2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım. Allah yardım etsin ins. Beklesin bebısler biraz daha... benim de suyum fazla çıktı korku var. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. Dua edelim birbirimize bol bol. Rabbim yardım edecek inşallah.

Cok tesekkur ederim canım .rabbim sizinkilere sağlık versin.

Rabbim minnaklarini korusun canim 30 haftayi gorseniz yine sukur canim allahim sifa versin insallah hic sorun olmadan haftalar atlatirsiniz saglikla nasip etsin rabbim insallah canim rabbim sizi korusun... ecmain

Canım dualarımız senin ve bebeklerinle, inşallah bunları atlatıp sağ sağlim zamanı gelince doğsunlar.

Canım inşaallah sağlıklıyız haberlerinide verirsin.

Canim Rabbim korusun senide bebeklerini de.. insaAllah 30lu haftalara kadar dayanicak bebeklerin.. suan takip ediliosun kontrol altindasin zaten.. Allah buyuk .. Güç, kuvvet, kudret O'nun elinde .. evet zor bi surecten geciosun .. sabir sonu guzel olucak insaAllah .. dualarimdasin..

Canim senin icin cok dua ediyoruz, insallah butun sorunlarin en kisa zamanda gecer, bebislerin zamaninda gelir. Potitif olmaya calis ve bol bol dua et.

Allahim yardimciniz olsun canim...Insallah yoluna girer hersey biran once...umutsuz olma bir sürü sey yasayip 36 37 yi gorenler var...sen dua et rabbime sigin...dualarimizdasiniz...

kizlar çatlakları önlemek icin neler kullaniyorsunuz. benim göbüş cikmaya başladı bile

Zeymuss senin ilk hamileliğin mi? Senin doktorun direk serklaj önermişti değil mi? Bende düşünüyorum ama okuduklarım önce kaybın olsun sonra bakarız yada acil serklaj gibi bende kötü şeyler yaşamadan tedbir alma taraftarıyım...Bu konuyu sende çok araştırdın hissediyorum...Düşüncelerini ve doktorunun söylediklerini merak ettim ısrarcı olmalımıyım sence???
Sakıncası yoksa birde kime gidiyorsun tüp bebek doktoruna devam mı yoksa??

Canım benim gözün aydın...Bir nefeste kurtul inşallah Aslan kızlar bende kızcıyımmm...Hep dayanıklıyız bizim yaşadıklarımızı erkekler yaşasa Analarını koşarlar:)

Ne güzel benim gibi biri daha varmış sevindim valla...Bende de hiç bulantı olmadı...İşallah böyle gider...

Benim anlamadığım senin daha öncede kaybın var neden 14.haftada serklaj yapmadılar...

Canım benim de kızlardan birinin suyu sınırdaydı perinatalog farketti ikizden ikize kan transfüzyonundan şüphelendi 2 hafta sonra yine bana gel dedi gittim suyu sınırın altına inmişti eğer inmeseydi ve aralarındaki kilo farkı % 20'ye yakın olsaydı seni bir merkeze gönderecektik dedi yani çare yine merkezlerde doktorlarda az su içip veya herhangi bir şey yaparak bu durumu bedenin değiştiremez ama strese girip vücudunu germe, bebeklerine güven ben hep güvendim konuştum içimi hiç sıkmadım inan en önemlisi bu...

Canım ikisi de 500 un üstündeydi 5 gun önce dün biri 420 çıktı diğeri 500 küsür Çok farklı çıktı detaylıda. İkisinide suyu aynı fazla. Yarın açlık tokluk şekerine baktıricam. Tatlı hamur işi pilav makarna vs uzak durucam. İnsallah düzelir suları. Sen dikkat etmişmiydin yediklerine. Neden olarak ne olabilir demişlerdi?

canim ben daha öncede hamile kaldim ama 8.haftada bebegimi kaybettim kürtaj oldum. doktorum tüp bebek doktoruna xevam ediyorum simdilik. doktorum yapsak iyi olur diyor ani açilma kasilma durumunda evden gelip müdahale edene kadar serklaj bize zaman kazandirir diyor. aslinda bende sıcak bakiyorum sadece sonrasi icin endiselerim var sıkıntı yaratir mi diye.
benim sıcak bakma nedenlerim;ben ilcede oturuyorum il merkezine gidene kadar bir saat geciyor. sonra gecen yil yakin akrabam ani acilma yasadi serklaj yapilmadi ama bir bucuk ay hastanede yatip 31.haftaydi sanirim dogum yapti.
ayni dokyorda tedavi gören bir arkadasla tanistim o da önlem amacli serklaj yapilmis sonradan bebegin biri asagi düsmüs son zamanlarinda hastane de yatti 35.haftada dogum yapti iyiki serklaj yapilmis diyordu. bunlar benim sicak bakmama sebep oluyor.
bakalim persembe kontrolum var doktorumla daha ayrintili konusacağim

Hayır canım etmedim herhangi bir diyet yapmıyorum. Muayeneden sonra dr şeker testi de istemedi. Benim yaşadığım sorunun tek nedeni ikizden ikize transfüzyon olabilirdi o nedenle birkaç ayda bir gören perinatoğum normal dr umu çağırıp bir süre ben takip edeyim dedi. Ne yapabilirim diye sordum, senlik bir durum değil takip edeceğiz. Eğer suyu azalmazsa kg farkı artarsa bu konuyla ilgili uzman hastaneler var oralara sevk edeceğiz. Birkaç çözümü var. İğneyle su alıyolar, lazer tedavisi var. Allah dermansız dert vermesin ama bu süreçte dr a ancak psikolojini düzgün tutarak yardımcı olabilirsin. Ben senin yerinde olsam farklı bir perinatoloğa daha giderim. Kendi perinatoloğuma çok güvenmeme rağmen perşembe günü çok tavsiye edilen bir kadın var ona gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…