2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bugün bayağı yorucu geçiyor benim için kızım huysuzlastı iyice abla kaprislerine başladı

Ama kardeşim bugün beni görünce abla karnın büyümüş dedi disardan farkedilmesi de beni çooooookk mutlu etti içim kıpır kıpır

I ki gun once mide bulantisi bas agrisi kafami kaldiramadim ondanmi oldu aceba bende kesiyim bari tuzu
Canm doktorunla tam bi gorus istersen benm doktorum ilac Verdi kucuk 8,5 oldumu sabah aksam IC hergun bir kac kez olc dedi zehirleme yapabiliyormus bebeklerin suyunu azaltabiliyormus oyle duydm bi tanidigm tansiyon yuzunden haftalarca hastanede gozlem altinda kaldi en sonda suyu azalmis hemen doguma aldilar bebekde kendiside iyi AMA kontrol etmek lazmmis o hastanede kalirken ayni seklde baska bi kadinda ayni durumdan dolayi kaliyormus bebegi zehirlenmis ölu dogum yaptrmislar suni sanci vererek o yuzden Ben tirsdm hergun olcuyorm ona gore ilacimi aliyorm

krilom omego 3, gyno ferro sanol bir de osteozinc canım.
Gyno ferro ben de kullanıyorum progestan sabah akşam coraspin kan sulandirici iğne vinalac vitamin. Balık hapı. 2 günde bir kalsiyum.
Su çok bakalım napicaz pazartesiyi bekliyorum. İnsallah iyi haberler alırım cnm. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Kizlar ciger gelistirici igne yaptran varmi aranizda nasil kalcadanmi yapiliyor yuz ustu yatabiliyormuyuz bebeklere baski olmazmi yarin yaptrcam AMA korkuyorm

Ben de şekerden uzak duruyorum ins sularimiz normale döner cnm

Gaviscon şurup, soguk sut her seyi deniyorum ama mide yanmasi geçmiyor. Surup içtiğimde 10dakika geçiriyor sonra bi daha başlıyor. Bi önerisi olan var mi nefesim kesiliyor mide yanmasindan
Can'ım pulcet adında bir ilaç var. Gavisconun fayda etmediği durumda tek çözüm. Sabah aç karnına 1 tane alıyorsun kesiyor

Hayirli cumalar kizlar bugun ilk ciger gelistiricimizi olduk arastrdigma gore bebekler hareketsizlesiyormus oylemi igne yapilali yarim saat oldu bebeklerde bi hareket yok korkmalimiym korkmamalimiym
Hayirli cumalar.canım ben birkaç yerde okumuştum hareketlerinde azalma oluyor diye.bence biraz bekle sonra tatlı bişeyler süt falan içip soluna yat öyle bekle.baktın telaş yapıyorsun dr ü ararsın.

Hayirli cumalar.canım ben birkaç yerde okumuştum hareketlerinde azalma oluyor diye.bence biraz bekle sonra tatlı bişeyler süt falan içip soluna yat öyle bekle.baktın telaş yapıyorsun dr ü ararsın.
Oglumda hareketler oldu AZ once AMA kizda halen bi tepki yok yada varsada Ben hissedemiyorm kiloluyum AZ bi hareketlerini hissedemiyorm Ama guclu vurdularmi karnm bi sag bi sola sallaniyor :)

Gaviscon şurup, soguk sut her seyi deniyorum ama mide yanmasi geçmiyor. Surup içtiğimde 10dakika geçiriyor sonra bi daha başlıyor. Bi önerisi olan var mi nefesim kesiliyor mide yanmasindan
Rennie duo gaviscona göre bende daha etkili oluyor. Soğuk süt yaklaşık 15 dk etkili oluyor sonra gene aynı. Bide rennie duo surubu dene istersen. Bende bu yanmadan çok yandım

Kizlar ciger gelistirici igne yaptran varmi aranizda nasil kalcadanmi yapiliyor yuz ustu yatabiliyormuyuz bebeklere baski olmazmi yarin yaptrcam AMA korkuyorm
Ben yaptırdım. Evet kalcadan yapılıyor 12 saat arayla. Yan pozisyonda yatıyorsun havada kalan kalcana vuruyorlar :)))

canım iğne yapılırken yan yatman yeter yüzüstü zaten mümkün değil ki yatamazsın.
Yaptrdm canm vuran hemsire iyiymis ayakta vururum uzanma ikiz bebekse nolur nolmaz dedi saolsun bazi hemsireler var biliyor bilmiyor emir verir. Gbi de konusyorlar cesit cesit insan var

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar, ben dr a sordum ciğer geliştirici yapcaz mı diye, onun etkisi 1 hafta dedi, şimdilik daha düşünüyoruz bakalım nolcak.
Ben doktorumla yarin goruscem doguma kadar gerekli olculerde yapilmasini soyler heralda erken dogum olursa diye onlem amacli yaptriyor cigerlerinde gelisme olursa solunumlari iyi olur zaten soyledi yarari olur zarari olmaz Bu ignenin demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…