- 23 Mart 2016
- 129
- 192
- 18
- 36
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.701
İnşallah canım ya bebişlerimiz dayanabildiği yere kadar dayanır inşallah.. Pazartesi doktoruna tahmini doğum tarihini de sorsana merak ettim sana kaç hafta denk gelecek. Sonra haber verirsen sevinirim. Allah yar ve yardımcımız olsun.Gyno ferro ben de kullanıyorum progestan sabah akşam coraspin kan sulandirici iğne vinalac vitamin. Balık hapı. 2 günde bir kalsiyum.
Su çok bakalım napicaz pazartesiyi bekliyorum. İnsallah iyi haberler alırım cnm. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Doktor 30 haftada ciger gelistirici igne vurulacak dedi canim sen 27 + haftadasin galiba erken vurulmakmi iyi canim saglikla kalin..Yaptrdm canm vuran hemsire iyiymis ayakta vururum uzanma ikiz bebekse nolur nolmaz dedi saolsun bazi hemsireler var biliyor bilmiyor emir verir. Gbi de konusyorlar cesit cesit insan var
cnm ciger gelistirici neden gerekli goruldu sende? bebekleri erkenmi alacak doktorun, bana hiç soylenmedi boyle bisey etrafimda bi kac ikiz annesi var onlarda yaptirmamistaHayirli cumalar kizlar bugun ilk ciger gelistiricimizi olduk arastrdigma gore bebekler hareketsizlesiyormus oylemi igne yapilali yarim saat oldu bebeklerde bi hareket yok korkmalimiym korkmamalimiym
34de alcak canm tansiyon seker sinirda serklajm var onlardan galibacnm ciger gelistirici neden gerekli goruldu sende? bebekleri erkenmi alacak doktorun, bana hiç soylenmedi boyle bisey etrafimda bi kac ikiz annesi var onlarda yaptirmamista
Ben doktorumla yarin goruscem doguma kadar gerekli olculerde yapilmasini soyler heralda erken dogum olursa diye onlem amacli yaptriyor cigerlerinde gelisme olursa solunumlari iyi olur zaten soyledi yarari olur zarari olmaz Bu ignenin demisti
amladim cnm Rabbim kolaylik versin hepimize.34de alcak canm tansiyon seker sinirda serklajm var onlardan galiba
32.hf.da degil misin daha çok erken gerçi neler konuşuldu bilmiyorum uzuun zamandir bakmamistim 100den fazla sayfa birikmiş. Benim ikizlerim 38+2de dogdular çok şükür kuvezde de kalmadılar3 hafta once dogum yapacaktim yazacaktim hala bi belirti yok sadece suyum fazla biraz doktorlar heran dogum basliyabilir dedi
32.hf.da degil misin daha çok erken gerçi neler konuşuldu bilmiyorum uzuun zamandir bakmamistim 100den fazla sayfa birikmiş. Benim ikizlerim 38+2de dogdular çok şükür kuvezde de kalmadılar
masallah kac kg dogdu lar cnm?32.hf.da degil misin daha çok erken gerçi neler konuşuldu bilmiyorum uzuun zamandir bakmamistim 100den fazla sayfa birikmiş. Benim ikizlerim 38+2de dogdular çok şükür kuvezde de kalmadılar
Biri 3000 digeri 3190g doğdumasallah kac kg dogdu lar cnm?
Maşallah bebeklerine.hamileliğin nasıl geçti.yattınmi normal hayatına devammı ettin.birde ben daha yeni 30.haftaya gireceğim yrn ama bir haftadır değişik bir bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum akıntımda çoğaldı normalmi bu haftalarda?Biri 3000 digeri 3190g doğdu
32.hf.da degil misin daha çok erken gerçi neler konuşuldu bilmiyorum uzuun zamandir bakmamistim 100den fazla sayfa birikmiş. Benim ikizlerim 38+2de dogdular çok şükür kuvezde de kalmadılar
Canim ben doktoruma gittim ve endiselerim konusunda hakli ciktim miyomlarimdan biri rahim icine doğru büyümüş doktorum sıkı takip yapalim dedi hatta kendisi sadece tüp bebek yapiyo ama beni riskli gördüğü icin takip edicek, İki haftaya bir kontrol dediCanim benim ortada oluyor kasilma yumrulasiyor degisiyor gun icinde oluyor canim ozellikle sirt ustu yattigimda canim rabbim minnoslarimizi korusun
31.hf.dan sonra çok ağırlaştım izne ayrıldım ama evde 2.5yaşında bi kızım daha var onunla evde ne kadar monoton gecerse öyle geçti.akıntı bende de çok olmuştu son zamanlar.Maşallah bebeklerine.hamileliğin nasıl geçti.yattınmi normal hayatına devammı ettin.birde ben daha yeni 30.haftaya gireceğim yrn ama bir haftadır değişik bir bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum akıntımda çoğaldı normalmi bu haftalarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?