- 15 Şubat 2012
- 242
- 296
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.421
Kızlarrrr bugün doğuma gidiyorummmmkaşıntımı biliyorsunuz bu gece 2 saat anca uyudum uyumadım dayanamıyorum artık diye doktora gittim gebelik kolestazi çıktı doktorum tahliller ultrasonlara yolladı bebişler bütün organlarıma baskı yapıyormuş ultrasoncu bile ne kadar daha dayanırsın bilemiyorum en kısa Zaman ne Zamansa almalı dedi doktorum riske atamam dedi akşam sezeryandayım nasipse benim kızlar Efe çıktı biz ne zamn istersek o zamn olur dediler bana dua edin olur mu saat 8 gbi gircem Allaha emanet olun
Kızlarrrr bugün doğuma gidiyorummmmkaşıntımı biliyorsunuz bu gece 2 saat anca uyudum uyumadım dayanamıyorum artık diye doktora gittim gebelik kolestazi çıktı doktorum tahliller ultrasonlara yolladı bebişler bütün organlarıma baskı yapıyormuş ultrasoncu bile ne kadar daha dayanırsın bilemiyorum en kısa Zaman ne Zamansa almalı dedi doktorum riske atamam dedi akşam sezeryandayım nasipse benim kızlar Efe çıktı biz ne zamn istersek o zamn olur dediler bana dua edin olur mu saat 8 gbi gircem Allaha emanet olun
Aayyy canim rabbim saglikla kucagina nasip etsin insallah haber bekliyoruz senden guzel guzel sifali saglikli haberler verirsin insallah rabbim sizi korusun... ecmainKızlarrrr bugün doğuma gidiyorummmmkaşıntımı biliyorsunuz bu gece 2 saat anca uyudum uyumadım dayanamıyorum artık diye doktora gittim gebelik kolestazi çıktı doktorum tahliller ultrasonlara yolladı bebişler bütün organlarıma baskı yapıyormuş ultrasoncu bile ne kadar daha dayanırsın bilemiyorum en kısa Zaman ne Zamansa almalı dedi doktorum riske atamam dedi akşam sezeryandayım nasipse benim kızlar Efe çıktı biz ne zamn istersek o zamn olur dediler bana dua edin olur mu saat 8 gbi gircem Allaha emanet olun
Sağ salim kavuşun inşallah Rabbim bizlerede o haftaları nasip etsinKızlarrrr bugün doğuma gidiyorummmmkaşıntımı biliyorsunuz bu gece 2 saat anca uyudum uyumadım dayanamıyorum artık diye doktora gittim gebelik kolestazi çıktı doktorum tahliller ultrasonlara yolladı bebişler bütün organlarıma baskı yapıyormuş ultrasoncu bile ne kadar daha dayanırsın bilemiyorum en kısa Zaman ne Zamansa almalı dedi doktorum riske atamam dedi akşam sezeryandayım nasipse benim kızlar Efe çıktı biz ne zamn istersek o zamn olur dediler bana dua edin olur mu saat 8 gbi gircem Allaha emanet olun
Ayyy canim çok heyecanli ya aksama insallah kuzularin yaninda haftanda cok iyi Allahin iznyle sorunsuz bi sekilde alirsin kucagina miniklerini toparlandiginda bizide haberdar et olur mu dualarimiz seninle ve miniklwrinleminicikst: 46721859 .!.:Kızlarrrr bugün doğuma gidiyorummmmkaşıntımı biliyorsunuz bu gece 2 saat anca uyudum uyumadım dayanamıyorum artık diye doktora gittim gebelik kolestazi çıktı doktorum tahliller ultrasonlara yolladı bebişler bütün organlarıma baskı yapıyormuş ultrasoncu bile ne kadar daha dayanırsın bilemiyorum en kısa Zaman ne Zamansa almalı dedi doktorum riske atamam dedi akşam sezeryandayım nasipse benim kızlar Efe çıktı biz ne zamn istersek o zamn olur dediler bana dua edin olur mu saat 8 gbi gircem Allaha emanet olun
Kızlar kızlarım allaha hamd olsun iiler ama bi süre kuvezde kalcaklar ama herhangi bırsey baglı dııller sağlıkları yerinde Allahın ızniyle kısa bir sürede evimize gelcekler dualarınızı beklıyoruz
Canim cok tatli meyveleri de tuketme. Yada cok cok az tuket... Kotu duusnme bal farkedildi hemen onlemini al. Olmazsa bir universiteye gidip baktir. Benimde vajinaya dogru hafuf sanci oluyor normal dedi ama korkuyor insanTeşekkür ederim arkadaşlar. İnsallah geçicidir . Şekere bağlı olsa diyet yaparım düzelir ins diyorum. Şimdiden uzak durmaya başladım. Şeker hamur işi pirinç patates vs. Başka ne yememeliyim acaba? Haftaya kadar düzelir belki... erken doğumdan korkuyorumkarnım midem hep gergin taş gibi diyordum. Suları fazla olduğu için olabilirmiş. Doktorum hep normal diyordu oysaki.
Canim erken dogum falan dusunme oyle seyler... Bebislerinle konus de ki eylule kadar gelmeyin sakin de...Evet cnm şükür az kaldı. Araçla gidiyorum okula sonra az bi yürüme mesafesi var. Okul kapanınca bol bol dinlenicem ins atlatırım bu süreci haftam çok erken daha doğum içinişte son adete göre bugün 21+5 . Ultrasonda 22+5 22+4 çıkıyor.
Doktorum şimdiye kadar sularına hep iyi demişti dün ayrıntılı da perinatalog farketti. İnsallah geçicidir diye avutuyorum şuan kendimi.
Ayyy ben bile heyecanlandim seni dusunemiyorum canim ya valla tam vakti bence hersey cok guz3l olacak....hadi bebsilerini al da gel bakalim...Kızlarrrr bugün doğuma gidiyorummmmkaşıntımı biliyorsunuz bu gece 2 saat anca uyudum uyumadım dayanamıyorum artık diye doktora gittim gebelik kolestazi çıktı doktorum tahliller ultrasonlara yolladı bebişler bütün organlarıma baskı yapıyormuş ultrasoncu bile ne kadar daha dayanırsın bilemiyorum en kısa Zaman ne Zamansa almalı dedi doktorum riske atamam dedi akşam sezeryandayım nasipse benim kızlar Efe çıktı biz ne zamn istersek o zamn olur dediler bana dua edin olur mu saat 8 gbi gircem Allaha emanet olun
Canim ben bebe yagi her dus sonrasi mustela krem sabah akaam suruyorum basta biraz gerilmisti simdi tekrar normale döndükizlar çatlakları önlemek icin neler kullaniyorsunuz. benim göbüş cikmaya başladı bile
Nst cihazında sancı var mı yok mu baktılar,dogumu durdurmaya çalıştılar suları o kadar çoktu ki basınçtan tutunamadi bebeklerim pat diye dogurdum hemencecik ikisi de yaşadı birer gün dogduklarinda atladılar seslerini duydum ama bakamadim gözlerimi kapadım .
kizlar çatlakları önlemek icin neler kullaniyorsunuz. benim göbüş cikmaya başladı bile
canim benim mide de bulanti yanma eksime cok berbat, agzimin hic tadi yok. gün icnde nir kac kez cikariyorum da. onun icin kilo almadim hic hatta 2,5 kilo verdimMerhaba, haftalarımız yakın acaba kaç kilo aldın? Bende hiç mide bulantısı v.s olmadığından iştahım çok iyiydi ve 2,5 kilo aldımdoktorum toplamda en fazla 15 kilo almamı istiyor bu yüzden hamurişi ve tatlıları çok nadir yemeye özen gösteriyorum. Bu hafta itibari ile benimde göbiş belirmeye başladı.
maşallah canım zaten 37. haftadasın . kızların gayet iyi yapmış artık gelmek istemekle:))) hiç korkma sağlıcakla kucağına alacaksın....allah yardımcın olsunKızlarrrr bugün doğuma gidiyorummmmkaşıntımı biliyorsunuz bu gece 2 saat anca uyudum uyumadım dayanamıyorum artık diye doktora gittim gebelik kolestazi çıktı doktorum tahliller ultrasonlara yolladı bebişler bütün organlarıma baskı yapıyormuş ultrasoncu bile ne kadar daha dayanırsın bilemiyorum en kısa Zaman ne Zamansa almalı dedi doktorum riske atamam dedi akşam sezeryandayım nasipse benim kızlar Efe çıktı biz ne zamn istersek o zamn olur dediler bana dua edin olur mu saat 8 gbi gircem Allaha emanet olun
kizlar çatlakları önlemek icin neler kullaniyorsunuz. benim göbüş cikmaya başladı bile
canim benim mide de bulanti yanma eksime cok berbat, agzimin hic tadi yok. gün icnde nir kac kez cikariyorum da. onun icin kilo almadim hic hatta 2,5 kilo verdim
hemde ne zor canim bazen ağlayasim geliyor. bebeisler icin hersey buna da şükür ama insallah biran önce gecerSenin işin zormuş canım, inşaALLAH en kısa zamanda geçer bulantıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?