- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.661
Canm Ben dikis oncesi cok yogun akinti yasamistim doktorum rahm agzi kisaldkca da artiyor akintilar demisti AMA bi taraftanda genelde hamislerde oluyor yinede kontrol olurken rahm agzi boyuna tam baktr derimKızlar benim bu hafta çok yogun akıntım var.yumurta akı gibi ama daha sarı hafta ilerledikçe erken doğum korkusu daha bi arttı.benim haftalarda olanlar sizde de yaşandığı? ??
Salı günü gidince vajinal baktirayim en iyisi.hayırlısı ile 5 hafta daha dayansa minnaklarim :))Canm Ben dikis oncesi cok yogun akinti yasamistim doktorum rahm agzi kisaldkca da artiyor akintilar demisti AMA bi taraftanda genelde hamislerde oluyor yinede kontrol olurken rahm agzi boyuna tam baktr derim
Gaviscon şurup, soguk sut her seyi deniyorum ama mide yanmasi geçmiyor. Surup içtiğimde 10dakika geçiriyor sonra bi daha başlıyor. Bi önerisi olan var mi nefesim kesiliyor mide yanmasindan
Canım inşallah beklediğin hayırlı haberi alırsın Allahım herkesin gönlüne göre versin3mayıs tedaviye başladık 12sinde opu 17.sinde transfer yapıldı 9.gün 211.51 10.gün 400.74 11.gün 558.48 12.gün yaptırmadım 13.gün esas test günü 1263.36 14.gün 3396.32 bugün 15.gün 4789 artışlar biraz farklı umarım yolundadır hersey ama sanki adet olucak gibi ağrım var çok ama çok korkuyorum uyku girmiyor gözüme hergün sabah olsada tahlile gitsem diyorum
Maşallah kızlarına darısıda bizimkilerin başına inşallah2680 bir kızım 2600 bir kızım
Allahım gönlüne göre versin Canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsinSlm kızlar umarım herşey kalbinize göre olur. Benim 3. düşük sonrası tüb bebekle 4.gebeliğim. clexan ve aspirin kullanıyorum. transfer sonrası 10.gün 217, 12-.gün 681 çıktı değerim 2 tane 5.gün embriyosu bırakıldı. Umarım yine hayal kırıklığına uğramam. değerlerinizi okuyunca sanırım ikiz olma ihtimali var keseyi görmek için bir hafta sonra gideseğiz.
Cok ayakta duruyormusn canm onun yuzunden de olabilir bebekler. Gun gectikce agirlasiyorlar rahmde baski oluyor ya benm serklaj var o halde ikiz oldugu icin tansiyon seker de sinir da oldugu icin 34.haftada alcak doktorm AMA insallah SEN 35-36-37leri gorursunSalı günü gidince vajinal baktirayim en iyisi.hayırlısı ile 5 hafta daha dayansa minnaklarim :))
Canım Allahım evlatlarımızı sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tansiyonunda düzelir inşallah çok yorma kendiniArkadaşlar dün dr gittim. Suları filan normal, biti 1 000, diğeri 930 gr, daha önce böyle fark yoktu, sağlıkları yerinde olsunda önemli değil. Daha önce böbrek genişliği vardı, şimdi biraz daha normalmiş Elhamdülillah. Rahim boyunu sormayı unuttum, bakmış mıdır acaba kafama takıldı. Drdan çıkarken kasığımda ağrı oldu nst ye gönderdi, bi sıkıntı çıkmadı. zar zorda 10 gün rapor verdi. Bu arada tansiyonum yine yüksek 13-8 elim ayagım şişti dün, tansiyon takibi verdi, devam ederse kardiyolojiye gitcezç Bizde haberler böyle.
kizlar benim mide de cok kötü simdiden. sürekli yanma eksime ne yesen ağzim aci aci. tabi bhlanti kusma da var. bazen keske sadece bulantim olsa diyorumbende herşeyi denedim. hatta tahin içince mide duvarı kaplanıyo iyi geliyor diye duydum. ama ben çok fazla içemedim midem bulandı.. işe yarıyo ama yapabilirsen tabi...
Dayanırlar ins cnm benimde akıntım coktu. Şuan az. Dönem dönem çoğalıyor sanki .Salı günü gidince vajinal baktirayim en iyisi.hayırlısı ile 5 hafta daha dayansa minnaklarim :))
Aaa hangi haftada kiz erkek dediler canim 17 + dasin sun sanirim masallah grmlari iyi gibi saglikla nasip etsin insallah bende 4 kilo almisim ne yapicam yaaa 17+5 olduk daha cokmu kilo alirizki saglikla kalin... ecmainKizlar bugun yeni bir doktora gittim, cok begendim cok ilgiliydi. bebisler cok iyi dedi, 217 gr ve 218 gr olmuslar, ilk once bir kiz bir erkek denmisti ama bu sefer iki erkek gordukama olsun allaha sukur sagliklilar. 22 haftada tam belli olur dedi. 22 haftada her ihtimale karsi gelisim uzmanina gitmemi istedi. Bide bebek asprini asla birakma dedi. Serklaj olayina bu dr da sicak bakmiyor, gercek dogum basladiginda bu dikisler dogumu durduramaz dedi ayrica atilan dikis bazen erken dogumu baslatabiliyor dedi. 6 kg almisim
22 haftada gelisim uzmani ne oluyor canim anatomik taramami canim benide 21 haftada randevu al dedi bende 20 hazirana aldim canimKizlar bugun yeni bir doktora gittim, cok begendim cok ilgiliydi. bebisler cok iyi dedi, 217 gr ve 218 gr olmuslar, ilk once bir kiz bir erkek denmisti ama bu sefer iki erkek gordukama olsun allaha sukur sagliklilar. 22 haftada tam belli olur dedi. 22 haftada her ihtimale karsi gelisim uzmanina gitmemi istedi. Bide bebek asprini asla birakma dedi. Serklaj olayina bu dr da sicak bakmiyor, gercek dogum basladiginda bu dikisler dogumu durduramaz dedi ayrica atilan dikis bazen erken dogumu baslatabiliyor dedi. 6 kg almisim
Cnm beslenmede nelere dikkat ediyorsun?Cok ayakta duruyormusn canm onun yuzunden de olabilir bebekler. Gun gectikce agirlasiyorlar rahmde baski oluyor ya benm serklaj var o halde ikiz oldugu icin tansiyon seker de sinir da oldugu icin 34.haftada alcak doktorm AMA insallah SEN 35-36-37leri gorursun
Valla canm Ben zaten 90kiloyla hamile kalmistm yani yemeyi seven biriym dikkat etme acisindan borekler corekler yemiyorm serbetli tatlilarda yemiyorm yemeklerde tuz cok atmiyorm ve cok yagli yapmiyorm o kadar benm de doktorm diyetsyene gt dedi Ben diyetsyene uyamiyorm Bu dediklermi yemiyorm simitler pogacalar tansiyonu da sekeride cok yukseltiyor onlara dikkat et Ablam dogum yapali 1 yil oldu seker yuklemesi falan yaptrmadi oda benm kilomda hamile kalmisti hicte dikkat etmedi bi mayali pogaca borek tarzi yemedi cok serbetli tatlilar yedi bebegi saglikli hic bi sorunuda yok suanCnm beslenmede nelere dikkat ediyorsun?
22 haftada gelisim uzmani ne oluyor canim anatomik taramami canim benide 21 haftada randevu al dedi bende 20 hazirana aldim canim
krilom omego 3, gyno ferro sanol bir de osteozinc canım.Canım benim 2 oğlumun da suyu fazla. İnsallah düzelir diye şekerli şeylerden uzak duruyorum. Pazartesi günü perinatolog görecek tekrar bakalım ne diyecek. Doktorumda takipedicez dedi erken doğum vs demedi hiç. İnsallah 34 36 görürüz canım. Şuan haftalarımız çok erken. Benim ikisininde suyu fazla olunca iyice korktum ama bol dua. Rabbim yardım edecek sağ salim sağlıkla kucagimiza alacağız inşallah.
İnsallah düzelir sularimiz. Şuan hangi ilaçları kullanıyorsun?
Hadiii canim korkutmuslar seni benim normalimde 10 a 6 hic degismez hastanede 14 e 8 oldu hic umursamadilar bu aralar yukselio ama sureklibenim normalim 11-12 canım, 13 oldumu elim ayağım şişiyor canım daha öncede sağlık ocağı doktorum da takip yap dedi, sende dikkat et. Tuzu tam kescez.
Benm de 14e8,5 olmustu sinirdasn denildi ilac verildi eger yuksek giderse zehirleme yapmiyormu etrafmdakiler oyle dedilerHadiii canim korkutmuslar seni benim normalimde 10 a 6 hic degismez hastanede 14 e 8 oldu hic umursamadilar bu aralar yukselio ama surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?