- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.501
Ben 16+5 digeri 16+2 de ogrendim tatlim iki prensesimiz geliyor rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah.. ecmainArkadaşlar bebeklerinizin cinsiyeti kacinci haftada belli oldu bizim 13.haftamızda kontrolümüz var en azından biri gösterir mi cinsiyetini?
Sen benden iyisin canim ben 30 ü göremeden izne ayrıldım.bencé hiç düşünme zaten 32 leri Risk almaya gerek yok.yat evinde rahat rahat.geceleri uyku problemi fena geçer inşaallah.sonuçta bebişler doğunca zaten uyumucazben 30u gördüm işyerinde son günlerim.. 32ye kadar çalışırım diyen ben son 3 günü gözümde büyütür oldm ağırlaşmak ne demekmiş anladım bide uykusuzluk bende erken başladı uyuyamıyorum çok uykucu olan ben
Canım sırada sen varsın.bir 37.haftada sende gorelim Allah in izni ile.senden de güzel haberler alıriz inşaallah.sizin haftaları görünce biz daha pozitif oluyoruz.sen nasılsın çok ağırlaştınmi?Kizlar kolay degil tabiki iki tane melegimiz birden gelecek Allahin izniyle haftalar arttikca farkliliklar oluyor ama bi tekme atiyorlar yada onalara konusunca cvb verir gibi oynuyorlar ya agri felan kalmiyo.bakalim Rabbim hepimize sorunsuz bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin cook heyecanli benimde pazartesi randevum sanki gecmiyo günler
Ne guzel insallah degismez iki doktorunda ayni cevabimi verdi canim bende 16+5 digeri 16+2 de ogrendim tatlim iki prensesimiz geliyor ... ecmainBana bel agrisi dolayisiyla gittigim doktor 11 hafta da söyledi ben sormadan hem desonra kendi doktoruma gittim oda aynisini söyledi
Canim en guzeli net ve kesin olani 15ve 16 haftalari beklemek en iyisi cogu kisi erkenden ogrenenler degisti diyorlar tatlimAyy maşaallah size yaa ben de öğrenmeyi çok istiyorum hazir simdi musaitken alışverişlerini yapip yerleşip sonra doğuma kadar dinlenmek en büyük hayalim
Cinsiyetleri belli olmayınca gittiğim mağazadan eli boş çıkıyorum oda uzuyor beni
Canim 18+ haftalardasin tatlim hareketlerini hissetmeye baslamadinmi canim rabbim saglikli sifali guzel haberler nasip etsin tatlim korkma pozitif dusunki her sey guzel olsun kizcen ve oglusun iyiler annesi cinsiyetlerde yanilmiyorum degilmi sanki oyle hatirliyor gibiyim rabbim sizi korusun.. ecmainkıslar bugün 3 te kontrolümüz var ama inannın zaman geçmek bilmiyorrrrr((( öyle heyecanlıyım ki.... Ulturasonda ikisininde kalp atışlarını duymadan rahatlayamıyorum (( inş herşey yolundadır
Ne güzel benim gibi biri daha varmış sevindim valla...Bende de hiç bulantı olmadı...İşallah böyle gider...
Ayy maşaallah size yaa ben de öğrenmeyi çok istiyorum hazir simdi musaitken alışverişlerini yapip yerleşip sonra doğuma kadar dinlenmek en büyük hayalim
Cinsiyetleri belli olmayınca gittiğim mağazadan eli boş çıkıyorum oda uzuyor beni
içimde bişeyler oluyorda anlamıyorum ki... kızlarıı hissediyorum. yoksa başka bişeyleri bebeklerin hareketlerimi sanıyorumBen suan da bile o moddayim seni dusunemiyorum canim ya.. Odem olustu mu el ve ayaklarda sisme oluyor mu canim yatmaktan kaynakli. Ayy ne guzel artik sayili gün kaldi darisi basimiza insallahh 20 ler cook uzakken simdi 30 lar uzak geliyor
Okulda hergun 3 kat çıkıyorum yarim saat kendime gelemiyorum sonra... Bende oda yapamicam gardropta yer acicam insallah yeter birde su alttan cekmeceli besiklerden dusunuyorum sigariz insallah simdiden dolabin ustu bebis esyalariyla doldu..
Ben cinsiyetleri belliyken bile cok cesaret edemedim canim ya. Hep 20 olsun diyordum simdide 25 i geceyim diyorum ama kiyafet epey aldim ben internete guveniyorumoradan alisveris rahat.
Bazen icim sıkılıyor esime zorla disari cikalim diyorum yarim saate bunaliyorum yoruluyorum eve zor geliyirum gercekten yorucu oluyor ben 1 aydir zorlaniyorum aldigin kilonun da etkisi var toplamda 9 kilo oldu son zamanlarda hizlandi
Rahatbol canim icini ferah tut hareketlendiklerinde o stres kalmayacak inslalah
Walla bende çok sevindim, anormallik bende mi diye merak ediyordum. Bence bizim hamişlik böyle geçer. Kiloya takmış durumdayım, sende kilo aldın mı?
canım ikiside kız benimkilerin. valla bi hareketlenmeler oluyor karnımda ama.... kızlarımı hissediyorum yoksa başka şeyleri kızların hareketimi sanıyorum emin değilimm:)))) çok gülüyorum kendime ne safsın özge diye:)))Canim 18+ haftalardasin tatlim hareketlerini hissetmeye baslamadinmi canim rabbim saglikli sifali guzel haberler nasip etsin tatlim korkma pozitif dusunki her sey guzel olsun kizcen ve oglusun iyiler annesi cinsiyetlerde yanilmiyorum degilmi sanki oyle hatirliyor gibiyim rabbim sizi korusun.. ecmain
Hiim bende hissetmiyorum kizlarimi canim 17+4 olduk acaba neden diyordum kizlardan demek gec hissediliyor bugun guzel haberlerle donersiniz evinize insallah..canım ikiside kız benimkilerin. valla bi hareketlenmeler oluyor karnımda ama.... kızlarımı hissediyorum yoksa başka şeyleri kızların hareketimi sanıyorum emin değilimm:)))) çok gülüyorum kendime ne safsın özge diye:)))
Simdi bir kiz bir erkekmi tatlim :) cok degisik ve karisik olmus sonradan farkli dogum olmaz heralde cok karsik soylemisler net degilmi simdi canimcanım daha çok erken benim 12. haftada bi kız bi erkek dendi.. 16 haftada iki kız dendi. 20.haftada detaylı da bi kız bi erkek dendi. 28.haftada başka bi doktora gittim ısrarla iki kız diyodu:)) yani ne kadar iyi cihazla bakılırsa bakılsın pozisyonu vs. tam kesin emin olmaları 20.hafta diyebilirim. ben 28dekine hiç inanmadım çünkü detaylıda ki ultrason fotoları çok netti.
Seninki baya karışık olmuş Rabbim hayırlı verişinde tekcanım daha çok erken benim 12. haftada bi kız bi erkek dendi.. 16 haftada iki kız dendi. 20.haftada detaylı da bi kız bi erkek dendi. 28.haftada başka bi doktora gittim ısrarla iki kız diyodu:)) yani ne kadar iyi cihazla bakılırsa bakılsın pozisyonu vs. tam kesin emin olmaları 20.hafta diyebilirim. ben 28dekine hiç inanmadım çünkü detaylıda ki ultrason fotoları çok netti.
LIERAC krem kullaniyorum 4. Ayimdan itibaren. Duzenli kullandim hep. Şuan için henüz herhangi bir çatlağım yok. Sonuna kadar kullanicam tabikizlar çatlakları önlemek icin neler kullaniyorsunuz. benim göbüş cikmaya başladı bile
Simdi bir kiz bir erkekmi tatlim :) cok degisik ve karisik olmus sonradan farkli dogum olmaz heralde cok karsik soylemisler net degilmi simdi canimbenimkiler netti canim 16 +5 de iki kiz dedi doktorum birde benim bebisler sagda ve solda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?