2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aynen canim. Bizim en az 2 yil oda olmayacak zaten ayiramam da cok kucukler. Benim 2 3 gundur aksamlari ayaklarim baya sisiyor dikkat etmeye calisiyorum ama ben cok hizli kilo aliyorum
Rabbim hep guzel haberlerle karsilastirsin...
Canim bence ikiz gebelikte takibi 2 doktor yapmali ki birinin farketmedigini digeri farketsin diye. Hic birimiz tam hzuurlu olamiyoruz ki hep stres hep stres. Diyordum ki 12 gecsin rahat olucam. Sonra 16 gecsin 20 olsun ama hic rahatlayamadim sadece alisiyorum onlara
Hiim bende hissetmiyorum kizlarimi canim 17+4 olduk acaba neden diyordum kizlardan demek gec hissediliyor bugun guzel haberlerle donersiniz evinize insallah..
Canim b3nde 18 in sonuna dogru farkettim sola yatinca pitpit atiyordu simdi oturuken de hissediyorum hafiften pit pit vuruyorlar
Cevaplatınız için hepinize tesekkur ederim
Cinsiyetlerini kızım söylüyor anne bir kıız bir erkek diye :)) ultrasona gerek kalmadı diyor eşim ben en iyisi eski usul doktora falan gitmeyim masrafa ne gerek
Kizinin icine doguyorsa dogrudur canim kalbi temiz onun
Canim o zaman ilerleyip bebekler yukari ciktikca oluyormuş malesef mideye baaki oldugu icin. Az ve sık yemek biraz rahatlatiyor diye duymustum
Canim bir nebze haklisin tabiki. Ama ölçüm degil yanlis sonuc veren ikili uclu test ikizlerde yanlis sonuc veriyor. Rabbime emanet tabiki ama yinede ölçüm yapilmali sadece ense kalinligi degil kabine falan da bakmisti benim doktorum

Dur yaris yaptirma kuzulara inslh ucumuzde 38 i goruruz varmi senin bi sıkıntın onceki gun bende bi bas agrisi basladi dun aksam gecti okadar sey denedim gecmedi uyudum uyandim gecmedi bi baktim kendiliginden gecmis 28 saat agri cektim
Canim valla 38 leri görmek güzel olur tabiki ama ne bileyim hemencecik olsunlar dermisim bide besiklerimiz geldi baktikca icim kayniyor benim karnim aciyo 2 gündür cok kilo almadim ama agir geliyo sanki cok sükür baska sıkıntım yok doktorum suan bi 36. Yi görelim dedi en son 37 dedi doktor degistim iyi olmadi ama buda ilgili yine ama digerinden cok mwmnundum o 38 diyordu ama bu doktor 37 en son dedi.tabiki küvezse kalmasinlar beraber evimize gelnek isterim ama son 3 hafta coook heywcanli nasil gececek bilmem.bide sen bi haftada 300 gr almislar dedin ya ayri ayri mi 300 yoksa ikisi toplam mi merak ettim bende 2 hafta olacak gitmedigimde ona göre kilolarini tahmin etmek istedim

32. Haftası deviren anneler ben gibi erken doğum riskiyle karşı karşıya kalan minicik bebekleri olan dualarinizi eksik etmeyin olurmu 28 hafta ya lüks gibi bakıyorlar (

Kesinlikle başaracak senin kızlar kızlar dirayetli ve dayanıklıdır...Yüreğini ferah tut arkadaşım dualarımız deninle inan...

Testlerin tam ismini bilmiyorum ama ayrintili ultrason dişinda bişey yaptirmak istemiyorum simdilik bilmiyorum ensesinide onda mi olcuyorlar ama sırf onun için gitmem herhalde

Ne güzel son 3 jaftan kalmis
Bizim nazil geçecek tam 10 katı seninkinin
Geçtiğimiz günlerde bayagi umutsuzluğa kapılmıştım ama simdi içim kipir kipir

Testlerin tam ismini bilmiyorum ama ayrintili ultrason dişinda bişey yaptirmak istemiyorum simdilik bilmiyorum ensesinide onda mi olcuyorlar ama sırf onun için gitmem herhalde
11 12.haftalarda ultrason kontrolu yapiliyor sadece kalbine midesina falan bakiyor olusmus mu diye ense kalinligi ve burum kemigi olcuyor. Yinede tabi kisisel tercih bencede ama onlem almak gereken durumlar olabiliyor

Ayri ayri almislar canim internetten ne duyduysam yedim zaten 200...300 grm arasinalillarmis haftalik yok ben iyice kilo alsinlar istiorum cok zorlanmazsam onlarda gelemzse 38 i beklerim inslh simdi agrim olsada gitmiorum doktora hemen dogum derlwr die en guzeli anne karni ilerde bi sorun olmasinda ben beklerim ikiz olunca insan daha das abirsizlanio biliorum ama bende tutuyyorum kendimi

ciğer geliştirici iğne yapıldı mı size yapıldıysa hangi haftada daha doktorum bişey demedi de.. (soru zuzum000 'a da aynı zamanda)

En çok o haftalarda rahim ağzı yetmezliği farkediliyormuş o nedenle bence o aralar her hafta takip ettirmeli...Aslında Bir de perinatoloğa gitmeyi düşünüyorum ama ayıp olur mu die düşünüyorum...Yoksa kendi doktorumdan zerre kadar endişem yok onu çok seviyor ve güveniyorum ama her kesinde bir uzmanlık alanı var iş konusunda nasıl perinatologlar tüp bebek yapmıyor bende çalıştığım için iş hayatında uzmanlık ne demek biliyorum...Kafam karışık yani...

Benimkide hiç tat vermiyor çok alışma herşeye hazırlıklı ol diyip duruyor kıyafet bakıyorum bakma diyor...

Oturamıyorum çok gergin karnım midem oyyyyy bu halde nasıl çalışıcam
Sandalye üstünde bin tane pozisyon denedim yok doktor rapor vermedi anlatıyorum normal diyor. Abartmıyorum canım tatlı değildir öyle her şeyde dra koşan bir tip değilim ama bu gerginlik çok kötü patlayacak gibiyim. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Okunan ezanın yüzü suyu hürmetine Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi ins.

Can'ım ya bak üzüldüm. Nasıl vermiyorlar rapor ya. Başka bir doktora git olmadı aile hekimine git. Özelde doktorlar genelde veriyor. Doktorlar ağlayıp sızlanmadığında rapor vermiyorlar. Olmadı psikolojim bozuk de dayanamıyorum de. Hamile kadına hiç acımıyor mu bu doktorun. Kızdım valla. Ben raporluyum şu an. Bazen aile hekimine ilaç yazdırmaya gidiyorum o bile rapor alamazsan ben yazarım ikiz gebelik tehlikeli diyor. Nolur bi de çalışıp kendini yorma

Benimkide hiç tat vermiyor çok alışma herşeye hazırlıklı ol diyip duruyor kıyafet bakıyorum bakma diyor...

Benim esimde tam tersi en basindan beri .. Ben cok takintiliyimdir halada oyle.. alisveris yapiyoruz ama hep bende bi korku.. siz uzulmeyin diye oyle diyodur esiniz.. Rabbim buyuk.. insaAllah bebeklerimizi saglikla kucagimza aliriz.. tum korkularimiz geride kalir.

Hayirliai canim cok saol tabiki anne karni cok daha iyi iste benimkisi 8 yilin hasreti bu kadar dayandik rabbim hayiriaiyla kucagimiza almak nasip etsin hepimize

Aminnn canimm.. okullarin bitmesine az kaldi neyseki canim bolca dinlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…