- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.361
MasaAllah canim senin ilk gebeligin mi benim ilk ondan mi gec hissettimBen 18.haftadan itibaren net hissetmeye başladım. 20den sonra gümbür gümbür masaAllah hic durmadılar:)
Detaylıda bebeklerimin suyu fazla çıktı sınırdaymis. Açlık tokluk şekerine bakalım dedi. Bu durumu yaşayan var mı
Canim gecen gun biri yazmisti az suda cok bir mudahale yok ama su cok olunca aliniyor diye. Bence cok sıkma canini allahin izniyle bir bakmissin 2 haftaya normale dönmüş. Bence seker sonucuna göre universiteye git gereken yapilir sorun çözülür ama sen önce rahat ol... Kac gram olmuşlar?hizli artiyor diyordun ya.Şekerden olabilir dedi açlık tokluk şekerine bakalım dedi. 1 hafta sonra yine bakacak. Korkuyorum
O degisir canim pozisyona gore ultrasona gore rahat ol sen insallah hic bir sorun çıkmayacak...Biri 540 biri 450 çıktı ama daha 4 gün önce ikiside 500 üstüydü. Anlamadim bu işten bir şey. Pozisyona göre farklı çıkıyor sanırım. Şekere bakılsın sonra yine perinatalog bakacak. Onun dediğine göre üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah.
Dua et canim korkma...iyi düşün ki guzel seyler olsun...
Canim senden haber almak sevindirdi beni hadi hayirli olsun saglikla sihhatle tez zamanda eve de gideesiniz ins yakinda :) bak sana dinlen diye zaman vermisler bol bol sutun olur ins moralini yuksek tut dinlenebildigin kadar dinlen eve gittiginizde vaktin olmayabilirKızlar kızlarım allaha hamd olsun iiler ama bi süre kuvezde kalcaklar ama herhangi bırsey baglı dııller sağlıkları yerinde Allahın ızniyle kısa bir sürede evimize gelcekler dualarınızı beklıyoruz
Hadi gözümüz aydin hepimiz senden gelecwk haberi bekliyorduk canim.masallah kizlarina insallah hayirlisiyla evinizede gidersiniz.darisi başımıza sende dikkat et kendine.Kızlar kızlarım allaha hamd olsun iiler ama bi süre kuvezde kalcaklar ama herhangi bırsey baglı dııller sağlıkları yerinde Allahın ızniyle kısa bir sürede evimize gelcekler dualarınızı beklıyoruz
Masallah cnm hayırlı evlat olsunlar sağlıkla büyüsün ler ins. Darısı bizlerin başına.Kızlar kızlarım allaha hamd olsun iiler ama bi süre kuvezde kalcaklar ama herhangi bırsey baglı dııller sağlıkları yerinde Allahın ızniyle kısa bir sürede evimize gelcekler dualarınızı beklıyoruz
Hangi hastaneye gidiyorsun cnm.
Kızlar kızlarım allaha hamd olsun iiler ama bi süre kuvezde kalcaklar ama herhangi bırsey baglı dııller sağlıkları yerinde Allahın ızniyle kısa bir sürede evimize gelcekler dualarınızı beklıyoruz
Canım gözün aydın.Rabbim en kisa surede evinize gitmeyi nasib etsin.hep güzel haberler alalım.sen şimdi deneyimli olacaksın yaşadıklarını fırsat buldukça paylaşırsin bizlerle.oyyy yaaa geldi ilk bebislerimizKızlar kızlarım allaha hamd olsun iiler ama bi süre kuvezde kalcaklar ama herhangi bırsey baglı dııller sağlıkları yerinde Allahın ızniyle kısa bir sürede evimize gelcekler dualarınızı beklıyoruz
Kızlar kızlarım allaha hamd olsun iiler ama bi süre kuvezde kalcaklar ama herhangi bırsey baglı dııller sağlıkları yerinde Allahın ızniyle kısa bir sürede evimize gelcekler dualarınızı beklıyoruz
Masallah canimmm cok s3vindim rabbim uzun omur versin hayirli evlat olsunlar insalahhh. Hic birseye bagli degillerse cok kisa surede cikarlar hastaneden. Hayirlisi ile evine de goturdun mu yepyeni bir hayat baslicak sizin icin guzel bir hayatKızlar kızlarım allaha hamd olsun iiler ama bi süre kuvezde kalcaklar ama herhangi bırsey baglı dııller sağlıkları yerinde Allahın ızniyle kısa bir sürede evimize gelcekler dualarınızı beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?