2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Günaydın kızlar ya benim bir sıkıntım var yüzümde sivilcelerim çoğaldı ve artık kızardı biraz ne yapacağımı bilemiyorum tavsiye edebileceğiniz bir şey varmı?? Bebeklerime zarar verir diye bir şeyde kullanamadım sizlerin aranızda başına gelen var mı?? hiç ne olur yardım

Canım çok sevindim. Allah anneli babalı büyütsün inşallah. hemend e çıkmışsın şükür. Mama vermemiş olmana çok sevindşm. İnşallah hepimiz böyle oluruz. tekrar tebrikler :)

Canim benimde 2 aydir yuzum perisan oldu cok aciyorlar ve her yanimda cikiyor 2 3 gundur biraz azaldi ama tekrar ediyor surekli. Lekelerde artti. Ilk bas sirtimda cikmisto onalr gecti yuzumu sardi ben birsey kullanmadim canim zararinolur diye

Kizlar benim bu hafta 2.kez bacagima kramp girdi korkunc bir aci ile uyandim esim masaj yapti ama 10 dakika agladim acidan. O da kendimi sıkıorum birsey olacak diye korktu magnezyum iciyorum ama yinede oluyor neden kaynaklidir siz ne yapmıştıniz kramplar icin.

Slm kızlar umarım herşey kalbinize göre olur. Benim 3. düşük sonrası tüb bebekle 4.gebeliğim. clexan ve aspirin kullanıyorum. transfer sonrası 10.gün 217, 12-.gün 681 çıktı değerim 2 tane 5.gün embriyosu bırakıldı. Umarım yine hayal kırıklığına uğramam. değerlerinizi okuyunca sanırım ikiz olma ihtimali var keseyi görmek için bir hafta sonra gideseğiz.

Yarın kalp atışı için dra gelmeyi palnlarken bugün kanama ile geldim galiba çoğu kişi kanama ile bu haftalarda tanışmış ilk görünce korktum amma inşallah düzelecek diye kendimi avutuyirum şimdi hastaneye yatış yaptılar ne kadar zamanda düzelir sizlerin nasıl olmuştu

32. Haftası deviren anneler ben gibi erken doğum riskiyle karşı karşıya kalan minicik bebekleri olan dualarinizi eksik etmeyin olurmu 28 hafta ya lüks gibi bakıyorlar (
Canim hic moralini bozma sen bol bol dinlen ilaclarini ihmal etme ve cok dua et bana da neler dediler inan bosuna bekleme yasamaz yasasa da 22-23. Haftalar anca dediler cok sukur Rabbime devam ediyoruz sen onlara guven bende ilk zamanlar kendimi kahrediyordum sonra dedim bu hepimize zarar dr'lara ve herseye inat mutlu olmaya calistim onlari kucagima alacagim ginleri dusundum hep dua ettim ve ediyorum inaniyorum saglikla gelecekler ins. Sende inan biz ne kadar gucluysek onlarda oyle unutma :)

ciğer geliştirici iğne yapıldı mı size yapıldıysa hangi haftada daha doktorum bişey demedi de.. (soru zuzum000 'a da aynı zamanda)
Ben de sordum dr uma yapalim mi diye ama her seyin yan etkisi var malum o yuzden gerekmedikce yapilmamali dedi

Senden haber almak cok mutlu etti beni canim maasallah kilolari da iyi emiyorlarmista cabucak buyurler ins bizlere de cok dua et nolur senin haftalari goruruz hepimiz ins. Amin

Allah razı olsun inşallah bugünleri anlatacağız arkadaşlar.

Rabbim bebek sahibi olmak isteyen herkese Anne olmayı, biz hamile olanlara bebeklerini sağlıkla kucağına almayi,doğum yapan arkadaşlara da sağlıkla bebeklerini büyütmeyi nasip etsin inşaAllah.

Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

benim doktorum 27. haftadan sonra her hafta nts önerdi

canım burda çoğu kişinin kanaması oldu, benim dr um hastaneye yatışı gereksiz buldu evde 2 ay istirahat verdi, günde iki defa cirinone jel haftada 1 pruloton iğne, arada kanamaya göre progestan iğne vuruldum. En önemlisi de ayaklarını kaldırıp uzanmak. İnşallah Kuzuların güçlü çıkacak, bol bol dua et.

Aynı seyleri bende yaşadım tam o haftalarda oluyor...5+2 ve 8+3 te iki kere lekelenme oldu...Önemli olan devamlı olmaması benimki kendiliğinden kesildi...

Gözün aydın canım bizi habersiz bırakmadığın için çok teşekkür ederiz öncelikle.. Rabbim analı babalı büyütsün ne güzel sütün de gelmiş darısı bizlere olsn inşallah.. maşallah kızlarına.. kiloları nasıl doğdular

Arkadaşlar dün dr gittim. Suları filan normal, biti 1 000, diğeri 930 gr, daha önce böyle fark yoktu, sağlıkları yerinde olsunda önemli değil. Daha önce böbrek genişliği vardı, şimdi biraz daha normalmiş Elhamdülillah. Rahim boyunu sormayı unuttum , bakmış mıdır acaba kafama takıldı. Drdan çıkarken kasığımda ağrı oldu nst ye gönderdi, bi sıkıntı çıkmadı. zar zorda 10 gün rapor verdi. Bu arada tansiyonum yine yüksek 13-8 elim ayagım şişti dün, tansiyon takibi verdi, devam ederse kardiyolojiye gitcezç Bizde haberler böyle.

Gözün aydın canım. Kendine dikkat et. Rabbim bebeklerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…