2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

umuttttt canım ben isteyken sisiyordum yatarken Sol tarafıma yatıp dinlenince geçiyordu şimdi hep yatışda olduğum için çok şükür ödem yok ama benimde ellerim çok kötü oluyor sbh kalktığımda acayip ağrı yapıyor.oda yapmayın hakkaten zor oldu bizim içinde şimdi yer aç yerleştir hepsi sıkıntı.ama bir yıl sonra kendi evime geçince ikisinede ayrı oda yaparım iki kere masraf olmasın diye düşündüm bakalım inş idare edebilirim.

Kizlar kolay degil tabiki iki tane melegimiz birden gelecek Allahin izniyle haftalar arttikca farkliliklar oluyor ama bi tekme atiyorlar yada onalara konusunca cvb verir gibi oynuyorlar ya agri felan kalmiyo.bakalim Rabbim hepimize sorunsuz bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin cook heyecanli benimde pazartesi randevum sanki gecmiyo günler

Arkadaşlar bebeklerinizin cinsiyeti kacinci haftada belli oldu bizim 13.haftamızda kontrolümüz var en azından biri gösterir mi cinsiyetini?
Ben 16+5 digeri 16+2 de ogrendim tatlim iki prensesimiz geliyor rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah.. ecmain

Sen benden iyisin canim ben 30 ü göremeden izne ayrıldım.bencé hiç düşünme zaten 32 leri Risk almaya gerek yok.yat evinde rahat rahat.geceleri uyku problemi fena geçer inşaallah.sonuçta bebişler doğunca zaten uyumucaz

Canım sırada sen varsın.bir 37.haftada sende gorelim Allah in izni ile.senden de güzel haberler alıriz inşaallah.sizin haftaları görünce biz daha pozitif oluyoruz.sen nasılsın çok ağırlaştınmi?

Bana bel agrisi dolayisiyla gittigim doktor 11 hafta da söyledi ben sormadan hem de sonra kendi doktoruma gittim oda aynisini söyledi
Ne guzel insallah degismez iki doktorunda ayni cevabimi verdi canim bende 16+5 digeri 16+2 de ogrendim tatlim iki prensesimiz geliyor ... ecmain

Canim en guzeli net ve kesin olani 15ve 16 haftalari beklemek en iyisi cogu kisi erkenden ogrenenler degisti diyorlar tatlim

kıslar bugün 3 te kontrolümüz var ama inannın zaman geçmek bilmiyorrrrr((( öyle heyecanlıyım ki.... Ulturasonda ikisininde kalp atışlarını duymadan rahatlayamıyorum(( inş herşey yolundadır
Canim 18+ haftalardasin tatlim hareketlerini hissetmeye baslamadinmi canim rabbim saglikli sifali guzel haberler nasip etsin tatlim korkma pozitif dusunki her sey guzel olsun kizcen ve oglusun iyiler annesi cinsiyetlerde yanilmiyorum degilmi sanki oyle hatirliyor gibiyim rabbim sizi korusun.. ecmain

canım daha çok erken benim 12. haftada bi kız bi erkek dendi.. 16 haftada iki kız dendi. 20.haftada detaylı da bi kız bi erkek dendi. 28.haftada başka bi doktora gittim ısrarla iki kız diyodu:)) yani ne kadar iyi cihazla bakılırsa bakılsın pozisyonu vs. tam kesin emin olmaları 20.hafta diyebilirim. ben 28dekine hiç inanmadım çünkü detaylıda ki ultrason fotoları çok netti.

içimde bişeyler oluyorda anlamıyorum ki... kızlarıı hissediyorum. yoksa başka bişeyleri bebeklerin hareketlerimi sanıyorum(((

Walla bende çok sevindim, anormallik bende mi diye merak ediyordum. Bence bizim hamişlik böyle geçer. Kiloya takmış durumdayım, sende kilo aldın mı?

Aynı gibiyim ama bence aldım...Benimki her akşam tartıyor beni zaten biraz kiloluyum :)Ayy işallah böyle rahat geçer birde ben rahat olsam....Şimdiden 19 - 24 arası haftalara takıldım çok dikkat etmeli 2 doktor mu tek doktor mu karar veremedim??? Bir tadını çıkaramadım anlıyacağın ama şükürler olsunki hamile kalabiliyoruz bunu bile düşünmek mutlu ediyor beni...

canım ikiside kız benimkilerin. valla bi hareketlenmeler oluyor karnımda ama.... kızlarımı hissediyorum yoksa başka şeyleri kızların hareketimi sanıyorum emin değilimm:)))) çok gülüyorum kendime ne safsın özge diye:)))

Hiim bende hissetmiyorum kizlarimi canim 17+4 olduk acaba neden diyordum kizlardan demek gec hissediliyor bugun guzel haberlerle donersiniz evinize insallah..

Simdi bir kiz bir erkekmi tatlim :) cok degisik ve karisik olmus sonradan farkli dogum olmaz heralde cok karsik soylemisler net degilmi simdi canim benimkiler netti canim 16 +5 de iki kiz dedi doktorum birde benim bebisler sagda ve solda

Son düzenleme:
Cevaplatınız için hepinize tesekkur ederim
Cinsiyetlerini kızım söylüyor anne bir kıız bir erkek diye :)) ultrasona gerek kalmadı diyor eşim ben en iyisi eski usul doktora falan gitmeyim masrafa ne gerek

Seninki baya karışık olmuş Rabbim hayırlı verişinde tek

Peki doktor kontrolüne ne sıklıkla çağırıyor benim ki 4 hafta sonra gel dedi 4.cü hafta zira yokmuş randevu bir hafta daha gecikti teee 26 sına gideceğim canım sıkildi

Geç mi sence

Kizlar nst ye baglanmaya ne zaman basladiniz? Tabi bu sorum dogumu az kalmis ya da dogum yapmis olan arkadaslara erken dknemdekilerde yoktur henuz sanirim :)
Bide benim 4-5 gundur inanilmaz midem yaniyor ne yapacagimi sasirdim ilacta kullanmak istemiyorum tavsiyesi olan var mi ?

Simdi bir kiz bir erkekmi tatlim :) cok degisik ve karisik olmus sonradan farkli dogum olmaz heralde cok karsik soylemisler net degilmi simdi canim benimkiler netti canim 16 +5 de iki kiz dedi doktorum birde benim bebisler sagda ve solda

şimdi net ben gördüğüm fotoyu bilirim:)) benim bebekler de biri baş aşağı sağda biri popo aşağıda soldaydı 28.haftada 29.haftada yine dönmüşler ortada çapraz yapmışlar karnım ortada sivri ve çok gergin.. doktor bu haftadan sonra dönmezler demişti ama dönmüşler bakalım önümüzdeki hafta nerede çıkacaklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…