- 11 Eylül 2015
- 319
- 514
- 23
- 40
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.821
İnşallah canım haber veririmInslh canim bizede haber ver
Canim suyla ilgili bisey demedi ama su kan sekerini etkilemez ki.. su icerim ilacim var ac karnina ictigim ..Su içmende yasak öylemi canım
Ay ayni durum valla. Surekli vuruyor vuruyor esime gel bak diyorum bekle bekle 5 dk tik yok. Bence suan hissettiklerimiz hamileligin en guzel anlari bence...rabbimize gercekten binlerce kez sukurler olsun gecsin 4 ay daha gelsin bebikler evimizeee....rabbim isteyen herkese nasip etsinnnbenimde eşim kızımın pat patını görünce koştu geldi bugün :)) öyle bekleyince alay eder gibi kesiyolar patpatı felan :)) şükürler olsun bugünümüze.. çokgüzelmiş gerçekten..
Senin kiz butun istatistikleri altüst ediyor bence belki seninde yerlesimleriyle alakalıdır.Benimde tam tersi kızımın hareketlerini daha çok hissediyorum oğluşum daha sakin aynı babası galiba
Kızlar size bir sorum olacak bebeklerim oynadıkça sanki Rahime baskı yapıyolar ve tualete gitme ihtiyacı oluyor ama tualete gidiyorum hiçbişey yok sizdede böyle şeyler oluyomu
Canim seninde dedigin gibi rahime baskı yaptiklari icin öyle hatta benim birinin kapasi tam orda doktor kendi demisti kontrolde cok idrara cikarsin yada cikma istwgi gelir rahime baski yaptigi icin diye.yani normal canimKızlar size bir sorum olacak bebeklerim oynadıkça sanki Rahime baskı yapıyolar ve tualete gitme ihtiyacı oluyor ama tualete gidiyorum hiçbişey yok sizdede böyle şeyler oluyomu
Allah razı olsun canım cevap yazdığınız için yarın hayırlısıyla doktora sorarım inşallah herşey normaldir Allahım bu mübarek günlerde evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah AminCanim seninde dedigin gibi rahime baskı yaptiklari icin öyle hatta benim birinin kapasi tam orda doktor kendi demisti kontrolde cok idrara cikarsin yada cikma istwgi gelir rahime baski yaptigi icin diye.yani normal canim
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar, Rabbim evlatlarımızla nice Ramazan-ı Şerif geçirmeyi nasip etsin inşallah.
Ben şeker yükselmesi yaptırmayacağım, dr sen bilirsin dedi, tokluk şekerine bakılacak, çok şeker alışkanlığım yok. Sizde mecbur mu dediler ?
Degisik oluyo evet .. InsaAllah seneye yavrularimizla yasiyacagiz bu guzel heyecani☺Herkesin ramazanını kutlarım arkadaşlar gerçi tutamamak bir garip geliyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?