- 4 Ocak 2016
- 521
- 428
- 53
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.761
30 haftalik olduk sukur yazmissin ya ozaman son adet tarihine gore diosan sende 29 haftalik oldun ozaman bu mantiga goreGüzel Anneler nasılsınız.biz bugün 30 olduk çokşükür.salı günüde dr Randevumuz var.inşaallah ağrısız sancısız kasılmasiz haftalar gecirip bebislerimizi kucağımiza alalım.
Yani 30 + 3 olunca 31 hafta icinde olursunBen bunu doktora sordum arkadaşlar mesela ben bu hafta 30 + 3'te gittim hafta olarak 30 mu 31 mi sayılıyor dedim 31. haftanın içinde sayılıyorsun dedi
Hi anladim 35 e girdim ama 34+7 de otuzbes doldurmus oluyoruzBen bunu doktora sordum arkadaşlar mesela ben bu hafta 30 + 3'te gittim hafta olarak 30 mu 31 mi sayılıyor dedim 31. haftanın içinde sayılıyorsun dedi
Hiç deme Canım bendede Zaman geçmiyor en son yavrularımı 28 mayısta gördüm Allahım kısmet ederse pazartesi görücem inşallah ama dediğin gibi Zaman hiç geçmiyorMerhaba arkadaslar ,
Günler geçmek bilmiyor kontrol günü gelmiyor
Siz de durumlar nasıl
Yeriyle alakalı canım ben de hep oğlumu daha çok hissediyordum kızım arkada kalıyormuş ondan olduğunu anladım sonra. Zaten bir ay sonra langur lungur herşeyi hissedeceksin. Ben şu an en ufak hareketlerini dahi hisseder oldum. Kafana takma.Kizlarrr oglusumu hep hissediyorum bugun hareketleri ve tekmeleri disaridan da gördük ama kzimizi o kadar net hissedemiyoruz oglus gibi tekme de atmıyor normal mi bu durum? Arada kucuk pitpitlar geliyor ondan ama o da cok nadir. Acaba yeriyle mi alakali. Siz ikisinide cok net hissediyor musunuz?
Rabbim saglik sifa versin insallah minislerine hic birsey olmadan saglikla kucaginada alicaksin insallah... ecmainKizlar sizlerden bu mübarek gunde dua istiyorum miyomlarim vardi biri keseye doğru büyüme yapmis doktorda endişelendi çok bi aciklama yapamadi kontrolleri iki haftaya düşürdü ilerde ne olur bilinmez dedi.. ;(((
Canm benmde oyle oglum daha hareketli kizim da arada bi vuruyor sanki. Doktorma sordm normal dedi hareketleri de var herseyleride iyi oglan kiza baknca daha ilerde onunda etkisi olur dediKizlarrr oglusumu hep hissediyorum bugun hareketleri ve tekmeleri disaridan da gördük ama kzimizi o kadar net hissedemiyoruz oglus gibi tekme de atmıyor normal mi bu durum? Arada kucuk pitpitlar geliyor ondan ama o da cok nadir. Acaba yeriyle mi alakali. Siz ikisinide cok net hissediyor musunuz?
Rabbim yardim etsin sanada kuzularinadaKizlar sizlerden bu mübarek gunde dua istiyorum miyomlarim vardi biri keseye doğru büyüme yapmis doktorda endişelendi çok bi aciklama yapamadi kontrolleri iki haftaya düşürdü ilerde ne olur bilinmez dedi.. ;(((
Rabbim sifalar versin insallah bu mübarek günlerin hürmetine sifa olur bebeklerin sana saglikla kavusur insallahKizlar sizlerden bu mübarek gunde dua istiyorum miyomlarim vardi biri keseye doğru büyüme yapmis doktorda endişelendi çok bi aciklama yapamadi kontrolleri iki haftaya düşürdü ilerde ne olur bilinmez dedi.. ;(((
Az kaldi canim tatli miniklerimize kavusmayaGeceleri uyuyamiorum ben
ben hiç uyuyamıyorum diyemem ama bi o yana bi o yana dönüp duruyorum ve her yerim tutuluyor sanki sürekli ama az kaldı hayırlısıylaGeceleri uyuyamiorum ben
Canim doktorun gün verdimi birde kilolari nasil yavrularinin dedigin gibi az kaldi cok sükürben hiç uyuyamıyorum diyemem ama bi o yana bi o yana dönüp duruyorum ve her yerim tutuluyor sanki sürekli ama az kaldı hayırlısıyla
Donmek zaten basli basina bi zulum icimde iki koca tas varmis gibi nereye donsem agriyo aynen bende merak ettim bebislee kac kilo ne zaman dogum siradaki sensin galibaben hiç uyuyamıyorum diyemem ama bi o yana bi o yana dönüp duruyorum ve her yerim tutuluyor sanki sürekli ama az kaldı hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?