- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.581
inşallah güzel haberer alırsın canım ihmal etme gerekirse başka yerede görün.Saolun arkadaşlar benim dualarımda hepimiz için. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun ins sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
Neden bilinmiyor %50 bilinmiyor dedi.
Perinatolog bebeklerin yemek borusuna bakacak. İnş güzel haberler veririm size arkadaşlar. Pazartesi gelmez şimdi bana..
Rabbim yardım etsin ins..
Pazartesi perinatolog ne diyecek bakalım ondan sonra yeni dr aricam cnm ins kendiliğinden düzelir suları.inşallah güzel haberer alırsın canım ihmal etme gerekirse başka yerede görün.
Canim canını sıkma,ilaclarini kullan ve bol bol yat dinlen iki hafta da bir kontrole git sularını olcsunler bebeklerin.muhakkak doktorların çok iyi olsun.benim perinatologum beni çok yanılttı çok iyisin dedi 3 gün sonra doğum yaptim.ama sen sakın stres yapma yorulma hiç.akinti,lekelenme vekarinda yumru yumru sertleşme olursa hemen doktora git hiç bekleme nidilat veriyorlar doğumu durdurmak için aylarca doğumu geciktirenvar bu ilaç ve ignelerle.ben de işe yaramadı çunku çok stres olmuştum ve korkmuştum,dogum başlamış ve ben anlayamamıştım her zamanki sizi gibi bi agrım vardı geçer diye düşünmüştüm geçmedi .
Ben erken doğum yaptim 22.haftam da hem doğum öncesi hem doğum sonrası iznini kullanıyorum.Ogretmen arkadaslar bir sey soracaktim.Izin konusu bizimicin nasil olacak bir fikti olan var mi? Ya tatiline denk geliyor dogum oncesi .Yaz tatilinde mi ayrilmamiz gerekiyor.ya da dogum sonrasi kullanabilir miyizz
Endol fitili ilk kez kullandım bu akşam ins şifa olur. Pazartesi perinatolog görecek ins suları düzelir. Diğer ilaçlardan hiç bahsedilmedi.Canim canını sıkma,ilaclarini kullan ve bol bol yat dinlen iki hafta da bir kontrole git sularını olcsunler bebeklerin.muhakkak doktorların çok iyi olsun.benim perinatologum beni çok yanılttı çok iyisin dedi 3 gün sonra doğum yaptim.ama sen sakın stres yapma yorulma hiç.akinti,lekelenme vekarinda yumru yumru sertleşme olursa hemen doktora git hiç bekleme nidilat veriyorlar doğumu durdurmak için aylarca doğumu geciktirenvar bu ilaç ve ignelerle.ben de işe yaramadı çunku çok stres olmuştum ve korkmuştum,dogum başlamış ve ben anlayamamıştım her zamanki sizi gibi bi agrım vardı geçer diye düşünmüştüm geçmedi .
Ben haftada bir proluton iğne vurunuyodum istersen bunu da sor doktoruna.ben iki doktora gorunuyodum birisi op.dr diğeri perinatologtu .Endol fitili ilk kez kullandım bu akşam ins şifa olur. Pazartesi perinatolog görecek ins suları düzelir. Diğer ilaçlardan hiç bahsedilmedi.
Ayyyy artik zoru basardin kolayida bebislerini sevmek rabbim bizede nasip etsin inslh gozun aydin canimKızlar biz evimize geldikşükür bebişler çok iyi hemen sütüm geldi ve mama yemiyoruz elhamdülillah gebelik kolestazı yüzünden sezeryanım ağır geçti kanamalı oldu onun dışında herşey yolundaydı dua eden herkesden Allah razı olsun Rabbim sizlerede bu güzellikleri yaşatsın
Kac kilo dogmuslardi canimKızlar biz evimize geldikşükür bebişler çok iyi hemen sütüm geldi ve mama yemiyoruz elhamdülillah gebelik kolestazı yüzünden sezeryanım ağır geçti kanamalı oldu onun dışında herşey yolundaydı dua eden herkesden Allah razı olsun Rabbim sizlerede bu güzellikleri yaşatsın
Benim dr da Opr dr. Pazartesi sorayım cnm. Senin suyun ne kadar fazlaydı sinir 8mm ymisBen haftada bir proluton iğne vurunuyodum istersen bunu da sor doktoruna.ben iki doktora gorunuyodum birisi op.dr diğeri perinatologtu .
Gözün aydin canimKızlar biz evimize geldikşükür bebişler çok iyi hemen sütüm geldi ve mama yemiyoruz elhamdülillah gebelik kolestazı yüzünden sezeryanım ağır geçti kanamalı oldu onun dışında herşey yolundaydı dua eden herkesden Allah razı olsun Rabbim sizlerede bu güzellikleri yaşatsın
Bana rakam söylemedi iki doktorumda ,dediğim gibi doktorlarda şaşırdı doğum olmasına 30. Haftayı goruruz demişti bi doktorum diğeri 38 diyodu ama ben 22.haftada doğum yaptim ne yazık ki.Benim dr da Opr dr. Pazartesi sorayım cnm. Senin suyun ne kadar fazlaydı sinir 8mm ymis
maşallah barekallah canım, inşallah hep güzel günleriniz olsun.Kızlar biz evimize geldikşükür bebişler çok iyi hemen sütüm geldi ve mama yemiyoruz elhamdülillah gebelik kolestazı yüzünden sezeryanım ağır geçti kanamalı oldu onun dışında herşey yolundaydı dua eden herkesden Allah razı olsun Rabbim sizlerede bu güzellikleri yaşatsın
Rabbim sanada saglikli bebisler nasip etsin insallah tek yada ikiz yeterki bebegin olur canim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah rabbim vakti geldimi bekletmez canim saglikla kalin... dua ile ecmainSelamünaleyküm ikiz anneleri allahım bebişlerinizi sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada dua edin. Ve tüm bebek isteyenlerede hamilelerin dualari daha çabuk kabul olurmuş. Bende çok isterim ikiz olsun diye oyuzden buraya yazdım sağlıklı hamilelik ler geçirmenizi ve hayırlı sağlıklı bebişleriniz olmasını diliyorum inşallah.
Rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin kizcelerini gozun aydin olsun cok mutlu oldum yaa nasil iyiler degilmi kilolarida iyidir mutlaka massallah miniklerine saglikla kalin dua ile ecmainKızlar biz evimize geldikşükür bebişler çok iyi hemen sütüm geldi ve mama yemiyoruz elhamdülillah gebelik kolestazı yüzünden sezeryanım ağır geçti kanamalı oldu onun dışında herşey yolundaydı dua eden herkesden Allah razı olsun Rabbim sizlerede bu güzellikleri yaşatsın
Ayyy hadi gözün aydin canim masallah sana da yavrularina da darisi basimiza benim.icinde kokla melekleriniKızlar biz evimize geldikşükür bebişler çok iyi hemen sütüm geldi ve mama yemiyoruz elhamdülillah gebelik kolestazı yüzünden sezeryanım ağır geçti kanamalı oldu onun dışında herşey yolundaydı dua eden herkesden Allah razı olsun Rabbim sizlerede bu güzellikleri yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?