2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aynen cnm ben de yazıyordum hep karnım midem taş gibi diyordum. Şimdi önce ben açlık tokluk şekerime baktıricam. Şekerden olabilir diye diyet yapıcam. Haftaya kontrol var inşallah o zamana düzelmiş olur. Hiç fitil iğne vs den bahsetmedi doktor. Kiloları da önde benim bebeklerin senin öyle miydi canım? Şekere bakalım haftaya bidaha gorucem dedi o kadar doktor.

Oyy cancolar hoşgelmiş. Hayırlı olsun tebrikl ederim :) Kaç kg doğdular canm?

Size tavsiyem bol bol yatın dinlenin ,muhakkak bi kaç doktora gidin takiplere,ilaclainizi ihmal etmeyin.vucudunuzu inceleyin,sertlesme yumru varsa doktora sorun.herkeste aynı olacak diye bir şey yok elbet ama bu belirtilerden hemen sonra erken doğum yaptim ben

Kaçıncı haftada suyunun fazla olduğu ortaya çıkmıştı canım? Eşim çok önemsemiyor olursa Allah tan diyor. Ben de biliyorum tabi ama başka doktora gitmelimiyim acaba.. erken doğum suyunun gelmesiyle mi oldu cnm ? Çok soru soruyorum acını tazelemek istemiyorum ama doktor deyince suları fazla ilk aklıma sen geldin.

Benim bebeklerin de gelişimi ondeydi ikisini de iyi besliyodum.endol fitili muhakkak sor doktoruna.

Benim bebeklerin de gelişimi ondeydi ikisini de iyi besliyodum.endol fitili muhakkak sor doktoruna.
Yarin tahlil için gittiğimde sorarım canım.
Hareketlerini hissedoyorum simdi ve çok korkuyorum. Suyum gelse vs erken doğumu hisseder miyim ki çalışıyorum zaten.

Cok geçmiş olsun tekrar .ama dediğim gibi bazen de kendiliğinden geçiyor su normale dönüyor.sakin kal stres yapma inş Allahın izniyle seninki duzelecek.kuzucuklarini sağlıkla kucağına alacaksın.

Yarin tahlil için gittiğimde sorarım canım.
Hareketlerini hissedoyorum simdi ve çok korkuyorum. Suyum gelse vs erken doğumu hisseder miyim ki çalışıyorum zaten.
Su gelse kesin hissedersin çünkü şelale gibi akıyor. ama önce sancim olmuştu benim saatlerce geçsin diye bekledim serum yedim iğne yedim ama doğumu durduramadik

Su gelse kesin hissedersin çünkü şelale gibi akıyor. ama önce sancim olmuştu benim saatlerce geçsin diye bekledim serum yedim iğne yedim ama doğumu durduramadik
İlk kaçıncı haftada suyun fazla dediler cnm?
Sefaatciniz olacak İnş minik melekler ama acıyı çeken bilir . Rabbim sabır versin bundan sonra sağlıklı hamilelikle nasip etsin inşallah cnm.

Lekelenmeler ya da kırmızı akinti olursa hiç bekleme doktoruna danis hemen.isten ayrilabiliyosan da ayrıl yat dinlenin evde riske atma.ben de çok iyiydim okula gidip geliyordum öğretmenim ben.ustelik yorulmuyodum bile oturuyorum devamlı.sonra akşamına sancılarım başladı.

Aynen cnm bende öğretmenim okula gidip geliyorum onun haricinde hep yatıyorum.
Lekelenme yok şuan. İnsallah olmaz da...

İlk kaçıncı haftada suyun fazla dediler cnm?
Sefaatciniz olacak İnş minik melekler ama acıyı çeken bilir . Rabbim sabır versin bundan sonra sağlıklı hamilelikle nasip etsin inşallah cnm.
Tesekkur ederim canım.tam haftayı hatırlamıyorum ama erken teşhis kondu 3 _4 aylık falan ilaçlara başladım ben ama engelleyemediler.ilk gebeligim di.bi sağlık sorunum falan da yoktu yani niye olduğunu perinatolog bile bulamadı,hic bi şeyin yok gayet iyisin dedi 3 gün sonra doğum yaptim.iste kaderin önüne gecemiyosun

Az kaldı okulun kapanmasına iyi o zaman.okul uzaksa evine seminer döneminde gitme sıcaklarda yorulursun.
Evet cnm şükür az kaldı. Araçla gidiyorum okula sonra az bi yürüme mesafesi var. Okul kapanınca bol bol dinlenicem ins atlatırım bu süreci haftam çok erken daha doğum için işte son adete göre bugün 21+5 . Ultrasonda 22+5 22+4 çıkıyor.
Doktorum şimdiye kadar sularına hep iyi demişti dün ayrıntılı da perinatalog farketti. İnsallah geçicidir diye avutuyorum şuan kendimi.

Kızlarrrr bugün doğuma gidiyorummmm kaşıntımı biliyorsunuz bu gece 2 saat anca uyudum uyumadım dayanamıyorum artık diye doktora gittim gebelik kolestazi çıktı doktorum tahliller ultrasonlara yolladı bebişler bütün organlarıma baskı yapıyormuş ultrasoncu bile ne kadar daha dayanırsın bilemiyorum en kısa Zaman ne Zamansa almalı dedi doktorum riske atamam dedi akşam sezeryandayım nasipse benim kızlar Efe çıktı biz ne zamn istersek o zamn olur dediler bana dua edin olur mu saat 8 gbi gircem Allaha emanet olun

Allah yardımcın olsun cnm ınsallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Minik bebısler kararlı çıktı gelcez diyorlar :) masallah dualarım seninle.

Kuzum Rabbim hayırlısı ile kolay doğumlar nasib etsin .bir An önce sağlıklı sıhhatli alırsın prenseslerini kucağına inşaallah.dualarım seninle.iyi haberlerini bekliyoruz canım.Rabbim kolaylaştırsin insaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…