2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Güzel Anneler nasılsınız.biz bugün 30 olduk çokşükür.salı günüde dr Randevumuz var.inşaallah ağrısız sancısız kasılmasiz haftalar gecirip bebislerimizi kucağımiza alalım.
30 haftalik olduk sukur yazmissin ya ozaman son adet tarihine gore diosan sende 29 haftalik oldun ozaman bu mantiga gore

Ben bunu doktora sordum arkadaşlar mesela ben bu hafta 30 + 3'te gittim hafta olarak 30 mu 31 mi sayılıyor dedim 31. haftanın içinde sayılıyorsun dedi

Kizlarrr oglusumu hep hissediyorum bugun hareketleri ve tekmeleri disaridan da gördük ama kzimizi o kadar net hissedemiyoruz oglus gibi tekme de atmıyor normal mi bu durum? Arada kucuk pitpitlar geliyor ondan ama o da cok nadir. Acaba yeriyle mi alakali. Siz ikisinide cok net hissediyor musunuz?

Yeriyle alakalı canım ben de hep oğlumu daha çok hissediyordum kızım arkada kalıyormuş ondan olduğunu anladım sonra. Zaten bir ay sonra langur lungur herşeyi hissedeceksin. Ben şu an en ufak hareketlerini dahi hisseder oldum. Kafana takma.

Kizlar sizlerden bu mübarek gunde dua istiyorum miyomlarim vardi biri keseye doğru büyüme yapmis doktorda endişelendi çok bi aciklama yapamadi kontrolleri iki haftaya düşürdü ilerde ne olur bilinmez dedi.. ;(((

Kizlar sizlerden bu mübarek gunde dua istiyorum miyomlarim vardi biri keseye doğru büyüme yapmis doktorda endişelendi çok bi aciklama yapamadi kontrolleri iki haftaya düşürdü ilerde ne olur bilinmez dedi.. ;(((
Rabbim saglik sifa versin insallah minislerine hic birsey olmadan saglikla kucaginada alicaksin insallah... ecmain

Canm benmde oyle oglum daha hareketli kizim da arada bi vuruyor sanki. Doktorma sordm normal dedi hareketleri de var herseyleride iyi oglan kiza baknca daha ilerde onunda etkisi olur dedi

Rabbim sifalar versin insallah bu mübarek günlerin hürmetine sifa olur bebeklerin sana saglikla kavusur insallah

ben hiç uyuyamıyorum diyemem ama bi o yana bi o yana dönüp duruyorum ve her yerim tutuluyor sanki sürekli ama az kaldı hayırlısıyla
Donmek zaten basli basina bi zulum icimde iki koca tas varmis gibi nereye donsem agriyo aynen bende merak ettim bebislee kac kilo ne zaman dogum siradaki sensin galiba

35-36.haftada dogarlar ikizler dedi benim dr.umda..ama belli de olmaz dedi..geceleri ben de cok uyuyamiyorum saga sola döndükce tutuluyor kolum bacagim..bebislerde vuruyorlar. Sizlere dogum icin hafta verdi mi dr.unuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…