2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Rabbim sanada saglikli bebisler nasip etsin insallah tek yada ikiz yeterki bebegin olur canim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah rabbim vakti geldimi bekletmez canim saglikla kalin... dua ile ecmain
Amin inşallah canım benim hamileydim ama bebeğimi kaybettim.. ve 6ay korunmam lazım inşallah olur sonra yine. Hayırlı akşamlar hepinize dua ediyorum sağlıklica kucağınıza alırsınız inşallah

Canım moralini bozma herşey güzel olacak inşallah Allah'ın izniyle dualarımdasın Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah Amin

Aleykümselam Canım Allahım sana ve senin gibi isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlerinde bebeklerini zamanında sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Amin

Canım Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olsunlar inşallah darısıda başımıza inşallah Amin

Bugün transferimin 15.günü kan testim 4789 çıktı pazar günü ultrason var 5.gün 2 embriyo transferi yapılmıştı sizce ne durumdayım Allah yüzümüze gülsün inşallah birçok kez kimyasal gebelik atlattım bu sefer umutluyum ama ağrım var korkuyorum lütfen fikir verin sizce yolundamı hersey 9.gün 211.51 13.gün 1263.36

Hayirlisi olsun, buyuk ihtimal 2 embriyo da tutmus, ama ultrasonda net belli olur

Amin canım inşallah bu saatte dönüşün ilaç gibi geldi belim kasıklarım ağrıdı ara ara bugün çok korktum teste gittim şükür ki değer düşmemiş sizde ikizler mi var
Korkma tutunma agrisidir:) bnm ikizlerim var 7 aylik kizlarim, Allah sanada nasip etsin tek cift nasipte ne varsa, saglikli olsunlar en onemlisi o

3mayıs tedaviye başladık 12sinde opu 17.sinde transfer yapıldı 9.gün 211.51 10.gün 400.74 11.gün 558.48 12.gün yaptırmadım 13.gün esas test günü 1263.36 14.gün 3396.32 bugün 15.gün 4789 artışlar biraz farklı umarım yolundadır hersey ama sanki adet olucak gibi ağrım var çok ama çok korkuyorum uyku girmiyor gözüme hergün sabah olsada tahlile gitsem diyorum

Gözün aydın canım.Rabbim hayırlı evlat etsin kızlarını.hep böyle güzel haberler okur topigimizde inşaallah.darısı başımıza artık.

2680 bir kızım 2600 bir kızım
Masallah canimmmmm rabbim meleklerinle guel bir hayat nasip etsin size... Darisi basimiza...tecrubelerini paylas bizimle....dualarini eksik etme

Ohh masaAllah size... gözünüzaydın olsunn☺ Canim eve gelmenize ayri sütünün gelmesine ayri cok cok sevindim☺ Darısı basimiza olsun insaAllah.. ☺

Perinatoloğa gitmek seni rahatlatıp iyi hissettirecekse kesinlikle gitmelisin, neden ayıp olsun ki. Çok haklısın her zaman uzmanına görünmek en doğrusudur. Rahim ağzı yetmezliği beni de biraz endişelendiriyor. Yarın kontrolüm var, doktorumla bu konuyu ayrıntılı konuşurum.

Benimlede paylaşırsan sevinirim bende haftaya gideceğim bende soracağım bakalım ne diyecek???

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah en kötü gününüz böyle olsun... Darısı da bizlere inşallah...Umudumuz oldunnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…