- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.441
Canım. Allah yardım etsin ins. Beklesin bebısler biraz daha... benim de suyum fazla çıktı korku var. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. Dua edelim birbirimize bol bol. Rabbim yardım edecek inşallah.Kızlar, serklajtan sonraki 7 . Gunum maalesef Crp degerim çok yüksek . Zaten bir bebeğimin suyu aZ. Şimdi bu kandaki enfeksiyon keseyi zedeleyebilir suyu azaltan bu olabilir. Karmakarışık durumdayım perşembe yıne ölçüm yapicak(( dusucegine yükseliyor.
Dün gece bütün gün wcyr çıkamadık agzim mifemdd ağrı içindeyim sabah hastaneye gittim lavman yapıldı perşembe doktor ne yapacak kestiremiorum . Sadece çok duaya ihtiyacım var ;:
Cok tesekkur ederim canım .rabbim sizinkilere sağlık versin.canım( Rabbim acını unutturacak sevinçler yaşatsın sağlıklı bebeklerini al inşallah kucağına en yakın zamanda... İmtihanımız ne hiç birimiz bilmiyoruz yaşadıkça öğreniyoruz erken haftalarda iki bebek kaybettim ama acısı hala taze.. doğunca da korkularımız bitmeyecek. çevremde öyle insanlar gördüm ki başlarına gelmeyince sanki çok uzak gibi gelip ben o süreçleri atlattım diye tabiri caizse havasını atabiliyorlar ama kim bilebilir ki onların sağ salim dünyaya gelen bebeklerine Rabbimin ne kadar ömür biçtiğini.. Rabbim iki şefaatçi vermiş sana.. tekrar sabırlar dilerim..
Rabbim minnaklarini korusun canim 30 haftayi gorseniz yine sukur canim allahim sifa versin insallah hic sorun olmadan haftalar atlatirsiniz saglikla nasip etsin rabbim insallah canim rabbim sizi korusun... ecmainKızlar, serklajtan sonraki 7 . Gunum maalesef Crp degerim çok yüksek . Zaten bir bebeğimin suyu aZ. Şimdi bu kandaki enfeksiyon keseyi zedeleyebilir suyu azaltan bu olabilir. Karmakarışık durumdayım perşembe yıne ölçüm yapicak(( dusucegine yükseliyor.
Dün gece bütün gün wcyr çıkamadık agzim mifemdd ağrı içindeyim sabah hastaneye gittim lavman yapıldı perşembe doktor ne yapacak kestiremiorum . Sadece çok duaya ihtiyacım var ;:
Insallah 30 gorursunuz canim rabbim yeterki istesin alacagi nefesi rabbim gunu satini biliyor dua ile ... ecmain30 hafta şimdilik mucize gorunuyor Rabbim.mucizesine nail eylesin
Canım dualarımız senin ve bebeklerinle, inşallah bunları atlatıp sağ sağlim zamanı gelince doğsunlar.Kızlar, serklajtan sonraki 7 . Gunum maalesef Crp degerim çok yüksek . Zaten bir bebeğimin suyu aZ. Şimdi bu kandaki enfeksiyon keseyi zedeleyebilir suyu azaltan bu olabilir. Karmakarışık durumdayım perşembe yıne ölçüm yapicak(( dusucegine yükseliyor.
Canım inşaallah sağlıklıyız haberlerinide verirsin.Kızlarrrr bugün doğuma gidiyorummmmkaşıntımı biliyorsunuz bu gece 2 saat anca uyudum uyumadım dayanamıyorum artık diye doktora gittim gebelik kolestazi çıktı doktorum tahliller ultrasonlara yolladı bebişler bütün organlarıma baskı yapıyormuş ultrasoncu bile ne kadar daha dayanırsın bilemiyorum en kısa Zaman ne Zamansa almalı dedi doktorum riske atamam dedi akşam sezeryandayım nasipse benim kızlar Efe çıktı biz ne zamn istersek o zamn olur dediler bana dua edin olur mu saat 8 gbi gircem Allaha emanet olun
Kızlar, serklajtan sonraki 7 . Gunum maalesef Crp degerim çok yüksek . Zaten bir bebeğimin suyu aZ. Şimdi bu kandaki enfeksiyon keseyi zedeleyebilir suyu azaltan bu olabilir. Karmakarışık durumdayım perşembe yıne ölçüm yapicak(( dusucegine yükseliyor.
Kızlar, serklajtan sonraki 7 . Gunum maalesef Crp degerim çok yüksek . Zaten bir bebeğimin suyu aZ. Şimdi bu kandaki enfeksiyon keseyi zedeleyebilir suyu azaltan bu olabilir. Karmakarışık durumdayım perşembe yıne ölçüm yapicak(( dusucegine yükseliyor.
Allahim yardimciniz olsun canim...Insallah yoluna girer hersey biran once...umutsuz olma bir sürü sey yasayip 36 37 yi gorenler var...sen dua et rabbime sigin...dualarimizdasiniz...Kızlar, serklajtan sonraki 7 . Gunum maalesef Crp degerim çok yüksek . Zaten bir bebeğimin suyu aZ. Şimdi bu kandaki enfeksiyon keseyi zedeleyebilir suyu azaltan bu olabilir. Karmakarışık durumdayım perşembe yıne ölçüm yapicak(( dusucegine yükseliyor.
30 hafta şimdilik mucize gorunuyor Rabbim.mucizesine nail eylesin
kizlar çatlakları önlemek icin neler kullaniyorsunuz. benim göbüş cikmaya başladı bile
Kızlarrrr bugün doğuma gidiyorummmmkaşıntımı biliyorsunuz bu gece 2 saat anca uyudum uyumadım dayanamıyorum artık diye doktora gittim gebelik kolestazi çıktı doktorum tahliller ultrasonlara yolladı bebişler bütün organlarıma baskı yapıyormuş ultrasoncu bile ne kadar daha dayanırsın bilemiyorum en kısa Zaman ne Zamansa almalı dedi doktorum riske atamam dedi akşam sezeryandayım nasipse benim kızlar Efe çıktı biz ne zamn istersek o zamn olur dediler bana dua edin olur mu saat 8 gbi gircem Allaha emanet olun
Merhaba, haftalarımız yakın acaba kaç kilo aldın? Bende hiç mide bulantısı v.s olmadığından iştahım çok iyiydi ve 2,5 kilo aldımdoktorum toplamda en fazla 15 kilo almamı istiyor bu yüzden hamurişi ve tatlıları çok nadir yemeye özen gösteriyorum. Bu hafta itibari ile benimde göbiş belirmeye başladı.
Canım benim de kızlardan birinin suyu sınırdaydı perinatalog farketti ikizden ikize kan transfüzyonundan şüphelendi 2 hafta sonra yine bana gel dedi gittim suyu sınırın altına inmişti eğer inmeseydi ve aralarındaki kilo farkı % 20'ye yakın olsaydı seni bir merkeze gönderecektik dedi yani çare yine merkezlerde doktorlarda az su içip veya herhangi bir şey yaparak bu durumu bedenin değiştiremez ama strese girip vücudunu germe, bebeklerine güven ben hep güvendim konuştum içimi hiç sıkmadım inan en önemlisi bu...Teşekkür ederim arkadaşlar. İnsallah geçicidir . Şekere bağlı olsa diyet yaparım düzelir ins diyorum. Şimdiden uzak durmaya başladım. Şeker hamur işi pirinç patates vs. Başka ne yememeliyim acaba? Haftaya kadar düzelir belki... erken doğumdan korkuyorumkarnım midem hep gergin taş gibi diyordum. Suları fazla olduğu için olabilirmiş. Doktorum hep normal diyordu oysaki.
30 hafta şimdilik mucize gorunuyor Rabbim.mucizesine nail eylesin
Canım ikisi de 500 un üstündeydi 5 gun önce dün biri 420 çıktı diğeri 500 küsür Çok farklı çıktı detaylıda. İkisinide suyu aynı fazla. Yarın açlık tokluk şekerine baktıricam. Tatlı hamur işi pilav makarna vs uzak durucam. İnsallah düzelir suları. Sen dikkat etmişmiydin yediklerine. Neden olarak ne olabilir demişlerdi?Canım benim de kızlardan birinin suyu sınırdaydı perinatalog farketti ikizden ikize kan transfüzyonundan şüphelendi 2 hafta sonra yine bana gel dedi gittim suyu sınırın altına inmişti eğer inmeseydi ve aralarındaki kilo farkı % 20'ye yakın olsaydı seni bir merkeze gönderecektik dedi yani çare yine merkezlerde doktorlarda az su içip veya herhangi bir şey yaparak bu durumu bedenin değiştiremez ama strese girip vücudunu germe, bebeklerine güven ben hep güvendim konuştum içimi hiç sıkmadım inan en önemlisi bu...
canim ben daha öncede hamile kaldim ama 8.haftada bebegimi kaybettim kürtaj oldum. doktorum tüp bebek doktoruna xevam ediyorum simdilik. doktorum yapsak iyi olur diyor ani açilma kasilma durumunda evden gelip müdahale edene kadar serklaj bize zaman kazandirir diyor. aslinda bende sıcak bakiyorum sadece sonrasi icin endiselerim var sıkıntı yaratir mi diye.Zeymuss senin ilk hamileliğin mi? Senin doktorun direk serklaj önermişti değil mi? Bende düşünüyorum ama okuduklarım önce kaybın olsun sonra bakarız yada acil serklaj gibi bende kötü şeyler yaşamadan tedbir alma taraftarıyım...Bu konuyu sende çok araştırdın hissediyorum...Düşüncelerini ve doktorunun söylediklerini merak ettim ısrarcı olmalımıyım sence???
Sakıncası yoksa birde kime gidiyorsun tüp bebek doktoruna devam mı yoksa??
Hayır canım etmedim herhangi bir diyet yapmıyorum. Muayeneden sonra dr şeker testi de istemedi. Benim yaşadığım sorunun tek nedeni ikizden ikize transfüzyon olabilirdi o nedenle birkaç ayda bir gören perinatoğum normal dr umu çağırıp bir süre ben takip edeyim dedi. Ne yapabilirim diye sordum, senlik bir durum değil takip edeceğiz. Eğer suyu azalmazsa kg farkı artarsa bu konuyla ilgili uzman hastaneler var oralara sevk edeceğiz. Birkaç çözümü var. İğneyle su alıyolar, lazer tedavisi var. Allah dermansız dert vermesin ama bu süreçte dr a ancak psikolojini düzgün tutarak yardımcı olabilirsin. Ben senin yerinde olsam farklı bir perinatoloğa daha giderim. Kendi perinatoloğuma çok güvenmeme rağmen perşembe günü çok tavsiye edilen bir kadın var ona gideceğim.Canım ikisi de 500 un üstündeydi 5 gun önce dün biri 420 çıktı diğeri 500 küsür Çok farklı çıktı detaylıda. İkisinide suyu aynı fazla. Yarın açlık tokluk şekerine baktıricam. Tatlı hamur işi pilav makarna vs uzak durucam. İnsallah düzelir suları. Sen dikkat etmişmiydin yediklerine. Neden olarak ne olabilir demişlerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?