- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.401
Aynen cnm ben de yazıyordum hep karnım midem taş gibi diyordum. Şimdi önce ben açlık tokluk şekerime baktıricam. Şekerden olabilir diye diyet yapıcam. Haftaya kontrol var inşallah o zamana düzelmiş olur. Hiç fitil iğne vs den bahsetmedi doktor. Kiloları da önde benim bebeklerin senin öyle miydi canım? Şekere bakalım haftaya bidaha gorucem dedi o kadar doktor.Ama erken doğum belirtileri ile günlük sancılar hemen hemen benziyor kızlar dikkat edin,ben de hafif siziyla başladı çok az lekelenmeler oldu sonra arttı ,ki benim hamileliğin çok rahat geçiyodu,en önemlisi ise karnım taş gibi sert oluyodu.bi de bebekler diye sevdiğimiz yumru kısımlar karında kasilmaymis böyle olursa yumru yumru hemen her cihazında sancı var mı yok mu baskınlar.
Kızlar kızlarım allaha hamd olsun iiler ama bi süre kuvezde kalcaklar ama herhangi bırsey baglı dııller sağlıkları yerinde Allahın ızniyle kısa bir sürede evimize gelcekler dualarınızı beklıyoruz
Kaçıncı haftada suyunun fazla olduğu ortaya çıkmıştı canım? Eşim çok önemsemiyor olursa Allah tan diyor. Ben de biliyorum tabi ama başka doktora gitmelimiyim acaba.. erken doğum suyunun gelmesiyle mi oldu cnm ? Çok soru soruyorum acını tazelemek istemiyorum ama doktor deyince suları fazla ilk aklıma sen geldin.Ama erken doğum belirtileri ile günlük sancılar hemen hemen benziyor kızlar dikkat edin,ben de hafif siziyla başladı çok az lekelenmeler oldu sonra arttı ,ki benim hamileliğin çok rahat geçiyodu,en önemlisi ise karnım taş gibi sert oluyodu.bi de bebekler diye sevdiğimiz yumru kısımlar karında kasilmaymis böyle olursa yumru yumru hemen her cihazında sancı var mı yok mu baskınlar.
Benim bebeklerin de gelişimi ondeydi ikisini de iyi besliyodum.endol fitili muhakkak sor doktoruna.Aynen cnm ben de yazıyordum hep karnım midem taş gibi diyordum. Şimdi önce ben açlık tokluk şekerime baktıricam. Şekerden olabilir diye diyet yapıcam. Haftaya kontrol var inşallah o zamana düzelmiş olur. Hiç fitil iğne vs den bahsetmedi doktor. Kiloları da önde benim bebeklerin senin öyle miydi canım? Şekere bakalım haftaya bidaha gorucem dedi o kadar doktor.
Yarin tahlil için gittiğimde sorarım canım.Benim bebeklerin de gelişimi ondeydi ikisini de iyi besliyodum.endol fitili muhakkak sor doktoruna.
Su gelse kesin hissedersin çünkü şelale gibi akıyor. ama önce sancim olmuştu benim saatlerce geçsin diye bekledim serum yedim iğne yedim ama doğumu durduramadikYarin tahlil için gittiğimde sorarım canım.
Hareketlerini hissedoyorum simdi ve çok korkuyorum. Suyum gelse vs erken doğumu hisseder miyim ki çalışıyorum zaten.
İlk kaçıncı haftada suyun fazla dediler cnm?Su gelse kesin hissedersin çünkü şelale gibi akıyor. ama önce sancim olmuştu benim saatlerce geçsin diye bekledim serum yedim iğne yedim ama doğumu durduramadik
Aynen cnm bende öğretmenim okula gidip geliyorum onun haricinde hep yatıyorum.Lekelenmeler ya da kırmızı akinti olursa hiç bekleme doktoruna danis hemen.isten ayrilabiliyosan da ayrıl yat dinlenin evde riske atma.ben de çok iyiydim okula gidip geliyordum öğretmenim ben.ustelik yorulmuyodum bile oturuyorum devamlı.sonra akşamına sancılarım başladı.
Tesekkur ederim canım.tam haftayı hatırlamıyorum ama erken teşhis kondu 3 _4 aylık falan ilaçlara başladım ben ama engelleyemediler.ilk gebeligim di.bi sağlık sorunum falan da yoktu yani niye olduğunu perinatolog bile bulamadı,hic bi şeyin yok gayet iyisin dedi 3 gün sonra doğum yaptim.iste kaderin önüne gecemiyosunİlk kaçıncı haftada suyun fazla dediler cnm?
Sefaatciniz olacak İnş minik melekler ama acıyı çeken bilir . Rabbim sabır versin bundan sonra sağlıklı hamilelikle nasip etsin inşallah cnm.
Az kaldı okulun kapanmasına iyi o zaman.okul uzaksa evine seminer döneminde gitme sıcaklarda yorulursun.Aynen cnm bende öğretmenim okula gidip geliyorum onun haricinde hep yatıyorum.
Lekelenme yok şuan. İnsallah olmaz da...
Evet cnm şükür az kaldı. Araçla gidiyorum okula sonra az bi yürüme mesafesi var. Okul kapanınca bol bol dinlenicem ins atlatırım bu süreci haftam çok erken daha doğum içinAz kaldı okulun kapanmasına iyi o zaman.okul uzaksa evine seminer döneminde gitme sıcaklarda yorulursun.
Kaçıncı haftada suyunun fazla olduğu ortaya çıkmıştı canım? Eşim çok önemsemiyor olursa Allah tan diyor. Ben de biliyorum tabi ama başka doktora gitmelimiyim acaba.. erken doğum suyunun gelmesiyle mi oldu cnm ? Çok soru soruyorum acını tazelemek istemiyorum ama doktor deyince suları fazla ilk aklıma sen geldin.[/QUOTE
Elimden gelen bisey varsa yardımcı olurum canım,ben bu acıyı yaşadım siz yaşamayın isterim .tabiki herşey Allah tan fakat biz de önlemini almalıyız.suyum çok sonra geldi benim.once sancı çektim saatlerce hastanede.hatta doktor 1 ay hastanede bakarız sana doğumu geciktiririz dedi,sonra pat diye dogurdum
Amin inşallah cnm yarın tahlil yaptırayım şekerden uzak durayım inşallah geçer...Gecer inş rabbim şifa versin,stres yapma hicbiseyi.nasipte ne varsa o oluyor.ama dediğim gibi yorma sakın kendini,canini hicbiseye skma.
Allah yardımcın olsun cnm ınsallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Minik bebısler kararlı çıktı gelcez diyorlar :) masallah dualarım seninle.Kızlarrrr bugün doğuma gidiyorummmmkaşıntımı biliyorsunuz bu gece 2 saat anca uyudum uyumadım dayanamıyorum artık diye doktora gittim gebelik kolestazi çıktı doktorum tahliller ultrasonlara yolladı bebişler bütün organlarıma baskı yapıyormuş ultrasoncu bile ne kadar daha dayanırsın bilemiyorum en kısa Zaman ne Zamansa almalı dedi doktorum riske atamam dedi akşam sezeryandayım nasipse benim kızlar Efe çıktı biz ne zamn istersek o zamn olur dediler bana dua edin olur mu saat 8 gbi gircem Allaha emanet olun
Kuzum Rabbim hayırlısı ile kolay doğumlar nasib etsin .bir An önce sağlıklı sıhhatli alırsın prenseslerini kucağına inşaallah.dualarım seninle.iyi haberlerini bekliyoruz canım.Rabbim kolaylaştırsin insaAllah.Kızlarrrr bugün doğuma gidiyorummmmkaşıntımı biliyorsunuz bu gece 2 saat anca uyudum uyumadım dayanamıyorum artık diye doktora gittim gebelik kolestazi çıktı doktorum tahliller ultrasonlara yolladı bebişler bütün organlarıma baskı yapıyormuş ultrasoncu bile ne kadar daha dayanırsın bilemiyorum en kısa Zaman ne Zamansa almalı dedi doktorum riske atamam dedi akşam sezeryandayım nasipse benim kızlar Efe çıktı biz ne zamn istersek o zamn olur dediler bana dua edin olur mu saat 8 gbi gircem Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?