- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #10.021
Bende tek bakacak olanlardanim. Ailemden uzagim malesef... Annem de 40 i cikana dek kalabilecek ancak. Zorlandigimda belki yine cagiririm arada ama ona guvenemem. Kimsem yok malesef burada destek olabilecek esim disinda o da elim ayagim sağolsun. Yardimci tutamam cunku yardimci tutarsam bebeklerim 2 3 aylikken okula baslamak zorunda kalirim onun yerine 1 yil ucretsiz izin alip zorlanicam yoruuc olacak ama ben herkese sunu diyorum ikiz oldugunu diyunca cah masil bakacaksin tuh nasil olacak diyor bende diyorum ki onlari bana veren rabbim sabrini da kolayligini da verecektir diyorum ki bence oyle olacak hayatimizin en zoe ama en guzel yillarini yasicaz onlarla...
Oglun küçukmus canim senin yaridmciya ihtiyacin olabilir ama soyle dusun zaten bebeklerin hareketlenene kadar oglum 3 3.5 a gelecek bence rabbim sana da kolayligini verecektir zaten 4 yasinda krese verirsin egitimi icin.
Tam benim kafadansin canim. Gercekten 3 yil agladim 2 yil bekledim simdi her zorluguna raziyim gunlerce kustum surekli buhran halindeyim ama hic of demiyorum cunku o kadar cok istedim ki... Bende snein durumundayim kardesim yegenim yok en yakin kuzenim 17 yasinda hic hatirlamiyorum bez nasil degistirilir bilmiyorum ama hepsini bebelerimle ogrenicem okuyorum simdi uygulayinca hepsi tam olaacakAynen Rabbim kolayligini vericek inaniyorum canim ya ... Daha once cocuk bakmisligim yada tecrubem yok ama ben kendime guveniyorum .. cok istedim onlari.. ve hic olmayacagini dusundugum agladigim gunleri biliyorum o yuzden bunu bir yük zorluk gibi gormuyorum herkesin aksine.. tabiki zorluklari olucak ama ben daha cok guzel gunleri dusunuyorum onlarin varliklari herseyin ustesinden gelmemize yeticek inaniyorum ..☺ Saglikla gelsin yavrularimiz insaAllah☺
Bu çok güzelmiş canım teşekkür ederimhttps://www.icgiyimozel.com/anil-uzun-kollu-leoparli-uzun-gecelik-5259-18442?catid=1 kol agzi dar degil yukari cekile bilir gecelik canim
Tam benim kafadansin canim. Gercekten 3 yil agladim 2 yil bekledim simdi her zorluguna raziyim gunlerce kustum surekli buhran halindeyim ama hic of demiyorum cunku o kadar cok istedim ki... Bende snein durumundayim kardesim yegenim yok en yakin kuzenim 17 yasinda hic hatirlamiyorum bez nasil degistirilir bilmiyorum ama hepsini bebelerimle ogrenicem okuyorum simdi uygulayinca hepsi tam olaacak
https://www.icgiyimozel.com/anil-uzun-kollu-leoparli-uzun-gecelik-5259-18442?catid=1 kol agzi dar degil yukari cekile bilir gecelik canim
Gule gule kullan canimcim saglikla kalin insallah fark ettiysen on tarafta fermuar var oradan bebisde emer gibi degilmi canimBu çok güzelmiş canım teşekkür ederim
fark ettiysen on tarafta fermuar var oradan bebisde emer gibi degilmi canim gule gule giy tatlim saglikla kalin canim :)Evet canim genis duruyo kollari.. biri uzun kollu biri kisa kollu derken idare ettimmi.hastanede evde rahatiz insaAllah ☺
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağlıkla kucağına al bebeğini.Kizlar benim nişanım geldi hastaneye gidicem birazdan ........dogum basliyo galiba artik dua edin bukadar dayandi bunye 35 haftada cok iyi inslh sagliklica kicagika alirim ikisinide
Valla canım , enfeksiyonum 19dan 12 ye dusmus. Doktor baktı (kendi doktoruna gitmedim yakında bir yere gittim ) su daha fazla azalma olmamış dedi. Risk devam ediyor ama eve geldim binbir umutla derken jelikimi kullanmamistim tam kullancam bi baktım camasirim da sümüksü sarımsı bi akıntı. Nişan mi akıntımi anlamadım. Fotosunu doktora gönderdim. Jeli Sık devam ederse gel dedi çok şükür bir kere geldi bidaha gelmedi. Artık çok yoruldum hergun doktora gitmekten. Yani yapicagimin en iyisini yapıyoruz doğum başlarsa da napicami ki artık. Dikisim var gelen giden yok gönlümü ferah tutmaya çalıyorum olmuyorkremalicorek canim naptin nasil oldunuz insallah iyi haberler gelirsin ... ecmain
Canım bu aziz mübarek günde Rabbim yardımcın olsun inşallah ve evlatlarına Zaman'ında kavuşmayı nasip etsin Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın inan hep duamdasınValla canım , enfeksiyonum 19dan 12 ye dusmus. Doktor baktı (kendi doktoruna gitmedim yakında bir yere gittim ) su daha fazla azalma olmamış dedi. Risk devam ediyor ama eve geldim binbir umutla derken jelikimi kullanmamistim tam kullancam bi baktım camasirim da sümüksü sarımsı bi akıntı. Nişan mi akıntımi anlamadım. Fotosunu doktora gönderdim. Jeli Sık devam ederse gel dedi çok şükür bir kere geldi bidaha gelmedi. Artık çok yoruldum hergun doktora gitmekten. Yani yapicagimin en iyisini yapıyoruz doğum başlarsa da napicami ki artık. Dikisim var gelen giden yok gönlümü ferah tutmaya çalıyorum olmuyor
Rabbim saglik versin yeter canim eskiden bebekleri görmezden gelirdim uzulurdum simdi her yerde bebek varokadR guzeller ki masallah rrabbim bizim evlatlarmizin da saglikla dogmasini nasipetsin...mercimeklerim umuttttt kızlar aynı durumdayım. 3 yıldır her ay adet olduğumda ağlıyordum. Bebeklerimizi veren Rabbimize şükürler olsun. Benim de annem kanser, anneme babam bakıyor. Ablam başka şehirde ve çalışıyor. Bana yardım edebilecek kimse yok. Belki kayınvalidem gelirse o birkaç gün yardım eder. Bende hiçbir bebeğin altını değiştirmedim. Bazen korkuyorum napıcam diye. Ama Allah kolaylığını verir inşallah.
Bu aradaaaaaaa ben hastanedeyim ya hala asansörde yeni doğmuş bir bebeği çıkarıyorlardı. Aman Allahım o kadar güzeldi ki. Çıplaktı battaniyeyle sarmışlardı. Ya böyle Nasıl anlatayım. O kadar güzeldi ki. İnanın herşeye değer bu kuzucuklar.
Canim bakne kadar cokkisi var bunlari yasayip 36 ya dayanan. Dua ey bizde dua ediyorux hepimiz icin. Iyi dusun bak az kaldi bu donemleri atlatmana yorma kendini hep yatValla canım , enfeksiyonum 19dan 12 ye dusmus. Doktor baktı (kendi doktoruna gitmedim yakında bir yere gittim ) su daha fazla azalma olmamış dedi. Risk devam ediyor ama eve geldim binbir umutla derken jelikimi kullanmamistim tam kullancam bi baktım camasirim da sümüksü sarımsı bi akıntı. Nişan mi akıntımi anlamadım. Fotosunu doktora gönderdim. Jeli Sık devam ederse gel dedi çok şükür bir kere geldi bidaha gelmedi. Artık çok yoruldum hergun doktora gitmekten. Yani yapicagimin en iyisini yapıyoruz doğum başlarsa da napicami ki artık. Dikisim var gelen giden yok gönlümü ferah tutmaya çalıyorum olmuyor
Süper senin adına çok sevindim. Peki tahmini doğum haftanı ne olarak söyledi ? Kaçıncı haftada bekliyorsunuz?Evet doktorum sürekli sivilarini takip ediyor. Bi ara aralarındaki fark 3haftaya kadar olunca bu işlemi yaptirmami soyledi. Tabiki doktorum beni zorlamiyor ama doktoruma guvendigimden yaptırdım islemi. Sivi alininca gelisim farki kapanıyor.
Hamileligin başından beri 3 kere yaptirdim. Hatta 3. Islemi bugun yaptirdim. Umarim bi daha gerek kalmaz.
En basindan beri riskli gebelik yaşadığım icin doktorum her seye beni hazırlamisti. Buna da şükür cok daha kotu senaryolar olasiydi ama en azından sivi aldırıp biseyleri normale çevirebiliyoruz.
mercimeklerim umuttttt kızlar aynı durumdayım. 3 yıldır her ay adet olduğumda ağlıyordum. Bebeklerimizi veren Rabbimize şükürler olsun. Benim de annem kanser, anneme babam bakıyor. Ablam başka şehirde ve çalışıyor. Bana yardım edebilecek kimse yok. Belki kayınvalidem gelirse o birkaç gün yardım eder. Bende hiçbir bebeğin altını değiştirmedim. Bazen korkuyorum napıcam diye. Ama Allah kolaylığını verir inşallah.
Bu aradaaaaaaa ben hastanedeyim ya hala asansörde yeni doğmuş bir bebeği çıkarıyorlardı. Aman Allahım o kadar güzeldi ki. Çıplaktı battaniyeyle sarmışlardı. Ya böyle Nasıl anlatayım. O kadar güzeldi ki. İnanın herşeye değer bu kuzucuklar.
Valla canım , enfeksiyonum 19dan 12 ye dusmus. Doktor baktı (kendi doktoruna gitmedim yakında bir yere gittim ) su daha fazla azalma olmamış dedi. Risk devam ediyor ama eve geldim binbir umutla derken jelikimi kullanmamistim tam kullancam bi baktım camasirim da sümüksü sarımsı bi akıntı. Nişan mi akıntımi anlamadım. Fotosunu doktora gönderdim. Jeli Sık devam ederse gel dedi çok şükür bir kere geldi bidaha gelmedi. Artık çok yoruldum hergun doktora gitmekten. Yani yapicagimin en iyisini yapıyoruz doğum başlarsa da napicami ki artık. Dikisim var gelen giden yok gönlümü ferah tutmaya çalıyorum olmuyor
Günaydın arkadaslar. Ben gecen hafta dogum yaptim. Ikizlerimi 36. Haftada kucagima saglikla aldim elhamdullah. Kuveze girmediler şükür. burdaki arkadaslara moral olsun diye yaziyorum. Hamileligimin 29. Haftasi sonrasi hep erken dogum riskim vardi. 3 kez hastaneye yattim ilac kullandim evde hep ıstirihat ettim. Şükür 36. Haftaya kadar geldim.
Cok dua edin arkadaslar kötü düşünmeyin moralinizi yüksek tutun. Gebeligin tadini cikartin.
https://www.icgiyimozel.com/anil-uzun-kollu-leoparli-uzun-gecelik-5259-18442?catid=1 kol agzi dar degil yukari cekile bilir gecelik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?