- 11 Eylül 2015
- 319
- 514
- 23
- 40
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.961
Maşallah canım inşallah hep böyle güzel haberlerle gelelim benimde kız şimdilik önden gidiyor teyzesi Allahım evlatlarımızı sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallahKızlar dr dan geldim.kızım 1928 gr oğlum 1468 gr kızım nerdeyse iki hafta ilerde oğlum haftasıyla uyumlu gidiyormuş.ben biraz korktum ama dr gayet normal olduğunu söyledi.kızım iri bir bebekmis.çok şükür suları hareketleri iyi.10 gün sonra çağırdı nst için.akıntımin çok olduğunu soyledim koku ve kaşıntı yoksa korkma dedi bu haftalarda artık beklediğimiz birsey dedi.doğum Spinal olursa eşimi de yanına alabilirim dedi anestezi uzmanı ile görüştükten sonra doğum şekline karar vereceğiz.bu arada dr 37 leri görmeyi düşünüyor ama 34 den sonrada korkma dedi.bizden haberler böyle.Rabbim hepimize bebislerimizi hayırlısı ile kucağımiza aldığımız huzurlu mutlu günler göstersin.
Canım ben pazartesi tartıldım şimdiye kadar 7 kilo 600 gram almışım ama sona kadar daha kaç kilo alırım Allah bilir evlatlarımız sağlıklı olsunda gerisi boşAnemmmmm 81 kilo olmusum tam 19 kilo almisim
Aramıza hoşgeldin canım bebişlerin hayırlı olsunMerhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum..cift yumurta ikizlerim olcak Allahin izniyle.. 14.haftadayiz ama bugun kontrolde bebeklerimden biri 15.haftada digeri haftasiyla uyumlu cikti..yani biri 1 hafta önde digerinden..sizinkiler nasildi bu haftalarda?
amin insallah cumlemizeHosbulduk canim benim cok sagol :)
Doktor simdilik sorun yok dedi, cunku geri olan yok biri cok ilerlemis o yuzden tedirgin oldum..1.5 hafta once ikiside 5 gun ilerdeydi..simdi biri haftasiyla uyumlu digeri 1 hafta onde..ilerleyen haftalarda 300-500 gr gibi fark olmasini istemeyiz dedi..bakalim hayirlisi insallah
Masallah prenseslerine rabbim hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin
Tesekkur ederim canim hosbuldum :)Aramıza hoşgeldin canım bebişlerin hayırlı olsun
14.haftanin icindeyim tatlim..cinsiyetlerini 11 haftalikken ogrendim biri kiz biri erkek simdilik :) kizim öne gecmis masallah :)amin insallah cumlemize
Rabbim saglikla nasip etsin canim burda arkadaslarda yaziyor bazen birden digeride atak yapiyor uyumlu oluyorlar canim daha 15 + haftadasin sanirim cinsiyetlerini ogrendinmi canim kiz erkekse arada biraz fark olabiliyor canim rabbim saglikla nasip etsin canim.. ecmain
Kızlar dr dan geldim.kızım 1928 gr oğlum 1468 gr kızım nerdeyse iki hafta ilerde oğlum haftasıyla uyumlu gidiyormuş.ben biraz korktum ama dr gayet normal olduğunu söyledi.kızım iri bir bebekmis.çok şükür suları hareketleri iyi.10 gün sonra çağırdı nst için.akıntımin çok olduğunu soyledim koku ve kaşıntı yoksa korkma dedi bu haftalarda artık beklediğimiz birsey dedi.doğum Spinal olursa eşimi de yanına alabilirim dedi anestezi uzmanı ile görüştükten sonra doğum şekline karar vereceğiz.bu arada dr 37 leri görmeyi düşünüyor ama 34 den sonrada korkma dedi.bizden haberler böyle.Rabbim hepimize bebislerimizi hayırlısı ile kucağımiza aldığımız huzurlu mutlu günler göstersin.
Amin canım hepimiz için tek duam 37 leri görüp saglikli sihhatli sekilde bebeklerimizle evimize dönmek.sen izne ne zaman cikiyorsun karar verdinmi canım?Canım tebrik ederim :) benim doktorumda aynı şeyi söylemişti.34 den sonra istedikleri zaman doğabilirler dedi. cuma gideceğim bende kısmetse. Kısmetse hayırlısıyla inşallah o günleri görelim :)
Cnm güzel haberlerle gelmişsin ne güzel.. Rabbim tüm arkadaşların hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.Amin canım hepimiz için tek duam 37 leri görüp saglikli sihhatli sekilde bebeklerimizle evimize dönmek.sen izne ne zaman cikiyorsun karar verdinmi canım?
Maşaallah ne güzel haberler verdin Rabbim inşaallah bebeklerini saglikla vaktinde kucagina almayi nasip etsinKızlar dr dan geldim.kızım 1928 gr oğlum 1468 gr kızım nerdeyse iki hafta ilerde oğlum haftasıyla uyumlu gidiyormuş.ben biraz korktum ama dr gayet normal olduğunu söyledi.kızım iri bir bebekmis.çok şükür suları hareketleri iyi.10 gün sonra çağırdı nst için.akıntımin çok olduğunu soyledim koku ve kaşıntı yoksa korkma dedi bu haftalarda artık beklediğimiz birsey dedi.doğum Spinal olursa eşimi de yanına alabilirim dedi anestezi uzmanı ile görüştükten sonra doğum şekline karar vereceğiz.bu arada dr 37 leri görmeyi düşünüyor ama 34 den sonrada korkma dedi.bizden haberler böyle.Rabbim hepimize bebislerimizi hayırlısı ile kucağımiza aldığımız huzurlu mutlu günler göstersin.
Allah sağlıklı doğumlad nasip etsin canım, hayırlı haberlerle gel inşallah...Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Canım çok heyecanlandım Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah doğumdan sonra yazarsın bize hayırlı haberlerle darısıda başımızaKizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Ayy çok heyecanlı inşallah sağlıkla kucağına alırsınKizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
allahim hayirlisiyla yavrularini almayi nasip etsin. güzel haberlerle gel insallah...Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Canim rabbim bir nefeste miniciklerini kucagina saglikla nasip etsin insallah... ecmainKizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?