- 6 Kasım 2015
- 262
- 432
- 103
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.001
Hosgeldin canim.Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almak nasip etsin hepimizeKizlar merhaba bende araniza yeni katildim bir sorun olmazsa inş.ikiz annesiyim su an.aralarında 3 gün var ama tontislerimin saglikla kucaginiza alalaim inşallah hepimiz
Keremsare cantani ne zaman hazirladin yani kacinci haftada? Pazartesi kontrolum var acaba dr artik planlama yapar mi bilemiyorum cok sukur 30 olduk sonunda dr u mu beklemeliyim yoksa cantayi hazirlayip bir kenara koymalimiyim bilmiyorum
Aynı tedirginlikler var benimde içimde inan.eşime diyorum artık hersey farklı olacak bizim için.sanırım aile kavramı çocuklarla tam oluyor düşünüyorum 4 yıldır mutluyuz ama evi otel gibi kullanıyoruz gibi geliyor nsl mutlu olcaksak öyle davranıyoruz ama bundan sonra kendimizden önce düşünmemiz gereken minnaklarimiz olacak:)))umarım hersey hepimiz için güzel olur.evet bende çok zorlamak istemiyorum. Doktora bıraktım tamamen. Geçen kontrolümde çalışabilir gibi görünüyorsun demişti. Cuma günü tam 30 haftalık oluyorum. Artık ne derse ona göre karar vereceğiz. Son dönemeçler artık. Ya bundan maksimum 2 ay sonra hayatımıza 2 yeni kişi dahil olacak. Nasıl bir hayatımız olacak. Sorumluluklarımız vs. Yani çok merak ediyorum bir yandan da acaba nasıl olacak diyorum. :) garip duygular içindeyim..
Canim bence hemen hazirla ben 28 de hazirlayip hurca koymustum esime gösterdim hatta olasi acil bi durumda hemen bunu cantaya koyup aliriz diye.gecen haftada cantayada yerlestirdim tabiki beklesinler ama malum ikizlerin belli olmadigi icin tedbirde fayda var.Keremsare cantani ne zaman hazirladin yani kacinci haftada? Pazartesi kontrolum var acaba dr artik planlama yapar mi bilemiyorum cok sukur 30 olduk sonunda dr u mu beklemeliyim yoksa cantayi hazirlayip bir kenara koymalimiyim bilmiyorum
Evet canım sırada sen varsın sendende rekor bekliyoruz 37.haftayı görmeden doğurmak yok:))sizleri gördükçe bize Moral oluyor.sende hayırlısı ile bebislerini vaktinde kucağına alırsın inşaallah.Ayyy canim ya insallah saglikla alirsin kucagona yavrularini.bak simdi cook heyecanlandim.sira bende sanirim.yarin randevum var bwnimde hayirlisi olsun hepimiz icin.mutlu haberlerini bekliyoruz
ilk başta annem gelecek ama sonra kendim bakacağım inşallah, ücretsiz izin alacağımdan maddi olarak çok bişey artmayacak dolayısıyla bakıcı bizde olmaz galiba.Kızlar bebekleriniZe tek mi bakacaksiniz yardimci konusunda ne düşünüyorsunuz.benim ailem uzak annem sdce 1 ay kalacak yanımda.ama yardimci konusunda da cok kararsızım.
Kızlar bebekleriniZe tek mi bakacaksiniz yardimci konusunda ne düşünüyorsunuz.benim ailem uzak annem sdce 1 ay kalacak yanımda.ama yardimci konusunda da cok kararsızım.
Evet doktorum sürekli sivilarini takip ediyor. Bi ara aralarındaki fark 3haftaya kadar olunca bu işlemi yaptirmami soyledi. Tabiki doktorum beni zorlamiyor ama doktoruma guvendigimden yaptırdım islemi. Sivi alininca gelisim farki kapanıyor.Benim de aynı şekilde. Kızlarımdan biri bir hafta önde gidiyor ve suyu fazla bu nedenle dr 33-34.hafta gibi doğum olabileceğini söyledi. Ancak bu tabloda hemen bahsettiğin işleme başvurmuyorlarmış daha kritik tablolarda Cerrahpaşa'ya yönlendirdiklerini söyledi. Senin doktorun mu talep etti bu işlemi?
İnsallah canim hayirlisi olsun ama 2 hafta bitmicek gibi geliyorEvet canım sırada sen varsın sendende rekor bekliyoruz 37.haftayı görmeden doğurmak yok:))sizleri gördükçe bize Moral oluyor.sende hayırlısı ile bebislerini vaktinde kucağına alırsın inşaallah.
Bende annemde kalicam bayramdan sonrada evime gelirken kayinvalidemler gelicek ama bence ilk ayi atlattiktan sonra kendimizin bakmasi daha iyi ben öyle düsünüyorumKızlar bebekleriniZe tek mi bakacaksiniz yardimci konusunda ne düşünüyorsunuz.benim ailem uzak annem sdce 1 ay kalacak yanımda.ama yardimci konusunda da cok kararsızım.
Lohusasepetine baktinmi canim orada vardi ..Arkadaslar tesettür lu oldugum için boyu ve kolu uzun lohusa geceligi istiyorum ama bulamadım. Herhangi bir önerisi olan var mı acaba? Yardımcı olursaniz çok sevinirim
Bende tesetturluyum canim ama ben dirsek kol aldim. Görümcem kadın doğum ünitesinde çalışıyor serum falan takılınca zor oluyo dedi.Arkadaslar tesettür lu oldugum için boyu ve kolu uzun lohusa geceligi istiyorum ama bulamadım. Herhangi bir önerisi olan var mı acaba? Yardımcı olursaniz çok sevinirim
Bende tesetturluyum canim ama ben dirsek kol aldim. Görümcem kadın doğum ünitesinde çalışıyor serum falan takılınca zor oluyo dedi.
https://www.icgiyimozel.com/anil-uzun-kollu-leoparli-uzun-gecelik-5259-18442?catid=1 kol agzi dar degil yukari cekile bilir gecelik canimAa bak onu hic dusunmemistim cok iyi oldugu soyledigin canim
Kızlar bebekleriniZe tek mi bakacaksiniz yardimci konusunda ne düşünüyorsunuz.benim ailem uzak annem sdce 1 ay kalacak yanımda.ama yardimci konusunda da cok kararsızım.
Bende tek bakacak olanlardanim. Ailemden uzagim malesef... Annem de 40 i cikana dek kalabilecek ancak. Zorlandigimda belki yine cagiririm arada ama ona guvenemem. Kimsem yok malesef burada destek olabilecek esim disinda o da elim ayagim sağolsun. Yardimci tutamam cunku yardimci tutarsam bebeklerim 2 3 aylikken okula baslamak zorunda kalirim onun yerine 1 yil ucretsiz izin alip zorlanicam yoruuc olacak ama ben herkese sunu diyorum ikiz oldugunu diyunca cah masil bakacaksin tuh nasil olacak diyor bende diyorum ki onlari bana veren rabbim sabrini da kolayligini da verecektir diyorum ki bence oyle olacak hayatimizin en zoe ama en guzel yillarini yasicaz onlarla...Ben annemle ayni sehirdeyim ama kucuk kardesim oldugu icin annemde yanimda cok uzun kalamicak 40ı cikarsak birlikte sonrasinda tek bakicam bakici hic dusunmedim.. aralarda annem gelsede genelde tek
Oglun küçukmus canim senin yaridmciya ihtiyacin olabilir ama soyle dusun zaten bebeklerin hareketlenene kadar oglum 3 3.5 a gelecek bence rabbim sana da kolayligini verecektir zaten 4 yasinda krese verirsin egitimi icin.Bende tek bakacagim maalesef annemle baya uzak aramiz yaklasik 1 ay olana kadar annemde kalmayi dusunuyorum sonra evimize gececegiz ev isleri vs icin birini bulmak istiyorum umarim bulabilirim cunku 2.5 yasinda bir oglum daha var bide bebekler olunca nasil olacak tek hic bilemiyorum umarim kolayligiyla gelirler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?