2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim ben su etkilemez diye dusunuyodum hicbisey demedi cunku dr. Sadece ac gelmem gerektigi soylendi.. bende ilac ve felan icmeden giderim o zaman.. ama gece cok susuyorum onu napcaz bilmiyorum

Canim ben su etkilemez diye dusunuyodum hicbisey demedi cunku dr. Sadece ac gelmem gerektigi soylendi.. bende ilac ve felan icmeden giderim o zaman.. ama gece cok susuyorum onu napcaz bilmiyorum
Canım sorma ben seker yüklemesini saat 10 da yaptırmıştım ve bana gece 12 den sonra oruç gibi hiç birşey yemeyecek icmeyeceksin dediler birde üstüne o glikozlu limonlu suyu içince 3 saat mahvoldum ama şükür sonuçlar iyi çıktı En azindan içim rahat etti.

Ne guzel iyi cikmis sonuclarin.. tatli sekerli seyleri tuketiyomuydun canim.. Benim neyseki randevum 8.30da cumartesi gunu.. ama yinede gece süt icmek su icmek istiyorum yada tatlı bisey yemek istiyo canim.. bildigin kaziniyorum☺ zatende bu hafta 700gr almisim.. sanirim kg almaya basladim artik.. ne kadarini bebekler aldi onuda cts gorucz.. o yuzden ben seker cikabilir ihtimalini yakin goruyorum..insaAllah cikmazda..

Canım benim kan testlerimde açlık şekerim hep düşük çıkıyordu 3.aydAn sonra benim canım çok tatlı çekti ve açıkçası çok dikkat edemedim sütlü tatlıları be meyveyi çok tükettim ama şimdi şimdi iştahım kapanmaya başladı benim Son 3 haftada hiç Kilo almamısim inşaallah bebekler almıştır benim kontrol de yArın.

Benim normal bi seviyedeydi akş. ama simdilerde nedense sevmedigim tatliyi bile canim istiyo ve cok sık acikmaya basladim sanki.. ben 2 haftada 1 kg aliyodum ilk defa haftada 700gr almisim sasirdim frenlemem lazim kendimi ama nasil.. sen kilo almio olabilirsin ama bebisler alio demekki bu daha iyi bence.. benimde genelde oyle oluyodu.. yarin hayirli haberlerini al insaAllah canim yavrularinin

Bana da gece 12 den sonra aç kalacaksınız ta ki son kan örneğini alincaya kadar su dahi icmeyeceksiniz dedi dr.

Kızlar selam aranıza yeni katıldım ben de ikiz annesi olucam inşallah, 12.haftadayım aranızda oruç tutan var mı doktorum bana bıraktı ama kararsizim

Kızlar selam aranıza yeni katıldım ben de ikiz annesi olucam inşallah, 12.haftadayım aranızda oruç tutan var mı doktorum bana bıraktı ama kararsizim

Bende 11.haftadayım tutamıyorum canım tavsiye de etmem...Düşük kilo ve erken doğuma neden olabiliyormuş onun yerine hergün 1 cüz okumayı tercih edicem ve daha sonra kazasını tutmayı düşünüyorum....

D Dilasu86 .. ben tutamiyorum hemen hemen burda cogu arkadas da tutmuyo sanirim.. sen 12. Haftadasin bebek artik senin yedigin ictiginden beslenmeye baslayacak.. o kadar saat ac kalabilecekmisin kendini nasil hissediceksin o onemli .. süre cok uzun cunku..

Buarada Aramiza hosgeldin.. bebegini saglikla kucagina al insaAllah☺

Sonradan borç tutmak çok zor oluyor emzirme döneminde de tutamazsak yandık bir de grip oldum üstelik ama gene de denesemmi diyorum doktoruna daniştinmi peki

Kendini oruc tutabilecek kadar saglikli hissetmen ne guzel. Eger 3 saatte bir yemezsem cok kotu tansiyonum dusuyor, zaten mide bulantisi ve yanmasi cok kotu. Oruc tutmamin imkani yok.

İyiyim çok şükür tek endişem susuz kalmaları bir de tabii ikiz olmalari bizden alacaklari hersey ikiye bölünüyor malum sahurda protein ağırlıklı beslenirsem meyve falan yersem tutarim diye düşünüyorum ama tereddüt ettim simdi hiç mi yok tutan yahu?

Kızlar hastaneden size merhabalar yine hastaneye yatırdılar beni. Bu kez de şeker yüzünden. Şekerim yüksekti ama insülin vermemişti doktor, diyet ile kontrol altına almaya çalışmışlardı. Açlık kan şekerim de yüksek olduğu için şekerimin yüksekliğinin yeme içmeyle alakasının olmadığı, vücudumun şekeri yükselttiği kanaatine vardılar. Aslında cuma yatıracaklardı ben yatmamıştım. Bugün başka bir doktora geldim oda yatırmayı uygun gördü. Tabii her şekeri yüksek olanı yatırmıyorlar ama ben tansiyon ve tiroid hastası olduğum için , tüp bebek olduğu için bi de clexane kullandığım için yatırdığını söyledi doktor. Dua edin bana da erken çıkayım hastanede yatınca psikolojim bozuluyor.
Bu arada sizde şekerinize dikkat edin. Yanımda şekerden dolayı bebeğinin suyu fazla olan ve az olan iki hasta var. Biri yarın sezeryana girecekmiş bebeğinde gelişme geriliği varmış.

canım çok geçmiş olsun.. inşaAllah biranevvel çıkarsın.. kontrol altında tutulman tedbir açısından iyi olmuş.. bende şekerden korkmaya başladım.. cumartesi şeker yüklemesi yapılacak.. korktuğum gibi olmaz inşaAllah

Kızlar oruç konusunda dr tavsiyesine güvenin.onca saat susuz kalacak vücudunuz iki can daha tasiyosunuz unutmayın günde 3 lt suyu sahur ve iftar arası tuketseniz bile güne yaymadan faydasını goremezsiniz üstüne üstük 6 saat açlıktan sonra hızlı şeker yükselmesi Vs bir çok sağlık problemi çıkabilir ki sorarsanız dr nuz Size zaten söyler tutup tutmayacaginizi.

Canim Rabbim en kisa surede şifa ve sağ salim eviné dönmeyi nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…