2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

benimde eşim kızımın pat patını görünce koştu geldi bugün :)) öyle bekleyince alay eder gibi kesiyolar patpatı felan :)) şükürler olsun bugünümüze.. çokgüzelmiş gerçekten..
Ay ayni durum valla. Surekli vuruyor vuruyor esime gel bak diyorum bekle bekle 5 dk tik yok. Bence suan hissettiklerimiz hamileligin en guzel anlari bence...rabbimize gercekten binlerce kez sukurler olsun gecsin 4 ay daha gelsin bebikler evimizeee....rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Benimde tam tersi kızımın hareketlerini daha çok hissediyorum oğluşum daha sakin aynı babası galiba
Senin kiz butun istatistikleri altüst ediyor bence belki seninde yerlesimleriyle alakalıdır.

Kızlar size bir sorum olacak bebeklerim oynadıkça sanki Rahime baskı yapıyolar ve tualete gitme ihtiyacı oluyor ama tualete gidiyorum hiçbişey yok sizdede böyle şeyler oluyomu

Herkese hayirli ramazanlar bu ayin bereketi hurmetine rahatca atlatalim bayrama eriselim ins. Butun korkularimiz selamete ersin miniklerimiz gelisip buyusun annelerini hic uzmesin dogumu yaklasan arkadaslarimizda kolay ve guzel bir dogumla saglikla alsinlar evlatlarini kucaklarina Allah sikintilarimizi gidersin Amin.

Kızlar size bir sorum olacak bebeklerim oynadıkça sanki Rahime baskı yapıyolar ve tualete gitme ihtiyacı oluyor ama tualete gidiyorum hiçbişey yok sizdede böyle şeyler oluyomu

bende cok tuvalete gidiyorum bazen var bazen yok .. baski hissi yok ama doktora bi sormak lazim sor canimm gidince

Canim seninde dedigin gibi rahime baskı yaptiklari icin öyle hatta benim birinin kapasi tam orda doktor kendi demisti kontrolde cok idrara cikarsin yada cikma istwgi gelir rahime baski yaptigi icin diye.yani normal canim

Canim seninde dedigin gibi rahime baskı yaptiklari icin öyle hatta benim birinin kapasi tam orda doktor kendi demisti kontrolde cok idrara cikarsin yada cikma istwgi gelir rahime baski yaptigi icin diye.yani normal canim
Allah razı olsun canım cevap yazdığınız için yarın hayırlısıyla doktora sorarım inşallah herşey normaldir Allahım bu mübarek günlerde evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah Amin

Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar, Rabbim evlatlarımızla nice Ramazan-ı Şerif geçirmeyi nasip etsin inşallah.
Ben şeker yükselmesi yaptırmayacağım, dr sen bilirsin dedi, tokluk şekerine bakılacak, çok şeker alışkanlığım yok. Sizde mecbur mu dediler ?

Aminnn insaAllah canim

Benim doktorum mecbur demedide.. benim ilk tup denememde yapilan testte acligim yuksek cikmisti o zaman beni uyarmisti dr tatli konusunda yemiceksin diye
Hala diyo ama ben pek dinlemiyorm cunku hamileligimde normal cikti aclik kan sekerim.. ama takip etmek acisindan yapilsn istiyorum.. cunku simdi herseyi yiyorum tatli tuzlu.. eger yuksek cikarsa dikkat ederim ..

Hayirli ramazanlar arkadaşlar.bu mübarek günlerde dularimizda birbirimizi unutmayalım.
Şeker yüklemesi yaptıracak arkadaşlar kesinlikle su dahi icmiyorsunuz ben sormuştum ilacım var onu icebilirmiyim diye kabul etmediler.sizde yine dr Za sorarsanız sonuçlarınız etkilenmesin.kontrolleri olanlar hayırlı haberlerle dönün inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…