- 4 Ocak 2016
- 521
- 428
- 53
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.781
Aynen oyle canim super bi duygu hele bide bi kiz bi oglansa dahada superlesio bian once dogsun istiyosun ama bi taraftanda gununu doldursun cabasindasin degisik duygulari ayni anda anda yasayabiliosunmaşallah sizlere ya forum takipte denk geldim ikiz annesi olmak eminim çok keyiflidirrabbim kucagınıza almayı nasip etsin
Aynen oyle canim super bi duygu hele bide bi kiz bi oglansa dahada superlesio bian once dogsun istiyosun ama bi taraftanda gununu doldursun cabasindasin degisik duygulari ayni anda anda yasayabiliosun
Benimki cuma gunu belli olur galiba ozaman 35 e giriyoruz cuma gunu bi iki haftaya gun verir buyuk ihtimal cunku bu haftalara gelmemiz bile mucize gibi 36 olursak dahada gam yemem35-36.haftada dogarlar ikizler dedi benim dr.umda..ama belli de olmaz dedi..geceleri ben de cok uyuyamiyorum saga sola döndükce tutuluyor kolum bacagim..bebislerde vuruyorlar. Sizlere dogum icin hafta verdi mi dr.unuz?
Inslh canim bu mucizeyi sende tadarsinmaşallah maşallah ne güzel rabbim banada nasip etsin inşallah ::)
Inslh canim bu mucizeyi sende tadarsin
Evet canım bendede sadece birini hissediyorum diğeri bazen damar gibi atıyor normalmiş amaKizlarrr oglusumu hep hissediyorum bugun hareketleri ve tekmeleri disaridan da gördük ama kzimizi o kadar net hissedemiyoruz oglus gibi tekme de atmıyor normal mi bu durum? Arada kucuk pitpitlar geliyor ondan ama o da cok nadir. Acaba yeriyle mi alakali. Siz ikisinide cok net hissediyor musunuz?
yok canım vermedi ama 37.haftada alırız diyordu hep,bu çarşamba verir diye düşünüyorum. benm bebeklermin kilo artışı 2 defa tamamen durdu nerdeyse. biri 2005 biri 2148 gr olmuştu çarşamba günü. Doktor, haftaları önemli,kafanı takma kilolarına diyor ama bakalmCanim doktorun gün verdimi birde kilolari nasil yavrularinin dedigin gibi az kaldi cok sükür
Canım Allahım evlatlarını sana bağışlasın inşallah herşey yolunda gider dualarım seninleKizlar sizlerden bu mübarek gunde dua istiyorum miyomlarim vardi biri keseye doğru büyüme yapmis doktorda endişelendi çok bi aciklama yapamadi kontrolleri iki haftaya düşürdü ilerde ne olur bilinmez dedi.. ;(((
yeni gördüm mesajı canımDonmek zaten basli basina bi zulum icimde iki koca tas varmis gibi nereye donsem agriyo aynen bende merak ettim bebislee kac kilo ne zaman dogum siradaki sensin galiba
Ay kızlar yanlış yazmışım 28 nisanda gördüm bebişlerimiHiç deme Canım bendede Zaman geçmiyor en son yavrularımı 28 mayısta gördüm Allahım kısmet ederse pazartesi görücem inşallah ama dediğin gibi Zaman hiç geçmiyor
agzimiz kulaklarimizda gezdik diyebilirim esimle birlikte rabbim gonlune gore versin inslhİnşallah canım bebek istediğim için 1 tanesine bile tamamım tabi şimdilik ama ikizi düşünemiyorum çılgınca bişeyinsan sevinçten deliye döner herhalde hemde 1 kız 1 erkek
Bir ayi gecmis neden okadar uzatiyosun aralariAy kızlar yanlış yazmışım 28 nisanda gördüm bebişlerimi
agzimiz kulaklarimizda gezdik diyebilirim esimle birlikte rabbim gonlune gore versin inslh
Anladim canim neden gelisimleri durmus doktor bisey dedimiyeni gördüm mesajı canımkeremsareee ye de yazdığım gibi gün hala belli değil. kiloları 2005 ve 2148
Allahım şu mübarek günlerde senin ve senin gibi isteyen herkesin yüzünü güldürsün canım bizlerede sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Aminİnşallah canım bebek istediğim için 1 tanesine bile tamamım tabi şimdilik ama ikizi düşünemiyorum çılgınca bişeyinsan sevinçten deliye döner herhalde hemde 1 kız 1 erkek
28 nisanda ayrıntılı ultrason yapıldı sonra kendi doktorumda ultrasonda çok bakmak iyi değil dedi pazartesine randevu verdi yani Allah kısmet ederse yarın hem şeker yüklemesi yapılacak Hemde bebişlerimi görücem ama çok uzun bir süreydi Allahtan hareket ediyorlarda biraz rahattım Allahım sağ selamet kucağımıza almayıda nasip etsin hepimize inşallahBir ayi gecmis neden okadar uzatiyosun aralari
malesef net bir yorumu yok,benim yapabileceğim bişey de yok,sağlıklı beslenmeye calışıyorum zaten ama onunla ilgili değilmiş. ben çift rahimliyim belki onun etkisi olabilirmişAnladim canim neden gelisimleri durmus doktor bisey dedimi
Bende arastirdim ultsonun zarari yokmus ki okadar geciktirme bence haftanda ilerlemis inslh canim hepimiz inslh28 nisanda ayrıntılı ultrason yapıldı sonra kendi doktorumda ultrasonda çok bakmak iyi değil dedi pazartesine randevu verdi yani Allah kısmet ederse yarın hem şeker yüklemesi yapılacak Hemde bebişlerimi görücem ama çok uzun bir süreydi Allahtan hareket ediyorlarda biraz rahattım Allahım sağ selamet kucağımıza almayıda nasip etsin hepimize inşallah
Hastanede baska bi hastayada demislerdi cift rahimli die bende cok merak etmistim nasil bisey oluyo peki biri alinmiomu farki ne acebamalesef net bir yorumu yok,benim yapabileceğim bişey de yok,sağlıklı beslenmeye calışıyorum zaten ama onunla ilgili değilmiş. ben çift rahimliyim belki onun etkisi olabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?