2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Maşallah canım inşallah hep böyle güzel haberlerle gelelim benimde kız şimdilik önden gidiyor teyzesi Allahım evlatlarımızı sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

Aramıza hoşgeldin canım bebişlerin hayırlı olsun

amin insallah cumlemize
Rabbim saglikla nasip etsin canim burda arkadaslarda yaziyor bazen birden digeride atak yapiyor uyumlu oluyorlar canim daha 15 + haftadasin sanirim cinsiyetlerini ogrendinmi canim kiz erkekse arada biraz fark olabiliyor canim rabbim saglikla nasip etsin canim.. ecmain

14.haftanin icindeyim tatlim..cinsiyetlerini 11 haftalikken ogrendim biri kiz biri erkek simdilik :) kizim öne gecmis masallah :)
Aminnn insallah cumlemize canim

Kizlar birde gecmis yazilarinizi okudum da, haftalarimiz mesela 13+0 dan baslar 13+6 da biter..boylelikle 14.hafta bitmis olur..devami 14+0 diye baslar..yani 13+7 yok 13+0 dan basladigi icin 13+6 da son bulur :) bilmem anlatabildim mi :)

Günaydın kızlar. minicikeller bebeklerle nasıl gidiyor acaba.artık zamanlarımiz azalıyor 30 ü geçince acayip bir heyecan sardı beni panik de diyebiliriz ne eksik kaldı nsl olcak Vs diye@zuzum000 ve keremsareee hastane çantalarinizda neler var birde süsleme şeker çikolata birseyler yaptınizmi???birde hep yatıyormusunuz yoksa dışarı çıkabiliyormusunuz???

Canım tebrik ederim :) benim doktorumda aynı şeyi söylemişti.34 den sonra istedikleri zaman doğabilirler dedi. cuma gideceğim bende kısmetse. Kısmetse hayırlısıyla inşallah o günleri görelim :)

Canım tebrik ederim :) benim doktorumda aynı şeyi söylemişti.34 den sonra istedikleri zaman doğabilirler dedi. cuma gideceğim bende kısmetse. Kısmetse hayırlısıyla inşallah o günleri görelim :)
Amin canım hepimiz için tek duam 37 leri görüp saglikli sihhatli sekilde bebeklerimizle evimize dönmek.sen izne ne zaman cikiyorsun karar verdinmi canım?

Amin canım hepimiz için tek duam 37 leri görüp saglikli sihhatli sekilde bebeklerimizle evimize dönmek.sen izne ne zaman cikiyorsun karar verdinmi canım?
Cnm güzel haberlerle gelmişsin ne güzel.. Rabbim tüm arkadaşların hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
Güzel şeyler duymak iyi geliyor.

Maşaallah ne güzel haberler verdin Rabbim inşaallah bebeklerini saglikla vaktinde kucagina almayi nasip etsin
Ne mutlu sana..

Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide

Canim guzel bir haftadasin bebeklerini saglikla kucagina al insaAllah ☺ guzel haberlerini bekliyoruz☺

Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide

Ay cok heyecanlandim, allah yardimcin olsun canim. Guzel haberlerini bekliyoruz

Canım çok heyecanlandım Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah doğumdan sonra yazarsın bize hayırlı haberlerle darısıda başımıza

Canim rabbim bir nefeste miniciklerini kucagina saglikla nasip etsin insallah... ecmain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…