2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Selam kizlar hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum bisey sormak istiyorum adet günümde betahcg 1256,33 cikti sizce ikiz gebelik olabilirmi doktorum biraz imali konustu,fakat net bisey demedi eşim ikiz annemin üçüz kızı olmus sizce benim bebgim ikimizidir dr once karindan bakti gorunmez,dedi ama dölyatagi olusmus gebesim dedi beta istedi adetgunumde beta yuksek cikinca alttan bakti tek kese gorundu fakat 10gun sonra yine bakmamiz lazim dedi fikir verirseniz sevinirim dogal yolla hamile,kaldim

Kızlar misafir geldi mahvoldum. Herkese şaka geliyor valla tek gebelik gibi sanıyorlar..
Benim karnımda basınç var. Baskı var bi tuhafım. ben zaten akşama kadar oturmuşum ofiste..
Bunlar geldi saat 7'de.
Gelecekler diye hemen alış veriş yaptık geldik. Ani haber verdiler.
Çaydı maydı meyveydi gene çok bi şey yapmadım yardım ettiler ama mahvoldum akşam 7 den 11.30 a kadar oturdum. Zaten akşama kadar ofiste oturmuştum. bana oturmak iyi gelmiyor zaten. Tek azcık rahat ettiğim pozisyon yan yatmak.
Gittiler ağladım. Sevdiğim insanlar ama sinirim bozuldu. Çok kötü oldum.

Çünkü çok çabuk yoruluyoruz aynen bende de var o durum evimin işini bile yapamıyorum doğru dürüst bir de misafir zor oluyor zira senin evin mecbur herşeyi sen organize ediyorsun falan

Can'ım aslında bhcg ikiz değeri anlamında çok belirleyici değil zira bana doktorum bu değerlere yek de olabilir çift de olabilir dedi ama sen saten ters potadasın :) ikizlerle dolu bir ailede öyle bir riskin zaten varmış olabilir yani

Kızlar gaz sancınız olunca ne yapıyosunuz? Dün akşam salata yedim yemez olaydım dünden beri karnım taş gibi öyle gaz yaptı ki çok rahatsızım. Kimyon diyolar ama korkuyorum

Cnm bildiğim kadarıyla 2 gün sonra tekrar test yaptırdığında artış 2 katından fazlaysa ikiz gebelik sinyali. Benim öyleydi 580 den 1500 lere çıkmıştı. Ama yine de keseyi hatta 2 sininde kalp atışlarını görmeden tahmin zor. Ama sizin ailenin maşallahı varmış

Kızlar gaz sancınız olunca ne yapıyosunuz? Dün akşam salata yedim yemez olaydım dünden beri karnım taş gibi öyle gaz yaptı ki çok rahatsızım. Kimyon diyolar ama korkuyorum
Valla ben gaz problemi ile bütünleştim :) zira gebelikten öncede ciddi sıkıntılarım vardı gaz problemine kendimce bir çözüm getirdim soda içince ağızdan gaz rahat çıkarıyorsun az da olsa hafifliyor

Cok sagol canim hakkimda hayirlisi ozaman

Benden istemedi ayin 8 inde gidecem bakalim nasip artık

Canlar bi sorum var 27 haftam bitmek uzere ama bebeklerin hareketlerinde gun ivinde azalma hissediyorum uzun sure hic kipirti yok sonra bi kac kez kimildiyolar fln acaba sizde de aynu mi

Merhaba kızlar bende inşallah nisan 2016 ikiz annesi olucam 11+6da yani salı günü öğrendim 6haftalikken gitmiştim bi dr.a kese görmüştük bişey demedi bu kez başka bir dr gördü. Tek yumurta çift yumurta yani benzeyip benzemiyceklerini sordum o daha belli olmaz dedi ben orda şaşkınlıktan hiç zorlamadim zaten şimdi internetten okuyorum bişeyler merakim artiyor dr. Çok övgü alan bi dr. Ondan şüphem yok ama bu durumu da ben anlaşilir hale getirmek istiyorum gayette pahali biyer acaba devlet hastanesinede bi görünsem mi cinsiyet için erken diye düşünüyorken bakıyorum da çoğu kişi öğrenmiş 12 haftalarda hatta 10 ??? Bu arada bi oğlum var kasimda 3 yaşında olucak ikincide acemilik yaşamam derken ikiz haberiyle dahada cahil hisseder oldum hepinizi şimdiden tebrik ediyorum kuzucuklarımiza da bizede sağlık huzur dolu yıllar diliyorum Rabbim e şükürler olsum anneligi tattirdi bana oglumla ikizlerimlede daha da özel hissettirdi eminim hepiniz böyle hissediyorsunuzdur...

17+3 de kontrole gittik doktor tek mi çiftçi olduğu ilk haftalarda söylenir. Sonra anlaşılmıyor derdi. Bize 7. Hafta çift demişti ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…