2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Geçmiş olsun arkadaşım Rabbim bu günlerin yüzü suyu hürmetine şifa versin...

slm hanımlar
yoğun bir hafta ve haftasonu geçirdim. hala da çok yorgunum. 4 yasına giren oğlumun doğum günü bugün. hazırlıklar. gelen giden derken yorgun düştüm.
aramıza yeni katılanlar hoşgeldi. Allah hayırlı etsin. ben yazmayalı doğuran yoktur inşallah.
kaşıntılarım hala devam ama ilaçların hepsini kestiğim için biraz hafifledi. şimdide 2 gündür kollarımda uyuşmalar var. çok ağırlaştım. zor yuruyorum. çok kılo da almadım ama bebekler çok zorluyor. yarın tetanoz aşısı olucam. 23. 24 haftalarda olmak gerekiyormuş. olan yada olmayan var mı bu aşıyı. yan etkisi yoktur umarım.
hepiniz Allah a emanet olun. hayırlı ramazanlar. oruç tutmak konusunda fikrim. çocukların anne karnındayken hakkını yemek gibi bir şey . çünki bizden besleniyorlar. normal insanlar bile zor dayanıyor yada tutmuyor. biz 18 saat nasıl dayanalım.

Canim cok gecmis olsun ama bence hastanede yattigin icin stres yapma saglikli olunda ücünüzde yeterki gözetim altinda olmakta fayda var tabiki insallah hemen toparlanirsin dualarimiz sizinle

Canim kendini iyi hissediyorsan deneyebilirsin bende cok istedim ama son haftalarda suyun azalmasi erken dogim sebebi ne kaar dururlarsa o kadar iyi insallah ramazandan sonra kaza yapicam bu konuda zaten fetva var hamile ve emzikli hanimlara sobradan kaza tutulabilir diye.

cok geçmiş olsun. benımde bebeğimin birinin suyu fazla ama takipteyiz şuan herşey yolunda. Allah korusun BEBEKLERİMİZİ

Hosbulduk canım
Tetanozun han etkisi bende olmamisti benimde 4 yasında bir kızım var ona hamileyken virulmustum bi sorun olmamaisti
Sen oğlunda vurulmadın mı?

merhabalar herkese benimle benzer haftalarda olanlar günleriniz nasıl geçiyor, çalışan arkadaşlar hala çalışıyor musunuz? 30. haftada izne ayrılacak mısınız?

çok geçmiş olsun, umarım kısa sürede hersey yoluna girer

Canim ben su etkilemez diye dusunuyodum hicbisey demedi cunku dr. Sadece ac gelmem gerektigi soylendi.. bende ilac ve felan icmeden giderim o zaman.. ama gece cok susuyorum onu napcaz bilmiyorum
cnm ben tok gitmiştim, aç gel demedi yalnız içtikten sonra kan verene kadar 1 saat dolaşma hiç birşey yeyip içme dedi.

evet canım şeker sorunum hiç olmamıştı zaten, ailede de yok, 50 lik tok uyguladı

benim annem şeker hastası.. ve geçen sene ilk denemede şekerim akş 116 çıkmıştı.. hamile kaldığımdan beride bikere 88 bikerede 90lı rakamlarda bişey çıkmıştı.. ama buaralar meyve ve tatlı tarzı şeyleri fazla tüketiyorum sanki o yüzden belki yüksek çıkabilir diye korkuyorum ... cts hem açlık hem tokluk bakılacak bana .. sonuçları güzel çıkar inşaAllah

Çok sağolun kızlar. Rabbim hepimizi şu mübarek günlerin hatırına korusun.
Bu arada şeker yüklemesi en az 8 saatlik açlıkla yapılır. Yükleme esnasında da verdikleri şekerli su haricinde birşey yiyip içmek yasak. Yoksa yanlış çıkar.

merhabalar herkese benimle benzer haftalarda olanlar günleriniz nasıl geçiyor, çalışan arkadaşlar hala çalışıyor musunuz? 30. haftada izne ayrılacak mısınız?

Ayy ben hiç 30'a kadar duramam gibi düşünüyorum sana maşallahhh...Şimdi bile hiç gidesim yok umarım değişir bu durumum...

Canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer ve bir an önce evine dönersin hayırlısıyla dualarım seninle

Canım oğluşuna nice Mutlu seneler inşallah seneye bizlerde çocuklarımızın doğum günlerini kutlarız hayırlısıyla

Kızlar biz hayırlısıyla randevumuzu geçirdik Allah'ın izniyle herşey yolunda kızım 804 gr.32 cm ve oğlum 792 gr.31 cm benim iyi geçti çok şükür inşallah sizlerde güzel haberler verirsiniz randevu gününüzde Bu mübarek günde Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın Amin

Çok sevindim maşallah bizde bu haftasonu gidicez 11,5 olucam tam 12 olmıcam ama ense ölçümü yapar mı ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…