2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

cnm artık benimde yok ama mecburiyetten :) zaten yasal süre 30da başlıyor

Ben rica edicem devlet hastanesindeki doktora valla kimse kimseyi düşünmüyor kendi hanımları olsa el üstünde tutarlar hala aynı performansı bekliyorlar bir rahat bırakınnnn yaaaa yaşayım bende şu güzel günlerimi....

Bu yaz bizi baya zorlayacak gibi gorunuyo.. havalar hep serin gitse keske diyorum.. zaten agirlastikca hareket kabiliyetimiz azaliyo bide sicaklar fena
Ayni durumdayim canim ama malesef. Hava sicakliginin iki katini hissediyoruz suanda. Hep fenalik basiyor içimi. Bugun cok kotuyum okuldan donmek zorunda kaldim. Elim ayagim tutmuyor halsizim cok neden oldu anlamadım.

Ayni durumdayim canim ama malesef. Hava sicakliginin iki katini hissediyoruz suanda. Hep fenalik basiyor içimi. Bugun cok kotuyum okuldan donmek zorunda kaldim. Elim ayagim tutmuyor halsizim cok neden oldu anlamadım.

haftalar geçtikçe artık vücut dinlenmek istiyo çabuk yoruluyo neticede iki bebek var ondandır canım.. beni hep ateş basıyo gece hiçbirşey örtemiyorum üstüme ..

Bebişlerin almıştır bence... hadi hayırlı haberlerle gel canım ...

Merhaba arkadaşlar kısmetse ben de ikiz annesi olucam inşallah. 8. Haftaya girdim bugün, geçen hafta bi kanama geçirdim şükür durdu ama korku geçmedi daha

Hosgeldin Sewallll, malesef kanama bircogumuzun basina gelen sey. Allah hepimizin bebeislerini korusun zamaninda kucagimiza versin.

haftalar geçtikçe artık vücut dinlenmek istiyo çabuk yoruluyo neticede iki bebek var ondandır canım.. beni hep ateş basıyo gece hiçbirşey örtemiyorum üstüme ..
Aynen canim esim diyor gece nen ortuyorum sen aciyorsun diyor bana nasil ates basiyor bir bilsen diyorum o da hastaal olacam diye kiyamiyor. Son 1 ay ama ben sabredemicem heralde yatiyorum suan ama dinlenemiyorum olmazsa rapor alicam
Geçmiş olsun canım....
Sagol canim ya

Bu kasılmalar nasıl oluyor kızlar...Kasığa bir şey saplanıyor gibi mi karın ağrısı gibi mi yoksa gaz sancısı gibi mi???Nasıl tarif edersiniz kasılma olduğunu nasıl anlarız???
Canim kasilma bebekler kasiliyor yumru yumru oluyor sertlesiyor gobusun alt tarafi doktor banada magnezyum verdi kasilmalar ve kraplar icin rabbim sifa versin cumlemize.. ecmain

Aynen canim esim diyor gece nen ortuyorum sen aciyorsun diyor bana nasil ates basiyor bir bilsen diyorum o da hastaal olacam diye kiyamiyor. Son 1 ay ama ben sabredemicem heralde yatiyorum suan ama dinlenemiyorum olmazsa rapor alicam

aynen canım bana kalsa cam açık yatıcam ama izin yok :) ama o ateş öyle birşey ki eli ayağı yanıyo insanın ..eğer kendini iyi hissetmiyorsan rapor al canım zorlama kendini bebeklerini..

Kasılma nasıl oluyor ben de bilmiyorum olsada anlamıcam sanırım çünkü karnım midem hep taş gibi
Rahim ağzı 30 mm olmuş bu korkutuyor beni.. pazartesi doktora gidicem ve rapor alıcam muhtemelen..
umuttttt canım al rapor sen de bebeklerimiz hiç bir şeyden önemli değil ben de direttim illa karneleri vericem diye de yok bebekler izin vermiyor rapor alıp yatıcam sürekli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…