- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.641
Oooyyy massalah kizcelere rabbim korusun canim sizleri2680 bir kızım 2600 bir kızım
Bencede yüksek ihtimalle ikiside tutunmus. Rabbim hayırlısını versin insaallahBugün transferimin 15.günü kan testim 4789 çıktı pazar günü ultrason var 5.gün 2 embriyo transferi yapılmıştı sizce ne durumdayım Allah yüzümüze gülsün inşallah birçok kez kimyasal gebelik atlattım bu sefer umutluyum ama ağrım var korkuyorum lütfen fikir verin sizce yolundamı hersey 9.gün 211.51 13.gün 1263.36
Aayyy bendede oluyor kasilma yumrulasma sertlesme oluyor bende doktora gidecem insallah kotu birsey degildirYa kizlar Benim bu sağ yanimdaki yumrulasma devam ediyor gece çok oldu yarin tup bebek doktoruma gidicem kasilma mi miyom mu bilmiyorum endişeliyim..
Bende bugün yatiyim da yarin çıkmak isterim iki bölgede kanama varmış o yüzden bırakmak istemedi igne falan vuruldu şimdi daha iyiyim moralim başta kötüydü bi de hastanede sorular yoruyor beni benim daha önce gebeligim oldu ve beveklerimi kaybettim onlara girunce hiç dayanamıyorum sizlerin duzeldigini duyunca daha rahatladım cevap için teşekkürlercanım burda çoğu kişinin kanaması oldu, benim dr um hastaneye yatışı gereksiz buldu evde 2 ay istirahat verdi, günde iki defa cirinone jel haftada 1 pruloton iğne, arada kanamaya göre progestan iğne vuruldum. En önemlisi de ayaklarını kaldırıp uzanmak. İnşallah Kuzuların güçlü çıkacak, bol bol dua et.
Benim de sabahki gibi daha gelmedi çok şükür inşallah bidaha da gormeyuz Allahım hepimize hayirlisiyla kucağımiza sağlıkla almayi nasip etsinAynı seyleri bende yaşadım tam o haftalarda oluyor...5+2 ve 8+3 te iki kere lekelenme oldu...Önemli olan devamlı olmaması benimki kendiliğinden kesildi...
Allah razı olsun cevap için inşallah bu kanama bidaha olmaz Rabbim yavrunuzu size bağışlasın böyle sonu güzel haberler duymak iyi geliyor TeşekkürlerKanamasi olan arkadaslar icin belki biraz iciniz rahatlar diyr yaziyorum ilk bebegimi kaybettim ikinci de 2 kese gorundu ama biri olustu yaklasik 7 ay ara ara lekelenmem ve kanamam oldu surekli ilac kullandim bu yuzden cok sukur bebegim bizi birakmadi simdi de yine baslarda kanamam vardi hemde baya bildiginiz kan leke falan degil yaklasik 2 ay surdu sonra kesildi sukur yani Allah verecekse omur koruyor cok sukur
Hatta cok yakin bir arkadasimin oyle bir kanamasi vardi ki aylarca bitmedi hastaneden falan bile cikardilar zaten yasamayacak bebek git evine dediler ama simdi 5 yasjnda oglu hemde sapasaglam :)
Aayyy bendede oluyor kasilma yumrulasma sertlesme oluyor bende doktora gidecem insallah kotu birsey degildir
canım burada ben de sormuştum ama ileri haftalardaki arkadaşlar normal,gittikçe de artıyor demişlerdi. hakkaten hala da saatte bir çamaşır değiştiriyorum.Sadece yeşil renkse ve kokuluysa tedavi alman gerektiği yazıyor çoğu yerde.Kızlar benim bu hafta çok yogun akıntım var.yumurta akı gibi ama daha sarı hafta ilerledikçe erken doğum korkusu daha bi arttı.benim haftalarda olanlar sizde de yaşandığı? ??
Amin inşallahCanim Bnmkiler dogdu :) Allah sanada nasip etsin
Amin canım inşallahBencede yüksek ihtimalle ikiside tutunmus. Rabbim hayırlısını versin insaallah
Cvp için sgl canım aslında akıntı normal biliyorum ama koyu gelince bi korkuyorum. Bu aralar bel ağrısı kasık ağrısı akıntı derken erken doğum olur fark edemem durduramazlar Vs bazen kötü kötü aklıma geliyor.canım burada ben de sormuştum ama ileri haftalardaki arkadaşlar normal,gittikçe de artıyor demişlerdi. hakkaten hala da saatte bir çamaşır değiştiriyorum.Sadece yeşil renkse ve kokuluysa tedavi alman gerektiği yazıyor çoğu yerde.
Canim benimde 2 aydir yuzum perisan oldu cok aciyorlar ve her yanimda cikiyor 2 3 gundur biraz azaldi ama tekrar ediyor surekli. Lekelerde artti. Ilk bas sirtimda cikmisto onalr gecti yuzumu sardi ben birsey kullanmadim canim zararinolur diye
Yarın kalp atışı için dra gelmeyi palnlarken bugün kanama ile geldim galiba çoğu kişi kanama ile bu haftalarda tanışmış ilk görünce korktum amma inşallah düzelecek diye kendimi avutuyirum şimdi hastaneye yatış yaptılar ne kadar zamanda düzelir sizlerin nasıl olmuştu
13.8 cok normal degilmi benimki 14 oldu yone bisey demediler ultrson ciktisi vermedimi kagitta yazar yaa herseyi kafamiza takioz sora erken dogum oldu diyoruz biz ikiz annesiyiz hersey olabilir normal diyceksiniz kafaya takmiycaksiniz zaten olacagin onune gecemeyiz ki rahattttt panik yokkkkkArkadaşlar dün dr gittim. Suları filan normal, biti 1 000, diğeri 930 gr, daha önce böyle fark yoktu, sağlıkları yerinde olsunda önemli değil. Daha önce böbrek genişliği vardı, şimdi biraz daha normalmiş Elhamdülillah. Rahim boyunu sormayı unuttum, bakmış mıdır acaba kafama takıldı. Drdan çıkarken kasığımda ağrı oldu nst ye gönderdi, bi sıkıntı çıkmadı. zar zorda 10 gün rapor verdi. Bu arada tansiyonum yine yüksek 13-8 elim ayagım şişti dün, tansiyon takibi verdi, devam ederse kardiyolojiye gitcezç Bizde haberler böyle.
Canim benim ortada oluyor kasilma yumrulasiyor degisiyor gun icinde oluyor canim ozellikle sirt ustu yattigimda canim rabbim minnoslarimizi korusunBirbirimizi haberdar edelim canim bazi internet sitelerinde yalanci doğum kasilmalarnin 2. Trimester de olabileceği yaziyor ama insan korkuyor.. Senin nasil ?benim sadece sağda oluyor ayağa kalkinca geçiyor genelde gece ve sabahlari oluyor
benim normalim 11-12 canım, 13 oldumu elim ayağım şişiyor canım daha öncede sağlık ocağı doktorum da takip yap dedi, sende dikkat et. Tuzu tam kescez.13.8 cok normal degilmi benimki 14 oldu yone bisey demediler ultrson ciktisi vermedimi kagitta yazar yaa herseyi kafamiza takioz sora erken dogum oldu diyoruz biz ikiz annesiyiz hersey olabilir normal diyceksiniz kafaya takmiycaksiniz zaten olacagin onune gecemeyiz ki rahattttt panik yokkkkk
Canım benim 2 oğlumun da suyu fazla. İnsallah düzelir diye şekerli şeylerden uzak duruyorum. Pazartesi günü perinatolog görecek tekrar bakalım ne diyecek. Doktorumda takipedicez dedi erken doğum vs demedi hiç. İnsallah 34 36 görürüz canım. Şuan haftalarımız çok erken. Benim ikisininde suyu fazla olunca iyice korktum ama bol dua. Rabbim yardım edecek sağ salim sağlıkla kucagimiza alacağız inşallah.zeynepzumra canım doktora gittim bugün bir kızımın suyu hala fazla ama tablo seni cerrahpaşa'ya yönlendirecek kadar kötü değil dedi. 33-34. haftada alırız gibi görünüyor dedi o yüzden 28. haftada ciğer geliştirici iğne vurulacak. Ama su fazlalığıyla ilgili bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yokmuş. Az su içmek veya beslenmeyi değiştirmek çözüm değilmiş malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?