2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

canım hayırlı uğurlu olsun, kızların buranın uğuru olsun :)

Canım Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin tez zamanda sağlıklı sıhhatli evinize dönersiniz inşallah darısıda bizlerin başına Amin

MaşaAllah :) Gözünaydın canımm :) minik kuzularına kavuştun sonunda... En kısa zamanda sağlıkla evinize geçin meleklerinle :) darısı bizlerin başına olsun.. :)

Teşekkür ederim arkadaşlar. İnsallah geçicidir . Şekere bağlı olsa diyet yaparım düzelir ins diyorum. Şimdiden uzak durmaya başladım. Şeker hamur işi pirinç patates vs. Başka ne yememeliyim acaba? Haftaya kadar düzelir belki... erken doğumdan korkuyorum karnım midem hep gergin taş gibi diyordum. Suları fazla olduğu için olabilirmiş. Doktorum hep normal diyordu oysaki.

canım hep normal diyosa o günlük öyle olmuş olabilir belki bidahaki gittiğinde normale dönmüş olur inşaAllah

canım hep normal diyosa o günlük öyle olmuş olabilir belki bidahaki gittiğinde normale dönmüş olur inşaAllah
İnşallah canım hep akıntım var su gibi bebeklerin suyu mu derken su fazla çıktı. İnsallah diyetle üstesinden gelebilirim. 2 hafta da bir dra gidiyorum nasıl farketmedi şimdiye kadar bilmiyorum. detaylıda adam pat diye suları fazla dedi. Haftaya yine kontrol. O zamana kadar diyet yapayım. İnsallah guzel haberler veririm size de...

Canım hadi geçmiş olsun hayırlısı ile kurtulmuşsunuz onlarda yakında çıkarlar sana kavuşurlar inşallah sen moralini yüksek tut sağ salim çıkmışlar ya ordan bundan sonrası daha da güzel olacak.Allah hepimize nasip etsin iyi haberlerimizi inşallah...

bence suyu fazla olsa farkederdi.. o gün için öyle olabilir canım .. gittiğin perinatologa doktorun mu yönlendirdi canım.. doktoruna haber verseydin .. belkide bi yanlış anlaşılma var .. güzel haberler vericeksin inanıyorum inşaAllah

Öncelikle geçmiş olsun canım suları fazla olan herkeste erken doğum olacak diye bir yok fakat çok dikkat etmelisiniz.oncelikle her iki bebeğinin de suyu artiosa ilaç veriolar.tek bebeğinin suyu artiosa transfüzyon olabilir

Bana teşhis erken konulmuştu polihidroamnioz.iki bebeğinin de suyu fazlaydı.endol fitil kullandım sularını azaltmak için.muhakkak doktoruna sor.proluton iğne her hafta vurduruyodum.perinatolog bilemedi bizi yanılttı hicbisey yok çok iyisini sen de bebeklerde dedi 3 gün sonra doğum yaptim nedensiz su artışı dendi bize.seker hastalığı yok bende aile gecmisimde de yok.zaten şeker yüklemesi yaptıramayan 22.haftaya yeni bir işlem pat diye dogurdum

Ama erken doğum belirtileri ile günlük sancılar hemen hemen benziyor kızlar dikkat edin,ben de hafif siziyla başladı çok az lekelenmeler oldu sonra arttı ,ki benim hamileliğin çok rahat geçiyodu,en önemlisi ise karnım taş gibi sert oluyodu.bi de bebekler diye sevdiğimiz yumru kısımlar karında kasilmaymis böyle olursa yumru yumru hemen her cihazında sancı var mı yok mu baskınlar.

Cookk sukur rabbime cok iyi olun insallah kizlarla hemen eve donersin saglikla canim daha sonrada detaylari yazarsin bize ccooookkk sevindim iyi olmaniza buraya girerken bebilerden iyi haber vardir insallah diyerek geldim rabbim sizi korusun .. ecmain

Nst cihazında sancı var mı yok mu baktılar,dogumu durdurmaya çalıştılar suları o kadar çoktu ki basınçtan tutunamadi bebeklerim pat diye dogurdum hemencecik ikisi de yaşadı birer gün dogduklarinda atladılar seslerini duydum ama bakamadim gözlerimi kapadım .

Aslinda benimkilerde prenses :)
Oylemi aayyy canim bilmiyordum tatlim ben daha hissedemiyorum prenseslerimi sadece yumru gibi sertlesme oluyor korkmaya basladim nedeni ne olabilirki cumartesiye randevumu alsam acaba saglikla kalin prenseslerinle tatlim

Rabbim sizin kuzucuklarinizi korusun ,sağlık versin onlara.su fazlalığı çok tehlikeli yani bi kaç doktora gorunun takibi sık aralıklarla yaptırın.ben de bebekler de sıkıntı yoktu bazen polihidroamniozda bebeklerde yutma güçlüğü,mesane,bobrek bozuklukları olabiliyor Allah korusun.ya da anneden kaynaklı olabilir su fazlalığı şeker hastalığı gibi.ama çoğunluk idiopatik yani nedensiz ikizlere bağlı su artışı.benim ki bu 3.gruptu.o zaman çok araştırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…