- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.921
Yarin sabahki duruma gore karar vericem canim simdi geldigimden beri yatiyroum ya briaz daha iyi gibiyim sanki. Cok iyi hissediyordum neden oldu anlamadim. Aklima seker geliyor ama sekerle ilgili bir durum mi var ki. Bizim camlar hep acik canim allahtan malum alanya sicagi...aynen canım bana kalsa cam açık yatıcam ama izin yok :) ama o ateş öyle birşey ki eli ayağı yanıyo insanın ..eğer kendini iyi hissetmiyorsan rapor al canım zorlama kendini bebeklerini..
Yarin sabahki duruma bakicam canim ona göre artik gerekirse alicam. Bugun cok pisman oldum gittigime.Kasılma nasıl oluyor ben de bilmiyorum olsada anlamıcam sanırım çünkü karnım midem hep taş gibi
Rahim ağzı 30 mm olmuş bu korkutuyor beni.. pazartesi doktora gidicem ve rapor alıcam muhtemelen..
umuttttt canım al rapor sen de bebeklerimiz hiç bir şeyden önemli değil ben de direttim illa karneleri vericem diye de yok bebekler izin vermiyor rapor alıp yatıcam sürekli...
Ben de alıcam rapor canım çünkü evde çok iyiyim okula geldiğim an sıkıntı başlıyor...Yarin sabahki duruma gore karar vericem canim simdi geldigimden beri yatiyroum ya briaz daha iyi gibiyim sanki. Cok iyi hissediyordum neden oldu anlamadim. Aklima seker geliyor ama sekerle ilgili bir durum mi var ki. Bizim camlar hep acik canim allahtan malum alanya sicagi...
Yarin sabahki duruma bakicam canim ona göre artik gerekirse alicam. Bugun cok pisman oldum gittigime.
Hayirlisi ile bir bitseydi su okul canim valla perişan oldukBen de alıcam rapor canım çünkü evde çok iyiyim okula geldiğim an sıkıntı başlıyor...
Aynen canım senin de rahim ağzı uzunluğuna bakacaktır doktor bakalım senin kaç çıkacak cnm bana da söyle olur mu şimdi de bu sorun oldu benim... En kötü günümüz böyle olsun inş.Hayirlisi ile bir bitseydi su okul canim valla perişan olduk
Aynen canım senin de rahim ağzı uzunluğuna bakacaktır doktor bakalım senin kaç çıkacak cnm bana da söyle olur mu şimdi de bu sorun oldu benim... En kötü günümüz böyle olsun inş.
Yarin sabahki duruma gore karar vericem canim simdi geldigimden beri yatiyroum ya briaz daha iyi gibiyim sanki. Cok iyi hissediyordum neden oldu anlamadim. Aklima seker geliyor ama sekerle ilgili bir durum mi var ki. Bizim camlar hep acik canim allahtan malum alanya sicagi...
En son 4 cm demişti doktor ayrıntılı usg yapan perinatolog 3 cm deyince panikledim çok hızlı kısalmış canım.Canim sana doktor bisey mi dedi rahim agzi uzunlugunla ilgili.. niye endiselisin boyle
Amin canim... Benim gecen hafta bakti cok normal dedi ama kac oldugunu söylemedi bize. Ondan once 39 mm ydi cok iyi diyorlardi. Vaninal mi bakti perinatolog sana. Herseyi stres yapma etkileniyorsun cok okuma tüm topikleri. 25 mm üstünde olsun sorun yok diyordu benim doktorum hep. Ben de cumartesi gidicem doktora 2 hafta dolsun diye bekliyorum ozledim bebislerimi..Aynen canım senin de rahim ağzı uzunluğuna bakacaktır doktor bakalım senin kaç çıkacak cnm bana da söyle olur mu şimdi de bu sorun oldu benim... En kötü günümüz böyle olsun inş.
Belkide canim baya buyuduler son zamanda karbidman belli. Tamamen kesmedim aslinda canim ama az tuketmey calisiyorum dun canim istedi dondurma yedim mesela o kadar da kisitlamiyorumSicaklardan etkilenmeye baslamis olabilirsin bebislerin buyuyo agirlasmaya basliyosun felan.. o sebepten olabilir canim panikleme hemen.. sekeri tamamen mi kestin onunda etkisi belki..
En son 4 cm demişti doktor ayrıntılı usg yapan perinatolog 3 cm deyince panikledim çok hızlı kısalmış canım.
Kendi doktorumla görüşmedim henüz kolay alınmıyor randevu maalesef... Bir de sürekli rahim ağzı yetmezliği konusunu takip ediyorum. 3 ten aşağısı bu haftada olmamalı.. o yüzden rapor alıp dinlenmeyi düşünüyorum. hep direttim karneleri vericem diye de yok.. maalesef.
Her şeyden korkar oldum stres yapmamaya çalışıyorum ama yapım bu engel olamıyorum ki.. İnşallah daha fazla kısalma olmaz zaten her hafta doktordayım nerdeyseAmin canim... Benim gecen hafta bakti cok normal dedi ama kac oldugunu söylemedi bize. Ondan once 39 mm ydi cok iyi diyorlardi. Vaninal mi bakti perinatolog sana. Herseyi stres yapma etkileniyorsun cok okuma tüm topikleri. 25 mm üstünde olsun sorun yok diyordu benim doktorum hep. Ben de cumartesi gidicem doktora 2 hafta dolsun diye bekliyorum ozledim bebislerimi..
Belkide canim baya buyuduler son zamanda karbidman belli. Tamamen kesmedim aslinda canim ama az tuketmey calisiyorum dun canim istedi dondurma yedim mesela o kadar da kisitlamiyorum
İnşallah öyledir canım karından baktı perinatolog. İşte hala çalışıyorum otursamda yoruluyorum okulda gel git biraz yürüme mesafesi var. Zaten evde çok iyiyim pozitifim okula gelince yorgunlukla çöküyorum. Kendi doktorum vajinal baksında rahatlayayım inş.Anladim canim belki yanlis bakmisda olabilir.. birden kisalicak diye bisey yok bak ben sormadm ama 23+6da 30mm idi belki oncesindede oyleydi.. doktor sknti yok dedi.. panikleme hemen dinlenmeye ozen goster.. gerekirse al raporunu.. doktora pazartesi mi gidiyosun sen.. o zamana kadar bisey olmaz telas etme
Bir ara benim çoktu akıntım yazıyordum suyu mu bebeklerin acaba diye.. ayrıntılıda fazla çıktı suları ama korkuyor insan işte..Umuta katiliyorum buarada butun siteleri butun neti arayip tarayip okumakda iyi degil cok etkileniyoruz.. benimde akintim fazlalasti gibi oyle hissediyorum cts doktora sorucam bebeklerin suyumu azaliyo diye aklima gelip duruyo ama kotu dusunmemek lazim .. Rabbim korusun insaAllah bebeklerimizi
merhaba hoş geldin haftalarımız aynı bende geçen hafta bi kanam geçirdim neredeyse burdakilerin çoğu yaşamış insanın başına gelince bi korku sarıyor tabi bebişlere bişey mi oldu diye inşallah birdaha yaşamayız sağlıkla 37leri hatta 38 leri görürüzMerhaba arkadaşlar kısmetse ben de ikiz annesi olucam inşallah. 8. Haftaya girdim bugün, geçen hafta bi kanama geçirdim şükür durdu ama korku geçmedi daha
Rahat olmaya iyi dusunmeye calis canim. Bende cok pimpirikli bir insanimdir aslinda ama birsey oldu bana. Polyannacilii mi oynuyorum bilemiyorum. Ilk 11.haftada basladi kabuslar kontrol oncesi sabaha kadar uyuyamamalar...bende o gece bir yol buldum kendime ne zaman kotu seyler aklima gelse bebeklerimi kucagima alacagim gunu hayal ediyorum. Saglikla geeleckler diyorum isim dusunuyorum hayal kuruyorum. Bence sende oyle yap dagit aklini. Olacak varsa zaten onune gecemicez. Cok zor suan hepimiz ayni stres icindeyiz ama engelleyemicez. Ve kotu seyelr yasarsak allah korusun uzulmek icin bir omur olacak onumuzde. O yuzden en guzeli simid bu gunlerin tadini cikarmak...Her şeyden korkar oldum stres yapmamaya çalışıyorum ama yapım bu engel olamıyorum ki.. İnşallah daha fazla kısalma olmaz zaten her hafta doktordayım nerdeyseKarından baktı kendi doktorum vajinal bakıyor.
Amin canim bende ayni moda giriyorum dun camasirimi aksam 3 kez değiştirdim hep islak. Acaba diyorum suyu mu? Sonra diyorum ki akintida normal rahat ol belki idrar torbasina baskidan dolayi oluyor. Zaten yapilacak birsey de olmayinca bu durumlara en guzeli dusunmemek kontrolu beklemek...Umuta katiliyorum buarada butun siteleri butun neti arayip tarayip okumakda iyi degil cok etkileniyoruz.. benimde akintim fazlalasti gibi oyle hissediyorum cts doktora sorucam bebeklerin suyumu azaliyo diye aklima gelip duruyo ama kotu dusunmemek lazim .. Rabbim korusun insaAllah bebeklerimizi
benim bildiğim 3te düşük bir rakam değil. kafaya surekli buna takmamaya çabala. çalışmasan da 4ten 3e düşebilirdi, bunun çalışma ile ilgisi olsa hiç bir doktor gebeleri çalıştırmaz. ha kendini iyi hissetmiyorsan söyle doktoruna al raporunu ama kaderimizde birden kısalması varsa evde de olsan olacaktır, biraz olumlu düşünelim olur mu, her şey güzel olacak diyelim kendimize.En son 4 cm demişti doktor ayrıntılı usg yapan perinatolog 3 cm deyince panikledim çok hızlı kısalmış canım.
Kendi doktorumla görüşmedim henüz kolay alınmıyor randevu maalesef... Bir de sürekli rahim ağzı yetmezliği konusunu takip ediyorum. 3 ten aşağısı bu haftada olmamalı.. o yüzden rapor alıp dinlenmeyi düşünüyorum. hep direttim karneleri vericem diye de yok.. maalesef.
Tam benim kafadasin bende ayni boyle düşünüyorum. Rabbim korusun kotu seyler olacaksa zaten uzulmek icin cok vakit olacak. Simdi bu guzel gunelri yasamanin vakti...benim bildiğim 3te düşük bir rakam değil. kafaya surekli buna takmamaya çabala. çalışmasan da 4ten 3e düşebilirdi, bunun çalışma ile ilgisi olsa hiç bir doktor gebeleri çalıştırmaz. ha kendini iyi hissetmiyorsan söyle doktoruna al raporunu ama kaderimizde birden kısalması varsa evde de olsan olacaktır, biraz olumlu düşünelim olur mu, her şey güzel olacak diyelim kendimize.
su azaldığını sanmıyorum ama doktoruna sor canım akıntı önemli olabiliyormuş, ya test verir yada rengi kokusunu sorar, bazı akıntılar enfeksiyon, bakteri, mantar oluşumunun habersizi olabiliyormuş. eğer öyle bir şey değilse normaldir zamanla daha da artacak hatta rahime baskı artıyor çünküUmuta katiliyorum buarada butun siteleri butun neti arayip tarayip okumakda iyi degil cok etkileniyoruz.. benimde akintim fazlalasti gibi oyle hissediyorum cts doktora sorucam bebeklerin suyumu azaliyo diye aklima gelip duruyo ama kotu dusunmemek lazim .. Rabbim korusun insaAllah bebeklerimizi
aynen öyle ben çalışıyorum hala, Rabbim kolaylıklar versin hepimize. biz ikiz annesi olacaz bu kadar evhamlı olursak bebişleri de psikolojik olarak zor büyütürüz. Çocuk yetiştirmek sadece karnını doyurmak değil malesef güçlü anneler olmalıyız ki, ruh sağlığı tam, kendine güvenli mutlu keyifli bebekler büyütelim.Allah korusun başımıza her şey gelebilir ama baş etmesini soğukkanlı olmasını öğrenmeliyiz, hepimiz zor günlerden geçiyoruz ama iyi tarafından bakalım iki meleğimiz olacak bu çok özel bir şey, çok taktığımızda duaya sığınalım.Tam benim kafadasin bende ayni boyle düşünüyorum. Rabbim korusun kotu seyler olacaksa zaten uzulmek icin cok vakit olacak. Simdi bu guzel gunelri yasamanin vakti...
Bir ara benim çoktu akıntım yazıyordum suyu mu bebeklerin acaba diye.. ayrıntılıda fazla çıktı suları ama korkuyor insan işte..
Ben çözümü ph kartında buldum. Amniyon sıvısı yani bebeklerin suyu baz kağıdı mavi yapıyor. Akıntıyı kontrol ediyorum çok olduğunda kağıdın rengi değişmeyince en azından psikolojik olarak rahatlıyorum :) Turnusol kağıdı görevi görüyor ph ına bakıyor baz olunca mavi mor oluyor. Garantisi var mı bilmiyorum ama en azından panik olmuyorum.
Benim stresime gelince eşimle ilgili problemleri çok yazıyordum başlarda şuan bebekler büyüdükçe daha iyi gibi yani çok umut bağladım bebeklerime.. ve çok yakınlarını kaybetmiş biri olarak bebeklerimi de kaybetmek istemiyorumTabi rabbim veriyor O alıyor boynum kıldan ince ama.. kötü düşünmek bende istemiyorum ama kaybetme korkusu çokça var bende..
Rabbime emanet hepimizin bebekleri. İnşallah sağ salim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri paylaşırız burda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?