2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Allah yardımcın olsun canım aklımızda dualarımızdasın içini ferah tut Rabbim büyük sağlıklı haberlerini alıcaz inşallah burdan

Ben ilçedeyim burda perinatalog yok canım merkezde araştırma hastanesine mi gideyim diyorum. Senin de çift yumurta mı ikizlerin?

Öncelikle geçmiş olsun önceki kaybın için.... Anladım canım aynı sıkıntı bendede var bende ilçedeyim İstanbul'a gitmem 4 saat... Bende faydalı die düşünüyorum ama açılma olmadan pek yanaşmıyorlar halbuki önceden alınmalı sonuçta ikiz ve ani durumlar söz konusu olabiliyor...

dedigin gibi ikiz biraz riske giriyor. canimya serklaj yaptiricaz yada bizi dogru düzgün sıkı takip eden doktor bulacagiz. yoksa icimiz rahat etmeyecek

Ben ilçedeyim burda perinatalog yok canım merkezde araştırma hastanesine mi gideyim diyorum. Senin de çift yumurta mı ikizlerin?
Benim tek yumurta canım düşün senden daha riskli bir gebelik yaşıyorum ama umudumu kaybettiğim an her şey biter Yarın ki randevuna bir git bakalım içindeki kurt yemeye devam ediyorsa merkeze git bir görün elinden geleni yap ki keşke demeyesin ama harap etmeden

Tek yumurta diye hatirliyorum ben aklimda oyle kalmis canm
Evet cnm tekmis teşekkür ederim.
Yarin normal doktora sadece testler için gideceğim canım. Açlık tokluk şekerine bakılacak. Haftaya yine perinatolog gelecek hastaneye o kontrol edecek. İnsallah haftaya normale dönmüş olur suları. Yediklerime dikkat edeceğim bu hafta. Yarın test sonuçları ne çıkacak bakalım. Haftaya perinatalog un dediğine göre tekrar başka doktor arayışına girisecegim. Rabbim yardımcımız olsun cnm. Yarın sen güzel haberlerle gel bana da moral ol inşallah canım. Sorabilirsen çift yumurta ikizlerinde neden olurmuş bu diye sorabilir misin doktoruna? Sen hangi sehirdesin canım?

Ben perşembe gidicem canım gittiğimde sorarım sen içini ferah tut Allah ın izniyle sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı

Rabbim yardimcin olsun sen de bebeklerin de saglikli olun insallah

Canım Allahım yardımcın olsun Allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın dualarım seninle inşallah evlatların sana sımsıkı tutunsun hep birbirimize güzel haberler vermeyi nasip etsin Amin

Canım kendine çok stres yapma inşallah herşey yoluna girer bebişlerin seni üzmez dualarımız birbirimizle inşallah

Maşallah sana ve kızlarına canım hayırlı sağlıklı bir şekilde doğsunlar inşallah darısıda bizlere inşallah Amin

Ben clexane kullanan arkadaslara soriyorum gebeliğin sonuna kadar ayni dozdami kaldınız yoksa sonlara dogru artırıldı mi? Benim jinekologum ayni dozda hep devam ederis dedi hematolg 24 haftadan sonra artirirs dedi...
Ben 0,4 lük kullanıyorum 0,6 ya çıkaracaklardı. Akşamları coraspin kullanıyorum diye arttırmadılar.

Kac kilo dogdular sagliklari nasil cokkkkkk meraklardayim hemen iyiles cevap yaz

Offf of 3 gün giremedim buraya neler olmuş.
Öncelikle zeynepzumra ve kremalicorek çok çok geçmiş olsun. İnşallah Zamanla bebeklerin suyu normale döner. İnanın hepimize dua ediyorum, sizlere de ayrıca ediyorum inşallah bir an önce düzelir durumlar. Rabbim şifa versin. Dualarımız sizinle.
Bebilerim ve minicikeller bebekleriniz hayırlı olsun. Rabbim anasına babasına bağışlasın bebeklerinizi. Kuzularınıza kavuştunuz darısı başımıza inşallah.

kremalicorek canim en onemli sey moral o yyzden moralini yuksek tutmaya calis konus miniklerinle korkma onlar seni anliyor ve cok guclu senin icin savasacsklar inan miniklerine
Minicikeller canim nasilsin,dogum nasil gecti? Bol bol sutun olsun baska biseye ihtiyacin kalmasin ins.
Bebilerim ne yaptin bebekler nasillar emebiliyorlar mi?
Allah hepimizin yardimcisi olsun hep iyi haberlerimiz gelsin. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…