2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

ciğer geliştirici iğne yapıldı mı size yapıldıysa hangi haftada daha doktorum bişey demedi de.. (soru zuzum000 'a da aynı zamanda)
Benim tam 30. Haftada doktorum hastaneden ayrildi o bana 32. Haftada yapalim demisti her ihtimale karsi.sonra 3 ayri doktora gittim doktor karar asamasindaydim ama hicbiri gerek duymadi o sorun olursa dogum olacaksa yapiliyot dediler yapmadilar canim

ultraahamilet: 46741187 .!.:
Ne güzel son 3 jaftan kalmis
Bizim nazil geçecek tam 10 katı seninkinin
Geçtiğimiz günlerde bayagi umutsuzluğa kapılmıştım ama simdi içim kipir kipir
Canim inan bu hamilelik takviminde 20 leri görünce bile ne kadar özeniyord keske diye ben daha 8 lerde 9 lardaydim gecti cok sükür haftalar kanamalarla agrilarla ama bence ilerledikce sanki daha rahatlaniyor yada ben öyle oldum her ay farkli bi agri oluyordu gececek insallah bi bakmissin sizin son haftalarinizi soruyor oluruz

Allah yardimcin olsun canim ya benimde bi ara olmustu kendiliginden gecti sükür.insallah sende rahatlarsin en kisa zamanda dualarimiZ seninle

Hayirliai canim cok saol tabiki anne karni cok daha iyi iste benimkisi 8 yilin hasreti bu kadar dayandik rabbim hayiriaiyla kucagimiza almak nasip etsin hepimize
Ay kiyamam bilmiodum ondan demekki butun heves bide benim ikinci oyuzden de daha sakinim rabbim sagliklica kucagini almayi nasop etsin

Ay kiyamam bilmiodum ondan demekki butun heves bide benim ikinci oyuzden de daha sakinim rabbim sagliklica kucagini almayi nasop etsin
Aminnn canim aynen 8 yilin her ayi onlari bekledim Rabbim herkese tattirsin bizede kucagimiza almak nasip etsin cok büyük bi imtihan inan.dedigin gibi ilk ve yillar sonra olunca bi ben degil sülalecek bekleniyor kuzularim

ciğer geliştirici iğne yapıldı mı size yapıldıysa hangi haftada daha doktorum bişey demedi de.. (soru zuzum000 'a da aynı zamanda)
29. Haftada yapildi bana canim sancilardan dolayi yani kafalarina gore bi sorunun yokken yapmiolar zaten 12 saatte fayda ediomus takma bunlari kafana doktorlar sana birakmadan hemen yapiolar

Aminnn canim aynen 8 yilin her ayi onlari bekledim Rabbim herkese tattirsin bizede kucagimiza almak nasip etsin cok büyük bi imtihan inan.dedigin gibi ilk ve yillar sonra olunca bi ben degil sülalecek bekleniyor kuzularim
Nasil sevilir simdi onlar sevgiye bogarlar herkes bi taraftan ayyyy yerim ben onlari cok sanslilar sende oylesinki rabbim iki tane birden vermis

Şekerim normal çıktı arkadaşlar. Bebeklerin suyu neden fazla şuan bilinmiyor pazartesi perinatolog görecek tekrar. Dualarınızı bekliyorum.

Canim belki kendiliginden normale donmus olur pazartesi.. guzel haberlerle gel insaAllah

Saolun arkadaşlar benim dualarımda hepimiz için. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun ins sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
Neden bilinmiyor %50 bilinmiyor dedi.
Perinatolog bebeklerin yemek borusuna bakacak. İnş güzel haberler veririm size arkadaşlar. Pazartesi gelmez şimdi bana..
Rabbim yardım etsin ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…