- 28 Eylül 2012
- 1.762
- 1.061
- 83
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
canım bende 48 ile hamile kalmıştım sonra çıkarmaktan 4 kilo verdim en son gittiğimde 7 eylülde 44.9 olmuş 800 gr almıştım çok iyi demişti doktorum bayramın birinci günü bir tartıldım 47.3 olmuşumBir de kızlar ben Bayramda ailemin yanına gittim 10 günde 2 kg almışım hemşire insülin direnci oluşmuş olabilir normal değil bu hız dedi Dr una sor erkenden şeker yüklemesi yaptır dedi aranızda benim gibi hızlı kilo alan var mı?kaldı ki hamur işi beyaz ekmek ve makarna gibi saf karbonhidrat tüketmiyorum ya da çok dikkatli tüketiyorum zaten tatlı düşkünü de değilim anlamadım gitti 46 kg başladım 20.hafta da 51,5 oldum.
Ben 20.haftadayım hamilelik başından beri oluyordu karın ağrısı ama 17.haftadan itibaren akıntı karın daha çok kasık ağrısı başladı sancı benzeri.oğluma hamileyken erken doğum riski atlattığım için Dr un önlem alarak pruluton iğneye başladı aslında basit mantar veya idrar yolu enfeksiyonları bu tarz ağırlara sebep oluyormuş ama evham yapmamak elde değil tabiiKaçıncı haftadaydın Can'ım sen bende de kasık Ağrı'ları karın Ağrı'ları var rahim büyüdüğü için dedi doktorum
Arkadaşım amerikadan getirtmiş. İkiz ama aynı zamanda bir aparatı varmış çıkartınca araba ikiye ayrılıyormuş. İncelemedim ama bana çok mantıklı geldi. onları araştırıcam. Şimdilik sadece puset almayı düşünüyorum sonra en hafifinden araba inşallah. İnterneti takip et internette çok uygun fiyatlara ikiz arabaları var.Kizlar ikiz bebek arabalari cok pahali indirimlilrti 1500 1800 falan.bide pusetli araba almak lazim cok pahallilar.uygun fiyata bulan varmi acaba.habarder edin bizide
Aslında biz bi de ikiz bekliyoruz ama bu fark ondan olabilir mi bilmiyorum sen iyisin maşallah süt ve proteini eksik etmezsen problem yok az kilolu olmakta maksat bebeklerimiz iyi olsuncanım bende 48 ile hamile kalmıştım sonra çıkarmaktan 4 kilo verdim en son gittiğimde 7 eylülde 44.9 olmuş 800 gr almıştım çok iyi demişti doktorum bayramın birinci günü bir tartıldım 47.3 olmuşum2,400 kilo almışım 17 günde ve kontrolüm 7 ekimde bakalım doktorum ne dicek gerçi daha verdiğim kiloları alıyorum bişi demez heralde, gerçi bu doktora başladığımda zaten kiloları vermiştim 45 ile bu doktora başladım
valla dikkat etmeye çalışıyorum ama balık yiyemiyorum yaAslında biz bi de ikiz bekliyoruz ama bu fark ondan olabilir mi bilmiyorum sen iyisin maşallah süt ve proteini eksik etmezsen problem yok az kilolu olmakta maksat bebeklerimiz iyi olsun
Evet canım aynı şekilde düşünüyorum. Kışın dışarı çıkılmıyor zaten avmlere gidebilirsek belki anca oralara gideriz ve araba lazım olacak. Benim kardeşlerim ikiz annemlere sorarsan iki bebeyle 6 ay evden çıkamazsın diyorlar :)Kızlar ben araba konusunda acele etmeyi düşünmüyorum en iyi ihtimalle ocak doğumlu olacaklar bu mevsimde araba pek kullanılmıyor oğlumdan biliyorum;ben sadece hem araç koltuğu olarak kullanmak hem de götürdüğüm her yere götürmek için port bebe alacağım zaten bi tane mavi var akıllılık edip vermemişim oğlumunkini şimdi bi kızıma alıp Bahar'a kadar idare ederim diye düşünüyorum.ama tabi bi avm işim olur ve onları da götürmem gerekirse o Zaman yana yakıla puset ararım orası ayrı bak benimde kafam karıştı
Aynen bende yaşıyorum akıntı ve kasık Ağrı'sı doktorum enfeksiyon için ilaç verdi kullanıyorum ama bana mısın demiyor karşı komşum da böyle enfeksiyon yüzünden bebeğini kaybetti suyu da sızmış enfeksiyonla o yüzden paniğim birazBen 20.haftadayım hamilelik başından beri oluyordu karın ağrısı ama 17.haftadan itibaren akıntı karın daha çok kasık ağrısı başladı sancı benzeri.oğluma hamileyken erken doğum riski atlattığım için Dr un önlem alarak pruluton iğneye başladı aslında basit mantar veya idrar yolu enfeksiyonları bu tarz ağırlara sebep oluyormuş ama evham yapmamak elde değil tabii
Allah korusun canım benim endişem de o ... ilaç filan ben de de pek işe yaramadı bir kaç gün geçti sonra yine tekrar aynı...yüreğimizi karartmayalım Dr umuz öyle birşey olsaydı anlardı bi de pembe sıvı oluyormuş öyle olunca Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziAynen bende yaşıyorum akıntı ve kasık Ağrı'sı doktorum enfeksiyon için ilaç verdi kullanıyorum ama bana mısın demiyor karşı komşum da böyle enfeksiyon yüzünden bebeğini kaybetti suyu da sızmış enfeksiyonla o yüzden paniğim biraz
Bu sıra gaz ve kabızlık problemi çok yaşıyorum ben o Zaman karnım çok geriliyor haftalarımız da aynı ondan olabilir sakin ol panik yapmaKızlar benim göbeğim aşırı gergin, kasıklarım bi tuhaf, patlayacak gibi hissediyorum kendimi, sanki popomdan bi basınç var, karnımdan bi basınç var, tam kelimelere dökemiyorum. doktoruma da ulaşamadım. Normal mi acaba? Daha 15. Haftadayım.
haklısın bi an isyana kapıldım çünkü birine bile hazır değilimCanım allah dağına göre kar verir zorlansan da eminimki üstesinden gelebilirsin hem şu an herseyden önemlisi sağlıklı olmaları. Sen birine hazırdın zaten 2. Si süpriz olmuş ne güzel keşke bende böyle bir haber alsam..hem ilerleyen günlerde bazen bir kese küçülüp kayboluyormus bence bunun olmasını istemezsin bak bir arkadaşım bebeğinin ikizi gelişmedigi için aldırmak zorunda kaldı o kadar üzüldü ki anlatamam şimdi oğlu büyüdü 2 yaşında hala dilinden dusurmez
Beb gectigimiz iki hafta oyle olmustum simdi gecti sukur. Karnim oglenden geceye kadar geriliyor tas gibi sertlesiyorduKızlar benim göbeğim aşırı gergin, kasıklarım bi tuhaf, patlayacak gibi hissediyorum kendimi, sanki popomdan bi basınç var, karnımdan bi basınç var, tam kelimelere dökemiyorum. doktoruma da ulaşamadım. Normal mi acaba? Daha 15. Haftadayım.
Benim göbüş sabahları yumuşak sadece sonrasında hep gergin gaz sıkıntısına bağlıyorum bende bir de bazen krem sürmeyi unutuyorum o Zaman hem gergin oluyor hem kaşınıyor onun dışında bir problem yok patlayacak gibi hissediyorum gerilinceG gebbe28 canım çok sağol şimdi biraz daha iyiyim ama genelde bu sorunu yaşıyorum karnım gergin ve çok sert. Doğum yapmış hemşire bi arkadaşım dokundu çok şaşırdı genelde yumuşacık olur dedi. Benimki taş gibi .. Yumuşacık olması çok mantıklı olmasa da taş gibi olması da tuhaf geliyor. Sizin göbüşler nasıl?
Hepimizin problemi aynı demek ki bir sorun yok aynen benimde sabah yumuşak ama öğleden itibaren gerilmeye sertleşmeye başlıyor dediğim gibi bence gaz problemi :) T tup minyonlar gelcek ama gelene kadar da bizi yiyecek belli :)Beb gectigimiz iki hafta oyle olmustum simdi gecti sukur. Karnim oglenden geceye kadar geriliyor tas gibi sertlesiyordu
Allah gönlüne göre vermiş desene..hakkinda hayirlisi olsun cnm. doğum tarihimiz aynı gün görünüyor ama son gidisimde doktor ultrason kagidinin kenarına 05.05.2016 yazmış benimki erkenci olabilir :))haklısın bi an isyana kapıldım çünkü birine bile hazır değilimgeçen gün doktora gittik, keselerden biri küçülüp kaybolmaya başlamış canım ikiz değil yani tek bebek şükürler olsun. canım bu arada seninle sadece aylarımız haftalarımız değil günlerimiz de aynı, aynı gün doğurucaz birimizinki erken ya da geç gelmezse.
sabahları yemesemde eve gidince kaynatıp yiyim bari eşim gelene kadar bir öğün daha yapıyorum o ara yiyim ben en iyisi yumurtayıharme yumurta önemli bi protein kaynağı ben her gün yiyorum severim de Allah tan ama onu kırmızı etle telafi edebilirsin balık ben de evde yapamıyorum diye çok tüketemedim ben de omega 3 kullanıyorum hariçten. birkadin bana da öyle geliyo yani pek onları alıp dışarı çıkacak durum olmayacak gibi soğuk hava yüzünden ilk önce zaten alalım da kucağımıza varsın kapanalım eve havalar düzelince çıkarız
benimde öyle canım sabahları normal oluyo ama ondan sonra sertleşiyo özellikle yatmaya yakın sanki göbeğimi yırtıp çıkacaklarmış gibi oluyo, ama gaz ve wc sorunuyla alakalı bence ben onu fark ettim kendimde dün akşam mesela 3 günden sonra çıktım wc ye birazda olsa gitti gerginliğiKızlar benim göbeğim aşırı gergin, kasıklarım bi tuhaf, patlayacak gibi hissediyorum kendimi, sanki popomdan bi basınç var, karnımdan bi basınç var, tam kelimelere dökemiyorum. doktoruma da ulaşamadım. Normal mi acaba? Daha 15. Haftadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?