- 10 Aralık 2015
- 401
- 294
- 103
- 42
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.861
Kızlar hastaneden size merhabalaryine hastaneye yatırdılar beni. Bu kez de şeker yüzünden. Şekerim yüksekti ama insülin vermemişti doktor, diyet ile kontrol altına almaya çalışmışlardı. Açlık kan şekerim de yüksek olduğu için şekerimin yüksekliğinin yeme içmeyle alakasının olmadığı, vücudumun şekeri yükselttiği kanaatine vardılar. Aslında cuma yatıracaklardı ben yatmamıştım. Bugün başka bir doktora geldim oda yatırmayı uygun gördü. Tabii her şekeri yüksek olanı yatırmıyorlar ama ben tansiyon ve tiroid hastası olduğum için , tüp bebek olduğu için bi de clexane kullandığım için yatırdığını söyledi doktor. Dua edin bana da erken çıkayım hastanede yatınca psikolojim bozuluyor.
Bu arada sizde şekerinize dikkat edin. Yanımda şekerden dolayı bebeğinin suyu fazla olan ve az olan iki hasta var. Biri yarın sezeryana girecekmiş bebeğinde gelişme geriliği varmış.
Canim cok gecmis olsun ama bence hastanede yattigin icin stres yapma saglikli olunda ücünüzde yeterki gözetim altinda olmakta fayda var tabiki insallah hemen toparlanirsin dualarimiz sizinleKızlar hastaneden size merhabalaryine hastaneye yatırdılar beni. Bu kez de şeker yüzünden. Şekerim yüksekti ama insülhermemişti doktor, diyet ile kontrol altına almaya çalışmışlardı. Açlık kan şekerim de yüksek olduğu için şekerimin yüksekliğinin yeme içmeyle alakasının olmadığı, vücudumun şekeri yükselttiği kanaatine vardılar. Aslında cuma yatıracaklardı ben yatmamıştım. Bugün başka bir doktora geldim oda yatırmayı uygun gördü. Tabii her şekeri yüksek olanı yatırmıyorlar ama ben tansiyon ve tiroid hastası olduğum için , tüp bebek olduğu için bi de clexane kullandığım için yatırdığını söyledi doktor. Dua edin bana da erken çıkayım hastanede yatınca psikolojim bozuluyor.
Bu arada sizde şekerinize dikkat edin. Yanımda şekerden dolayı bebeğinin suyu fazla olan ve az olan iki hasta var. Biri yarın sezeryana girecekmiş bebeğinde gelişme geriliği varmış.
Canim kendini iyi hissediyorsan deneyebilirsin bende cok istedim ama son haftalarda suyun azalmasi erken dogim sebebi ne kaar dururlarsa o kadar iyi insallah ramazandan sonra kaza yapicam bu konuda zaten fetva var hamile ve emzikli hanimlara sobradan kaza tutulabilir diye.İyiyim çok şükür tek endişem susuz kalmaları bir de tabii ikizsebebri bizden alacaklari hersey ikiye bölünüyor malum sahurda protein ağırlıklı beslenirsem meyve falan yersem tutarim diye düşünüyorum ama tereddüt ettim simdi hiç mi yok tutan yahu?
Kızlar hastaneden size merhabalaryine hastaneye yatırdılar beni. Bu kez de şeker yüzünden. Şekerim yüksekti ama insülin vermemişti doktor, diyet ile kontrol altına almaya çalışmışlardı. Açlık kan şekerim de yüksek olduğu için şekerimin yüksekliğinin yeme içmeyle alakasının olmadığı, vücudumun şekeri yükselttiği kanaatine vardılar. Aslında cuma yatıracaklardı ben yatmamıştım. Bugün başka bir doktora geldim oda yatırmayı uygun gördü. Tabii her şekeri yüksek olanı yatırmıyorlar ama ben tansiyon ve tiroid hastası olduğum için , tüp bebek olduğu için bi de clexane kullandığım için yatırdığını söyledi doktor. Dua edin bana da erken çıkayım hastanede yatınca psikolojim bozuluyor.
Hosbulduk canımslm hanımlar
yoğun bir hafta ve haftasonu geçirdim. hala da çok yorgunum. 4 yasına giren oğlumun doğum günü bugün. hazırlıklar. gelen giden derken yorgun düştüm.
aramıza yeni katılanlar hoşgeldi. Allah hayırlı etsin. ben yazmayalı doğuran yoktur inşallah.
kaşıntılarım hala devam ama ilaçların hepsini kestiğim için biraz hafifledi. şimdide 2 gündür kollarımda uyuşmalar var. çok ağırlaştım. zor yuruyorum. çok kılo da almadım ama bebekler çok zorluyor. yarın tetanoz aşısı olucam. 23. 24 haftalarda olmak gerekiyormuş. olan yada olmayan var mı bu aşıyı. yan etkisi yoktur umarım.
hepiniz Allah a emanet olun. hayırlı ramazanlar. oruç tutmak konusunda fikrim. çocukların anne karnındayken hakkını yemek gibi bir şey . çünki bizden besleniyorlar. normal insanlar bile zor dayanıyor yada tutmuyor. biz 18 saat nasıl dayanalım.
çok geçmiş olsun, umarım kısa sürede hersey yoluna girerKızlar hastaneden size merhabalaryine hastaneye yatırdılar beni. Bu kez de şeker yüzünden. Şekerim yüksekti ama insülin vermemişti doktor, diyet ile kontrol altına almaya çalışmışlardı. Açlık kan şekerim de yüksek olduğu için şekerimin yüksekliğinin yeme içmeyle alakasının olmadığı, vücudumun şekeri yükselttiği kanaatine vardılar. Aslında cuma yatıracaklardı ben yatmamıştım. Bugün başka bir doktora geldim oda yatırmayı uygun gördü. Tabii her şekeri yüksek olanı yatırmıyorlar ama ben tansiyon ve tiroid hastası olduğum için , tüp bebek olduğu için bi de clexane kullandığım için yatırdığını söyledi doktor. Dua edin bana da erken çıkayım hastanede yatınca psikolojim bozuluyor.
cnm ben tok gitmiştim, aç gel demedi yalnız içtikten sonra kan verene kadar 1 saat dolaşma hiç birşey yeyip içme dedi.Canim ben su etkilemez diye dusunuyodum hicbisey demedi cunku dr. Sadece ac gelmem gerektigi soylendi.. bende ilac ve felan icmeden giderim o zaman.. ama gece cok susuyorum onu napcaz bilmiyorum
cnm ben tok gitmiştim, aç gel demedi yalnız içtikten sonra kan verene kadar 1 saat dolaşma hiç birşey yeyip içme dedi.
evet canım şeker sorunum hiç olmamıştı zaten, ailede de yok, 50 lik tok uyguladıpeki tok karnına açlık kan şekerini nasıl baktı.. senin açlıkta sıkıntı yoktu direk toklukmu baktı acaba
evet canım şeker sorunum hiç olmamıştı zaten, ailede de yok, 50 lik tok uyguladı
merhabalar herkese benimle benzer haftalarda olanlar günleriniz nasıl geçiyor, çalışan arkadaşlar hala çalışıyor musunuz? 30. haftada izne ayrılacak mısınız?
Canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer ve bir an önce evine dönersin hayırlısıyla dualarım seninleKızlar hastaneden size merhabalaryine hastaneye yatırdılar beni. Bu kez de şeker yüzünden. Şekerim yüksekti ama insülin vermemişti doktor, diyet ile kontrol altına almaya çalışmışlardı. Açlık kan şekerim de yüksek olduğu için şekerimin yüksekliğinin yeme içmeyle alakasının olmadığı, vücudumun şekeri yükselttiği kanaatine vardılar. Aslında cuma yatıracaklardı ben yatmamıştım. Bugün başka bir doktora geldim oda yatırmayı uygun gördü. Tabii her şekeri yüksek olanı yatırmıyorlar ama ben tansiyon ve tiroid hastası olduğum için , tüp bebek olduğu için bi de clexane kullandığım için yatırdığını söyledi doktor. Dua edin bana da erken çıkayım hastanede yatınca psikolojim bozuluyor.
Canım oğluşuna nice Mutlu seneler inşallah seneye bizlerde çocuklarımızın doğum günlerini kutlarız hayırlısıylaslm hanımlar
yoğun bir hafta ve haftasonu geçirdim. hala da çok yorgunum. 4 yasına giren oğlumun doğum günü bugün. hazırlıklar. gelen giden derken yorgun düştüm.
aramıza yeni katılanlar hoşgeldi. Allah hayırlı etsin. ben yazmayalı doğuran yoktur inşallah.
kaşıntılarım hala devam ama ilaçların hepsini kestiğim için biraz hafifledi. şimdide 2 gündür kollarımda uyuşmalar var. çok ağırlaştım. zor yuruyorum. çok kılo da almadım ama bebekler çok zorluyor. yarın tetanoz aşısı olucam. 23. 24 haftalarda olmak gerekiyormuş. olan yada olmayan var mı bu aşıyı. yan etkisi yoktur umarım.
hepiniz Allah a emanet olun. hayırlı ramazanlar. oruç tutmak konusunda fikrim. çocukların anne karnındayken hakkını yemek gibi bir şey . çünki bizden besleniyorlar. normal insanlar bile zor dayanıyor yada tutmuyor. biz 18 saat nasıl dayanalım.
Kızlar biz hayırlısıyla randevumuzu geçirdik Allah'ın izniyle herşey yolunda kızım 804 gr.32 cm ve oğlum 792 gr.31 cm benim iyi geçti çok şükür inşallah sizlerde güzel haberler verirsiniz randevu gününüzde Bu mübarek günde Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın Amin
benim 12+1 de randevum vardi. ozaman ölçüm yapildiÇok sevindim maşallah bizde bu haftasonu gidicez 11,5 olucam tam 12 olmıcam ama ense ölçümü yapar mı ki???
Hayırlısıyla yapar inşallah Canım sende güzel haberlerle dön inşallahÇok sevindim maşallah bizde bu haftasonu gidicez 11,5 olucam tam 12 olmıcam ama ense ölçümü yapar mı ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?