- 3 Ekim 2015
- 222
- 284
- 33
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.741
Benim 29.haftada 33mm cikti..artik 2 haftada 1 e düşürdü kontrolü. Anormal bir sey görmediKızlar 21 hft ikizlere hamileyim bugün kontrolde rahim ağzı 28 mm çıktı 1 hft sonra kontrole gel sürekli yat belki dikiş atarız dedi...bunu yaşayanlar varmı ne yapmam gerekir tedbir olarak
Sizinki iyi massallah zaten 24. Haftaya kadar 3 mm üstünde olunca dikiş yapmiyolarmisBenim 29.haftada 33mm cikti..artik 2 haftada 1 e düşürdü kontrolü. Anormal bir sey görmedi
Hayır atılmadı haftaya cuma belli olcak inş. 28 mm sınıra yakın bi olcuymus rahim ağzı incelemeye başlamış ikizlerin %80 inde olabiliyor dedi Dr.Dikis varmi sizde,varsa neden atildi?
Selam canım, ben de tek yumurta kızlarıma hamileyim. Çok şükür hiç mide bulantım olmadı ama bahsettiğin şeyleri ben de düzenli yiyip içemedim. Bebeklerin beslenemiyor diye hiç endişe etme onlar senin kanından canından besleniyor o yiyecekler anne için gerekli ilerde dişlerde kemiklerde bir sorun yaşanmasın saçlarımız kaşlarımız dökülmesin diye. Şu an laktozsuz süt içebiliyorum balık yiyeniyorum omego 3 verdi doktorum ben de decavit kullanıyorum. İnşallah güzel bir süreç geçirirsinKizlar merhaba bende tek yumurta ikizlerine hamileyim 16. Haftam sut yumurta ve balik yiyemiorum surekli cikariorum bebeklerim icin cok endiselenoyorum ama doktor yiyip cikarmak daha zararli dedi balik yagi ve decavit verdi .suan hersey yolunda ama tek korkum erken dogum allah herkesin kucagina almayi nasip etsin nelere dikkat etmemiz lazim benim ilk gebeligim birde ankarada hacettepe ozgur ozyuncu ve gazide deniz hanima gidiorum dogumu nerde onerirsiniz bilenler varsa ozellerde paket varmi suan hepinize simdiden tesk
Canim benim insallah hersey guzel olur allah bebeklerini saglikla kucagina almayi nasip etsin bende sali gunu cinsiyetleri ogrenicem ins benimkiler tek plesanta seninkiler nasil canim ins 38 haftalari goruruz allah yardimcimiz olsun doktorda bana 20. Haftadan sonra 1200 kalori alman lazim dedi ins saglikli olurlarSelam canım, ben de tek yumurta kızlarıma hamileyim. Çok şükür hiç mide bulantım olmadı ama bahsettiğin şeyleri ben de düzenli yiyip içemedim. Bebeklerin beslenemiyor diye hiç endişe etme onlar senin kanından canından besleniyor o yiyecekler anne için gerekli ilerde dişlerde kemiklerde bir sorun yaşanmasın saçlarımız kaşlarımız dökülmesin diye. Şu an laktozsuz süt içebiliyorum balık yiyeniyorum omego 3 verdi doktorum ben de decavit kullanıyorum. İnşallah güzel bir süreç geçirirsin
Rabbim saglikla nasip etsin minnoslarimizi kac haftalik bebisleriniz canim saglikla kalinCanim benim insallah hersey guzel olur allah bebeklerini saglikla kucagina almayi nasip etsin bende sali gunu cinsiyetleri ogrenicem ins benimkiler tek plesanta seninkiler nasil canim ins 38 haftalari goruruz allah yardimcimiz olsun doktorda bana 20. Haftadan sonra 1200 kalori alman lazim dedi ins saglikli olurlar
Amin canim 16 hafta 3 gunluk belli olmustur heralde biri gostermezse digeri gosterir belki saglikli oldunlarda bi heycanlandimRabbim saglikla nasip etsin minnoslarimizi kac haftalik bebisleriniz canim saglikla kalin
canim sana da serklaj yapilacakti dimi?Dikis varmi sizde,varsa neden atildi?
Bende 16+5 digeri 16+2 de ogrendim ikiside gosterdi tabi iki doktora gittim o gun ilkinde biri sirtinini dondu digeri bacagini kapadi diger hastaneye giderken cikolata yedim ve gittigimde gosterdi canim saglikla insallah kavusuruz.. ecmainAmin canim 16 hafta 3 gunluk belli olmustur heralde biri gostermezse digeri gosterir belki saglikli oldunlarda bi heycanlandim
Bende cikolata yeyim bari ay masallah canlarim benim pek hareketliymis seninkiler insallah saglikla kucagimiza aloriz haberlesiriz yine canimBende 16+5 digeri 16+2 de ogrendim ikiside gosterdi tabi iki doktora gittim o gun ilkinde biri sirtinini dondu digeri bacagini kapadi diger hastaneye giderken cikolata yedim ve gittigimde gosterdi canim saglikla insallah kavusuruz.. ecmain
Benim de tek plesenta içindeler ayıran bir zar var. Malesef benim doktorum 33-34 gibi bekliyor çünkü birinin suyu fazla ve gelişimi daha önde tabağın üçte ikisini o prensesim yiyormuşCanim benim insallah hersey guzel olur allah bebeklerini saglikla kucagina almayi nasip etsin bende sali gunu cinsiyetleri ogrenicem ins benimkiler tek plesanta seninkiler nasil canim ins 38 haftalari goruruz allah yardimcimiz olsun doktorda bana 20. Haftadan sonra 1200 kalori alman lazim dedi ins saglikli olurlar
Biri 25+5 diğeri 24+6 umarım senin bebişlerin yarı yarıya bölüşür tek yumurta ikizlerinde en kritik konu bu çünküAyyy canim benimkide tek plesenta bitek zarlari var seninkiler gibi yani resmen allahin mucizesi keske kardeslerine de esit vrseler benimkide biri arkadan geliyor.allah yardimcin olsun suan kacinci haftadasin
Kiyamam ben onlara resmen mucize yapacak bisey yok dua etmekten baska evet kritik sali gunu ogrencem bakalim son durumlari hayirlisiylaBiri 25+5 diğeri 24+6 umarım senin bebişlerin yarı yarıya bölüşür tek yumurta ikizlerinde en kritik konu bu çünkü
Inslh canim amin..... Simdi 29+1 olunca 30 haftalikmi oluyo mesela ben simdi 34+1 im diyelim 35 haftalikmi oluyoruz gelisimimizGüzel Anneler nasılsınız.biz bugün 30 olduk çokşükür.salı günüde dr Randevumuz var.inşaallah ağrısız sancısız kasılmasiz haftalar gecirip bebislerimizi kucağımiza alalım.
Ben dr ultrason kağıdına göre hesapliyorum canım bugün 29+7yim yani tam 30 haftalık.ama bildiğim kadarıyla 34+7 olman lazım 35 olabilmek için.salı günü dr à bi sorayım bunu.Inslh canim amin..... Simdi 29+1 olunca 30 haftalikmi oluyo mesela ben simdi 34+1 im diyelim 35 haftalikmi oluyoruz gelisimimiz
Evet aynen canim 29+7 olursan 30 oluyorsun canim nice 36 haftalar olsun cumlemize insallah.. ecmain sagliklaBen dr ultrason kağıdına göre hesapliyorum canım bugün 29+7yim yani tam 30 haftalık.ama bildiğim kadarıyla 34+7 olman lazım 35 olabilmek için.salı günü dr à bi sorayım bunu.
Yazimizin altindaki hamilelik takviminde 35 yazioda ondan sordum canim ben suanda 34. Haftaya yeni girdim 34+0Ben dr ultrason kağıdına göre hesapliyorum canım bugün 29+7yim yani tam 30 haftalık.ama bildiğim kadarıyla 34+7 olman lazım 35 olabilmek için.salı günü dr à bi sorayım bunu.
O Son adet tarihimizin baslangicina göré hesaplıyor canım benimkide mesela bir gün geriden geliyor:))yrn 30 gösterecek.Yazimizin altindaki hamilelik takviminde 35 yazioda ondan sordum canim ben suanda 34. Haftaya yeni girdim 34+0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?