- 10 Aralık 2015
- 401
- 294
- 103
- 42
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.901
cnm artık benimde yok ama mecburiyetten :) zaten yasal süre 30da başlıyor
Ayni durumdayim canim ama malesef. Hava sicakliginin iki katini hissediyoruz suanda. Hep fenalik basiyor içimi. Bugun cok kotuyum okuldan donmek zorunda kaldim. Elim ayagim tutmuyor halsizim cok neden oldu anlamadım.Bu yaz bizi baya zorlayacak gibi gorunuyo.. havalar hep serin gitse keske diyorum.. zaten agirlastikca hareket kabiliyetimiz azaliyo bide sicaklar fena
Ayni durumdayim canim ama malesef. Hava sicakliginin iki katini hissediyoruz suanda. Hep fenalik basiyor içimi. Bugun cok kotuyum okuldan donmek zorunda kaldim. Elim ayagim tutmuyor halsizim cok neden oldu anlamadım.
Günaydın tatlı anneler.ben bugün kontröle gidiyorum ve hamilelik iznim için rapor alacağım.ki zaten iki hafta onceden normal izne ayrıldım dayanamadığim için. Dualarınizi eksik etmeyin ben 3 haftadır hiç Kilo almamışim bebeklerimde beslenemedimi diye korkuyorum.hayırlı haberlerle dönerim inşaallah.
Merhaba arkadaşlar kısmetse ben de ikiz annesi olucam inşallah. 8. Haftaya girdim bugün, geçen hafta bi kanama geçirdim şükür durdu ama korku geçmedi daha
Ayni durumdayim canim ama malesef. Hava sicakliginin iki katini hissediyoruz suanda. Hep fenalik basiyor içimi. Bugun cok kotuyum okuldan donmek zorunda kaldim. Elim ayagim tutmuyor halsizim cok neden oldu anlamadım.
Merhaba arkadaşlar kısmetse ben de ikiz annesi olucam inşallah. 8. Haftaya girdim bugün, geçen hafta bi kanama geçirdim şükür durdu ama korku geçmedi daha
Sağol Can'ım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimiziSeni çok iyi anlıyorum ama burda birçok kişi aynı şeyi yaşadı korkma hiç bir şey olmayacak Rabbimin izniyle....
Hosbulduk canım
Tetanozun han etkisi bende olmamisti benimde 4 yasında bir kızım var ona hamileyken virulmustum bi sorun olmamaisti
Sen oğlunda vurulmadın mı?
Ben kullaniorum canim gunde iki tane kasilmalarin mi varKizlar adalat kullanan var mi aranizda
Ben kullaniorum canim gunde iki tane kasilmalarin mi var
Aynen canim esim diyor gece nen ortuyorum sen aciyorsun diyor bana nasil ates basiyor bir bilsen diyorum o da hastaal olacam diye kiyamiyor. Son 1 ay ama ben sabredemicem heralde yatiyorum suan ama dinlenemiyorum olmazsa rapor alicamhaftalar geçtikçe artık vücut dinlenmek istiyo çabuk yoruluyo neticede iki bebek var ondandır canım.. beni hep ateş basıyo gece hiçbirşey örtemiyorum üstüme ..
Sagol canim yaGeçmiş olsun canım....
Canim kasilma bebekler kasiliyor yumru yumru oluyor sertlesiyor gobusun alt tarafi doktor banada magnezyum verdi kasilmalar ve kraplar icin rabbim sifa versin cumlemize.. ecmainBu kasılmalar nasıl oluyor kızlar...Kasığa bir şey saplanıyor gibi mi karın ağrısı gibi mi yoksa gaz sancısı gibi mi???Nasıl tarif edersiniz kasılma olduğunu nasıl anlarız???
Aynen canim esim diyor gece nen ortuyorum sen aciyorsun diyor bana nasil ates basiyor bir bilsen diyorum o da hastaal olacam diye kiyamiyor. Son 1 ay ama ben sabredemicem heralde yatiyorum suan ama dinlenemiyorum olmazsa rapor alicam
Karnin sertlesiyo gobek cevresinde oluyo genellikle top gibi kisim kisim sertlik oluoBu kasılmalar nasıl oluyor kızlar...Kasığa bir şey saplanıyor gibi mi karın ağrısı gibi mi yoksa gaz sancısı gibi mi???Nasıl tarif edersiniz kasılma olduğunu nasıl anlarız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?