- 27 Aralık 2011
- 158
- 62
- 68
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.621
Kızlar biz evimize geldikşükür bebişler çok iyi hemen sütüm geldi ve mama yemiyoruz elhamdülillah gebelik kolestazı yüzünden sezeryanım ağır geçti kanamalı oldu onun dışında herşey yolundaydı dua eden herkesden Allah razı olsun Rabbim sizlerede bu güzellikleri yaşatsın
Canim benimde 2 aydir yuzum perisan oldu cok aciyorlar ve her yanimda cikiyor 2 3 gundur biraz azaldi ama tekrar ediyor surekli. Lekelerde artti. Ilk bas sirtimda cikmisto onalr gecti yuzumu sardi ben birsey kullanmadim canim zararinolur diyeGünaydın kızlar ya benim bir sıkıntım var yüzümde sivilcelerim çoğaldı ve artık kızardı biraz ne yapacağımı bilemiyorum tavsiye edebileceğiniz bir şey varmı?? Bebeklerime zarar verir diye bir şeyde kullanamadım sizlerin aranızda başına gelen var mı?? hiç ne olur yardım
Canim hic moralini bozma sen bol bol dinlen ilaclarini ihmal etme ve cok dua et bana da neler dediler inan bosuna bekleme yasamaz yasasa da 22-23. Haftalar anca dediler cok sukur Rabbime devam ediyoruz sen onlara guven bende ilk zamanlar kendimi kahrediyordum sonra dedim bu hepimize zarar dr'lara ve herseye inat mutlu olmaya calistim onlari kucagima alacagim ginleri dusundum hep dua ettim ve ediyorum inaniyorum saglikla gelecekler ins. Sende inan biz ne kadar gucluysek onlarda oyle unutma :)32. Haftası deviren anneler ben gibi erken doğum riskiyle karşı karşıya kalan minicik bebekleri olan dualarinizi eksik etmeyin olurmu 28 hafta ya lüks gibi bakıyorlar(
Ben de sordum dr uma yapalim mi diye ama her seyin yan etkisi var malum o yuzden gerekmedikce yapilmamali dediciğer geliştirici iğne yapıldı mı size yapıldıysa hangi haftada daha doktorum bişey demedi de.. (soruzuzum000 'a da aynı zamanda)
Kızlar biz evimize geldikşükür bebişler çok iyi hemen sütüm geldi ve mama yemiyoruz elhamdülillah gebelik kolestazı yüzünden sezeryanım ağır geçti kanamalı oldu onun dışında herşey yolundaydı dua eden herkesden Allah razı olsun Rabbim sizlerede bu güzellikleri yaşatsın
Yaaaa supermis maaslh benimde amac 2500 dan fazla olmalari en azindan ele gelirler demi2680 bir kızım 2600 bir kızım
Masallah cnm sağlıkla büyüsün ler ins. Bize de dua et lütfen..2680 bir kızım 2600 bir kızım
benim doktorum 27. haftadan sonra her hafta nts önerdiKizlar nst ye baglanmaya ne zaman basladiniz? Tabi bu sorum dogumu az kalmis ya da dogum yapmis olan arkadaslara erken dknemdekilerde yoktur henuz sanirim :)
Bide benim 4-5 gundur inanilmaz midem yaniyor ne yapacagimi sasirdim ilacta kullanmak istemiyorum tavsiyesi olan var mi ?
canım burda çoğu kişinin kanaması oldu, benim dr um hastaneye yatışı gereksiz buldu evde 2 ay istirahat verdi, günde iki defa cirinone jel haftada 1 pruloton iğne, arada kanamaya göre progestan iğne vuruldum. En önemlisi de ayaklarını kaldırıp uzanmak. İnşallah Kuzuların güçlü çıkacak, bol bol dua et.Yarın kalp atışı için dra gelmeyi palnlarken bugün kanama ile geldim galiba çoğu kişi kanama ile bu haftalarda tanışmış ilk görünce korktum amma inşallah düzelecek diye kendimi avutuyirum şimdi hastaneye yatış yaptılar ne kadar zamanda düzelir sizlerin nasıl olmuştu
Yarın kalp atışı için dra gelmeyi palnlarken bugün kanama ile geldim galiba çoğu kişi kanama ile bu haftalarda tanışmış ilk görünce korktum amma inşallah düzelecek diye kendimi avutuyirum şimdi hastaneye yatış yaptılar ne kadar zamanda düzelir sizlerin nasıl olmuştu
Gözün aydın canım. Kendine dikkat et. Rabbim bebeklerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar biz evimize geldikşükür bebişler çok iyi hemen sütüm geldi ve mama yemiyoruz elhamdülillah gebelik kolestazı yüzünden sezeryanım ağır geçti kanamalı oldu onun dışında herşey yolundaydı dua eden herkesden Allah razı olsun Rabbim sizlerede bu güzellikleri yaşatsın
maşallahhhhhhh... allah analı babalı uzun ömürler nasip etsinnnnn2680 bir kızım 2600 bir kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?