- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.841
Hayirli ramazanlar arkadaşlar.bu mübarek günlerde dularimizda birbirimizi unutmayalım.
Şeker yüklemesi yaptıracak arkadaşlar kesinlikle su dahi icmiyorsunuz ben sormuştum ilacım var onu icebilirmiyim diye kabul etmediler.sizde yine dr Za sorarsanız sonuçlarınız etkilenmesin.kontrolleri olanlar hayırlı haberlerle dönün inşaallah.
Canım sorma ben seker yüklemesini saat 10 da yaptırmıştım ve bana gece 12 den sonra oruç gibi hiç birşey yemeyecek icmeyeceksin dediler birde üstüne o glikozlu limonlu suyu içince 3 saat mahvoldum ama şükür sonuçlar iyi çıktı En azindan içim rahat etti.Canim ben su etkilemez diye dusunuyodum hicbisey demedi cunku dr. Sadece ac gelmem gerektigi soylendi.. bende ilac ve felan icmeden giderim o zaman.. ama gece cok susuyorum onu napcaz bilmiyorum
Canım sorma ben seker yüklemesini saat 10 da yaptırmıştım ve bana gece 12 den sonra oruç gibi hiç birşey yemeyecek icmeyeceksin dediler birde üstüne o glikozlu limonlu suyu içince 3 saat mahvoldum ama şükür sonuçlar iyi çıktı En azindan içim rahat etti.
Canım benim kan testlerimde açlık şekerim hep düşük çıkıyordu 3.aydAn sonra benim canım çok tatlı çekti ve açıkçası çok dikkat edemedim sütlü tatlıları be meyveyi çok tükettim ama şimdi şimdi iştahım kapanmaya başladı benim Son 3 haftada hiç Kilo almamısim inşaallah bebekler almıştır benim kontrol de yArın.Ne guzel iyi cikmis sonuclarin.. tatli sekerli seyleri tuketiyomuydun canim.. Benim neyseki randevum 8.30da cumartesi gunu.. ama yinede gece süt icmek su icmek istiyorum yada tatlı bisey yemek istiyo canim.. bildigin kaziniyorum☺ zatende bu hafta 700gr almisim.. sanirim kg almaya basladim artik.. ne kadarini bebekler aldi onuda cts gorucz.. o yuzden ben seker cikabilir ihtimalini yakin goruyorum..insaAllah cikmazda..
Benim normal bi seviyedeydi akş. ama simdilerde nedense sevmedigim tatliyi bile canim istiyo ve cok sık acikmaya basladim sanki.. ben 2 haftada 1 kg aliyodum ilk defa haftada 700gr almisim sasirdim frenlemem lazim kendimi ama nasil.. sen kilo almio olabilirsin ama bebisler alio demekki bu daha iyi bence.. benimde genelde oyle oluyodu.. yarin hayirli haberlerini al insaAllah canim yavrularininCanım benim kan testlerimde açlık şekerim hep düşük çıkıyordu 3.aydAn sonra benim canım çok tatlı çekti ve açıkçası çok dikkat edemedim sütlü tatlıları be meyveyi çok tükettim ama şimdi şimdi iştahım kapanmaya başladı benim Son 3 haftada hiç Kilo almamısim inşaallah bebekler almıştır benim kontrol de yArın.
Bana da gece 12 den sonra aç kalacaksınız ta ki son kan örneğini alincaya kadar su dahi icmeyeceksiniz dedi dr.Canim ben su etkilemez diye dusunuyodum hicbisey demedi cunku dr. Sadece ac gelmem gerektigi soylendi.. bende ilac ve felan icmeden giderim o zaman.. ama gece cok susuyorum onu napcaz bilmiyorum
Bana da gece 12 den sonra aç kalacaksınız ta ki son kan örneğini alincaya kadar su dahi icmeyeceksiniz dedi dr.
Benim 23+6 da gittigimde 30mm di canim dr. a sordum 25mm ve alti riskli dedi.. bende cumartesi gidicem bazen kasiklarimda agri oluyo onunlami alakali acaba bilemiyorumArkadaşlar 22. 23. Haftada rahim boyunuz ne kadardı? Kaç mm olunca riskli oluyor?
Kızlar selam aranıza yeni katıldım ben de ikiz annesi olucam inşallah, 12.haftadayım aranızda oruç tutan var mı doktorum bana bıraktı ama kararsizim
Kızlar selam aranıza yeni katıldım ben de ikiz annesi olucam inşallah, 12.haftadayım aranızda oruç tutan var mı doktorum bana bıraktı ama kararsizim
Kızlar hastaneden size merhabalaryine hastaneye yatırdılar beni. Bu kez de şeker yüzünden. Şekerim yüksekti ama insülin vermemişti doktor, diyet ile kontrol altına almaya çalışmışlardı. Açlık kan şekerim de yüksek olduğu için şekerimin yüksekliğinin yeme içmeyle alakasının olmadığı, vücudumun şekeri yükselttiği kanaatine vardılar. Aslında cuma yatıracaklardı ben yatmamıştım. Bugün başka bir doktora geldim oda yatırmayı uygun gördü. Tabii her şekeri yüksek olanı yatırmıyorlar ama ben tansiyon ve tiroid hastası olduğum için , tüp bebek olduğu için bi de clexane kullandığım için yatırdığını söyledi doktor. Dua edin bana da erken çıkayım hastanede yatınca psikolojim bozuluyor.
Bu arada sizde şekerinize dikkat edin. Yanımda şekerden dolayı bebeğinin suyu fazla olan ve az olan iki hasta var. Biri yarın sezeryana girecekmiş bebeğinde gelişme geriliği varmış.
Canim Rabbim en kisa surede şifa ve sağ salim eviné dönmeyi nasib etsin.Kızlar hastaneden size merhabalaryine hastaneye yatırdılar beni. Bu kez de şeker yüzünden. Şekerim yüksekti ama insülin vermemişti doktor, diyet ile kontrol altına almaya çalışmışlardı. Açlık kan şekerim de yüksek olduğu için şekerimin yüksekliğinin yeme içmeyle alakasının olmadığı, vücudumun şekeri yükselttiği kanaatine vardılar. Aslında cuma yatıracaklardı ben yatmamıştım. Bugün başka bir doktora geldim oda yatırmayı uygun gördü. Tabii her şekeri yüksek olanı yatırmıyorlar ama ben tansiyon ve tiroid hastası olduğum için , tüp bebek olduğu için bi de clexane kullandığım için yatırdığını söyledi doktor. Dua edin bana da erken çıkayım hastanede yatınca psikolojim bozuluyor.
Bu arada sizde şekerinize dikkat edin. Yanımda şekerden dolayı bebeğinin suyu fazla olan ve az olan iki hasta var. Biri yarın sezeryana girecekmiş bebeğinde gelişme geriliği varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?