2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar merhabalar herkese hep aklımdasınız ama kızlar annelerini bırakmıyor haliyle umarım herkes iyidir sayfaları fırsat buldukça okuyorum ama çoğunlukla okuyamıyorum bi arkadaşın nişanı gelmiş sanırım umarım herşey sağlıcakla gider bebişlerine kavuşur V vera nur canım seninde az kalmış iyisindir umarım

Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarınıza kavuştursun inşallah. Bugün rüyamda bi ikiz annesi normal doğum yaptı, kapısı açıktı bende izledim, sana çıkacakmış :) rüyamdaki kadar kolay olur inşallah canım :)

Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Cok heyecanlandim İnşallah kolay olur bizi de haberdar et bebislerle beraber dön evine en kisa zamanda

Canım güzel haberler bekliyoruz. Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına alıp ins bebeklerini. 35 hafta çok güzel darısı bizlere ins.

Ayyy ben bile heyecanlandim rabbim yardimiciniz olsun saglikla al gel bebisleri hadi...

Amin canım hepimiz için tek duam 37 leri görüp saglikli sihhatli sekilde bebeklerimizle evimize dönmek.sen izne ne zaman cikiyorsun karar verdinmi canım?

Amin canım İnşallah. iznimi 11 temmuzda başlatmak istiyorum. İşede 1 temmuzdan itibaren gitmeyeceğim kısmetse . Araya bayram giriyor zaten. Bakalım cuma günü doktordan çalışabilir raporu alacağım verirse.

Canım Rabbim kolay doğum nasib etsin ve bebislerini sağlıkla sıhhatli kucağına alırsın inşaallah.dualarımız seninle bizleride habersiz bırakma.

Canim hersey gonlunce olur inşaallah ama yinede kendini çok zorlama bu haftalardan sonra.ben çok ağırlaştım dağa 13 kg aldigim halde.bende dün başlattım iznimi..

Canım senin adına çok sevindim bebislerinle hemen evine döndün şimdi tatlı yorgunluklar zamani:)))bizlere dua etmeyi unutma.ben iyiyim çok şükür bebislerimden birinin kilosu diğerine göre fazla ama dr normal dedi.umarım senin kdr dayanıp zamanında bebislerimi kucağıma alırım.prenseslerı bizim içinde öp kokla

Ayy ne kadar guzeeell cok heyecanli :)
Hayirli, kolay ve guzel dogumlara insallah

Hadi gozun aydin canim iyi haberlerini bekliyoruz inan ben bile heyecanlandim sanki kendim gidiyorum :) saglikla sihhatle cabucak evinize donersiniz ins.
Minicikeller tatli kosturma bunlar bizim yerimize de kokla kizlarini keyfini cikar onlarin

Hadi gozun aydin canim iyi haberlerini bekliyoruz inan ben bile heyecanlandim sanki kendim gidiyorum :) saglikla sihhatle cabucak evinize donersiniz ins.
Minicikeller tatli kosturma bunlar bizim yerimize de kokla kizlarini keyfini cikar onlarin
Bir oglu bir kizi olucak saglikla insallah canim.. ecmain

Benim de aynı şekilde. Kızlarımdan biri bir hafta önde gidiyor ve suyu fazla bu nedenle dr 33-34.hafta gibi doğum olabileceğini söyledi. Ancak bu tabloda hemen bahsettiğin işleme başvurmuyorlarmış daha kritik tablolarda Cerrahpaşa'ya yönlendirdiklerini söyledi. Senin doktorun mu talep etti bu işlemi?

Kizlar merhaba bende araniza yeni katildim bir sorun olmazsa inş.ikiz annesiyim su an.aralarında 3 gün var ama tontislerimin saglikla kucaginiza alalaim inşallah hepimiz

Benimde aralarında 3 gün var cinsiyetleri ne olabilir acaba??? Erkekler erken belli oluyor galiba??

Canim hersey gonlunce olur inşaallah ama yinede kendini çok zorlama bu haftalardan sonra.ben çok ağırlaştım dağa 13 kg aldigim halde.bende dün başlattım iznimi..

evet bende çok zorlamak istemiyorum. Doktora bıraktım tamamen. Geçen kontrolümde çalışabilir gibi görünüyorsun demişti. Cuma günü tam 30 haftalık oluyorum. Artık ne derse ona göre karar vereceğiz. Son dönemeçler artık. Ya bundan maksimum 2 ay sonra hayatımıza 2 yeni kişi dahil olacak. Nasıl bir hayatımız olacak. Sorumluluklarımız vs. Yani çok merak ediyorum bir yandan da acaba nasıl olacak diyorum. :) garip duygular içindeyim..

Ay benimde kafamda deli sorular☺ dogum zamani nasil olcak? Doğum nasil olcak sonrasi sütüm olcak mı? bebeklerim gazlı bi bebek mi olucak ☺ nasil bi anne olucam ☺ daha neler neler☺ sonra duruyorum dusunuyorum uyurken onlari seyredicem karinlari doymus gazlari cikmis altlari degismis☺☺ oh cok sukur evimizde yavrularim diyecegim diyecegiz hep birlikte insaAllah ☺

[QUOTEbeera nur, post: 46829703, member: 722189"]Günaydın kızlar. minicikeller bebeklerle nasıl gidiyor acaba.artık zamanlarımiz azalıyor 30 ü geçince acayip bir heyecan sardı beni panik de diyebiliriz ne eksik kaldı nsl olcak Vs diye@zuzum000 ve keremsareee hastane çantalarinizda neler var birde süsleme şeker çikolata birseyler yaptınizmi???birde hep yatıyormusunuz yoksa dışarı çıkabiliyormusunuz???[/QUOTE]
Canim hastane cantamda ikisinede 10 lu hastane cikislari 2 ser takim zibin ve yedek birer takim aldim bezler battaniyeler ve herkesin koyduklari kendimede alt üst ve boydan gecelikler tedbir amacli fazla aldim.dojtorum sezeryanda iki gece yatiriyormus.hayirliai bakalim yarin randevum var kuzularimi merak ediyorum.genelde yatiyorum yürümekte zorlaniyorum ayakta cok kalirsam agrim oluyo onun harici iyiyim sükür.hastane odasi kapi süslemem olacak gelenlere özel ikramlar hazirlamadim aliriz diye düsündüm dedigim gibi genelde yatiyorum bide cevrem cok fazla ugrasirsam erken olurlar diye korktum acikcasi.esimde almaktan yanabi hayirlisiyla olsunlarda 8 yildan sonra herkese en büyük hediye olacak pasalarim insallah

Ayyy canim ya insallah saglikla alirsin kucagona yavrularini.bak simdi cook heyecanlandim.sira bende sanirim.yarin randevum var bwnimde hayirlisi olsun hepimiz icin.mutlu haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…