2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim bende gittim idrar istedi bir sorun cikmadi temiz cikti bende miyom yok canim magnezyum icmeye devam et kasilmalara iyi geldigini soyledi canim bol bol dinlen ayakta fazla kalma dedi doktorun vajinalmi bakti canim rabbim sagliklik sifa versin insallah.. ecmain

Kizlar merhaba bende tek yumurta ikizlerine hamileyim 16. Haftam sut yumurta ve balik yiyemiorum surekli cikariorum bebeklerim icin cok endiselenoyorum ama doktor yiyip cikarmak daha zararli dedi balik yagi ve decavit verdi .suan hersey yolunda ama tek korkum erken dogum allah herkesin kucagina almayi nasip etsin nelere dikkat etmemiz lazim benim ilk gebeligim birde ankarada hacettepe ozgur ozyuncu ve gazide deniz hanima gidiorum dogumu nerde onerirsiniz bilenler varsa ozellerde paket varmi suan hepinize simdiden tesk

Amin cnm sorarım. İnsallah sularimiz düzelmiştir. Bebeklerin yemek borusuna bakacak ins sorun çıkmaz.

Hacettepe imkanlar olarakta cok iyi bir hastane bence orayi degerlendirmelisin
Merhaba evet hacettepe cok iyi ama 2 doguma sahit oldum yeni dogan iko bebegi carsafla tum ailelerin bulundugu bekleme salonundan yukari cikardilalar doktorlar sadece sezeryan icin kesik atio digerlerini ogrencilere yaptiriolar cok sasirdim bebeklerin sagligini tehlikeye atiolar gibi geldi
Hacettepe imkanlar olarakta cok iyi bir hastane bence orayi degerlendirmelisin

Vajin
Vajinal bakmadi canim üstten bakti magnezyum bende içiyorum yatmak dersen zaten tüp bebek olduğu için sürekli istiratteydim 4 aydan sonra biraz rahatlarim diyordum ama yatmaya devam maalesef hepimize Rabbim sifa versin kucagimizi bos birakmasin..amin

Kızlar 21 hft ikizlere hamileyim bugün kontrolde rahim ağzı 28 mm çıktı 1 hft sonra kontrole gel sürekli yat belki dikiş atarız dedi...bunu yaşayanlar varmı ne yapmam gerekir tedbir olarak

Vajinal ölçüm yaptı
Doktorunu dinle cnm yat hatta hiç kalkmadan. Haftaya tekrar bakar. Burda da var dikiş olan arkadaşlar. Çok dikkat etmek lazım. Gerekirse dikis atar doktorun. Canini sıkma bolca istirahat et. Bebeklerin suyu hakkında bir şey dedi mi doktorun?

Kızlar 21 hft ikizlere hamileyim bugün kontrolde rahim ağzı 28 mm çıktı 1 hft sonra kontrole gel sürekli yat belki dikiş atarız dedi...bunu yaşayanlar varmı ne yapmam gerekir tedbir olarak
Benimde 31. Haftada 28 cikti normal demisti senin haftan erken ondan olabilir

Suları normal gelisimleride 3-4 gün önde dedi... Olabilir canim belki haftadan dolayı demiştir iyi olsunlarda aydınlar dikiş tek wc ye kalkiyorum

Suları normal gelisimleride 3-4 gün önde dedi... Olabilir canim belki haftadan dolayı demiştir iyi olsunlarda aydınlar dikiş tek wc ye kalkiyorum
Benim de ilk baslarda önden gitti haftalar ilerlesikce geriledi en son gittiğimde biri tam gününde biri 1gün ilerdeydi çok şükür sağlıkla doğdular insallah sen de sağlıkla dogurursun

Sasirdim dogrusu bende oraya gitmeyi cok istemistim ama sehir disindan gelince hafta ilerlemis diye pek olumlu yanit alamadim bir daha da ugrasmadim ama aklimda kalmisti. Ankara uni.tip fakultesi var perinatoloji bolumu dogumhanesi muameleleri acikcasi beni sasirtti iyi manada dr ve hemsirelerin yaklasimi iyi ve kibar orda ufak bir islem gecirdim 17.haftamda bir kac gun hastanede yattim ordan biliyorum simdi ayni hocayla devam ediyoruz ama ozeline gittigimiz icin dogum nasil ve nerde olur bilemiyorum simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…