2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

normalde 12.haftada ölçümler için bi doktora görün bence ense kalınlığı ölçümü için. ama normalde benimde 4 haftada çağırıyordu.. benimde doktorun izin dönemiydi. başka bi doktora gitmiştim o hafta önemli çünkü..

Canım sırada sen varsın.bir 37.haftada sende gorelim Allah in izni ile.senden de güzel haberler alıriz inşaallah.sizin haftaları görünce biz daha pozitif oluyoruz.sen nasılsın çok ağırlaştınmi?
Yani 2 gündür karnim iyice assagida sanki ben yatarken dönerken kalkarken zorlaniyorum ama cok agrim yok cok sükür.bakalim insallah 37 leri görürüz hepimiz hayirlisiyla ama günler yaklastikca agridan cok heyecan artiyor bende

sıradaki sensin inşallah sırayla güzel haberler almaya başladık sayfada heyecan arttı:))
Ben ve zuzum ayni gün bizden bi hafta önce ayseee arkadasimi varsi zannimca bakalim bakalim hangimizin kuzulari önce gelwcwk hayirlisiyla gelsinlerde bu arada dogum yapan arkadaslari baya merak ediyorum insallah iyidirler bebekleride kendileride

Canim ben 32. Haftamda baglandim doktor bi sorun yok dedi benimde en cok kullandigim ilac mide yanmasi icin rennio cok iyi geliyo ictigim gibi 5 dk.kesiyo Allahin izniyle.yoksa dayanilacak gibi degil.ilac kullanmak istemiyorum demissin ama yinede yazayim dedim.

mide yanmasına iyi gelebilecek herşeyi denedim. Muz, maden suyu, beyaz leblebi, üç yudum soğuk süt, yoğurt, ayran ama artık hiçbişey kar etmiyor gece uyutmuyor. gaviscon advance vermişti hiç bir zararı yokmuş doktorum öyle dedi. ama artık o bile yarım saat rahatlatıyor doğuma kadar nasıl sabredicez Allah kerim..

LIERAC krem kullaniyorum 4. Ayimdan itibaren. Duzenli kullandim hep. Şuan için henüz herhangi bir çatlağım yok. Sonuna kadar kullanicam tabi
Aynen bende sipariş vermiştim bugün elime ulaştı artık başlıyacağım doğuma kadarda Allah nasip ederse devam etmeyi düşünüyorum....

32. Haftası deviren anneler ben gibi erken doğum riskiyle karşı karşıya kalan minicik bebekleri olan dualarinizi eksik etmeyin olurmu 28 hafta ya lüks gibi bakıyorlar (
Ben de 28 i bi atlatsam diyorum. Senin suyu az benim çok. Rabbim yardımcımız olsun cnm. Bebeklerimizi korusun hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim..

Ya acikcasi ben ense kalinligini olcturmeyi düşünmüyorum çünkü ikizlerden yajilma payi yuksek oluyormuş arastirdim...
Bide annem kardeşime hamileyken down sendromu teşhisi koydular ama kardeşim elhamdülillah saglikli dünyaya geldi
İşte bu yüzden kafami karistirip stres yapmak istemiyorum

32. Haftası deviren anneler ben gibi erken doğum riskiyle karşı karşıya kalan minicik bebekleri olan dualarinizi eksik etmeyin olurmu 28 hafta ya lüks gibi bakıyorlar (
Canim emin ol hepimiz ayni safhalardan gectigimiz icin bizi biz anlariz kötü haberlere üzülüp iyi haberlerle mutlu oluyoru hepinize cani gönülden dua ediyorum bol bol okuyorum dualari sonunda hepiniz varsiniz dualarimda ama sende rahatlamaya calis Rabbim bagislasin meleklerini sana hissediyor onlar konus onlarla ben neler gecirdim ama inan bitecek Allahin izniyle mutlu sona gelecegiz hepimiz bu mubarek günlerin hürmetine insallah

ilacsiz cagre yok kullan bence nst de ikizlerde erken baslio galiba 28 lerde falan

Yediklerine dikkat et salcali baharatli tatli aci seyleri yeme domates yeme cikolata kesinlikle yeme ozellikle yemekten sora uzanama birazda olsa fayda edio

Dur yaris yaptirma kuzulara inslh ucumuzde 38 i goruruz varmi senin bi sıkıntın onceki gun bende bi bas agrisi basladi dun aksam gecti okadar sey denedim gecmedi uyudum uyandim gecmedi bi baktim kendiliginden gecmis 28 saat agri cektim

Herşey olacağına varır rahat olmaya çalışmalısın. Beni de eşim bunaltıyor. Sürekli endişeli ve hamileliğimin tadını çıkarmama izin vermiyor. İnanıyorum ki Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek ve bebişlerimi kucağıma alacağım. Hiç 2. bir doktoru düşünmemiştim, açıkcası doktorumdan memnunum ve ona güveniyorum. stres yok olumlu düşünelim 19 ve 24 arası haftalara neden takıldın, henüz pek araştırma yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…