- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.541
Aynen canim. Bizim en az 2 yil oda olmayacak zaten ayiramam da cok kucukler. Benim 2 3 gundur aksamlari ayaklarim baya sisiyor dikkat etmeye calisiyorum ama ben cok hizli kilo aliyorumumuttttt canım ben isteyken sisiyordum yatarken Sol tarafıma yatıp dinlenince geçiyordu şimdi hep yatışda olduğum için çok şükür ödem yok ama benimde ellerim çok kötü oluyor sbh kalktığımda acayip ağrı yapıyor.oda yapmayın hakkaten zor oldu bizim içinde şimdi yer aç yerleştir hepsi sıkıntı.ama bir yıl sonra kendi evime geçince ikisinede ayrı oda yaparım iki kere masraf olmasın diye düşündüm bakalım inş idare edebilirim.
Rabbim hep guzel haberlerle karsilastirsin...Kizlar kolay degil tabiki iki tane melegimiz birden gelecek Allahin izniyle haftalar arttikca farkliliklar oluyor ama bi tekme atiyorlar yada onalara konusunca cvb verir gibi oynuyorlar ya agri felan kalmiyo.bakalim Rabbim hepimize sorunsuz bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin cook heyecanli benimde pazartesi randevum sanki gecmiyo günler
Canim bence ikiz gebelikte takibi 2 doktor yapmali ki birinin farketmedigini digeri farketsin diye. Hic birimiz tam hzuurlu olamiyoruz ki hep stres hep stres. Diyordum ki 12 gecsin rahat olucam. Sonra 16 gecsin 20 olsun ama hic rahatlayamadim sadece alisiyorum onlaraAynı gibiyim ama bence aldım...Benimki her akşam tartıyor beni zaten biraz kiloluyum :)Ayy işallah böyle rahat geçer birde ben rahat olsam....Şimdiden 19 - 24 arası haftalara takıldım çok dikkat etmeli 2 doktor mu tek doktor mu karar veremedim??? Bir tadını çıkaramadım anlıyacağın ama şükürler olsunki hamile kalabiliyoruz bunu bile düşünmek mutlu ediyor beni...
Canim b3nde 18 in sonuna dogru farkettim sola yatinca pitpit atiyordu simdi oturuken de hissediyorum hafiften pit pit vuruyorlarHiim bende hissetmiyorum kizlarimi canim 17+4 olduk acaba neden diyordum kizlardan demek gec hissediliyor bugun guzel haberlerle donersiniz evinize insallah..
Kizinin icine doguyorsa dogrudur canim kalbi temiz onunCevaplatınız için hepinize tesekkur ederim
Cinsiyetlerini kızım söylüyor anne bir kıız bir erkek diye :)) ultrasona gerek kalmadı diyor eşim ben en iyisi eski usul doktora falan gitmeyim masrafa ne gerek
Canim o zaman ilerleyip bebekler yukari ciktikca oluyormuş malesef mideye baaki oldugu icin. Az ve sık yemek biraz rahatlatiyor diye duymustumKizlar nst ye baglanmaya ne zaman basladiniz? Tabi bu sorum dogumu az kalmis ya da dogum yapmis olan arkadaslara erken dknemdekilerde yoktur henuz sanirim :)
Bide benim 4-5 gundur inanilmaz midem yaniyor ne yapacagimi sasirdim ilacta kullanmak istemiyorum tavsiyesi olan var mi ?
Canim bir nebze haklisin tabiki. Ama ölçüm degil yanlis sonuc veren ikili uclu test ikizlerde yanlis sonuc veriyor. Rabbime emanet tabiki ama yinede ölçüm yapilmali sadece ense kalinligi degil kabine falan da bakmisti benim doktorumYa acikcasi ben ense kalinligini olcturmeyi düşünmüyorum çünkü ikizlerden yajilma payi yuksek oluyormuş arastirdim...
Bide annem kardeşime hamileyken down sendromu teşhisi koydular ama kardeşim elhamdülillah saglikli dünyaya geldi
İşte bu yüzden kafami karistirip stres yapmak istemiyorum
Agrim yok çok sükur fakat Crp degerim korkutuyor yarın yine kan vericem dahada yukseldiyse nAsil yol izlicez bilmiyorum kestiremiorumCanım Rabbim yardımcın olsun dualarimizdasin emin ol.ne diyor dr ağrın varmı?
Canim valla 38 leri görmek güzel olur tabiki ama ne bileyim hemencecik olsunlar dermisim bide besiklerimiz geldi baktikca icim kayniyor benim karnim aciyo 2 gündür cok kilo almadim ama agir geliyo sanki cok sükür baska sıkıntım yok doktorum suan bi 36. Yi görelim dedi en son 37 dedi doktor degistim iyi olmadi ama buda ilgili yine ama digerinden cok mwmnundum o 38 diyordu ama bu doktor 37 en son dedi.tabiki küvezse kalmasinlar beraber evimize gelnek isterim ama son 3 hafta coook heywcanli nasil gececek bilmem.bide sen bi haftada 300 gr almislar dedin ya ayri ayri mi 300 yoksa ikisi toplam mi merak ettim bende 2 hafta olacak gitmedigimde ona göre kilolarini tahmin etmek istedimDur yaris yaptirma kuzulara inslh ucumuzde 38 i goruruz varmi senin bi sıkıntın onceki gun bende bi bas agrisi basladi dun aksam gecti okadar sey denedim gecmedi uyudum uyandim gecmedi bi baktim kendiliginden gecmis 28 saat agri cektim
32. Haftası deviren anneler ben gibi erken doğum riskiyle karşı karşıya kalan minicik bebekleri olan dualarinizi eksik etmeyin olurmu 28 hafta ya lüks gibi bakıyorlar(
Testlerin tam ismini bilmiyorum ama ayrintili ultrason dişinda bişey yaptirmak istemiyorum simdilik bilmiyorum ensesinide onda mi olcuyorlar ama sırf onun için gitmem herhaldeAynen canim. Bizim en az 2 yil oda olmayacak zaten ayiramam da cok kucukler. Benim 2 3 gundur aksamlari ayaklarim baya sisiyor dikkat etmeye calisiyorum ama ben cok hizli kilo aliyorum
Rabbim hep guzel haberlerle karsilastirsin...
Canim bence ikiz gebelikte takibi 2 doktor yapmali ki birinin farketmedigini digeri farketsin diye. Hic birimiz tam hzuurlu olamiyoruz ki hep stres hep stres. Diyordum ki 12 gecsin rahat olucam. Sonra 16 gecsin 20 olsun ama hic rahatlayamadim sadece alisiyorum onlara
Canim b3nde 18 in sonuna dogru farkettim sola yatinca pitpit atiyordu simdi oturuken de hissediyorum hafiften pit pit vuruyorlar
Kizinin icine doguyorsa dogrudur canim kalbi temiz onun
Canim o zaman ilerleyip bebekler yukari ciktikca oluyormuş malesef mideye baaki oldugu icin. Az ve sık yemek biraz rahatlatiyor diye duymustum
Canim bir nebze haklisin tabiki. Ama ölçüm degil yanlis sonuc veren ikili uclu test ikizlerde yanlis sonuc veriyor. Rabbime emanet tabiki ama yinede ölçüm yapilmali sadece ense kalinligi degil kabine falan da bakmisti benim doktorum
Yediklerine dikkat et salcali baharatli tatli aci seyleri yeme domates yeme cikolata kesinlikle yeme ozellikle yemekten sora uzanama birazda olsa fayda edio
Ne güzel son 3 jaftan kalmisCanim valla 38 leri görmek güzel olur tabiki ama ne bileyim hemencecik olsunlar dermisim bide besiklerimiz geldi baktikca icim kayniyor benim karnim aciyo 2 gündür cok kilo almadim ama agir geliyo sanki cok sükür baska sıkıntım yok doktorum suan bi 36. Yi görelim dedi en son 37 dedi doktor degistim iyi olmadi ama buda ilgili yine ama digerinden cok mwmnundum o 38 diyordu ama bu doktor 37 en son dedi.tabiki küvezse kalmasinlar beraber evimize gelnek isterim ama son 3 hafta coook heywcanli nasil gececek bilmem.bide sen bi haftada 300 gr almislar dedin ya ayri ayri mi 300 yoksa ikisi toplam mi merak ettim bende 2 hafta olacak gitmedigimde ona göre kilolarini tahmin etmek istedim
11 12.haftalarda ultrason kontrolu yapiliyor sadece kalbine midesina falan bakiyor olusmus mu diye ense kalinligi ve burum kemigi olcuyor. Yinede tabi kisisel tercih bencede ama onlem almak gereken durumlar olabiliyorTestlerin tam ismini bilmiyorum ama ayrintili ultrason dişinda bişey yaptirmak istemiyorum simdilik bilmiyorum ensesinide onda mi olcuyorlar ama sırf onun için gitmem herhalde
Peki soyledigi gibimi devam ediyor degismedi degilmi kiz erkekti galiba bebislerin rabbim saglikla nasip etsin.. ecmainEvet canim ikisi de ayni cevabi verdi
Ayri ayri almislar canim internetten ne duyduysam yedim zaten 200...300 grm arasinalillarmis haftalik yok ben iyice kilo alsinlar istiorum cok zorlanmazsam onlarda gelemzse 38 i beklerim inslh simdi agrim olsada gitmiorum doktora hemen dogum derlwr die en guzeli anne karni ilerde bi sorun olmasinda ben beklerim ikiz olunca insan daha das abirsizlanio biliorum ama bende tutuyyorum kendimiCanim valla 38 leri görmek güzel olur tabiki ama ne bileyim hemencecik olsunlar dermisim bide besiklerimiz geldi baktikca icim kayniyor benim karnim aciyo 2 gündür cok kilo almadim ama agir geliyo sanki cok sükür baska sıkıntım yok doktorum suan bi 36. Yi görelim dedi en son 37 dedi doktor degistim iyi olmadi ama buda ilgili yine ama digerinden cok mwmnundum o 38 diyordu ama bu doktor 37 en son dedi.tabiki küvezse kalmasinlar beraber evimize gelnek isterim ama son 3 hafta coook heywcanli nasil gececek bilmem.bide sen bi haftada 300 gr almislar dedin ya ayri ayri mi 300 yoksa ikisi toplam mi merak ettim bende 2 hafta olacak gitmedigimde ona göre kilolarini tahmin etmek istedim
Canim valla 38 leri görmek güzel olur tabiki ama ne bileyim hemencecik olsunlar dermisim bide besiklerimiz geldi baktikca icim kayniyor benim karnim aciyo 2 gündür cok kilo almadim ama agir geliyo sanki cok sükür baska sıkıntım yok doktorum suan bi 36. Yi görelim dedi en son 37 dedi doktor degistim iyi olmadi ama buda ilgili yine ama digerinden cok mwmnundum o 38 diyordu ama bu doktor 37 en son dedi.tabiki küvezse kalmasinlar beraber evimize gelnek isterim ama son 3 hafta coook heywcanli nasil gececek bilmem.bide sen bi haftada 300 gr almislar dedin ya ayri ayri mi 300 yoksa ikisi toplam mi merak ettim bende 2 hafta olacak gitmedigimde ona göre kilolarini tahmin etmek istedim
Herşey olacağına varır rahat olmaya çalışmalısın. Beni de eşim bunaltıyor. Sürekli endişeli ve hamileliğimin tadını çıkarmama izin vermiyor. İnanıyorum ki Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek ve bebişlerimi kucağıma alacağım. Hiç 2. bir doktoru düşünmemiştim, açıkcası doktorumdan memnunum ve ona güveniyorum. stres yok olumlu düşünelim19 ve 24 arası haftalara neden takıldın, henüz pek araştırma yapmadım.
Herşey olacağına varır rahat olmaya çalışmalısın. Beni de eşim bunaltıyor. Sürekli endişeli ve hamileliğimin tadını çıkarmama izin vermiyor. İnanıyorum ki Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek ve bebişlerimi kucağıma alacağım. Hiç 2. bir doktoru düşünmemiştim, açıkcası doktorumdan memnunum ve ona güveniyorum. stres yok olumlu düşünelim19 ve 24 arası haftalara neden takıldın, henüz pek araştırma yapmadım.
Canım hangi ildesin bilmiyorum ama İstanbul'da Zeynep Kamil de birden fazla perinatolog var. Ben hem Zeynep kamile hem de üniversite hastanesinde perinatoloğa gidiyorumArkadaşlar hepiniz perinatoloğa mi gidiyorsunuz? Benim doktorum Opr. Dr.
Can'ım ya bak üzüldüm. Nasıl vermiyorlar rapor ya. Başka bir doktora git olmadı aile hekimine git. Özelde doktorlar genelde veriyor. Doktorlar ağlayıp sızlanmadığında rapor vermiyorlar. Olmadı psikolojim bozuk de dayanamıyorum de. Hamile kadına hiç acımıyor mu bu doktorun. Kızdım valla. Ben raporluyum şu an. Bazen aile hekimine ilaç yazdırmaya gidiyorum o bile rapor alamazsan ben yazarım ikiz gebelik tehlikeli diyor. Nolur bi de çalışıp kendini yormaOturamıyorum çok gergin karnım midem oyyyyy bu halde nasıl çalışıcam
Sandalye üstünde bin tane pozisyon denedim yokdoktor rapor vermedi anlatıyorum normal diyor. Abartmıyorum canım tatlı değildir öyle her şeyde dra koşan bir tip değilim ama bu gerginlik çok kötü patlayacak gibiyim. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Okunan ezanın yüzü suyu hürmetine Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi ins.
Benimkide hiç tat vermiyor çok alışma herşeye hazırlıklı ol diyip duruyor kıyafet bakıyorum bakma diyor...
Hayirliai canim cok saol tabiki anne karni cok daha iyi iste benimkisi 8 yilin hasreti bu kadar dayandik rabbim hayiriaiyla kucagimiza almak nasip etsin hepimizeAyri ayri almislar canim internetten ne duyduysam yedim zaten 200...300 grm arasinalillarmis haftalik yok ben iyice kilo alsinlar istiorum cok zorlanmazsam onlarda gelemzse 38 i beklerim inslh simdi agrim olsada gitmiorum doktora hemen dogum derlwr die en guzeli anne karni ilerde bi sorun olmasinda ben beklerim ikiz olunca insan daha das abirsizlanio biliorum ama bende tutuyyorum kendimi
Oturamıyorum çok gergin karnım midem oyyyyy bu halde nasıl çalışıcam
Sandalye üstünde bin tane pozisyon denedim yokdoktor rapor vermedi anlatıyorum normal diyor. Abartmıyorum canım tatlı değildir öyle her şeyde dra koşan bir tip değilim ama bu gerginlik çok kötü patlayacak gibiyim. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Okunan ezanın yüzü suyu hürmetine Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?