- 6 Kasım 2015
- 262
- 432
- 103
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.561
Benim tam 30. Haftada doktorum hastaneden ayrildi o bana 32. Haftada yapalim demisti her ihtimale karsi.sonra 3 ayri doktora gittim doktor karar asamasindaydim ama hicbiri gerek duymadi o sorun olursa dogum olacaksa yapiliyot dediler yapmadilar canimciğer geliştirici iğne yapıldı mı size yapıldıysa hangi haftada daha doktorum bişey demedi de.. (soruzuzum000 'a da aynı zamanda)
Canim inan bu hamilelik takviminde 20 leri görünce bile ne kadar özeniyord keske diye ben daha 8 lerde 9 lardaydim gecti cok sükür haftalar kanamalarla agrilarla ama bence ilerledikce sanki daha rahatlaniyor yada ben öyle oldum her ay farkli bi agri oluyordu gececek insallah bi bakmissin sizin son haftalarinizi soruyor oluruzultraahamilet: 46741187 .!.:Ne güzel son 3 jaftan kalmis
Bizim nazil geçecek tam 10 katı seninkinin
Geçtiğimiz günlerde bayagi umutsuzluğa kapılmıştım ama simdi içim kipir kipir
Allah yardimcin olsun canim ya benimde bi ara olmustu kendiliginden gecti sükür.insallah sende rahatlarsin en kisa zamanda dualarimiZ seninleOturamıyorum çok gergin karnım midem oyyyyy bu halde nasıl çalışıcam
Sandalye üstünde bin tane pozisyon denedim yokdoktor rapor vermedi anlatıyorum normal diyor. Abartmıyorum canım tatlı değildir öyle her şeyde dra koşan bir tip değilim ama bu gerginlik çok kötü patlayacak gibiyim. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Okunan ezanın yüzü suyu hürmetine Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi ins.
Ay kiyamam bilmiodum ondan demekki butun heves bide benim ikinci oyuzden de daha sakinim rabbim sagliklica kucagini almayi nasop etsinHayirliai canim cok saol tabiki anne karni cok daha iyi iste benimkisi 8 yilin hasreti bu kadar dayandik rabbim hayiriaiyla kucagimiza almak nasip etsin hepimize
Aminnn canim aynen 8 yilin her ayi onlari bekledim Rabbim herkese tattirsin bizede kucagimiza almak nasip etsin cok büyük bi imtihan inan.dedigin gibi ilk ve yillar sonra olunca bi ben degil sülalecek bekleniyor kuzularimAy kiyamam bilmiodum ondan demekki butun heves bide benim ikinci oyuzden de daha sakinim rabbim sagliklica kucagini almayi nasop etsin
29. Haftada yapildi bana canim sancilardan dolayi yani kafalarina gore bi sorunun yokken yapmiolar zaten 12 saatte fayda ediomus takma bunlari kafana doktorlar sana birakmadan hemen yapiolarciğer geliştirici iğne yapıldı mı size yapıldıysa hangi haftada daha doktorum bişey demedi de.. (soruzuzum000 'a da aynı zamanda)
Nasil sevilir simdi onlar sevgiye bogarlar herkes bi taraftan ayyyy yerim ben onlari cok sanslilar sende oylesinki rabbim iki tane birden vermisAminnn canim aynen 8 yilin her ayi onlari bekledim Rabbim herkese tattirsin bizede kucagimiza almak nasip etsin cok büyük bi imtihan inan.dedigin gibi ilk ve yillar sonra olunca bi ben degil sülalecek bekleniyor kuzularim
Evet canim su ana kadar değişmedi saglikli olsunlar yeter kiPeki soyledigi gibimi devam ediyor degismedi degilmi kiz erkekti galiba bebislerin rabbim saglikla nasip etsin.. ecmain
Tup bebek mi bebeklerinizHayirliai canim cok saol tabiki anne karni cok daha iyi iste benimkisi 8 yilin hasreti bu kadar dayandik rabbim hayiriaiyla kucagimiza almak nasip etsin hepimize
Evet canim cok sükrediyorum Rabbime iki mutluluk birden verdi elhamdulillahNasil sevilir simdi onlar sevgiye bogarlar herkes bi taraftan ayyyy yerim ben onlari cok sanslilar sende oylesinki rabbim iki tane birden vermis
Evet canim ilki tutmadi dondurulmuslarla oldu elhamdulillahTup bebek mi bebekleriniz
Evet canim ilki tutmadi dondurulmuslarla oldu elhamdulillah
Rabbim tamamina erdirsin canim hepimizi cok sevindimBenimde tüp bebek önceden bi negatif denemem var benimde ikincisi tuttu
Amin hepimizin insaAllahRabbim tamamina erdirsin canim hepimizi cok sevindim
insaAllah güzel haberler alirsin canimŞekerim normal çıktı arkadaşlar. Bebeklerin suyu neden fazla şuan bilinmiyorpazartesi perinatolog görecek tekrar. Dualarınızı bekliyorum.
Baska ne sebep olabilirmis canim sordun mu? belki de normale dönecektir kendiliginden.Şekerim normal çıktı arkadaşlar. Bebeklerin suyu neden fazla şuan bilinmiyorpazartesi perinatolog görecek tekrar. Dualarınızı bekliyorum.
İnsallah hayirli haberler alirsin canim dualarimiz seninle ve bebeklerinleŞekerim normal çıktı arkadaşlar. Bebeklerin suyu neden fazla şuan bilinmiyorpazartesi perinatolog görecek tekrar. Dualarınızı bekliyorum.
Şekerim normal çıktı arkadaşlar. Bebeklerin suyu neden fazla şuan bilinmiyorpazartesi perinatolog görecek tekrar. Dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?