2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aynen Rabbim kolayligini vericek inaniyorum canim ya ... Daha once cocuk bakmisligim yada tecrubem yok ama ben kendime guveniyorum .. cok istedim onlari.. ve hic olmayacagini dusundugum agladigim gunleri biliyorum o yuzden bunu bir yük zorluk gibi gormuyorum herkesin aksine.. tabiki zorluklari olucak ama ben daha cok guzel gunleri dusunuyorum onlarin varliklari herseyin ustesinden gelmemize yeticek inaniyorum ..☺ Saglikla gelsin yavrularimiz insaAllah☺

Tam benim kafadansin canim. Gercekten 3 yil agladim 2 yil bekledim simdi her zorluguna raziyim gunlerce kustum surekli buhran halindeyim ama hic of demiyorum cunku o kadar cok istedim ki... Bende snein durumundayim kardesim yegenim yok en yakin kuzenim 17 yasinda hic hatirlamiyorum bez nasil degistirilir bilmiyorum ama hepsini bebelerimle ogrenicem okuyorum simdi uygulayinca hepsi tam olaacak

Evet canim onlar kucagimiza gelince annelik icgüdüsüyle belkide bircok sey oyle kolay gelicekki Allahin izniyle.. nasil yük olsun Rabbimin bizlere en guzel lütfu onlar.. ☺

Evet canim genis duruyo kollari.. biri uzun kollu biri kisa kollu derken idare ettimmi.hastanede evde rahatiz insaAllah ☺
fark ettiysen on tarafta fermuar var oradan bebisde emer gibi degilmi canim gule gule giy tatlim saglikla kalin canim :)

mercimeklerim umuttttt kızlar aynı durumdayım. 3 yıldır her ay adet olduğumda ağlıyordum. Bebeklerimizi veren Rabbimize şükürler olsun. Benim de annem kanser, anneme babam bakıyor. Ablam başka şehirde ve çalışıyor. Bana yardım edebilecek kimse yok. Belki kayınvalidem gelirse o birkaç gün yardım eder. Bende hiçbir bebeğin altını değiştirmedim. Bazen korkuyorum napıcam diye. Ama Allah kolaylığını verir inşallah.
Bu aradaaaaaaa ben hastanedeyim ya hala asansörde yeni doğmuş bir bebeği çıkarıyorlardı. Aman Allahım o kadar güzeldi ki. Çıplaktı battaniyeyle sarmışlardı. Ya böyle Nasıl anlatayım. O kadar güzeldi ki. İnanın herşeye değer bu kuzucuklar.

kremalicorek canim naptin nasil oldunuz insallah iyi haberler gelirsin ... ecmain
Valla canım , enfeksiyonum 19dan 12 ye dusmus. Doktor baktı (kendi doktoruna gitmedim yakında bir yere gittim ) su daha fazla azalma olmamış dedi. Risk devam ediyor ama eve geldim binbir umutla derken jelikimi kullanmamistim tam kullancam bi baktım camasirim da sümüksü sarımsı bi akıntı. Nişan mi akıntımi anlamadım. Fotosunu doktora gönderdim. Jeli Sık devam ederse gel dedi çok şükür bir kere geldi bidaha gelmedi. Artık çok yoruldum hergun doktora gitmekten. Yani yapicagimin en iyisini yapıyoruz doğum başlarsa da napicami ki artık. Dikisim var gelen giden yok gönlümü ferah tutmaya çalıyorum olmuyor

Canım bu aziz mübarek günde Rabbim yardımcın olsun inşallah ve evlatlarına Zaman'ında kavuşmayı nasip etsin Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın inan hep duamdasın

Rabbim saglik versin yeter canim eskiden bebekleri görmezden gelirdim uzulurdum simdi her yerde bebek varokadR guzeller ki masallah rrabbim bizim evlatlarmizin da saglikla dogmasini nasipetsin...
Canim bakne kadar cokkisi var bunlari yasayip 36 ya dayanan. Dua ey bizde dua ediyorux hepimiz icin. Iyi dusun bak az kaldi bu donemleri atlatmana yorma kendini hep yat

Süper senin adına çok sevindim. Peki tahmini doğum haftanı ne olarak söyledi ? Kaçıncı haftada bekliyorsunuz?

Günaydın arkadaslar. Ben gecen hafta dogum yaptim. Ikizlerimi 36. Haftada kucagima saglikla aldim elhamdullah. Kuveze girmediler şükür. burdaki arkadaslara moral olsun diye yaziyorum. Hamileligimin 29. Haftasi sonrasi hep erken dogum riskim vardi. 3 kez hastaneye yattim ilac kullandim evde hep ıstirihat ettim. Şükür 36. Haftaya kadar geldim.
Cok dua edin arkadaslar kötü düşünmeyin moralinizi yüksek tutun. Gebeligin tadini cikartin.

Yavrularimizı kucagimiza aldigimizda bence tüm korkularimiz gecicek.. Bende yenidogmus bi bebek gorunce heyecanlaniyorum onceleri bebeklerle ilgili sayfalara dahi bakamazken simdi hep o sayfalardayim☺ yine avmde gezdigim magazalar artik sadece bebek magazalari oldu☺ hayatimiz hassasiyetlerimiz degisti anne olmaya hazirlaniyoruz ruhen fiziken ☺ guzel gunler bizi bekliyor insaAllah..

Canim bak degerin dusmeye baslamis hersey iyiye gidiyor uzulme yorma kendini dinlen bolca..
Yavrularimizi saglikla kucagimiza alacagiz hayirli vakitte insaAllah

Bunlari okuyunca mutlu oluyorum iste ☺ MasaAllah canim guzel.bi haftada yavrularini kucagina almissin darisi basimiza olsun insaAllah☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…