2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

maşallah sizlere ya forum takipte denk geldim ikiz annesi olmak eminim çok keyiflidir rabbim kucagınıza almayı nasip etsin
Aynen oyle canim super bi duygu hele bide bi kiz bi oglansa dahada superlesio bian once dogsun istiyosun ama bi taraftanda gununu doldursun cabasindasin degisik duygulari ayni anda anda yasayabiliosun

Aynen oyle canim super bi duygu hele bide bi kiz bi oglansa dahada superlesio bian once dogsun istiyosun ama bi taraftanda gununu doldursun cabasindasin degisik duygulari ayni anda anda yasayabiliosun

maşallah maşallah ne güzel rabbim banada nasip etsin inşallah ::)

35-36.haftada dogarlar ikizler dedi benim dr.umda..ama belli de olmaz dedi..geceleri ben de cok uyuyamiyorum saga sola döndükce tutuluyor kolum bacagim..bebislerde vuruyorlar. Sizlere dogum icin hafta verdi mi dr.unuz?
Benimki cuma gunu belli olur galiba ozaman 35 e giriyoruz cuma gunu bi iki haftaya gun verir buyuk ihtimal cunku bu haftalara gelmemiz bile mucize gibi 36 olursak dahada gam yemem

Inslh canim bu mucizeyi sende tadarsin

İnşallah canım bebek istediğim için 1 tanesine bile tamamım tabi şimdilik ama ikizi düşünemiyorum çılgınca bişey insan sevinçten deliye döner herhalde hemde 1 kız 1 erkek

Evet canım bendede sadece birini hissediyorum diğeri bazen damar gibi atıyor normalmiş ama

Canim doktorun gün verdimi birde kilolari nasil yavrularinin dedigin gibi az kaldi cok sükür
yok canım vermedi ama 37.haftada alırız diyordu hep,bu çarşamba verir diye düşünüyorum. benm bebeklermin kilo artışı 2 defa tamamen durdu nerdeyse. biri 2005 biri 2148 gr olmuştu çarşamba günü. Doktor, haftaları önemli,kafanı takma kilolarına diyor ama bakalm

Kizlar sizlerden bu mübarek gunde dua istiyorum miyomlarim vardi biri keseye doğru büyüme yapmis doktorda endişelendi çok bi aciklama yapamadi kontrolleri iki haftaya düşürdü ilerde ne olur bilinmez dedi.. ;(((
Canım Allahım evlatlarını sana bağışlasın inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle

İnşallah canım bebek istediğim için 1 tanesine bile tamamım tabi şimdilik ama ikizi düşünemiyorum çılgınca bişey insan sevinçten deliye döner herhalde hemde 1 kız 1 erkek
Allahım şu mübarek günlerde senin ve senin gibi isteyen herkesin yüzünü güldürsün canım bizlerede sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Amin

Bir ayi gecmis neden okadar uzatiyosun aralari
28 nisanda ayrıntılı ultrason yapıldı sonra kendi doktorumda ultrasonda çok bakmak iyi değil dedi pazartesine randevu verdi yani Allah kısmet ederse yarın hem şeker yüklemesi yapılacak Hemde bebişlerimi görücem ama çok uzun bir süreydi Allahtan hareket ediyorlarda biraz rahattım Allahım sağ selamet kucağımıza almayıda nasip etsin hepimize inşallah

Bende arastirdim ultsonun zarari yokmus ki okadar geciktirme bence haftanda ilerlemis inslh canim hepimiz inslh

malesef net bir yorumu yok,benim yapabileceğim bişey de yok,sağlıklı beslenmeye calışıyorum zaten ama onunla ilgili değilmiş. ben çift rahimliyim belki onun etkisi olabilirmiş
Hastanede baska bi hastayada demislerdi cift rahimli die bende cok merak etmistim nasil bisey oluyo peki biri alinmiomu farki ne aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…