- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.941
su azaldığını sanmıyorum ama doktoruna sor canım akıntı önemli olabiliyormuş, ya test verir yada rengi kokusunu sorar, bazı akıntılar enfeksiyon, bakteri, mantar oluşumunun habersizi olabiliyormuş. eğer öyle bir şey değilse normaldir zamanla daha da artacak hatta rahime baskı artıyor çünkü
İnşallah Can'ım inşallahmerhaba hoş geldin haftalarımız aynı bende geçen hafta bi kanam geçirdim neredeyse burdakilerin çoğu yaşamış insanın başına gelince bi korku sarıyor tabi bebişlere bişey mi oldu diye inşallah birdaha yaşamayız sağlıkla 37leri hatta 38 leri görürüz
Tam benim kafadasin bende ayni boyle düşünüyorum. Rabbim korusun kotu seyler olacaksa zaten uzulmek icin cok vakit olacak. Simdi bu guzel gunelri yasamanin vakti...
Kızlar dr dan geldim.kızım 1928 gr oğlum 1468 gr kızım nerdeyse iki hafta ilerde oğlum haftasıyla uyumlu gidiyormuş.ben biraz korktum ama dr gayet normal olduğunu söyledi.kızım iri bir bebekmis.çok şükür suları hareketleri iyi.10 gün sonra çağırdı nst için.akıntımin çok olduğunu soyledim koku ve kaşıntı yoksa korkma dedi bu haftalarda artık beklediğimiz birsey dedi.doğum Spinal olursa eşimi de yanına alabilirim dedi anestezi uzmanı ile görüştükten sonra doğum şekline karar vereceğiz.bu arada dr 37 leri görmeyi düşünüyor ama 34 den sonrada korkma dedi.bizden haberler böyle.Rabbim hepimize bebislerimizi hayırlısı ile kucağımiza aldığımız huzurlu mutlu günler göstersin.
Kızlar dr dan geldim.kızım 1928 gr oğlum 1468 gr kızım nerdeyse iki hafta ilerde oğlum haftasıyla uyumlu gidiyormuş.ben biraz korktum ama dr gayet normal olduğunu söyledi.kızım iri bir bebekmis.çok şükür suları hareketleri iyi.10 gün sonra çağırdı nst için.akıntımin çok olduğunu soyledim koku ve kaşıntı yoksa korkma dedi bu haftalarda artık beklediğimiz birsey dedi.doğum Spinal olursa eşimi de yanına alabilirim dedi anestezi uzmanı ile görüştükten sonra doğum şekline karar vereceğiz.bu arada dr 37 leri görmeyi düşünüyor ama 34 den sonrada korkma dedi.bizden haberler böyle.Rabbim hepimize bebislerimizi hayırlısı ile kucağımiza aldığımız huzurlu mutlu günler göstersin.
Sgl canim insallah böyle devam ederiz.dr da dedi genelde erkekler önde olur ama senin kız fena çıktı dedi:)sdce aralarındaki farkà biraz üzüldüm.oglusum yakalar inş kızımi.MasaAllah canim kizin baya tombis oglusuna gore ☺benimde oglusum onde kizima gore☺ iyi olsunlarda tek.. herseyin yolunda olmasina sevindim canim ne guzel haberlerle geldin ☺
Aynen canim rabbim bize sabir ve guc verisn ki kolayca altindan kalkalim bu isin.aynen öyle ben çalışıyorum hala, Rabbim kolaylıklar versin hepimize. biz ikiz annesi olacaz bu kadar evhamlı olursak bebişleri de psikolojik olarak zor büyütürüz. Çocuk yetiştirmek sadece karnını doyurmak değil malesef güçlü anneler olmalıyız ki, ruh sağlığı tam, kendine güvenli mutlu keyifli bebekler büyütelim.Allah korusun başımıza her şey gelebilir ama baş etmesini soğukkanlı olmasını öğrenmeliyiz, hepimiz zor günlerden geçiyoruz ama iyi tarafından bakalım iki meleğimiz olacak bu çok özel bir şey, çok taktığımızda duaya sığınalım.
Insallahhhh... O ebbisler bu evlere gelecek ve bizim 3 4 yil hic birseye vaktimiz olmayacakbu arada senin alisverislerini görünce strese giridm masallah ne cok eksik varmi bende onu farkettim sanirim artik bende tamamlamaya calismaliyim...Kesinlikle canimm.. En guzel gunlerimiz bunlar.. ve daha guzelleri bizi bekliyor insaAllah.. kotu bisey olursa diye dahada evhamlanmak yerine guzel hayaller kurmak daha iyi hissettiriyo.. bize hemde bebeklerimize..
Masallah kizina canimmm dogabilecek kilosuna erismis nerdeyse.... Insallah saglikla gelirlerr....benimde kizimin kilosu fazla. Hep mi bu fark vardi yoksa giderek mi olustuKızlar dr dan geldim.kızım 1928 gr oğlum 1468 gr kızım nerdeyse iki hafta ilerde oğlum haftasıyla uyumlu gidiyormuş.ben biraz korktum ama dr gayet normal olduğunu söyledi.kızım iri bir bebekmis.çok şükür suları hareketleri iyi.10 gün sonra çağırdı nst için.akıntımin çok olduğunu soyledim koku ve kaşıntı yoksa korkma dedi bu haftalarda artık beklediğimiz birsey dedi.doğum Spinal olursa eşimi de yanına alabilirim dedi anestezi uzmanı ile görüştükten sonra doğum şekline karar vereceğiz.bu arada dr 37 leri görmeyi düşünüyor ama 34 den sonrada korkma dedi.bizden haberler böyle.Rabbim hepimize bebislerimizi hayırlısı ile kucağımiza aldığımız huzurlu mutlu günler göstersin.
Canım kızım hep öndeydi ama 3 hafta önce bu far 200 gr di.ama ilk baştan beri kızım daha hareketli ve kilolu.Aynen canim rabbim bize sabir ve guc verisn ki kolayca altindan kalkalim bu isin.
Insallahhhh... O ebbisler bu evlere gelecek ve bizim 3 4 yil hic birseye vaktimiz olmayacakbu arada senin alisverislerini görünce strese giridm masallah ne cok eksik varmi bende onu farkettim sanirim artik bende tamamlamaya calismaliyim...
Masallah kizina canimmm dogabilecek kilosuna erismis nerdeyse.... Insallah saglikla gelirlerr....benimde kizimin kilosu fazla. Hep mi bu fark vardi yoksa giderek mi olustu
85 le dogumu kapatirsin heralde canim birsey olmaz ikiz bebege bakacaksin kurdan gibi olursun bos ver keyfine bak canim bende 67 kiloyum 36 olana kadar nolur bilmiyorum saglikla kalalim cumlemizAnemmmmm 81 kilo olmusum tam 19 kilo almisim
benmde kızım kilolu ama aralarındaki fark 2 3 gün. önce oğlum öndeydi şimdi kızım öne geçtiCanım kızım hep öndeydi ama 3 hafta önce bu far 200 gr di.ama ilk baştan beri kızım daha hareketli ve kilolu.
ay canımmm bak kaçncı haftalara gelmişsin ben şimdiden 75 oldum 9 kilo aldımmm bebişler sağlıklı olsunda napalımmmAnemmmmm 81 kilo olmusum tam 19 kilo almisim
kizlar oylede en son iki hafta once 78 dim bi anda 80 ini gorunce sok oldum hamile kalmadan oncede almistim zaten kilo takintim var 58 kiloyken bile kilo verme cabasindaydim boyumda kisa degil ama takinti iste inslh dogumdan sora takmaya devam etmem tabiki onlar saglikli.olsunlarda kuzularim inslh onlarda almislardir kilo85 le dogumu kapatirsin heralde canim birsey olmaz ikiz bebege bakacaksin kurdan gibi olursun bos ver keyfine bak canim bende 67 kiloyum 36 olana kadar nolur bilmiyorum saglikla kalalim cumlemiz
Bende 23. Haftalarda 9 kilo almisim yani normal heralde ikizlerde sende benim gibi 20 kiloyu gozden cikarican galibabenmde kızım kilolu ama aralarındaki fark 2 3 gün. önce oğlum öndeydi şimdi kızım öne geçti
ay canımmm bak kaçncı haftalara gelmişsin ben şimdiden 75 oldum 9 kilo aldımmm bebişler sağlıklı olsunda napalımmm
Ben raziyim canim bebislerim saglikli olsun da. Nette hesaplama yaptim 18 25 kg arasi almam normalmis ben 20 alsam sevinicemBende 23. Haftalarda 9 kilo almisim yani normal heralde ikizlerde sende benim gibi 20 kiloyu gozden cikarican galiba
Hosgeldin canim benim prenseslerim arasinda 3 gun var tatlim 18 +2 digeri 17+6 canim bir sorun olsa doktorun soylerdi tatlimMerhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum..cift yumurta ikizlerim olcak Allahin izniyle.. 14.haftadayiz ama bugun kontrolde bebeklerimden biri 15.haftada digeri haftasiyla uyumlu cikti..yani biri 1 hafta önde digerinden..sizinkiler nasildi bu haftalarda?
Hosbulduk canim benim cok sagol :)Hosgeldin canim benim prenseslerim arasinda 3 gun var tatlim 18 +2 digeri 17+6 canim bir sorun olsa doktorun soylerdi tatlim
İnşallah güzel haberler alırsın canımAkintim az az geliyo su gibi ve beyaz koku yok enfeksiyon mu degilmi onu anlicam yarin insaAllah.. rutin tahlillerimi yaptirdim bugun canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?