takviminden bi ben yapamadim ya cok beceriksizimnasil yapiliyor kizlar
Yok canim rahim uzunlugunu olcmedi ya bende stres oldum baska bir yere gittim portre poz verdiler 4 d de 400 gr oglus 410 gr kizim olmus 3 gunde bende her an hissedemiyorum bazi gunler hic hissedilmiyor bazen surekli hissediliyor. Onu cok takma buyudkce daha da net hissedicez. Bir de uyuyorlar kuzum belki senin ogluslar gunduz uyuyup gece uyaniyordur. Benimkilerij surekli değişiyor bu durum. Takilma 2 haftaya cok netleşirumuttttt canım bebeklerin nasıl rutin kontrolun mu vardı? Detaylı usg var benimde bugün. Bebekleri hissedemiyorum her zaman bu da normaldir sanırım..
Ne zaman surekli hisssetmeye basladin canim?Bende surekli hissedemiyordum senin haftandayken canim.. hatta bazen hala oluyo.. panikleme hayirli haberlerle gel insaAllah
Canim profil ayarlarina gir asagida bebegin dogacagi tarih diyor oradan tarihi gir zaten hemen görünüyorSu hamilelik takviminden bi ben yapamadim ya cok beceriksizimnasil yapiliyor kizlar
Rica ederim hayirli olsun canim☺
Yok canim rahim uzunlugunu olcmedi ya bende stres oldum baska bir yere gittim portre poz verdiler 4 d de 400 gr oglus 410 gr kizim olmus 3 gunde bende her an hissedemiyorum bazi gunler hic hissedilmiyor bazen surekli hissediliyor. Onu cok takma buyudkce daha da net hissedicez. Bir de uyuyorlar kuzum belki senin ogluslar gunduz uyuyup gece uyaniyordur. Benimkilerij surekli değişiyor bu durum. Takilma 2 haftaya cok netleşir
Ne zaman surekli hisssetmeye basladin canim?
Canim profil ayarlarina gir asagida bebegin dogacagi tarih diyor oradan tarihi gir zaten hemen görünüyor
Ben 18.haftadan itibaren net hissetmeye başladım. 20den sonra gümbür gümbür masaAllah hic durmadılar:)Her an hissedilmiyo hala.. ama her hafta daha cok daha sık hissetmeye basliyosun bu gercek ☺ yaklasik bi haftadir biraz daha cok hissediyorum oncesine gore.. mesela bu sabah kendime bildigin sadece cikolata degil atom bombasi yaptim ama cıt yoktu ama son bikac saattir surekli bi hareket var araliklarla.. belli olmuyo ne zaman ne yapacaklari canim☺ bende daha oyle kuvvetli tekme almadim henuz.. takvime gore 25. Hafta ama ben 24+1 im bugun bikac haftaya daha iyi hissederim insaAllah
Masallah canim ne güzel benim haftaya pazartesi heyecanla bekliyorumYeni doktordan geldim bi haftada 300 grma yakin almisiz cok sukur.
Bebeklerin cinsiyeti erkek kizmi erkek cabuk hissettirirmis canim rabbim saglikla nasip etsin insallah ben 17+2 digeri 17+6 olduk daha hisedemedim prenseslerimi ..Ben 18.haftadan itibaren net hissetmeye başladım. 20den sonra gümbür gümbür masaAllah hic durmadılar:)
Canım benim de suları fazla çıktı bebeklerimin. KorkuyorumHerşeyin hayırlısı sizi çok iyi anlıyorum ben de 22.haftamdayken ikizlerimi kaybettim,nedensiz yere suları çoğalıyordu iki doktor da bulamadı.perinatolog herşey yolunda dedikten bi kaç gün sonra erken doğum yaptim.yani olacağı varsa oluyor kaderin önüne geçilmiyor.geleceğe ümitle bakıyorum iki küçük kuşum cennete gitti,ben inanıyorum ki herşey güzel olacak...siz de üzülmeyin zaman herşeyin ilacı rabbim sabrını veriyor..
gerçekten giderek netleşiyor ama... ben 2 hafta önce azıcık pıtpıt hissettim şimdi daha bellii. rabbm onları hep hissettrsin bize... benmde tatlıya falan pek bakmıyor ya...kafalarına göre harket ediyorlar genelde tokken...bizim 20+6 daha...Her an hissedilmiyo hala.. ama her hafta daha cok daha sık hissetmeye basliyosun bu gercek ☺ yaklasik bi haftadir biraz daha cok hissediyorum oncesine gore.. mesela bu sabah kendime bildigin sadece cikolata degil atom bombasi yaptim ama cıt yoktu ama son bikac saattir surekli bi hareket var araliklarla.. belli olmuyo ne zaman ne yapacaklari canim☺ bende daha oyle kuvvetli tekme almadim henuz.. takvime gore 25. Hafta ama ben 24+1 im bugun bikac haftaya daha iyi hissederim insaAllah
hadi ya canım neden kaynaklıymış... sormadın mı neler yapabilirz diye...Detaylıda bebeklerimin suyu fazla çıktı sınırdaymis. Açlık tokluk şekerine bakalım dedi. Bu durumu yaşayan var mı
Şekerden olabilir dedi açlık tokluk şekerine bakalım dedi. 1 hafta sonra yine bakacak. Korkuyorumgerçekten giderek netleşiyor ama... ben 2 hafta önce azıcık pıtpıt hissettim şimdi daha bellii. rabbm onları hep hissettrsin bize... benmde tatlıya falan pek bakmıyor ya...kafalarına göre harket ediyorlar genelde tokken...bizim 20+6 daha...
hadi ya canım neden kaynaklıymış... sormadın mı neler yapabilirz diye...
Hangi hastaneye gidiyorsun cnm.Canım özellikle ikizler için en önemli konu bu. Ben kendi adıma böyle düşünüyorum. Bu sebeple ünivesite hastanesine gidiyorum. Doktorumdanda memnunum ancak yeni doğan ünitesi seçmemde çok etkili oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?