- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.801
Allahım şu mübarek günlerde senin ve senin gibi isteyen herkesin yüzünü güldürsün canım bizlerede sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Amin
Yok Canim almıyorlar ama O da yer kaplıyor sonucta. Bi de erken doğum sebebi olarak görülüyor ama şükür bu vakte geldim benHastanede baska bi hastayada demislerdi cift rahimli die bende cok merak etmistim nasil bisey oluyo peki biri alinmiomu farki ne aceba
Canım benim gönlüme kalsa hergün görmek istiyorum bebeklerimi ama benim çatlak doktor randevu yapmadı içim içimi yedi ama bişey yapamadım maalesef inşallah yarın güzel haberler alırım bebişlerimdenBende arastirdim ultsonun zarari yokmus ki okadar geciktirme bence haftanda ilerlemis inslh canim hepimiz inslh
10 saatlik bir açlık olmalı dediler bana canım ben o şekilde gittim.Kızlar şeker yüklemesi yapanlar aç karnınamı gittiniz doktora yoksa tokmu
Rabbim bebeklerimizi de bizi de korusun inşallah hersey iyi olacakKizlar sizlerden bu mübarek gunde dua istiyorum miyomlarim vardi biri keseye doğru büyüme yapmis doktorda endişelendi çok bi aciklama yapamadi kontrolleri iki haftaya düşürdü ilerde ne olur bilinmez dedi.. ;(((
Kızlar şeker yüklemesi yapanlar aç karnınamı gittiniz doktora yoksa tokmu
Oglum 2 gundur felaket tekmeliyor masallah. Hemde disaridan da görülüyor. Kizim da dedigin gibi az az vvuruyor cok nadir. Dedim sorun mu var ki...Yeriyle alakalı canım ben de hep oğlumu daha çok hissediyordum kızım arkada kalıyormuş ondan olduğunu anladım sonra. Zaten bir ay sonra langur lungur herşeyi hissedeceksin. Ben şu an en ufak hareketlerini dahi hisseder oldum. Kafana takma.
Insallah yoluna girer hersey canim. Guzel düşün... Iyi olacak yoluna girwcek de dualarimizu sizinle.Kizlar sizlerden bu mübarek gunde dua istiyorum miyomlarim vardi biri keseye doğru büyüme yapmis doktorda endişelendi çok bi aciklama yapamadi kontrolleri iki haftaya düşürdü ilerde ne olur bilinmez dedi.. ;(((
Ayni durumdayim canim ya. Benim ikisi de esit gidiyor ama oglum biraz önde kaliyor galiba oglani sıkıştırıyor onun etkisi heralde.Canm benmde oyle oglum daha hareketli kizim da arada bi vuruyor sanki. Doktorma sordm normal dedi hareketleri de var herseyleride iyi oglan kiza baknca daha ilerde onunda etkisi olur dedi
Ayni durumdayim canim oglus patır patir vuruyor kizda tepki yok. Cok nadir tepki veriyor. Benimde durum ayni. Heralde kizim arkada mi kaliyor acaba?Evet canım bendede sadece birini hissediyorum diğeri bazen damar gibi atıyor normalmiş ama
ben daha yeni başladım sayilir hissetmeye oğlum sağ altta kizim sol üstte. Bende oğlumu daha fazla hissediyorum. .seninkilerin konumu nasıl?Kizlarrr oglusumu hep hissediyorum bugun hareketleri ve tekmeleri disaridan da gördük ama kzimizi o kadar net hissedemiyoruz oglus gibi tekme de atmıyor normal mi bu durum? Arada kucuk pitpitlar geliyor ondan ama o da cok nadir. Acaba yeriyle mi alakali. Siz ikisinide cok net hissediyor musunuz?
Eki Görüntüle 1842791 Bebişlerimizle gördüğümüz ilk ramazanhayırlı olsun kızlardaha nicelerineyavrularımızla ailelerimizle birlikte sağlıkla huzurla erişelim inşallah Birbirimize dua etmeyi unutmayalım
Inslh canim bizede haber verCanım benim gönlüme kalsa hergün görmek istiyorum bebeklerimi ama benim çatlak doktor randevu yapmadı içim içimi yedi ama bişey yapamadım maalesef inşallah yarın güzel haberler alırım bebişlerimden
Ben sabah yemistim yukleme dort gibi yapilmisti ama bildigim kadariyla iki kan alimi arasinda ac olman gerekio bisey yememen gerekioKızlar şeker yüklemesi yapanlar aç karnınamı gittiniz doktora yoksa tokmu
Amin canimmm benimkiler arasinda sadece 1 gun var ama dedigin gibi oglum ozellikle 2 gundur masallah pat pat ay nasil.guzelmis.bugun disardan görününce esimle birbirmizi yedik gorelim diye
Benim giderek belirginlesti. Sola yatinca pitpit atan bebisler simdi pat pat vuruyor ozellikle 2 gundur oglum coştu o coştukça ben havalara ucuyorum. Canim benimde oglum sol üstte kizim sag altta. Basta kizim daha cok hissediliyordu ama buyudkce oglusum onu sıkıştırıyor galiba o daha nadir hareket ediyorben daha yeni başladım sayilir hissetmeye oğlum sağ altta kizim sol üstte. Bende oğlumu daha fazla hissediyorum. .seninkilerin konumu nasıl?
Amin canimmm benimkiler arasinda sadece 1 gun var ama dedigin gibi oglum ozellikle 2 gundur masallah pat pat ay nasil.guzelmis.bugun disardan görününce esimle birbirmizi yedik gorelim diye
Benim giderek belirginlesti. Sola yatinca pitpit atan bebisler simdi pat pat vuruyor ozellikle 2 gundur oglum coştu o coştukça ben havalara ucuyorum. Canim benimde oglum sol üstte kizim sag altta. Basta kizim daha cok hissediliyordu ama buyudkce oglusum onu sıkıştırıyor galiba o daha nadir hareket ediyor
Su içmende yasak öylemi canımbenim cumartesi günü yapılacak şeker yüklemesi.. aç gelmemi söyledi dr.
Benimde tam tersi kızımın hareketlerini daha çok hissediyorum oğluşum daha sakin aynı babası galibaOglum 2 gundur felaket tekmeliyor masallah. Hemde disaridan da görülüyor. Kizim da dedigin gibi az az vvuruyor cok nadir. Dedim sorun mu var ki...
Insallah yoluna girer hersey canim. Guzel düşün... Iyi olacak yoluna girwcek de dualarimizu sizinle.
Ayni durumdayim canim ya. Benim ikisi de esit gidiyor ama oglum biraz önde kaliyor galiba oglani sıkıştırıyor onun etkisi heralde.
Ayni durumdayim canim oglus patır patir vuruyor kizda tepki yok. Cok nadir tepki veriyor. Benimde durum ayni. Heralde kizim arkada mi kaliyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?