- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.461
Kızlar, serklajtan sonraki 7 . Gunum maalesef Crp degerim çok yüksek . Zaten bir bebeğimin suyu aZ. Şimdi bu kandaki enfeksiyon keseyi zedeleyebilir suyu azaltan bu olabilir. Karmakarışık durumdayım perşembe yıne ölçüm yapicak(( dusucegine yükseliyor.
Dün gece bütün gün wcyr çıkamadık agzim mifemdd ağrı içindeyim sabah hastaneye gittim lavman yapıldı perşembe doktor ne yapacak kestiremiorum . Sadece çok duaya ihtiyacım var ;:
Ben ilçedeyim burda perinatalog yok canım merkezde araştırma hastanesine mi gideyim diyorum. Senin de çift yumurta mı ikizlerin?Hayır canım etmedim herhangi bir diyet yapmıyorum. Muayeneden sonra dr şeker testi de istemedi. Benim yaşadığım sorunun tek nedeni ikizden ikize transfüzyon olabilirdi o nedenle birkaç ayda bir gören perinatoğum normal dr umu çağırıp bir süre ben takip edeyim dedi. Ne yapabilirim diye sordum, senlik bir durum değil takip edeceğiz. Eğer suyu azalmazsa kg farkı artarsa bu konuyla ilgili uzman hastaneler var oralara sevk edeceğiz. Birkaç çözümü var. İğneyle su alıyolar, lazer tedavisi var. Allah dermansız dert vermesin ama bu süreçte dr a ancak psikolojini düzgün tutarak yardımcı olabilirsin. Ben senin yerinde olsam farklı bir perinatoloğa daha giderim. Kendi perinatoloğuma çok güvenmeme rağmen perşembe günü çok tavsiye edilen bir kadın var ona gideceğim.
canim ben daha öncede hamile kaldim ama 8.haftada bebegimi kaybettim kürtaj oldum. doktorum tüp bebek doktoruna xevam ediyorum simdilik. doktorum yapsak iyi olur diyor ani açilma kasilma durumunda evden gelip müdahale edene kadar serklaj bize zaman kazandirir diyor. aslinda bende sıcak bakiyorum sadece sonrasi icin endiselerim var sıkıntı yaratir mi diye.
benim sıcak bakma nedenlerim;ben ilcede oturuyorum il merkezine gidene kadar bir saat geciyor. sonra gecen yil yakin akrabam ani acilma yasadi serklaj yapilmadi ama bir bucuk ay hastanede yatip 31.haftaydi sanirim dogum yapti.
ayni dokyorda tedavi gören bir arkadasla tanistim o da önlem amacli serklaj yapilmis sonradan bebegin biri asagi düsmüs son zamanlarinda hastane de yatti 35.haftada dogum yapti iyiki serklaj yapilmis diyordu. bunlar benim sicak bakmama sebep oluyor.
bakalim persembe kontrolum var doktorumla daha ayrintili konusacağim
Tek yumurta diye hatirliyorum ben aklimda oyle kalmis canmBen ilçedeyim burda perinatalog yok canım merkezde araştırma hastanesine mi gideyim diyorum. Senin de çift yumurta mı ikizlerin?
dedigin gibi ikiz biraz riske giriyor. canimya serklaj yaptiricaz yada bizi dogru düzgün sıkı takip eden doktor bulacagiz. yoksa icimiz rahat etmeyecekÖncelikle geçmiş olsun önceki kaybın için.... Anladım canım aynı sıkıntı bendede var bende ilçedeyim İstanbul'a gitmem 4 saat... Bende faydalı die düşünüyorum ama açılma olmadan pek yanaşmıyorlar halbuki önceden alınmalı sonuçta ikiz ve ani durumlar söz konusu olabiliyor...
Benim tek yumurta canım düşün senden daha riskli bir gebelik yaşıyorum ama umudumu kaybettiğim an her şey biter Yarın ki randevuna bir git bakalım içindeki kurt yemeye devam ediyorsa merkeze git bir görün elinden geleni yap ki keşke demeyesin ama harap etmedenBen ilçedeyim burda perinatalog yok canım merkezde araştırma hastanesine mi gideyim diyorum. Senin de çift yumurta mı ikizlerin?
Evet cnm tekmis teşekkür ederim.Tek yumurta diye hatirliyorum ben aklimda oyle kalmis canm
Yarin normal doktora sadece testler için gideceğim canım. Açlık tokluk şekerine bakılacak. Haftaya yine perinatolog gelecek hastaneye o kontrol edecek. İnsallah haftaya normale dönmüş olur suları. Yediklerime dikkat edeceğim bu hafta. Yarın test sonuçları ne çıkacak bakalım. Haftaya perinatalog un dediğine göre tekrar başka doktor arayışına girisecegim. Rabbim yardımcımız olsun cnm. Yarın sen güzel haberlerle gel bana da moral ol inşallah canım. Sorabilirsen çift yumurta ikizlerinde neden olurmuş bu diye sorabilir misin doktoruna? Sen hangi sehirdesin canım?Benim tek yumurta canım düşün senden daha riskli bir gebelik yaşıyorum ama umudumu kaybettiğim an her şey biter Yarın ki randevuna bir git bakalım içindeki kurt yemeye devam ediyorsa merkeze git bir görün elinden geleni yap ki keşke demeyesin ama harap etmeden
Ben perşembe gidicem canım gittiğimde sorarım sen içini ferah tut Allah ın izniyle sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızıEvet cnm tekmis teşekkür ederim.
Yarin normal doktora sadece testler için gideceğim canım. Açlık tokluk şekerine bakılacak. Haftaya yine perinatolog gelecek hastaneye o kontrol edecek. İnsallah haftaya normale dönmüş olur suları. Yediklerime dikkat edeceğim bu hafta. Yarın test sonuçları ne çıkacak bakalım. Haftaya perinatalog un dediğine göre tekrar başka doktor arayışına girisecegim. Rabbim yardımcımız olsun cnm. Yarın sen güzel haberlerle gel bana da moral ol inşallah canım. Sorabilirsen çift yumurta ikizlerinde neden olurmuş bu diye sorabilir misin doktoruna? Sen hangi sehirdesin canım?
Amin cnm amin inşallah. Çok teşekkür ederim güzel haberler bekliyorum senden inşallah.Ben perşembe gidicem canım gittiğimde sorarım sen içini ferah tut Allah ın izniyle sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı
Rabbim yardimcin olsun sen de bebeklerin de saglikli olun insallahKızlarrrr bugün doğuma gidiyorummmmkaşıntımı biliyorsunuz bu gece 2 saat anca uyudum uyumadım dayanamıyorum artık diye doktora gittim gebelik kolestazi çıktı doktorum tahliller ultrasonlara yolladı bebişler bütün organlarıma baskı yapıyormuş ultrasoncu bile ne kadar daha dayanırsın bilemiyorum en kısa Zaman ne Zamansa almalı dedi doktorum riske atamam dedi akşam sezeryandayım nasipse benim kızlar Efe çıktı biz ne zamn istersek o zamn olur dediler bana dua edin olur mu saat 8 gbi gircem Allaha emanet olun
Canım Allahım yardımcın olsun Allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın dualarım seninle inşallah evlatların sana sımsıkı tutunsun hep birbirimize güzel haberler vermeyi nasip etsin AminKızlar, serklajtan sonraki 7 . Gunum maalesef Crp degerim çok yüksek . Zaten bir bebeğimin suyu aZ. Şimdi bu kandaki enfeksiyon keseyi zedeleyebilir suyu azaltan bu olabilir. Karmakarışık durumdayım perşembe yıne ölçüm yapicak(( dusucegine yükseliyor.
Dün gece bütün gün wcyr çıkamadık agzim mifemdd ağrı içindeyim sabah hastaneye gittim lavman yapıldı perşembe doktor ne yapacak kestiremiorum . Sadece çok duaya ihtiyacım var ;:
Canım kendine çok stres yapma inşallah herşey yoluna girer bebişlerin seni üzmez dualarımız birbirimizle inşallahCanım. Allah yardım etsin ins. Beklesin bebısler biraz daha... benim de suyum fazla çıktı korku var. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. Dua edelim birbirimize bol bol. Rabbim yardım edecek inşallah.
Maşallah sana ve kızlarına canım hayırlı sağlıklı bir şekilde doğsunlar inşallah darısıda bizlere inşallah AminKızlarrrr bugün doğuma gidiyorummmmkaşıntımı biliyorsunuz bu gece 2 saat anca uyudum uyumadım dayanamıyorum artık diye doktora gittim gebelik kolestazi çıktı doktorum tahliller ultrasonlara yolladı bebişler bütün organlarıma baskı yapıyormuş ultrasoncu bile ne kadar daha dayanırsın bilemiyorum en kısa Zaman ne Zamansa almalı dedi doktorum riske atamam dedi akşam sezeryandayım nasipse benim kızlar Efe çıktı biz ne zamn istersek o zamn olur dediler bana dua edin olur mu saat 8 gbi gircem Allaha emanet olun
Ben 0,4 lük kullanıyorum 0,6 ya çıkaracaklardı. Akşamları coraspin kullanıyorum diye arttırmadılar.Ben clexane kullanan arkadaslara soriyorum gebeliğin sonuna kadar ayni dozdami kaldınız yoksa sonlara dogru artırıldı mi? Benim jinekologum ayni dozda hep devam ederis dedi hematolg 24 haftadan sonra artirirs dedi...
Kac kilo dogdular sagliklari nasil cokkkkkk meraklardayim hemen iyiles cevap yazKızlarrrr bugün doğuma gidiyorummmmkaşıntımı biliyorsunuz bu gece 2 saat anca uyudum uyumadım dayanamıyorum artık diye doktora gittim gebelik kolestazi çıktı doktorum tahliller ultrasonlara yolladı bebişler bütün organlarıma baskı yapıyormuş ultrasoncu bile ne kadar daha dayanırsın bilemiyorum en kısa Zaman ne Zamansa almalı dedi doktorum riske atamam dedi akşam sezeryandayım nasipse benim kızlar Efe çıktı biz ne zamn istersek o zamn olur dediler bana dua edin olur mu saat 8 gbi gircem Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?