- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.381
canım hayırlı uğurlu olsun, kızların buranın uğuru olsun :)Kızlar kızlarım allaha hamd olsun iiler ama bi süre kuvezde kalcaklar ama herhangi bırsey baglı dııller sağlıkları yerinde Allahın ızniyle kısa bir sürede evimize gelcekler dualarınızı beklıyoruz
Canım Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin tez zamanda sağlıklı sıhhatli evinize dönersiniz inşallah darısıda bizlerin başına AminKızlar kızlarım allaha hamd olsun iiler ama bi süre kuvezde kalcaklar ama herhangi bırsey baglı dııller sağlıkları yerinde Allahın ızniyle kısa bir sürede evimize gelcekler dualarınızı beklıyoruz
İnşallah canım bende çok merak ediyorum güzel haberlerini alalım inşallahKizlar yakremalicorek Yazmiyor onu da cok merak ediyorum insalalh guzel haberler vardir.
Kızlar kızlarım allaha hamd olsun iiler ama bi süre kuvezde kalcaklar ama herhangi bırsey baglı dııller sağlıkları yerinde Allahın ızniyle kısa bir sürede evimize gelcekler dualarınızı beklıyoruz
Dua et canim korkma...iyi düşün ki guzel seyler olsun...
Teşekkür ederim arkadaşlar. İnsallah geçicidir . Şekere bağlı olsa diyet yaparım düzelir ins diyorum. Şimdiden uzak durmaya başladım. Şeker hamur işi pirinç patates vs. Başka ne yememeliyim acaba? Haftaya kadar düzelir belki... erken doğumdan korkuyorumkarnım midem hep gergin taş gibi diyordum. Suları fazla olduğu için olabilirmiş. Doktorum hep normal diyordu oysaki.
İnşallah canım hep akıntım var su gibi bebeklerin suyu mu derken su fazla çıktı. İnsallah diyetle üstesinden gelebilirim. 2 hafta da bir dra gidiyorum nasıl farketmedi şimdiye kadar bilmiyorum.canım hep normal diyosa o günlük öyle olmuş olabilir belki bidahaki gittiğinde normale dönmüş olur inşaAllah
Kizlar yakremalicorek Yazmiyor onu da cok merak ediyorum insalalh guzel haberler vardir.
Aslinda benimkilerde prenses :)Bebeklerin cinsiyeti erkek kizmi erkek cabuk hissettirirmis canim rabbim saglikla nasip etsin insallah ben 17+2 digeri 17+6 olduk daha hisedemedim prenseslerimi ..
Canım hadi geçmiş olsun hayırlısı ile kurtulmuşsunuz onlarda yakında çıkarlar sana kavuşurlar inşallah sen moralini yüksek tut sağ salim çıkmışlar ya ordan bundan sonrası daha da güzel olacak.Allah hepimize nasip etsin iyi haberlerimizi inşallah...Kızlar kızlarım allaha hamd olsun iiler ama bi süre kuvezde kalcaklar ama herhangi bırsey baglı dııller sağlıkları yerinde Allahın ızniyle kısa bir sürede evimize gelcekler dualarınızı beklıyoruz
Bende onu cok merak ediyorum, keske haber verebilse.
İnşallah canım hep akıntım var su gibi bebeklerin suyu mu derken su fazla çıktı. İnsallah diyetle üstesinden gelebilirim. 2 hafta da bir dra gidiyorum nasıl farketmedi şimdiye kadar bilmiyorum.detaylıda adam pat diye suları fazla dedi. Haftaya yine kontrol. O zamana kadar diyet yapayım. İnsallah guzel haberler veririm size de...
Öncelikle geçmiş olsun canım suları fazla olan herkeste erken doğum olacak diye bir yok fakat çok dikkat etmelisiniz.oncelikle her iki bebeğinin de suyu artiosa ilaç veriolar.tek bebeğinin suyu artiosa transfüzyon olabilirİnşallah canım hep akıntım var su gibi bebeklerin suyu mu derken su fazla çıktı. İnsallah diyetle üstesinden gelebilirim. 2 hafta da bir dra gidiyorum nasıl farketmedi şimdiye kadar bilmiyorum.detaylıda adam pat diye suları fazla dedi. Haftaya yine kontrol. O zamana kadar diyet yapayım. İnsallah guzel haberler veririm size de...
Cookk sukur rabbime cok iyi olun insallah kizlarla hemen eve donersin saglikla canim daha sonrada detaylari yazarsin bize ccooookkk sevindim iyi olmaniza buraya girerken bebilerden iyi haber vardir insallah diyerek geldim rabbim sizi korusun .. ecmainKızlar kızlarım allaha hamd olsun iiler ama bi süre kuvezde kalcaklar ama herhangi bırsey baglı dııller sağlıkları yerinde Allahın ızniyle kısa bir sürede evimize gelcekler dualarınızı beklıyoruz
Oylemi aayyy canim bilmiyordum tatlim ben daha hissedemiyorum prenseslerimi sadece yumru gibi sertlesme oluyor korkmaya basladim nedeni ne olabilirki cumartesiye randevumu alsam acaba saglikla kalin prenseslerinle tatlimAslinda benimkilerde prenses :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?