- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.881
cnm artık benimde yok ama mecburiyetten :) zaten yasal süre 30da başlıyorAyy ben hiç 30'a kadar duramam gibi düşünüyorum sana maşallahhh...Şimdi bile hiç gidesim yok umarım değişir bu durumum...
merhabalar herkese benimle benzer haftalarda olanlar günleriniz nasıl geçiyor, çalışan arkadaşlar hala çalışıyor musunuz? 30. haftada izne ayrılacak mısınız?
Ben kesinlikle 28 haftada isten ayriliyorum. Bebeklerimin sagligi benim icin herseyden onemlimerhabalar herkese benimle benzer haftalarda olanlar günleriniz nasıl geçiyor, çalışan arkadaşlar hala çalışıyor musunuz? 30. haftada izne ayrılacak mısınız?
İyiyim çok şükür tek endişem susuz kalmaları bir de tabii ikiz olmalari bizden alacaklari hersey ikiye bölünüyor malum sahurda protein ağırlıklı beslenirsem meyve falan yersem tutarim diye düşünüyorum ama tereddüt ettim simdi hiç mi yok tutan yahu?
Doktorum bana yasak koydu ikiz annesim birde gece 03=30 dan 20=05 kadar ac kalicagiz ve ozellikle 2.50 litre su oneriliyor canim istersen bir gun dene ben tutamiyorum elim ayagim tutriyo zaten migrenimde var rabbim cumlemize saglik versin insallahİyiyim çok şükür tek endişem susuz kalmaları bir de tabii ikiz olmalari bizden alacaklari hersey ikiye bölünüyor malum sahurda protein ağırlıklı beslenirsem meyve falan yersem tutarim diye düşünüyorum ama tereddüt ettim simdi hiç mi yok tutan yahu?
Benim doktorum ikiz gebelikte önemli oldugunu söylemişti. Aclik ve tokluk sekerim normal degerlerde oldugu halde yaptirmami söylemişti. Tabi benim gebeligim riskli oldugu icin her kontrolun yapılması konusunda doktorumla hemfikirizHayırlı Ramazanlar arkadaşlar, Rabbim evlatlarımızla nice Ramazan-ı Şerif geçirmeyi nasip etsin inşallah.
Ben şeker yükselmesi yaptırmayacağım, dr sen bilirsin dedi, tokluk şekerine bakılacak, çok şeker alışkanlığım yok. Sizde mecbur mu dediler ?
Benim 11+4 te olculdu ve cinsiyeti de o gun ogrendim canimÇok sevindim maşallah bizde bu haftasonu gidicez 11,5 olucam tam 12 olmıcam ama ense ölçümü yapar mı ki???
Ay ben simdiden o durumdayim kilo da aldim. Yataktn direk kalkamiyorum esim kaldiriyor sagolsun otururken de zor oluyor. Naz degil canim ya ama zaman gectikce zorlasiyor. Ben hic naz yapmaidm esime de cevremede. Daha hic sevk rapor almadim işime cok sukur devam ettim gin sayiyorum bitsin diye. Ama zaman gectikce zorlasiyor sicaklar da eklenince beni perisan etti vallaBen simdiden cok cabuk yoruluyorum disari cikmak gozumde buyuyo.. cok kilo almadim henuz ama yine agirlasmaya basladim sanirim artik oturup kalkarken bi hamlede kalkip oturamiyorum yavas yavas.. ben mi cok nazliyim diyorum bazen
Evet canim yaptırdım ama mahvoldum bayilacaktim az daha. Çok şükür sonuç temiz çıktı da biraz rahatladım.Sen seker yuklemesi yaptirdin mi canim
Evet canim yaptırdım ama mahvoldum bayilacaktim az daha. Çok şükür sonuç temiz çıktı da biraz rahatladım.
Canim bende cok tedirgin olmustum ama bana hicde o kadar kötü gelmedi limonlu asitli icecekler olurya zaten tatli bi tat gelir agzina bana öyle geldi hatta bumuymus korktugum dedim.herkesin baska demekki.ben 75 lik icmistim belki oranindan bilmiyorum insallah sana dokunmaz rahat olmercimektost: 46813808 .!.:Ben yandım o zaman.. o sekerli seyi nasi icicem bilmiyorm ac karnina
Benim de 22+4 30 mmBenim 23+6 da gittigimde 30mm di canim dr. a sordum 25mm ve alti riskli dedi.. bende cumartesi gidicem bazen kasiklarimda agri oluyo onunlami alakali acaba bilemiyorum
Geçmiş olsun cnm. Kontrol altında olman iyi. Hastane ortamı geriyor insanı ama ins şeker düzelir ve evine geçersin. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.Kızlar hastaneden size merhabalaryine hastaneye yatırdılar beni. Bu kez de şeker yüzünden. Şekerim yüksekti ama insülin vermemişti doktor, diyet ile kontrol altına almaya çalışmışlardı. Açlık kan şekerim de yüksek olduğu için şekerimin yüksekliğinin yeme içmeyle alakasının olmadığı, vücudumun şekeri yükselttiği kanaatine vardılar. Aslında cuma yatıracaklardı ben yatmamıştım. Bugün başka bir doktora geldim oda yatırmayı uygun gördü. Tabii her şekeri yüksek olanı yatırmıyorlar ama ben tansiyon ve tiroid hastası olduğum için , tüp bebek olduğu için bi de clexane kullandığım için yatırdığını söyledi doktor. Dua edin bana da erken çıkayım hastanede yatınca psikolojim bozuluyor.
Bu arada sizde şekerinize dikkat edin. Yanımda şekerden dolayı bebeğinin suyu fazla olan ve az olan iki hasta var. Biri yarın sezeryana girecekmiş bebeğinde gelişme geriliği varmış.
Zaten 24. Haftana bisey kalmamis canim hemen acilacak diye bisey yok .. bi acilma olsan dr soylerdi zaten .. suan risk yok dmekkiBenim de 22+4 30 mm
İnşallah kisalmaz. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Bu yaz bizi baya zorlayacak gibi gorunuyo.. havalar hep serin gitse keske diyorum.. zaten agirlastikca hareket kabiliyetimiz azaliyo bide sicaklar fenaBenim 11+4 te olculdu ve cinsiyeti de o gun ogrendim canim
Ay ben simdiden o durumdayim kilo da aldim. Yataktn direk kalkamiyorum esim kaldiriyor sagolsun otururken de zor oluyor. Naz degil canim ya ama zaman gectikce zorlasiyor. Ben hic naz yapmaidm esime de cevremede. Daha hic sevk rapor almadim işime cok sukur devam ettim gin sayiyorum bitsin diye. Ama zaman gectikce zorlasiyor sicaklar da eklenince beni perisan etti valla
Canim bende cok tedirgin olmustum ama bana hicde o kadar kötü gelmedi limonlu asitli icecekler olurya zaten tatli bi tat gelir agzina bana öyle geldi hatta bumuymus korktugum dedim.herkesin baska demekki.ben 75 lik icmistim belki oranindan bilmiyorum insallah sana dokunmaz rahat ol
Günaydın bende aranıza yeni katıldım iki gün önce keselerimizi gördük Allah a çok şükür pıt pıt ları duymasakta henüz Dr ikiz dedi ayın 20si 2.ultrasona çağırdı ayın 17.sinde iki tane 5.gün embriyo transferi yapılmıştı şuan 4 - 5 saattir bel ağrısı yaşıyorum ilk defa uyutmadı beni sizce mormalmi devam ederse dru bilgilendiricem ama korkmuyoda değilim sizlerde yaşadınızmı bu durumu beni neler bekliyor bilemiyorum deneyimlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?