2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar 21 hft ikizlere hamileyim bugün kontrolde rahim ağzı 28 mm çıktı 1 hft sonra kontrole gel sürekli yat belki dikiş atarız dedi...bunu yaşayanlar varmı ne yapmam gerekir tedbir olarak
Benim 29.haftada 33mm cikti..artik 2 haftada 1 e düşürdü kontrolü. Anormal bir sey görmedi

Selam canım, ben de tek yumurta kızlarıma hamileyim. Çok şükür hiç mide bulantım olmadı ama bahsettiğin şeyleri ben de düzenli yiyip içemedim. Bebeklerin beslenemiyor diye hiç endişe etme onlar senin kanından canından besleniyor o yiyecekler anne için gerekli ilerde dişlerde kemiklerde bir sorun yaşanmasın saçlarımız kaşlarımız dökülmesin diye. Şu an laktozsuz süt içebiliyorum balık yiyeniyorum omego 3 verdi doktorum ben de decavit kullanıyorum. İnşallah güzel bir süreç geçirirsin

Canim benim insallah hersey guzel olur allah bebeklerini saglikla kucagina almayi nasip etsin bende sali gunu cinsiyetleri ogrenicem ins benimkiler tek plesanta seninkiler nasil canim ins 38 haftalari goruruz allah yardimcimiz olsun doktorda bana 20. Haftadan sonra 1200 kalori alman lazim dedi ins saglikli olurlar

Rabbim saglikla nasip etsin minnoslarimizi kac haftalik bebisleriniz canim saglikla kalin

Amin canim 16 hafta 3 gunluk belli olmustur heralde biri gostermezse digeri gosterir belki saglikli oldunlarda bi heycanlandim
Bende 16+5 digeri 16+2 de ogrendim ikiside gosterdi tabi iki doktora gittim o gun ilkinde biri sirtinini dondu digeri bacagini kapadi diger hastaneye giderken cikolata yedim ve gittigimde gosterdi canim saglikla insallah kavusuruz.. ecmain

Bende 16+5 digeri 16+2 de ogrendim ikiside gosterdi tabi iki doktora gittim o gun ilkinde biri sirtinini dondu digeri bacagini kapadi diger hastaneye giderken cikolata yedim ve gittigimde gosterdi canim saglikla insallah kavusuruz.. ecmain
Bende cikolata yeyim bari ay masallah canlarim benim pek hareketliymis seninkiler insallah saglikla kucagimiza aloriz haberlesiriz yine canim

Benim de tek plesenta içindeler ayıran bir zar var. Malesef benim doktorum 33-34 gibi bekliyor çünkü birinin suyu fazla ve gelişimi daha önde tabağın üçte ikisini o prensesim yiyormuş

Ayyy canim benimkide tek plesenta bitek zarlari var seninkiler gibi yani resmen allahin mucizesi keske kardeslerine de esit vrseler benimkide biri arkadan geliyor.allah yardimcin olsun suan kacinci haftadasin

Ayyy canim benimkide tek plesenta bitek zarlari var seninkiler gibi yani resmen allahin mucizesi keske kardeslerine de esit vrseler benimkide biri arkadan geliyor.allah yardimcin olsun suan kacinci haftadasin
Biri 25+5 diğeri 24+6 umarım senin bebişlerin yarı yarıya bölüşür tek yumurta ikizlerinde en kritik konu bu çünkü

Güzel Anneler nasılsınız.biz bugün 30 olduk çokşükür.salı günüde dr Randevumuz var.inşaallah ağrısız sancısız kasılmasiz haftalar gecirip bebislerimizi kucağımiza alalım.
Inslh canim amin..... Simdi 29+1 olunca 30 haftalikmi oluyo mesela ben simdi 34+1 im diyelim 35 haftalikmi oluyoruz gelisimimiz

Inslh canim amin..... Simdi 29+1 olunca 30 haftalikmi oluyo mesela ben simdi 34+1 im diyelim 35 haftalikmi oluyoruz gelisimimiz
Ben dr ultrason kağıdına göre hesapliyorum canım bugün 29+7yim yani tam 30 haftalık.ama bildiğim kadarıyla 34+7 olman lazım 35 olabilmek için.salı günü dr à bi sorayım bunu.

Ben dr ultrason kağıdına göre hesapliyorum canım bugün 29+7yim yani tam 30 haftalık.ama bildiğim kadarıyla 34+7 olman lazım 35 olabilmek için.salı günü dr à bi sorayım bunu.
Evet aynen canim 29+7 olursan 30 oluyorsun canim nice 36 haftalar olsun cumlemize insallah.. ecmain saglikla

Yazimizin altindaki hamilelik takviminde 35 yazioda ondan sordum canim ben suanda 34. Haftaya yeni girdim 34+0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…