- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.981
Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarınıza kavuştursun inşallah. Bugün rüyamda bi ikiz annesi normal doğum yaptı, kapısı açıktı bende izledim, sana çıkacakmış :) rüyamdaki kadar kolay olur inşallah canım :)Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Cok heyecanlandim İnşallah kolay olur bizi de haberdar et bebislerle beraber dön evine en kisa zamandaKizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Canım güzel haberler bekliyoruz. Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına alıp ins bebeklerini. 35 hafta çok güzel darısı bizlere ins.Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Ayyy ben bile heyecanlandim rabbim yardimiciniz olsun saglikla al gel bebisleri hadi...Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Amin canım hepimiz için tek duam 37 leri görüp saglikli sihhatli sekilde bebeklerimizle evimize dönmek.sen izne ne zaman cikiyorsun karar verdinmi canım?
Canım Rabbim kolay doğum nasib etsin ve bebislerini sağlıkla sıhhatli kucağına alırsın inşaallah.dualarımız seninle bizleride habersiz bırakma.Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Canim hersey gonlunce olur inşaallah ama yinede kendini çok zorlama bu haftalardan sonra.ben çok ağırlaştım dağa 13 kg aldigim halde.bende dün başlattım iznimi..Amin canım İnşallah. iznimi 11 temmuzda başlatmak istiyorum. İşede 1 temmuzdan itibaren gitmeyeceğim kısmetse . Araya bayram giriyor zaten. Bakalım cuma günü doktordan çalışabilir raporu alacağım verirse.
Canım senin adına çok sevindim bebislerinle hemen evine döndün şimdi tatlı yorgunluklar zamani:)))bizlere dua etmeyi unutma.ben iyiyim çok şükür bebislerimden birinin kilosu diğerine göre fazla ama dr normal dedi.umarım senin kdr dayanıp zamanında bebislerimi kucağıma alırım.prenseslerı bizim içinde öp koklaKızlar merhabalar herkesehep aklımdasınız ama kızlar annelerini bırakmıyor haliyle umarım herkes iyidir sayfaları fırsat buldukça okuyorum ama çoğunlukla okuyamıyorum bi arkadaşın nişanı gelmiş sanırım umarım herşey sağlıcakla gider bebişlerine kavuşur V vera nur canım seninde az kalmış iyisindir umarım
Ayy ne kadar guzeeell cok heyecanli :)Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Hadi gozun aydin canim iyi haberlerini bekliyoruz inan ben bile heyecanlandim sanki kendim gidiyorum :) saglikla sihhatle cabucak evinize donersiniz ins.Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Bir oglu bir kizi olucak saglikla insallah canim.. ecmainHadi gozun aydin canim iyi haberlerini bekliyoruz inan ben bile heyecanlandim sanki kendim gidiyorum :) saglikla sihhatle cabucak evinize donersiniz ins.
Minicikeller tatli kosturma bunlar bizim yerimize de kokla kizlarini keyfini cikar onlarin
Benim de aynı şekilde. Kızlarımdan biri bir hafta önde gidiyor ve suyu fazla bu nedenle dr 33-34.hafta gibi doğum olabileceğini söyledi. Ancak bu tabloda hemen bahsettiğin işleme başvurmuyorlarmış daha kritik tablolarda Cerrahpaşa'ya yönlendirdiklerini söyledi. Senin doktorun mu talep etti bu işlemi?Benim gebeligim monokoryonik - diamniyotik ikiz gebelik. Yani tek plasentali ama çift keseli tek yumurta ikizlerim var.
Aranızda hiç amniyodrenaj işlemi yaptıran var mi ? Yani bebeklerden birisinin sivisinin artması sonucu karnindan sivi aldiran? Iki bebegin sivisi esitlensin diye ? Amniosentez islemine göre daha cok sivi aliniyor bu islemde.
Forumda hep okuyorum ikiz annelerinin yazdiklarini ama bu islemi yaptıran birine hic denk gelmedim. Merak ettim acaba yaptiran var mi diye?
Kizlar merhaba bende araniza yeni katildim bir sorun olmazsa inş.ikiz annesiyim su an.aralarında 3 gün var ama tontislerimin saglikla kucaginiza alalaim inşallah hepimiz
Canim hersey gonlunce olur inşaallah ama yinede kendini çok zorlama bu haftalardan sonra.ben çok ağırlaştım dağa 13 kg aldigim halde.bende dün başlattım iznimi..
evet bende çok zorlamak istemiyorum. Doktora bıraktım tamamen. Geçen kontrolümde çalışabilir gibi görünüyorsun demişti. Cuma günü tam 30 haftalık oluyorum. Artık ne derse ona göre karar vereceğiz. Son dönemeçler artık. Ya bundan maksimum 2 ay sonra hayatımıza 2 yeni kişi dahil olacak. Nasıl bir hayatımız olacak. Sorumluluklarımız vs. Yani çok merak ediyorum bir yandan da acaba nasıl olacak diyorum. :) garip duygular içindeyim..
Ayyy canim ya insallah saglikla alirsin kucagona yavrularini.bak simdi cook heyecanlandim.sira bende sanirim.yarin randevum var bwnimde hayirlisi olsun hepimiz icin.mutlu haberlerini bekliyoruzKizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?