- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.681
I ki gun once mide bulantisi bas agrisi kafami kaldiramadim ondanmi oldu aceba bende kesiyim bari tuzuBenm de 14e8,5 olmustu sinirdasn denildi ilac verildi eger yuksek giderse zehirleme yapmiyormu etrafmdakiler oyle dediler
Canm doktorunla tam bi gorus istersen benm doktorum ilac Verdi kucuk 8,5 oldumu sabah aksam IC hergun bir kac kez olc dedi zehirleme yapabiliyormus bebeklerin suyunu azaltabiliyormus oyle duydm bi tanidigm tansiyon yuzunden haftalarca hastanede gozlem altinda kaldi en sonda suyu azalmis hemen doguma aldilar bebekde kendiside iyi AMA kontrol etmek lazmmis o hastanede kalirken ayni seklde baska bi kadinda ayni durumdan dolayi kaliyormus bebegi zehirlenmis ölu dogum yaptrmislar suni sanci vererek o yuzden Ben tirsdm hergun olcuyorm ona gore ilacimi aliyormI ki gun once mide bulantisi bas agrisi kafami kaldiramadim ondanmi oldu aceba bende kesiyim bari tuzu
Gyno ferro ben de kullanıyorum progestan sabah akşam coraspin kan sulandirici iğne vinalac vitamin. Balık hapı. 2 günde bir kalsiyum.krilom omego 3, gyno ferro sanol bir de osteozinc canım.
Ben de şekerden uzak duruyorum ins sularimiz normale döner cnmValla canm Ben zaten 90kiloyla hamile kalmistm yani yemeyi seven biriym dikkat etme acisindan borekler corekler yemiyorm serbetli tatlilarda yemiyorm yemeklerde tuz cok atmiyorm ve cok yagli yapmiyorm o kadar benm de doktorm diyetsyene gt dedi Ben diyetsyene uyamiyorm Bu dediklermi yemiyorm simitler pogacalar tansiyonu da sekeride cok yukseltiyor onlara dikkat et Ablam dogum yapali 1 yil oldu seker yuklemesi falan yaptrmadi oda benm kilomda hamile kalmisti hicte dikkat etmedi bi mayali pogaca borek tarzi yemedi cok serbetli tatlilar yedi bebegi saglikli hic bi sorunuda yok suan
Kalcadan canim ama yan donmen yeterli oluo zaten yuzustu degilKizlar ciger gelistirici igne yaptran varmi aranizda nasil kalcadanmi yapiliyor yuz ustu yatabiliyormuyuz bebeklere baski olmazmi yarin yaptrcam AMA korkuyorm
Yan uzaninca vururlar yani cok tesekkur ederm bazi hemsireler bilincsiz oluyor da bende ilk kez vurdurcam o yuzden bilmiyormKalcadan canim ama yan donmen yeterli oluo zaten yuzustu degil
Can'ım pulcet adında bir ilaç var. Gavisconun fayda etmediği durumda tek çözüm. Sabah aç karnına 1 tane alıyorsun kesiyorGaviscon şurup, soguk sut her seyi deniyorum ama mide yanmasi geçmiyor. Surup içtiğimde 10dakika geçiriyor sonra bi daha başlıyor. Bi önerisi olan var mi nefesim kesiliyor mide yanmasindan
Hayirli cumalar.canım ben birkaç yerde okumuştum hareketlerinde azalma oluyor diye.bence biraz bekle sonra tatlı bişeyler süt falan içip soluna yat öyle bekle.baktın telaş yapıyorsun dr ü ararsın.Hayirli cumalar kizlar bugun ilk ciger gelistiricimizi olduk arastrdigma gore bebekler hareketsizlesiyormus oylemi igne yapilali yarim saat oldu bebeklerde bi hareket yok korkmalimiym korkmamalimiym
Oglumda hareketler oldu AZ once AMA kizda halen bi tepki yok yada varsada Ben hissedemiyorm kiloluyum AZ bi hareketlerini hissedemiyorm Ama guclu vurdularmi karnm bi sag bi sola sallaniyor :)Hayirli cumalar.canım ben birkaç yerde okumuştum hareketlerinde azalma oluyor diye.bence biraz bekle sonra tatlı bişeyler süt falan içip soluna yat öyle bekle.baktın telaş yapıyorsun dr ü ararsın.
Rennie duo gaviscona göre bende daha etkili oluyor. Soğuk süt yaklaşık 15 dk etkili oluyor sonra gene aynı. Bide rennie duo surubu dene istersen. Bende bu yanmadan çok yandımGaviscon şurup, soguk sut her seyi deniyorum ama mide yanmasi geçmiyor. Surup içtiğimde 10dakika geçiriyor sonra bi daha başlıyor. Bi önerisi olan var mi nefesim kesiliyor mide yanmasindan
Ben yaptırdım. Evet kalcadan yapılıyor 12 saat arayla. Yan pozisyonda yatıyorsun havada kalan kalcana vuruyorlar :)))Kizlar ciger gelistirici igne yaptran varmi aranizda nasil kalcadanmi yapiliyor yuz ustu yatabiliyormuyuz bebeklere baski olmazmi yarin yaptrcam AMA korkuyorm
Kizlar ciger gelistirici igne yaptran varmi aranizda nasil kalcadanmi yapiliyor yuz ustu yatabiliyormuyuz bebeklere baski olmazmi yarin yaptrcam AMA korkuyorm
Yaptrdm canm vuran hemsire iyiymis ayakta vururum uzanma ikiz bebekse nolur nolmaz dedi saolsun bazi hemsireler var biliyor bilmiyor emir verir. Gbi de konusyorlar cesit cesit insan varcanım iğne yapılırken yan yatman yeter yüzüstü zaten mümkün değil ki yatamazsın.
Ben doktorumla yarin goruscem doguma kadar gerekli olculerde yapilmasini soyler heralda erken dogum olursa diye onlem amacli yaptriyor cigerlerinde gelisme olursa solunumlari iyi olur zaten soyledi yarari olur zarari olmaz Bu ignenin demistigünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar, ben dr a sordum ciğer geliştirici yapcaz mı diye, onun etkisi 1 hafta dedi, şimdilik daha düşünüyoruz bakalım nolcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?