2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Selam kızlar, teyzeme dün 2 döllenmiş yumurta transfer edildi. 14 gün sonra test yapılacak. Dualarınızı bekliyorum 10 senedir deniyor inşallah bu sefer tutar Allah ın izniyle...
Insallah canim rabbim hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip eder insallah
Arkadaşlar bebeklerinizin cinsiyeti kacinci haftada belli oldu bizim 13.haftamızda kontrolümüz var en azından biri gösterir mi cinsiyetini?
Biz 12 de ogrendik canim degismedi sonra. Ama pozisyonlariyla alakali sanirim.benim bebikler hic cekinmiyor poz vermekten...

Günaydın canlarımmm.musmutlu bir gün olsun hepimize. minicikeller canım seni merak ediyorum iyi haberlerini ver bize inşaallah.30.haftaya 4gunum kaldı Allah nasib ederse.ve kizlar 28.haftadan sonra hakkaten daha agrili sancili vede ağırlaşmış geciyor ama minnaklarin tekmeleri herseyi unutturuyor.ben artık hep yatıyorum sdce yemek yapmak ve yemek için kalkıyorum.

günaydın canım.. maşaAllah sana :) o kadar ağırlaştım diyosun.. bende evde çok bi iş yapamıyorum daha şimdiden.. o güzel minik tekmeler eksik olmasın yeterki...

Arkadaşlar bebeklerinizin cinsiyeti kacinci haftada belli oldu bizim 13.haftamızda kontrolümüz var en azından biri gösterir mi cinsiyetini?
Bana bel agrisi dolayisiyla gittigim doktor 11 hafta da söyledi ben sormadan hem de sonra kendi doktoruma gittim oda aynisini söyledi

günaydın canım.. maşaAllah sana :) o kadar ağırlaştım diyosun.. bende evde çok bi iş yapamıyorum daha şimdiden.. o güzel minik tekmeler eksik olmasın yeterki...
Sorma canım ya iki gündür yemek yerken bile yoruluyorum:)haftada bir temizlikci geliyor ama bebeklere oda yapmadığım için acilen dolapta yer açmam lazım ama kendime güvenip bakamıyorum bi türlü:) artık tekme değil gerçi iyice dışardan hareketlerini görebiliyoruz :)

Ayy maşaallah size yaa ben de öğrenmeyi çok istiyorum hazir simdi musaitken alışverişlerini yapip yerleşip sonra doğuma kadar dinlenmek en büyük hayalim

Cinsiyetleri belli olmayınca gittiğim mağazadan eli boş çıkıyorum oda uzuyor beni

Ayy maşaallah de canım
Rabbim cumlemize evlatlarımızı saglikli bir şekilde kucagimiza almayi nasip etsin
Sen bayagi yol.katetmissin cantani falan hazirladin mi artik

mercimeklerim sen nasılsın basladin mi Bebişlerin odasini düzenlemeye

Çok şükür canım ... evde ufak tefek tadilat işlerini yapmaya çalışıyo eşim... sonrasında adanın boyanıcak nasipse canım boya işini bu haftasonu halledebilirsek mobilyaları kurulacak inşaAllah en kısa zamanda..
ondan sonra etraftaki kalabalığı ufaktan kaldırırım diye düşünüyorum.. gittikçe güç kuvvet kalmıyo bide sıcaklar eklenince dahada zor olacak gibi... Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı ve hayırlısıyla bi hevesle aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin inşaAllah

Ayy maşaallah de canım
Rabbim cumlemize evlatlarımızı saglikli bir şekilde kucagimiza almayi nasip etsin
Sen bayagi yol.katetmissin cantani falan hazirladin mi artik
Sağol canım.evet çok şükür buraya kdr geldik Rabbim hepimize 37.haftaları göstersin.eksiklerimi tamamladım sayılır yıkanıp ütülemesi kaldı.ben biraz kanamalı riskli geçirdim o yüzden ALS vrs için acele etmedim birsey olursa daha çok üzülürüm diye ama ikiz olunca 27.hafta olmadan isleriniZi bitirin bence dün bir saat bebeklere nevresim almaya çıktım eve nsl döndüm bilmiyorum:)oda hiç yürümedim arabayla.

Maşallah canım bitmiş bişey kalmamış senin işin.hayırlısı ile dediklerinide yapınca yatarsin artik.28 den sonra yorma kendini.

Maşallah canım bitmiş bişey kalmamış senin işin.hayırlısı ile dediklerinide yapınca yatarsin artik.28 den sonra yorma kendini.

çok şükür canım bugünleri gördük inşaAllah dediğin gibi 37leride görürürz... 28e bitse çok iyi olur sonra bişey yapamam gibi geliyo.. ondan sonra yatış :) dışarı çıkmaya erinir oldum önce dışardan eve girmeyen ben :) çıktım mı eve nasıl gidicem telaşı var çünkü..

kıslar bugün 3 te kontrolümüz var ama inannın zaman geçmek bilmiyorrrrr((( öyle heyecanlıyım ki.... Ulturasonda ikisininde kalp atışlarını duymadan rahatlayamıyorum(( inş herşey yolundadır
Yolundadır stres yapma.hem haftan ilerlemiş yakında tekmelerini hissedince o streste kalkacak.hayırlı haberlerle gel inşaallah.

Ben suan da bile o moddayim seni dusunemiyorum canim ya.. Odem olustu mu el ve ayaklarda sisme oluyor mu canim yatmaktan kaynakli. Ayy ne guzel artik sayili gün kaldi darisi basimiza insallahh 20 ler cook uzakken simdi 30 lar uzak geliyor
Okulda hergun 3 kat çıkıyorum yarim saat kendime gelemiyorum sonra... Bende oda yapamicam gardropta yer acicam insallah yeter birde su alttan cekmeceli besiklerden dusunuyorum sigariz insallah simdiden dolabin ustu bebis esyalariyla doldu..
Ben cinsiyetleri belliyken bile cok cesaret edemedim canim ya. Hep 20 olsun diyordum simdide 25 i geceyim diyorum ama kiyafet epey aldim ben internete guveniyorumoradan alisveris rahat.
Bazen icim sıkılıyor esime zorla disari cikalim diyorum yarim saate bunaliyorum yoruluyorum eve zor geliyirum gercekten yorucu oluyor ben 1 aydir zorlaniyorum aldigin kilonun da etkisi var toplamda 9 kilo oldu son zamanlarda hizlandi
kıslar bugün 3 te kontrolümüz var ama inannın zaman geçmek bilmiyorrrrr((( öyle heyecanlıyım ki.... Ulturasonda ikisininde kalp atışlarını duymadan rahatlayamıyorum(( inş herşey yolundadır
Rahatbol canim icini ferah tut hareketlendiklerinde o stres kalmayacak inslalah

ben 30u gördüm işyerinde son günlerim.. 32ye kadar çalışırım diyen ben son 3 günü gözümde büyütür oldm ağırlaşmak ne demekmiş anladım bide uykusuzluk bende erken başladı uyuyamıyorum çok uykucu olan ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…