2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ah ne guzel bu aksam bebeklerine kavusuyorsun. Dualarimiz seninle

Canim zaten haftan cok iyi hic korkma saglikla sihhatle gelecekler sana sonunda geliyor desene prensesler :)
Iyi haberlerini bekliyor olacagiz. Kac kilo dedi dr canim ?

Aayyy canim rabbim saglikla kucagina nasip etsin insallah haber bekliyoruz senden guzel guzel sifali saglikli haberler verirsin insallah rabbim sizi korusun... ecmain

Sağ salim kavuşun inşallah Rabbim bizlerede o haftaları nasip etsin . Sende bize dua et :) güzel haberlerini bekliyoruzz

Ayyy canim çok heyecanli ya aksama insallah kuzularin yaninda haftanda cok iyi Allahin iznyle sorunsuz bi sekilde alirsin kucagina miniklerini toparlandiginda bizide haberdar et olur mu dualarimiz seninle ve miniklwrinle

Çok güzel bi haber gozumden yas geldi inanin allahim bir an önce evinize gitmeyi nasip etsin sizde bize dua edin

Canim cok tatli meyveleri de tuketme. Yada cok cok az tuket... Kotu duusnme bal farkedildi hemen onlemini al. Olmazsa bir universiteye gidip baktir. Benimde vajinaya dogru hafuf sanci oluyor normal dedi ama korkuyor insan
Canim erken dogum falan dusunme oyle seyler... Bebislerinle konus de ki eylule kadar gelmeyin sakin de...
Ayyy ben bile heyecanlandim seni dusunemiyorum canim ya valla tam vakti bence hersey cok guz3l olacak....hadi bebsilerini al da gel bakalim...

Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin, akşama inşaALLAH bebişlerini sağsalim kucağına alacaksın Sende bizlere dua et Rabbim bu günleri bizlere de göstersin

canım( Rabbim acını unutturacak sevinçler yaşatsın sağlıklı bebeklerini al inşallah kucağına en yakın zamanda... İmtihanımız ne hiç birimiz bilmiyoruz yaşadıkça öğreniyoruz erken haftalarda iki bebek kaybettim ama acısı hala taze.. doğunca da korkularımız bitmeyecek. çevremde öyle insanlar gördüm ki başlarına gelmeyince sanki çok uzak gibi gelip ben o süreçleri atlattım diye tabiri caizse havasını atabiliyorlar ama kim bilebilir ki onların sağ salim dünyaya gelen bebeklerine Rabbimin ne kadar ömür biçtiğini.. Rabbim iki şefaatçi vermiş sana.. tekrar sabırlar dilerim..

kizlar çatlakları önlemek icin neler kullaniyorsunuz. benim göbüş cikmaya başladı bile

Merhaba, haftalarımız yakın acaba kaç kilo aldın? Bende hiç mide bulantısı v.s olmadığından iştahım çok iyiydi ve 2,5 kilo aldım doktorum toplamda en fazla 15 kilo almamı istiyor bu yüzden hamurişi ve tatlıları çok nadir yemeye özen gösteriyorum. Bu hafta itibari ile benimde göbiş belirmeye başladı.

canım Rabbim yardımcın olsun sen bize de dua et canım malum doğuma girenin duası geri çevrilmez bizde o haftaları görelim inşallah. Sağlıkla sıhhatle haberlerini bekliyoruz.. İlk fırsatta haber ver inşallah nasıl heyecanlı prensesler geliyooo

canim benim mide de bulanti yanma eksime cok berbat, agzimin hic tadi yok. gün icnde nir kac kez cikariyorum da. onun icin kilo almadim hic hatta 2,5 kilo verdim

ayyy geliyorlar prenseslerin demek :) ne güzel .. yeter bu kadar beklediğmiiz dediler mininkler :)) sağlıkla al kucağına bebişlerini inşaAllah.. güzel haberlerini bekliyoruz :) bizlere de dua et canım ..

maşallah canım zaten 37. haftadasın . kızların gayet iyi yapmış artık gelmek istemekle:))) hiç korkma sağlıcakla kucağına alacaksın....allah yardımcın olsun

kizlar çatlakları önlemek icin neler kullaniyorsunuz. benim göbüş cikmaya başladı bile

Ben çatlak kremi kullanıyorum sabah akşam. Banyo dan sonra badem yağı sürüyorum ( eczaneden aldım orjinal ) Ayrıca eczaneden e vitamini kapsüllerinden aldım. Banyo sonrası 1 kapsül badem yağına karıştırıyorum. Tavsiye ederim

Kızlar, serklajtan sonraki 7 . Gunum maalesef Crp degerim çok yüksek . Zaten bir bebeğimin suyu aZ. Şimdi bu kandaki enfeksiyon keseyi zedeleyebilir suyu azaltan bu olabilir. Karmakarışık durumdayım perşembe yıne ölçüm yapicak (( dusucegine yükseliyor.

Dün gece bütün gün wcyr çıkamadık agzim mifemdd ağrı içindeyim sabah hastaneye gittim lavman yapıldı perşembe doktor ne yapacak kestiremiorum . Sadece çok duaya ihtiyacım var ;:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…