2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

merhabalar herkese benimle benzer haftalarda olanlar günleriniz nasıl geçiyor, çalışan arkadaşlar hala çalışıyor musunuz? 30. haftada izne ayrılacak mısınız?

ben 32 ye kadar çalışırım diyenlerdendim.. ta ki geçen haftaya kadar geceleri uyuyamamak ve sürekli oturarark çalışmanın verdiği ağrılar nedeni ile bugün itibariyle doğum iznine çıkmış bulunuyorum 30.haftanın bitimi oluıyo. 2 hafta için miniklerimi sıkıntıya sokmak istemedim açıkçası... ağırlaştığımı hissettim. belki senin hafif geçerse bu sıkıntılar uzatabilirsin.

Merhabalar çalışan arkadaslar sormuslar..evet ben de 32 de ayriliyim diyordum ama 30.hafta bitince ayrıldim 1 hafta olacak.iyiki ayrildim ayaklarim cok sis ve terlik oluyor sadece..ayakta kalip yürüyüş yaparken de zorlaniyorum artik son hafta..dr.her sey iyi dedi 3 hafta sonra cagirdi..bebeklerin gelisimleri son derece guzel birisi onden gidiyor digeri gününde ve iyi gidiyor..nst ye baglandim..hic durmadılar icerde o kadar hareket ettiler ki yakalmak zor oldu...umarim 37 leri görürüz

merhabalar herkese benimle benzer haftalarda olanlar günleriniz nasıl geçiyor, çalışan arkadaşlar hala çalışıyor musunuz? 30. haftada izne ayrılacak mısınız?
Ben kesinlikle 28 haftada isten ayriliyorum. Bebeklerimin sagligi benim icin herseyden onemli

Doktorum bana yasak koydu ikiz annesim birde gece 03=30 dan 20=05 kadar ac kalicagiz ve ozellikle 2.50 litre su oneriliyor canim istersen bir gun dene ben tutamiyorum elim ayagim tutriyo zaten migrenimde var rabbim cumlemize saglik versin insallah

Benim doktorum ikiz gebelikte önemli oldugunu söylemişti. Aclik ve tokluk sekerim normal degerlerde oldugu halde yaptirmami söylemişti. Tabi benim gebeligim riskli oldugu icin her kontrolun yapılması konusunda doktorumla hemfikiriz

Arkadaslarim hepinize hayirli Ramazanlar hangi ilaclari kullaniyorsunz yazarmisniz

Çok sevindim maşallah bizde bu haftasonu gidicez 11,5 olucam tam 12 olmıcam ama ense ölçümü yapar mı ki???
Benim 11+4 te olculdu ve cinsiyeti de o gun ogrendim canim
Ben simdiden cok cabuk yoruluyorum disari cikmak gozumde buyuyo.. cok kilo almadim henuz ama yine agirlasmaya basladim sanirim artik oturup kalkarken bi hamlede kalkip oturamiyorum yavas yavas.. ben mi cok nazliyim diyorum bazen
Ay ben simdiden o durumdayim kilo da aldim. Yataktn direk kalkamiyorum esim kaldiriyor sagolsun otururken de zor oluyor. Naz degil canim ya ama zaman gectikce zorlasiyor. Ben hic naz yapmaidm esime de cevremede. Daha hic sevk rapor almadim işime cok sukur devam ettim gin sayiyorum bitsin diye. Ama zaman gectikce zorlasiyor sicaklar da eklenince beni perisan etti valla

mercimektost: 46813808 .!.:
Ben yandım o zaman.. o sekerli seyi nasi icicem bilmiyorm ac karnina
Canim bende cok tedirgin olmustum ama bana hicde o kadar kötü gelmedi limonlu asitli icecekler olurya zaten tatli bi tat gelir agzina bana öyle geldi hatta bumuymus korktugum dedim.herkesin baska demekki.ben 75 lik icmistim belki oranindan bilmiyorum insallah sana dokunmaz rahat ol

Geçmiş olsun cnm. Kontrol altında olman iyi. Hastane ortamı geriyor insanı ama ins şeker düzelir ve evine geçersin. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.
Benim şekerim yok ama yinede suları fazla bebeklerin.

Günaydın bende aranıza yeni katıldım iki gün önce keselerimizi gördük Allah a çok şükür pıt pıt ları duymasakta henüz Dr ikiz dedi ayın 20si 2.ultrasona çağırdı ayın 17.sinde iki tane 5.gün embriyo transferi yapılmıştı şuan 4 - 5 saattir bel ağrısı yaşıyorum ilk defa uyutmadı beni sizce mormalmi devam ederse dru bilgilendiricem ama korkmuyoda değilim sizlerde yaşadınızmı bu durumu beni neler bekliyor bilemiyorum deneyimlerinize ihtiyacım var

Bu yaz bizi baya zorlayacak gibi gorunuyo.. havalar hep serin gitse keske diyorum.. zaten agirlastikca hareket kabiliyetimiz azaliyo bide sicaklar fena

Ya canim cok saol bak.simdi sen boyle deyince rahatladim az.. insaAllah oyledir canim istifar ederim ortaligi.birbirine katarmiyim diye korkmadim degil ..

Aramiza hosgeldin canim☺ saglikla kucagina al insaAllah .. bel agrisi kasik agrisi oluyo ilk zamanlar .. ama doktoruna danis yinede sen

Günaydın tatlı anneler.ben bugün kontröle gidiyorum ve hamilelik iznim için rapor alacağım.ki zaten iki hafta onceden normal izne ayrıldım dayanamadığim için. Dualarınizi eksik etmeyin ben 3 haftadır hiç Kilo almamışim bebeklerimde beslenemedimi diye korkuyorum.hayırlı haberlerle dönerim inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…